- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #14523 üzenetére
Most a változatosság kedvéért én is az Euphoriát raktam fel, nem rossz, pörög vele a kicsi G.
Az angol szövegek meg azért nem zavarnak, mert csak azoknál a beállításnál találkoztam velük, amiket úgy is csak egyszer állítok be, utána úgy sem nézek arra.Az RR-ben tényleg több a beállítási lehetőség, már-már túl sok is. Azon próbáltam ki tegnap a DeepDarkness témát is, ami veszettül jó lenne alapjában véve, csak túl van csicsázva az egész, rontva az összképet.
-
Zoja™
őstag
-
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #14498 üzenetére
Fent van, működik, eddig egész jó. Konkrétabbat este tudok mondani, mert meló van délután.
Kell neki a gpe partíció kiosztás, (gpt.bin) de ahogy vissza állítottam KK-ra, onnantól szépen OTA-n frissült először 5.0.1-re, ahogy az bebootolt már fel is dobta az 5.1-es frissítést, nem kellett használni a zip-et.
-
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #14468 üzenetére
A lelkembe látsz.
Igen fehér-kék, mint régebben is, a 37474f nagyon a szívemhez nőtt.
Ráadásul mivel sokáig MIUI szabin voltam, mielőtt megvettem a G-t, így a fehér is közel áll hozzám.
Ami változtatás lesz a GPe témából kiindulva, hogy adott a lehetőség már a layers-ben is a kapcsolók cseréjére, így azt mindenképp megfogom lépni. Egyelőre maradok az AOSP vonalon, több lehetőség van benne hajtépés nélkül, mint a CM-ben.
@madgie: Itt körbe tudsz nézni, hogy miről is van szó.
-
kliszi
senior tag
válasz
ronin79 #14452 üzenetére
Szia ! Sajnos igazat kell hogy adjak neked a cm12 xt1039-re is elég labilis és egyszerre több alkalmazás megnyitása után meg borzalmas lassu a gyári kitkat után . Most tettem fel a gyári kit-et és magyarositottam de elötte megnéztem és még nincs hivataols lolli !! Olvastam hogy esetleg áprilisban meg lessz a gyári loli xt1039-re de pontos dátum még nincs addig nekem még megfelel a kitkat .
-
madgie
titán
válasz
ronin79 #14409 üzenetére
Nem akarok hülyeséget letölteni, erre gondolsz, ugye? XT1032, 5.0.2, retail eu radio.
cSuwwi: váh, köszi, izzíthatok megint egy virtuális gépet a Windows miatt
-
cSuwwi
senior tag
válasz
ronin79 #14399 üzenetére
Ahh
Köszi.
De tekintve hogy az mtp nem megy, otg kábelem meg nincs, egyszerűbb volt újrakezdeni (sokadszorra).
4.4.4 1click, most ota frissitéssel 5.0.1, ha fentvan felmásolom a pakkot (remélhetőleg ott is marad), ha a particiók rendben vannak akkor megpróbálom rányomni.Ki kell valakinek taposnia ezt az utat, úgy érzem itt rám hárult ez a feladat
-
cSuwwi
senior tag
válasz
ronin79 #14379 üzenetére
én bátor vagyok
kipróbáltam.
ráment, formázás után azok a számok mint a screenshotodon (960 a system, 13051 a data).
most az a kérdés hogy teszem fel rá?a belső memórián nincs rajta, a twrp-s sideloadra nem látja. sima recoveryvel megy a sideload csak nem jó valami aláírás. adb push-ra meg error:closed (mondjuk sideloadnál push nem is csoda hogy nem megy)
biztos van valami egyszerűbb módja is, amit nem ismerek
-
-
cSuwwi
senior tag
-
kelly7
aktív tag
válasz
ronin79 #14345 üzenetére
Engedd már meg, hogy egy szabad fórumon azt kérdezzek amit akarok. Azt meg végképp, hogy ne vágjam már falhoz az általam kifizetett (nem te vetted) telefont azért, mert nem akarok valamit fel telepíteni rá, amit öt percenként az arcomba tol. Ha nem tetszik a hozzászólásom, nem kell rá válaszolnod még off-ban sem és nem lesz teleszemetelve általad sem.
Köszi -
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #14281 üzenetére
fel akarom rakni a custom recoveryt. 2.8.5.0.
internal storage-ba másoltam a .img fájlt.
fastboot-ban vagyok, beírom, hogy fastboot flash recovery twrp-2.8.5.0-xt1032.img
enter
error: cannot load 'twrp-2.8.5.0-xt1032.img'
mit rontok el?mondtam én
betegség.
parancssorban azt írta, hogy oké. telefonon meg rózsaszínnel, hogy mismatched parttition size (recovery)
ez így okés? -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #14281 üzenetére
hmmm. azt írja, igen. akkor csinálom tovább. jön a root.
pontosan olyan játék, és ja... nekem is sacc kettőn sikerült átjutnom anélkül, hogy repült volna a telefon
ezeket a hülyeségeket mindig unokaöcsém mutatja. pl múltkor a google chrome-ban is, hogy ha nincs net, akkor egy kis dino jelenik meg és lehet vele játszanibetegágy.
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #14279 üzenetére
lehúztam és újraindítottam. a piros felkiáltójeles üzenet fogadott, majd pörgő forgó logo után sima moto logo, ott megakadt. akkor megint újraindítottam...akkor már tovább jutott és 36 programot frissített vagy mi és egy szűz 5-ös fogadott.
most passz, hogy mi a helyzet... szerinted sikerült a bootloader niytás? csak mert azt írta mindenre, hogy failed.más. ha az about phone alatt nyomkodom az 5.0.2 feliratot és játszom a nyalókával, akkor bejön egy androidos játék. ezt már ti is próbáltátok?
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #14249 üzenetére
Ez tényleg szivatás volt? Hallod, nem vettem észre. Szimpla eszmecserének tűnt. De ha mégis az lett volna, akkor ez volt a világ leggyengébb szivatása és inkább ezért kellene szégyenkezned
Viccet félretéve, valóban nem lehet mindenkinek megfelelni, de nem is erőltetik meg magukat. A gondolkodás nem az erősségük. A visszajelzések alapján kellene változtassanak, de beleszarnak. Vagy mégis foglalkoznak az emberekkel, az egyénnel, figyelik a fórumokat és valahol, valami idiótának az volt a kérése, hogy ne legyen reboot. Egy másiknak meg, hogy ne csak egy érintés legyen a net ki-bekapcsolás. És ők eleget is tettek a kérésnek
Ugyanúgy, ahogy te az aksi mizériát nem érted, én meg mellé a többit sem.
Androidot használok és fogok is. Attól még igyekszem nem elvakultan látni a dolgokat.
Sajnos vannak, akiknek ez nem megy.
Rendben, elismerem, hogy van pár jópofa újítás. Attól még úgy látom, hogy több a hülyeség és a visszalépés.
Azt is elfogadom, hogy nektek ez így jó
Písz -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #14246 üzenetére
Ezek tények. Mit akarnál ezen vitatkozni? Mert én semmit.
Ki milyen szinten van? Milyen értelemben?
A te munkásságod ebben a fórumban elvitathatatlan.
De ez most nem erről szól. Én nem értek annyira hozzá, mint te...de nem is akarok.
Egy egyszerű júzer vagyok és azt látom, amiket írtam. Nem felhasználóbarát a rendszer. És az évek, újabb és újabb rendszerek sem változtatnak ezen semmit.Kroni1 én eddig azt vettem észre már a régi 2.2 rendszereken és azóta is, hogy a wifi fogyasztja legkevésbé az aksit. A 3G a legjobban.
-
Upo
addikt
válasz
ronin79 #14238 üzenetére
Ha két ujjal húzod le akkor egy mozdulat a gyárin is. Elsőre nem mindig jutott eszembe de most már úgy rászoktam, hogy ha kezembe kerül egy készülék amin nem így van akkor csak pislogok nagyokat és mormolom az igéket. Amúgy a kapcsolókat meg hosszú nyomásra átváltja, bár a mobilnetet lehet hogy nem, nincs nálam a moto.
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #14238 üzenetére
Végül is a visszafelé fejlődés is fejlődés, nem? Eddig csak rá kellett bökni power toggles-ben a mobil adat ikonra, ha be vagy ki akartam kapcsolni a mobilnetet. Még kijelzőzárat sem kellett feloldani. Most fel kell, plusz kikapcsolásnál még külön rá is kérdez, mint valami idiótától, hogy biztos ki akarom-e kapcsolni. Szóval teljesen baromság. És ahelyett, hogy normális dolgokat raknának bele, mint például az általad baromságnak tartott egyszerű parancsikon hozzáadás, inkább ilyen értelmetlen dolgokkal rakják tele a nagyjából rendesen működő, használható rendszert. Igazán felhasználóbarát.
És rakhatsz akármennyi szmájlit, attól még igaz marad, hogy szart sem fejlesztenek. Ugyanaz a rendszer, csak még rosszabbul, körülményesebben használható, mint a korábbi verzió. Csicsázzák, tény. És?
Egy lépés előre, kettő hátra. Én így látom.
Mi olyat csináltak, ami említésre méltó és nem negatív értelemben? Mitől érdemli ki az 5-ös számot? Olyan, mint egy skin, semmi több. Mint egy 4.5.
Kroni1: ezeket el is felejtettem, pedig mennyire igaz. De pl miért nem lehet a telefont újraindítani? Ez is érthetetlen. Ja ezt is írtad, reboot. Az összes, amit írtál, nekem is bajom.
Hogy a hangerő gombokkal nem lehet némítani, azt most hallom először, de agyrém az is.Az, hogy te magyarul akarod használni, ez egy dolog. Ez a telefon attól még nem magyarországi piacra szánt cucc. Így nem is várható el a magyar nyelv. Ezért nem értem ez mitől akkora bánata bárkinek és, hogy emiatt mitől van lefosozva a gyári moto rendszer?
-
Kroni1
veterán
válasz
ronin79 #14238 üzenetére
Azért egyet kell értenem sok dologban Skillet kollégával. Egyre gyorsabb és bugmentesebb az android, de sok dologban egyhelyben toporog, sőt van amiben visszalépés. És legyünk őszinték, ha te annyira meg lennél elégeve vele akkor nyilván a stock rom neked is elég lenne, de te is custom romot használsz sőt ahogy olvasom magad is mindig optimalizálsz, hozzáteszel, módosítasz.
- Sokan feltették a kibontható hangerő menüt, ahogy te is ha jól tudom. (bár ez nekem speciel nagyon nem hiányzik.)
- Sokan hiányolják a power menüből a silent, airplane, reboot gombokat. (ezt már én is)
- Sokan hiányolják a hangerő gombbal történő teljes némítást, és nem szeretik ezt a feleslegesen túlbonyolított none-priority módokat. (én is)
- A gyári 5.0.2-őn más a mobilnet ki-be kapcsolás, mint a te 5.0.1-eseden, itt belép a menübe, de ha elhúzom a slidert akkor még rákérdez hogy biztosan ki akarom-e kapcsolni a mobilnetet. 4-5 érintés kell hozzá!!! (ez is agyrém)
Az elvitathatatlan, hogy van fejlődés, a notification menü tetszik, a tárcsázó-hiváskezelése is jobb lett, és a teljesség igénye nélkül még sok más is tetszik, talán akkuidő és sebesség is jobb kicsit. De kitkat alatt a fent sorolt dolgok mind jobbak voltak, és ezért van bennem egy kettősség lollipop-al kapcsolatban. Azért is vettem a Moto G-t mert tetszett a pure android szerű élmény stock kitkat rom-al, és már amugy is meguntam a cyanogenezést, egyéb customokat. Soha nem is fogok már ilyesmivel bajlódni, még mindig imádom ezt a telót, nem is fogok már visszatérni kitkatre, de valahogy a lolli óta már nem érzem annyira a "stabil és szinte tökéletes" érzést a G-vel kapcsolatban, mint ami a kitkatnál megvolt.
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #14233 üzenetére
Az, hogy a többi problémám vicc... hát ugyanúgy van utána szmájli. Akkor gondolom ezt is viccből írtad.
És nem csak a mostani magyar nyelven lovaglást írtam, hanem, hogy ez folyamatosan téma.Amúgy ha az a problémám, hogy nem fejlődik semennyit sem az android, vicc... akkor semmit sem értek. Pedig ez tény.
Addig működnek ezek a telefonok rendesen, amíg minél kevesebb külső program van beépülve.
Ehhez viszont kellene egy korrekt alap rendszer. -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #14224 üzenetére
Az, hogy trágya, eléggé túlzó, nem gondolod? Meg ez a magyar nyelv mizéria is rendesen túl van lihegve. Szinte mást sem lehet itt hallani.
Kb 15 éve angol nyelven használom a telefonjaimat. Nincsenek félrefordítások, elírások és hibák.
Anno, aki a moto g-t választotta, mind tudta (akinek volt 1perce utánajárni, hogy mit is vesz), hogy magyar nyelv nincsen benne. Így ezt állandóan felhozni, mint hibát... érthetetlen!Szóval vannak fura dolgok az ötösben, amiket korábban már le is írtam.
Minek kell a mobilnet miatt a settingsbe kerülnünk? Miért nem látom az akkumulátor időt, hogy eddig mennyit bírt ki a telefon? értem, kiírja, hogy menny van hátra, szuper, de hol van, hogy mennyit bírt? Miért kell kibogarászni? Meg én akkora nagy változásokat nem látok. Tök ugyanaz. Más a dizájn, más picit a rendszer, de semmi olyan változás, amire tényleg szükség is lenne (Hogy a háttérben mi zajlik és mi lett a fájlrendszerrel, az más kérdés. A felhasználó ebből semmit sem lát) Miért van az, hogy a launcher ennyire gyenge? De ez persze nem csak az ötösre igaz. Nem lehet az összes oldalt (asztal) egyszerre, egy oldalon megnézni. Nem lehet oldalt elvenni vagy hozzáadni. Üres helyre bökve nem lehet mappát, program parancsikont kirakni. Miért foglalja felül a google kereső a helyet, ha én sosem használom?
Rengeteg apróság, amitől szerethetőbb lenne az egész, de sosem lépik meg. Tudom, telepítsen az ember másik launchert. Nagy ötlet, persze... de a gyári miért nem tud fejlődni semennyit? -
kliszi
senior tag
válasz
ronin79 #14221 üzenetére
Szia nem szerncsés vagyok de mivel a te telefonod nem 4g-s igy összehasonlítási alap nem ugyan az szerintem , persze sokat olvastam utánna hohy mág egyik telefonra sem tökéletes a cm 12 de ha azt nézzük akkor a gyári sem lesz soha tökéletes hizs egy vagy kettö vagy jó esetben három frissitést adnak ki
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
ronin79 #14137 üzenetére
Hehe. 5.1, azaz
.
Magyarítás még nincs, kicsit az időhiány, kicsit a lustaság, meg kicsit az elégedetlenség a lollipoopmiatt...
Nem mondom, hogy nem érdekelne a CM12, de ha nincs valaki, aki jól elmagyarázza a lassú fejemnek, nem merek hozzákezdeni...
A recovery-s mentésekkel ebben az esetben természetesen nem foglalkoznék...
Gapps-ot meg utoljára Defy-ra telepítettem, amit készen kaptam...
Ez a CM12 dual SIM-esre nem is jó... Kell a 2 SIM... -
válasz
ronin79 #14114 üzenetére
Nagyon köszi!
1. Rootolást simán megcsináltam a 2. módszerrel
2. Ezt a fránya cleanert nem tudom feltenni és gondolom, ugyanazzal módszerrel tudnám feltenni a Moto kamerát és galériát is.
Amikor jön a reboot in recovery, akkor nekem döglött robot van "nincs parancs" felirattal. Ilyenkor össze kellene kötnöm a telót a PC-vel? Mert én innen csak úgy tudok továbblépni, hogy vol- és power, ezt követően újraindul a teló... Mit csinálok rosszul?3. Ha beírnám cmd-be, hogy "fastboot oem lock" akkor azzal végleg visszazárnám a BL-t és nem tudnám újra kinyitni?
Nem vagyok egy mélyvíz-expert, ezt tudom
Köszönöm a helpet!
szerk.: minimal adb and fastboot van csak telepítve a gépemen, kellene más is?
-
kliszi
senior tag
-
juhiimi
aktív tag
válasz
ronin79 #13995 üzenetére
Koszi,egyelore marad,bar van egy par problemam vele:
-Lockscreent belehet allitani,hogy egybol a patternt mutassa es ne az orat kozepen?(igy +1 felhuzas ahoz hogy kinyissam)
-Alap launchernel lent a gomboknal el van sotetitve a kepernyo,nem lehet teljesen atlatszora allitani a hatteret?
-Hogy lehet teljesen nemara allitani a telefont,ugy hogy ne is rezegjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest