- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Sztem ne temesd:itt a grand x, a grand x in(ami remélem ink 40 mint 60 ezer lesz hamár szolgáltatós. Kb ugyanazt tudják mint a razr i), a zte blade 3(ami szinte biztos 40 alatt lesz), és kb az összes 200 dolcsi alatti mtk6577 procis telefon(amiböl szintén van választék, jó nagy, bár csak kínában, proci kivételével csúcsfelszereltséggel.De itthon is kapható az alcatel dual simes megoldása ilyen procival)
-
blade zte
őstag
válasz
Dark Archon #121 üzenetére
Irtam én ilyet? Másolni meg nem szégyen, ha jó.
Elektronika hogyhogy minöségibb? Az alkatrészeket a motorola is jórészt rendelte, és valószínüleg hasonlót mint a ZTE. Egy telefonnak sokszor megtervezik a dizájnját, a többi részét meg csak megrendelik. Csak abban, más hogy gyakoribb a selejt,de legtöbbször van rá garancia.
-
blade zte
őstag
Elöröl tisztára egy zte blade motorola logóval, és érintögombokkal. Valahogy a razr sorozat szerintem sokkal prémiumabb mint egy HTC.
(De azért 50-ezret nem dobnék ki extrába, csak mert egy zte grand x in-él jobb az anyaghasználata.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A RAZR i az Intel Atom processzora miatt jelenleg igazi csemege a piacon, de tartogat még más különlegességeket is.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest