- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
Értékelem a segítő szándékot. Szerintem kivárom vele a januárt. Addigra csak olcsóbb lesz valamivel. A 3G Watchdog dolognak is utána akarok járni, meg valahogy csak meg kéne nyomkodnom mielőtt beleugrok. A héten megnézetem Svájcban is. Abból kiindulva, hogy a szifon is ott a legolcsóbb, talán ez sem olyan drága.
(#300) kelly416: és náluk milyen a garanciális ügyintézés? Tudsz róla valamit?
-
kelly416
veterán
Én is gondolkoztam ezen (nekem is jön haza jó barátom Angliából december második hetében), de az oda-vissza posta meg stb. ha baj van... inkább innen vagy valamelyik hasonló boltból 15-tel többért, de akkor nem kell én kiküldjem javítani. Meg ki tudja, januárban hátha esik még egy kicsit az ára.
-
ronda
aktív tag
Köszi szépen! Így már nem gáz a magyar nyelv hiánya.
Még arra szeretnélek megkérni, hogy ha van hozzá türelmed, hogy próbálj ki egy appot hogy müködik-e rajt. A neve: 3G watchdog. A marketen fent van, ingyenes. Be lehet állítani, hogy egy bizonyos adatmennyiség elérésekor lekapcsolja a mobilnetet. Arra lennék kíváncsi, hogy ezen a telefonon is működik-e rendesen (pontosan számol-e, illetve a beállított értéknél lekapcsolja-e). Nekem ez az app alap, mert külföldön használom a mobilnetet, 50 mega a napi limitem és ha túllépem, elég durván honorálják (600ft/mega). Droidról szifonra váltottam pár hónapja és sajna még olyan sincs nagyon hozzá, ami pontosan számolja az adatot, nemhogy lekapcsolná a netet. Többek közt ezért is vagyok egyre közelebb ahoz, hogy visszatérjek a droidhoz. Ez végre egy nem tepsi méretű, normálisnak tűnő készülék. Szóval megtennéd, hogy kipróbálod? -
-
kelly416
veterán
Le a kalappal mind előtted, mind a telefon előtt. A telefont nem részletezem, előtted meg azért, mert egyedüli olyan tulaj vagy, aki hajlandó megválaszolni a kérdéseinket, ezzel életben tartva ezt a hatalmas fórumot. Egy ideje letettem arról, hogy megvegyem ezt a készüléket, de a tapasztalataidat olvasva, egyre inkább csábulok vissza.
Köszönöm, hogy írogatsz nekünk. -
Jaffa75
őstag
6-7 óra? Az nem kevés ám, szerintem a jelenlegi sony-k max a felét bírják - oké az akksi is csak 1300-1700mAh-ak azokban, de vszeg a duplamag leszippantja az akksit! Az tök rendben van!
Az a közel 2 nap is, hiszen még 75-ön áll! Általában kell néhány merítési ciklus míg beáll az akksi is, szóval még akár jobb is lehet... -
Jaffa75
őstag
Szia!
A felbontás rendben van? Ha bemész a mappájába, akkor sys nevűt törlöd, és a 540*960-as felbontású txt fájlt átnevezed sys kiterjesztésűre... egy újraindítást elkér majd, mert az első indításnál nem tudja megoldani a felbontást tökéletesen, de az újra után patent lesz!
-
kelly416
veterán
Akkor marad az esélyesek népes táborában a RAZR i és az új Inteles Motorola mellett.
Most mit is mondhatnék? Még senki nem csinált ilyen szép telefont. Talán EZ a terv... de sajnos még semmi hír, hogy lesz-e tényleg hasonló akár nekik, akár másik gyártónak.
Pedig az nagyon nagy gond, mivel én is nagyon ragaszkodom ahhoz a programhoz. Minden más teljesen hivatalos, de ez annyira jó, hogy nem akarok lemondani róla. No de sebaj, láttunk már hasonlót. Másik verzió vagy másik helyről lekapott apk még megoldhatja a gondodat. No meg én is szurkolok ám Neked, hogy sikerüljön.
-
kelly416
veterán
Várjunk csak... mindezt úgy, hogy nem is tettél bele sim-et, ha jól értem. Azaz, majd amikor keresi/tartja a hálózatot, akkor még jobban merül? Ok, nem vagyok egy hardcore user, de amikor utazom, játszani szoktam. A Defy lemerül 6-8 óra alatt, akármennyire "takarékoskodom" játék közben, de ezek szerint még mindig jobb, mint a RAZR i. Persze, ezen nem szaggat a MajorMayhem és a többi hasonló bugyuta dolog.
Minden esetre, köszönöm szépen az infót és gratulálok. Gyönyörű az a telefon. Használd egészséggel.
-
miztyc
csendes tag
A Blade után, azért előrelépés és mi a tapasztalat a szoftver terén? A tesztben szereplő kifejezést: néhány helyen fura akadozásokba fut az ember és ezek pont azok a részek, amiket a gyártó tett bele, mennyire tapasztaltad? Illetve, bármi egyéb probléma előjött-e azóta? Aksiról további meglátás?
-
quailstorm
félisten
Akkor ezek szerint vagy HT(hyperthreading) van a CPU-ban, vagy valami multithreaden felüli párhuzamosítás, mert igencsak drasztikusan kétmagos, még ha virtuálisan is. És a 4 szálas se esett nagyon vissza.
Ezek az értékek kb a Galaxy Ace 2 szintjén vannak egyébként. S2 meghökkentő 4GFlopsot tud 4 szálon. Az egy LGA775-ös olcsóbb pentium 4 teljesítménye.
Itt van két flash player kiprróbálásra, hátha... [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged