-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kront
tag
nagyon nem akarom reklámozni a mobilexpresszt, mert nem ismerem őket, a webes áruházakkal kapcsolatban (nem egészen megalapozatlanul) előítéleteim vannak, de azért a tapasztalataimat elmondanám velük kapcsolatban:
feladtam a rendelést, öt percen belül felhívtak, egyeztették a készüléket, felhívták a figyelmemet a garanciális feltételekre (nincs itthon gyári), plusz jelezték, hogy nincs benne magyar nyelv és a közeljövőben nem is várható, hogy bele kerül. napra pontosan megadták, hogy mikor várható a készülék érkezése külföldről.
folyamatosan tájékoztattak levélben a beszállításról, (mikor adták fel, mikor raktározták be, futárnak mikor adták át stb.) még a kiszállítás időpontját is meg lehetett velük beszélni.a készülék baromira becsomagolva (tíz percig csak bontogattam), hologramos matricával lezártan, sértetlenül érkezett.
ráadásul nem a sufni gsm-s, adócsalós, 0-áfás, hanem a korrekt 27%-os áfás számlát adják.
a számlán a nevet elrontották, felhívtam őket, elnézést kértek és két napon belül ott volt az új számla a hozzá tartozó garancialevéllel.tegnap megint rendeltem tőlük. tíz perccel a rendelés után visszahívtak, kiszállítást egyeztettek, két óra múlva a kezemben volt a készülék.
valami ilyesmit várok el egy webes áruháztól. a garanciális ügyintézésükről (ami ugye nekünk a legfontosabb) semmilyen tapasztalatom nincs, lehet, hogy botrányos, ezért _nem_ _tudom_ _biztosan_ _ajánlani_ _őket_, de az eddigi munkájukkal elégedett vagyok.
lehet náluk venni plusz év bolti garanciákat elég vegyes árakon. néha nagyon sokat kérnek érte, néha meg normális pénzt. nem tudom mitől függ.
-
kelly416
veterán
GGMPC szerint olyan sosem volt és sosem lesz.
A többiek, akik innen-onnan szerezték be, de eddig a GSMPalota nevű boltot favorizálták, mint olyant, ahonnan jó áron és eddigi tapasztalat szerint megbízható garanciás ügyintézéssel el lehet hozni.
Ajánlom az első hsz-t.Szerk:
zsirfecske Gratulálok! Látom, mióta nem néztem, majdnem kétszeresére dagadt az első hsz!Elismerésem a közösségi munkád előtt.
És persze Mindenki munkája előtt, akinek benne van a keze!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest