- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Ígértem egy kis tájékoztatást expansys-es gariztatás folyamatáról.
Most vitte el a DHL. Miután kértem a folyamat elindítását, kaptam egyedi azonosítót, majd egy levelet a dhl-től (angol), amiben leírják a teendőket. Be kell regisztrálni hozzájuk és az előre már felvett fuvar paramétereit beállítani (hol, mikor adod át a csomagot, milyenek a méretei). A DHL szállítást az expansys rendelte meg, nekem nem kerül semmibe amennyiben valóban garanciális problémáról van szó. Természetesen minden eredeti hozzátartozót (Motorola használati utasítást, SAR dokumentum, meg ilyen egyéb szarokat is) be kell rakni az expansys-es azonosítós levél aláírt példányával egyetemben az eredeti dobozba, ezt becsomagolni és erre is ráírni az expansys azonosítót. Elvileg holnap meg is érkezik a londoni központba, a csomag kibontása, ellenőrzése után tovább küldik a Motorola szervizbe.Ha van fejlemény folytatom.
ui.: Egyébként még annyi érdekeset megtudtam az Expansys kapcsolattartótól, hogy jelen pillanatban nincs hivatalos honi szerviz (ezért viszik ki a saját költségükön), de nem sokára bejelenés várható ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged