Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ati3x

senior tag

válasz Matada2.3 #148 üzenetére

Hát biza jó lett..

Igen, előtte ment az ATOM fikázás, de annyira nem volt alapja.. Én csak kb fél éve "okostelefonozok" egy 7 éves nokia után.. Egy picit korábban asszony kapott egy apple 4s-t, ugye nem nagyon tudtam kifeszegetni a kezéből.. :D Erre behalt a nokiám, és kellett valami teló.. Persze nem akartam 4S árkategóriát, max a felét.. Szóba jött akkor az S2, de még mindig drágább volt annál amit rá akartam szánni. Majd véletlen ráakadtam a RAZR tesztre, és mázlim volt, mert pont akciózták itt.. :D Persze nem csak a tesztek alapján választ az embert, ezért beballagtam egy boltba, és kézbe vettem.. kb 1-2 másodperc után tudtam, hogy EZ AZ!!! Még mindig nem értem, hogy minőségre, anyaghasználatra ez a telefon vetekszik az APPLE cuccokkal, és mégis alig van jelen a piacon.. Én nem nagyon kötődök a műszaki cuccokhoz, csak használom, de ezek a motorola cuccok nagyon durvák.. Ráadásul pont forditva műküdnek, mert sokkal jobban néznek ki a való életben mint akármilyen katalógus fotón.. Engem pl abszolút nem zavar a pentile-s képernyő, és a rádió hiánya.. A magyar nyelv pedig... pláne! szóval nagyon remélem, hogy a moto nem tűnik el, mert bizony a többi gyártó példát vehetne róla.. Még az apple is, pl üzeidő, akksi tekintetében..

Új hozzászólás Aktív témák