- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsebob
senior tag
válasz
Blokkolnam0 #4687 üzenetére
Utolsó tíz??
Az derék....Akkor azért letett valamit az asztalra, mielőtt az örök vadászmezők hálózatához csatlakozott.
-
Zsebob
senior tag
válasz
Blokkolnam0 #4685 üzenetére
Azért próbálj rá...
Biztos ismered, az app neve PlanB -
J.K.F.
csendes tag
válasz
Blokkolnam0 #4661 üzenetére
Nem kell megbontani USB kábelt, elég lahet a [Battery Monitor Widget] telepítése is, az is szolgál ilyen adatokkal. Lásd a [#3792]-es hozzászólásomat, abban a grafikon a widget adataiból készült (LibreOffice Calc-ban, de akár Excel-ben is készülhetett volna).
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Blokkolnam0 #4661 üzenetére
Jujjj - ne barbárkodj!
Zsebob kolléga rendelt kintről gyari Moto 2A-s töltőt és azzal jól ment neki, szóval toljad bátran a TomTomot!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Blokkolnam0 #4657 üzenetére
2A kell neki mindenképpen - tehàt a TomTom.
Illetve a Belkin csinàl 2A autós töltöfejeket - az is jó!
-
Schanyee
senior tag
válasz
Blokkolnam0 #4652 üzenetére
Azt nézd hány Ampert tud leadni a töltő 5V mellett, 1A már elég lehet, ha jól rémlik a gyári töltő is annyit tud, most nincs a közelemben, nem tudom megnézni, rá szokták írni.
-
GGMPC
őstag
válasz
Blokkolnam0 #4471 üzenetére
Mit csinaltal, miert csinaltad es hogyan?
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
Blokkolnam0 #4470 üzenetére
mégiscsak működik, csak a német Motorola weboldalt kellett használnom
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
Blokkolnam0 #4152 üzenetére
na, megtaláltam legalább azt, hogy hogyan lehet kevésbé érzékennyé tenni: a kamera settingsben instant-ra volt állítva az oldalgomb, átraktam "press and hold"-ra, így már kevésbé nyomom meg véletlenül...
-
MFalcon
tag
válasz
Blokkolnam0 #3205 üzenetére
Köszönöm szépen! Ennyit nem áldoztam volna rá látatlanban, de így, hogy van tapasztalat, szerintem beruházok egyre.
Köszi mégegyszer!
-
sxxorp
őstag
válasz
Blokkolnam0 #3188 üzenetére
(ha megkapok még egy 5 fontos visszatérítést, akkor nekem 165EUR körüli a végösszeg
)
NA!
Tegnap sikerült! Még 2 napot kellett várni a függetlenítő kódra (tényleg függő volt, az Orange üdvözölgetett, és a magyar T-Mobile hálózatán akart roamingolgatni). Addig nem akartam ide írni, a használhatóságot illetően ez volt a kulcspont, Orange UK telefonként eléggé korlátozottan tudtam volna használni...
De őt tudom ajánlani, 6,74 fontért (2400Ft) megoldotta (ráadásul kezelte a gondot, h több, mint 1 héttel később fogok jelentkezni a kódért):
[link]
1-3 napot írt, és h 2 munkanap a jellemző, reméltem egy szerencsés 1 napot, de 2. nap délután lett belőle.
Kétszer beütöttem, semmi... megállt bennem az ütő...
Írtam a srácnak, részleteztem, mit csináltam és segített, hogy nem kód és Unlock (ahogy sztem logikus lenne), hanem Unlock, kód beütése, és az Enter a virtuális billentyűzeten!
És működött, felbukkant a Telenor HU felirat a bal felső sarokban! Huh!Ja, ezt megelőzően:
Még emlékszem az első benyomásra 3 napja: sokkal elegánsabb a telefon, mint a képek/videók alapján gondoltam. Ráadásul egyedi és férfias (külső csavarok! ... talán a vékonysága miatt adnám esetleg mégis nő kezébe is).
2 dolog nem jön be annyira:
1. a lakkozás a kamera körül:
ez mennyire strapabíró?? (ha az, a fóliája máris nagyon le akar jönni...)
2. picit érthetetlen, h miért van 3 különböző színű gomb jobboldalon, annyira egyszerű lett volna megoldani... de ez még inkább apróság.
Fura volt, hogy mennyire fényes, színes a kijelző, szinte majdnem a minimumnál érzem komfortosnakÉs nagyon tetszett a Circles widget.
Mai előrelépés, hogy bár még nem intéztem mobilnetet, de elég sok mindent telepítettem Wifi-nél. Alapból Jelly Bean-nel jött, teljesen profi. A gyorsbeállítások oldala egész jó lenne, de a Fényerő állítása nagyon hiányzik onnan, és nem alakítható...
Itt-ott azért lehet akadásokat érezni, bár lehet, h pont a netnél volt, és a gyenge wifi tehetett róla (pl. amikor a Google Play-en tekertem végig a korábbi alkalmazásaim hosszú listáján)
Amit már próbáltam, és nekem extra fontos: olvasás Fbreader-rel. Számomra óriási a képernyő 3" után, álom olvasni (a karakterek 'szőrösödése' érzékelési határom alatt marad)
Fényképező: első blikkre teljesen OK, a sorozatlövés jó poén
GPS: wifi mellett, és anélkül is nagyon gyorsan talált erős jelet az AGPS adatok törlése mellett is, bár nem mozogtam, h mennyire tartja.Még elintézendő:
- tok beszerzése (érkezik egy, addig is, vagy ha nem jön be az, akkor: [link]
- kijelzővédő fólia: haverom elfelejtette berakni, még érkezik...
- mobilnet aktiválása
- vmilyen módon felhasználni a 20 fontos feltöltési kártyát. Pl. VAN szolgáltatói fizetési mód: [link] illetve a Google Play sem csak bankkártyával megy - egész sok helyen: [link]meglátjuk.
+ a hangszóró értékesítése szépen lezajlott mindenki örömére. Ez konkrétan a telefonhoz kapott speaker az új tulajnál: [link]
++ Hálaistennek angol! bárcsak a Windows-t is átállíthatnám (a magyarított Excel-függvényeket sztem soha nem fogom megszokni...)
+++ régen számított az update nagyon, most már egyre kevésbé fontos 4.1 után, sztem. Mellesleg nem sok custom ROM van Razr i-re (2?), de VAN és ez egész jónak tűnik: [link]
-
MFalcon
tag
válasz
Üdv!
Megkérdezhetem, hogy hol találtál hozzá megfelelő biciklis tartót? Egy ideje már nézegetem neten, de nem találtam olyat, amiben megbíznék. -
zsirfecske
addikt
válasz
üdv itt, örülök hogy bejön és nyugi, tök jó áron vetted. szállítással együtt 90k körül van "itthon" (expansys uk), azaz 300 eur körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest