- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
válasz
quailstorm #346 üzenetére
Végül is a root-nak nem vagyok ellene, ha van már rá. A navi sem életbevágó (van rá célgépem), de ha van rá lehetőség, nem baj ha mindig zsebben van.
-
ronda
aktív tag
válasz
quailstorm #293 üzenetére
Nem tudom, hogy én mit vennék észre belőle (a szemem már nem a régi), de tartok tőle, hogy az i4s kijelzőjéhez képest feltűnne a különbség. Pedig nagyon tetszik a telefon. A cimborám angolban meg tudná venni nekem, postával együtt úgy 105 KHUF lenne és akkor a garancia is működne egy oda-vissza posta áráért.
-
gege321
tag
válasz
quailstorm #293 üzenetére
Nagyítóval nézni a kijelzőt.?! Jesus!
-
Shoo
senior tag
válasz
quailstorm #263 üzenetére
HT-s a proci, most néztem utána. Végülis reálisnak mondható akkor, a plusz pénzért ott a GorillaGlass2 (ha jól tudom), alu ház és az a kevlár betét. A flash playerekre meg rápróbálok. Köszi!
-
gege321
tag
válasz
quailstorm #211 üzenetére
igen
-
lcee79
addikt
válasz
quailstorm #176 üzenetére
Ezen sem "csúnya" a kép
Régen voltak 3 colos telefonok 240*320-al...aztán 320*480 3.5 colon (samsung galaxy ace-en ilyen kijelző van, sima tft, és ha nem azt nézed el lehet nézni, pedig az elég gyenge...Feleségemnek ilyen van, ki lehet bírni használat közben is)
Ilyen 250PPI felett már csak akkor lehet recéket látni, ha nagyítóval nézi az ember, és mindenképp bele akar kötni...
És nem utolsó sorban az sem mindegy miről vált valaki...
Iphone 4s után nem biztos hogy előrelépés, de mondjuk galaxy ace után már bőven az -
Matada2.3
veterán
válasz
quailstorm #174 üzenetére
Szerintem ne menjünk ebbe bele... Nekem pentile-os atrixom van (275PPI) és semmi szem szőrös kivéve a notrification barban az óra.. de azt meg ki nézi?
-
tjb007
nagyúr
válasz
quailstorm #109 üzenetére
A natív kódot tartalmazó alkalmazások is mennek a Medfield -es telefonokon (de nem az összes), a miértjét korábban már leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest