- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
ghiottone #4270 üzenetére
Morelocale fejlemények:
Megcsináltam a telepítős változatot, felfogható egy minimal adb+fastboot telepítőnek + morelocale enabler.
A start menüben létrejön egy Morelocale enabler parancsikon, az ADB and Fastboot programcsoportban.
Az asztalra kikerül egy adb and fastboot parancsikon, ez az adb könyvtárában nyit egy parancssort.
Itt is be lehet írni hogy morelocale és nyomni egy entert, és megtörténik az engedélyezés.Ha még nem kérted a módosítást akkor inkább ezt kéne berakni.
Ja elfelejtettem a linket, amúgy a régebbi adb.zip-em mellett van: ITT
Közben került bele egy ADB - kill server ikon is, úgy jártam próbálgatás közben hogy az adb a memóriában maradt és az uninstallkor nem tudta törölni a könyvtárat. Ezel ki lehet lőni a használat után az adb-t.
Az uninstall-t is felkészítettem erre az esetre.Ha van még valami ölet hogy mit tegyek bele akkor jelezzétek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest