- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #5526 üzenetére
vagy inkabb rajott hogy ez neki megse teccik es penztet akarja vissza.
nekem sosem fagyott usb-rol lehuzva. sot semmikor sem. igazabol talan egyszer v ketszer indult ujra amiota megvan.nem lehet hogy probalta usb-n at frissiteni? mert az ujrainditja 2xer is, meg ha nem is csinal semmit akkor is.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Cyberpunk #5529 üzenetére
Azért örülnék neki ha valaki mondani valami jót is a 2.2-es rendszerről, mert már szinte rá szántam magam hogy holnap megveszem a telefont, de ha ilyen sz@r a 2.2 akkor gáz van, mert én viszont nem akarom házilag buherálni, én elvárom egy telefontól (főleg ilyen árfekvésben) hogy megveszem és működjön, én k***-ra nem akarok ilyenekkel sz@rakodni.
-
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Cyberpunk #5222 üzenetére
Nem akarom hasonlitgatni,mivel ez nekem megfelel!Nem nagyon érdekel,hogy pàr szàzad vagy tizedmàsodperccel gyorsabban reagàl amikor a mindennapi élethez ez is tökéletesen megfelel!Làtszik mennyire ràértek ilyen hülye romokkal kisérletezni,nekem van jobb dolgom is minthogy a nap 24 óràjàban a telefont csesztessem!Szidjàk a symbiant hogy öreg elavult meg lassú,volt N8 a kezemben nekem tetszett és nem gondolom,hogy lassú,jó az android de nekem pl nem tetszik,hogy minden túróhoz le kell szedni ezt azt,hogy müködjön,symbian meg tud mindent és ennyi,vàrok nokia wp7 re aztàn meglàtjuk! AZÉRT LÀSSUK BE AZ ANDROID SEM TÖKÉLETES,EGYSZERÜEN DIVAT LETT MINT AZ ALMA! Amàm nem is volt és nem is lesz!
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #5171 üzenetére
"Nem vidéki."
Tehát budapesti?- Bocsi!
(#5175) Phami: Itt kezdj nézelődni. Nem tudom meddig jutottál vele, röviden annyi, hogy egy vulnerable recovery-s Froyo telepítése után felteszed az Androidiani OR-t (vagyis bemásolod a microSD gyökerébe az update.zip fájlt és az OpenRecovery mappát), bemásolod a MIUI .zip-et a microSD-re az OpenRecovery/updates mappába, OR-ben pedig Apply update és ott kiválasztod a korábban bemásolt .zip-et. Attól függően, hogy német telefonod van-e, az OR-ben a Settings/Keyboard layout részben beállítod a QWERTZ kiosztást, illetve a Change baseband alatt a német baseband-et. Utóbbit egyébként is jó ötlet, nem tudom az angol verzió megkapta-e az európai baseband fájlokat, de mivel nem írták, szerintem nem.
(#5173) Cyberpunk: bátor vagy, de akkor végül is jó neked. Én QWERTY nélkül csak 5"-os kijelzővel vennék telefont, de az Opus One majd csak jövőre várható, ha helyesek az információk, amik nemrég szivárogtak ki. Másról meg nem tudok, ami ilyet tervezne gyártani. És sajnos az oldalra kicsúszó QWERTY is kihalófélben lévő kategória lassan.
-
válasz
Cyberpunk #5173 üzenetére
Jól hangzik, ha járok valami telefonos helyen megnézem élőben, bár idénre nem terveztem váltást, a kocsi szívja a a vérem meg a pénzem
A qwerty nekem nem a kijelző méret miatt téma, ezen is simán írok ha kell, hanem begyepesedett agyú régi vágású informatikus féle vagyok, és a kijelző által visszaadott minimális rezgés nekem nem egyenértékű egy fizikai gomb lenyomásával. Röviden összefoglalva idióta vagyok, de ez nem hangzik túl jól
-
válasz
Cyberpunk #5169 üzenetére
Van az tuti, csak én makacsul ragaszkodom a megszokott dolgokhoz, minden ezelőtti okostelefonomon volt qwerty, nem szeretnék lemondani róla egy cég hülyesége miatt sem.
Nyomkodtam Galaxy S-t, annyira nem jött át a nagyobb kijelző élmény, kicsit már PDA kategória, azokat meg nem szeretem. Samu mondjuk eleve tiltólistás márka nekem, HTC-t még nem próbáltam, lehet legközelebb az lesz.Anyaghasználata milyen a DHD-dnak? Mert pl. Samsung azért esett ki eddig mindig, mert akárhogy néztem mindig a kínai fröccsöntött játéktelefonok ugrottak be a ház minőségéről
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #5115 üzenetére
Nincs semmi előfeltétele a 2.1 felrakásának, az SBF fájl szimplán felülír mindent a bootloader kivételével. A microSD utána akár formázható is. De azt azért nézd majd meg, hogy a MSU rendesen felismeri-e a telefont utána, mert különben a jövőbeni tulajdonosának gondjai lehetnek a frissítéssel. Ilyen akkor fordulhat elő, ha eredetileg más származású a telefon, mint a ROM, ami rákerül.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #5097 üzenetére
Ezt az RTEU verziót találtam, igaz ez csak a 02.31.0-s (az alarm bugos), de telepítés után egyből frissíthető 02.36.0-ra a hagyományos módon. Sajnos a többi link már mind 404-et hoz vissza, úgy tűnik kipucolták az általam ismert helyeket, ahonnan elérhetőek voltak. Én meg sajnos csak a német vodafone-os verziót tartottam meg, mert az kell a telefonomhoz. Esetemben még szerencse, mert úgy tűnik szép lassan mindegyik eltűnik.
Szerk.: itt megtaláltam a 02.36.0-s verziót az RTEU-ból. Az xda-developers [HOW-TO] Get your Milestone back to stock fórumának 12. oldalán.
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
Cyberpunk #5036 üzenetére
Egyetertek, ezert varok a galaxy s2-re. :p
En is nagyon szeretem a milestone-t, nagyon megszeretette velem az androidot, de epp ezert is szeretnem meginkabb kiaknazni,amihez kell a jobb HW es nagyobb kijelzo. Sokat hasznalom itthon is az asztali helyett,mert kenyelmesebb a kanape. -
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #5002 üzenetére
Nehéz kiszámolni az értékét, mert egész más árban árulnak a GSM boltok telefonokat, itt jól látszik, mekkora különbségek vannak, mégis gyakran újként hirdetett példányok olcsóbbak, mint a használtak, ez ugye függ a garancia típusától (a hivatalos gyártói drágább), állapottól, kortól... én személy szerint 55-ös minimáláron hirdetném meg Vaterán és megadnék egy 70-es villámárat, mivel 75-80 között van most az új ára a bolti garanciálisaknak. De ha gyártói garanciás és nem sürgős eladni, akkor első körben inkább 70-es minimálár és 90-es villámár, hátha bejön alapon. Szerintem.
De nézz utána még az itteni Hardveraprón is az áraknak, onnantól már könnyebb eldönteni.
De én úgy döntöttem személy szerint, hogy amire újat veszek, ezen nem keresnék sokat, ráadásul már megkedveltem, úgyhogy megtartom. Megpróbálom a lehető legtovább életben tartani és ha sikerül, 10 év múlva lesz mivel összehasonlítani az akkori felsőkategóriás mobilkommunikációs eszközöket (direkt nem írtam telefont, ki tudja mikkel rohangászunk akkor) -
válasz
Cyberpunk #4982 üzenetére
Soha, de az átlag android userek nem sok részét érdekli ez, ezért a motorola sajna nem fog szívni. Az SE is eljátszotta ugyanezt, amíg megtehetik, megteszik
A HTC-től dicséretes dolog, ha 1-1.5 év múlva cserélem ezt, elgondolkodok rajtuk, de addig sok minden történhet.
A Milestone-t meg úgyis kimagyarázzák, hogy 256RAM, 550-es CPU-ra nem lenne megfelelő a GingerAzt remélném, hogy 2 év múlva már elérik azt a szintet a "zokostelefonok", hogy teljesen kiváltják a notebookomat. Egy atrix féle megoldás pl. tetszene, csak kiforrva rendesen, meg nem 500 dolláros dokkokkal. Meg talán addig lesz CS is androidra, és akkor meglenne az egyetlen hiányzó játékom is PCről
-
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4976 üzenetére
Én sem látok semmi extrát ezen a videón, sőt a Milestone a HO!NO-val még gyorsabb is a menüben, mint ez.
Mellesleg attól, hogy gyors ujjmozgással lapozza a home felületet, attól az még nem lesz gyorsabb - biztos megfigyeltétek már ezt a videó trükköt, amely azt hivatott bemutatni, hogy mennyire hasít egy rom, miközben nem.
-
-
-
Djuree
félisten
válasz
Cyberpunk #4807 üzenetére
mi nem kéne még?
tudod mit? ez való neked:
beépített 1kb ram, 10kb tárhely, nyolcadmagos proci ami tegra0,0001 tipusú, full sd kamera (sitdefinition) ami 0,0001fps-el képes rögzíteni és használható abc gombsorfaternak ilyen volt anno céges teló, egyszer leejtette és összetörte a járólapot
nem vicc
nekem ennél a milestone-nál jobb teló nem kell, így sem használom ki. nem tudom mire lehetne még használni, minek olyan hardver bele
egy idő után meg is állnak, mivel már a táblagépek positionját veszélyezteti. én is tabletet vettem volna, de ez jobb. kicsi, netezni filmezni tudok ezen is. máris egy táblagép vásárlóval kevesebb, és sztem nem csak én vagyok így. ezt gondolom nem fogják hagyni....
-
gretzky77
veterán
válasz
Cyberpunk #4789 üzenetére
Sziasztok,azért szerintem vagyunk még pàran akik vàrjàk a gyàri froyot! Bàr öszintén nekem megfelel a 2.1 is,semmi gondom vele nem fagyogat,nem indul újra rendesen ébreszt tehàt lehet kifogtam egy jo példànyt de én nem akarok fözött romot mert ahogy olvasom mindegyikkel vkinek van vmi baja igy én maradok a gyàrinàl, kb 2 hét múlva meg beruhàzok cégnél egy wp7 re kiprobàlom mert hiàba folyik a csapbol is az android azért làssuk be ez sem tökéletes,a frissités része szerintem gàz,tudom ez a gyàrtok hibàja föleg,de szerintem ez a droid legnagyobb gondja,hogy nincs egységesitve a frissités!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4794 üzenetére
Csatlakozom, de szerencsére csak álmomban bénáztam.
Álmomban kihúztam a qwerty-t, majd valami miatt oldalra is eltoltam, és ekkor szétesett. Azon csodálkoztam, hogy a kijelzőt semmi sem köti össze a telóval, mégis működik. Aztán elkezdtem keresni a kis csatlakozó darabokat, hogy összerakjam - ilyen kis műanyag gumírozott tappancsok voltak szanaszét az ágyon, melyek a régi Asus netbook gombjai alatt bújnak meg.
Az ihletője valószínűleg az egyik heti élményem volt, melynek során megnéztem a HTC Desire-Z telefont. Az elhúzhatós billentyûzet nagyon béna, a mûanyag lábak gyengék, az egész instabil, csuklik a kezemben, becsukva a telefon egyik felét megfogva magától nyílik... Kiállított darab, és pont ennek kellene megmutatnia hogy mennyire stabil. Ja, és félig kinyitva látszanak a mûanyag lábak, melyeket simán el lehetne törni, illetve látszik (!!!) a kijelzõbe belefutó kábelcsík is, amely ha rosszul hajlik akkor már meg is törhet. Persze ott a Speedshopban le van strapálva, de nekem ez bőven elegendő volt ahhoz, hogy lemondjak róla.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cyberpunk #4754 üzenetére
No egyenlőre nincs fagyi. Igaz itthon csak wifi-vel tudom tesztelni a böngészőt, tegnap 3G-s netten lógva fagyogatott. Majd az éjszaka tovább kínzom. A bugfix-et is megcsináltam.
Flash playert felfrissítettem 10.1-re hát cumi az nagyon
Tegra 2-höz van optimalizálva szóval nekünk felejtős olyan mintha diavetítést néznék
Szóval kell az erősebb hardver. Artix-ot elfogadnám, de már elvből nem veszek többet Motorola telefont -
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4752 üzenetére
Nagyjából én is ezeket végeztem el a recoveryben:
- froyo 2.2.1 modding menu / install mod - memhack cyanogenmod only
- froyo 2.2.1 modding menu / menu memory manager / default
- menu utility / kernel optimization / froyo
És ezeket a telefon menüjében:
- settings / cyanogenmod settings / performance settings / vm heap size / 40MB
- Milestone overlockban 1000-re húztamEzeket nem tudom, hogy érdemes-e megtenni a recoveryben, ezért nem is szoktam:
- froyo 2.2.1 modding menu / stock 2.2.1 bugfix
- menu utility / fix permissions to prevent app force closes -
Napster
tag
válasz
Cyberpunk #4739 üzenetére
Szintén CM6 van fenn régóta, és még 1x sem fagyott meg a telefon olyan szinten hogy akksit ki kellett volna venni, billentyűzár be - > ki és meg van oldava a "fagyás"
Nállam ez mindíg bevált
+ ADW tényleg nem feltétlen a leggyorsabb Home felület, viszont eddig ez az egyetlen ami normálisan át tudja méretezni a Widget eket, egyik képernyő tájolásnál sem folynak össze ...
pl Facebook + Twitter widget et nemtudtam nomálisan kirakni 1 képernyőre GO laucherrel mert, Landscape nézetben egyszerűen levágott egy darabot a twitterből,vagy egybe lógtak hiába állítottam kézzel.... holott ADW tökéletesen át tudta méretezni -
wolruf
őstag
válasz
Örülök, hogy nem csak én tapasztaltam ... hmmmm "nem túl kielégítő" működést. Nekem nem csak böngészőben fagyott. Produkált olyan szintű belassulásokat is, hogy majd' sírva fakadtam. Nekem egy sima, full alap androidos 2.2 kellene, nem ilyen-olyan modok. Számomra az elég is lenne. Úgyhogy várom a véglegest, talán (hehe) bugmenteset.
-
Djuree
félisten
válasz
sztem custom firm-től ne várj fagyimentes verziót
én anno a diamond touchomra raktam 100 féle firm-et, egyik szarabb volt mint a másik, ment vissza a gyári. erre már semmit nem rakok csak gyárit...lehet kevesebb benne a funkció, meg nem olyan szép, de legalább azt jól csinálja...
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #4732 üzenetére
Akkor azt hiszem gratulálok az új szerzeményhez. Jó kis telefon az, kár, hogy nem lesz utódja.
Mellesleg a MeeGo v1.1 for Netbooks rendszert már próbálgatom... lassú, nagyon, ráadásul novemberi bugreportok hibáit sem javították ki benne. Egyébként fél évente jön új verzió, áprilisban jön az 1.2... ha az nem a végleges lesz, akkor legkorábban októberben lesz kész, ha kész lesz, tehát talán karácsonyra lesz telefon belőle, ha nem csúszik át jövő tavaszra.
Ha idén nem lesz belőle semmi, akkor Opus One, ha az se lesz, akkor lehet szétnézek a webOS vagy a Blackberry háza táján, androidosból egy olyat se láttam mostanában a bemutatókban, amit megvennék.De, a Milsetone-omat nem adom el, hibái ellenére megszerettem ezt a jószágot, nem tehet róla, hogy a gyártója milyen.
-
Seraf723
csendes tag
válasz
Cyberpunk #4712 üzenetére
nekem is az volt, de mondom valamit biztos elszúrtam bár ez önmagában nem volt látható mer müködött minden kivéve az a gyönyörűség h újrainditás után usb-re dugás után battery meg winamp rendszeresen kiirta h problem loading widget azt lehetett mindig újra kirakni...
-
Seraf723
csendes tag
válasz
Cyberpunk #4709 üzenetére
nos én most az alap 2.1.1.-et használom + a GO launchert nekem simábban döcög igy 800on mint ahogy a CM6 ment 900on...ja meg ugye péntek 15kor töltve tegnap 23kor felrakva töltőre 30%-on
mondjuk nekem valami para volt CM6-al h kevesebb mint 1nap alatt merült 0%-ra de utána az újrainditásos dologgal se húzta volna 1.5napnál tovább a tendenciát nézve...
-
bejmuller
aktív tag
válasz
Cyberpunk #4709 üzenetére
(jó) tanács:
a böngésző beállításaiban be lehet állitani, hogy a pluginokat on-demand jelenítse meg
ez annyit tesz, hogy csak akkor tölti be a flash tartalmakat, ha rájuk kattintassz... szerintem hasznosabb így
(jó) tanács 2:
ADW launcher app drawer ikonjával jártam én is úgy, hogy eltűnt és csak néztem hogy mi van... de aztán rájöttem hogy mi történt: el lehet tüntetni, ha felfele húzod az újjad a képernyőn, miközben "kattintassz" az ikonra. de utána vissza is lehet húzni, úgy, hogy az eltűnt ikon kb. tetejétől határozottan lehúzod az újjad. probálgasd, előbb-utóbb visszajön
amúgy meg én inkább launcher-pro párti vagyokfelteszem, aztán meg OR-ből letörlöm az ADW-t
-
Washwillah
tag
válasz
Cyberpunk #4692 üzenetére
Azert mert el lehet tuntetni, ha lehuzod, vagy vmi ilyesmi.. parszor nekem eldurrant a biztositekom, mert eltuntettem es nem tudom, h hol lehet visszavarazsolni...
akkor restart.. a masik meg az, hogy ott lehet elohozni a menut a kozepso gombbal. Namost annak a helyere sikerult behuznom egy masik ikont es szinten nem tudom visszaallitani a menu gombjat... otlet vkinek esetleg?
-
válasz
Cyberpunk #4692 üzenetére
Sztem ADW bug, dockbar a neve amúgy, ha adw settingsbe kiszeded a dockbart meg visszaengedélyezed megjelenik, illetve akkor is, ha a helyén elkezdesz fel le huzigálni. Az a gond ez 1.3.3-as ADW, van 1.3.6-os, abban ez csöppet jobban van megoldva.
Amit tudsz még, hogy az ADW beállításainál a General Behavior menüben a Swipe Down actions-t berakod Open/Close Dockbar-ra, aztán akkor ha a képernyőn lefele húzol egyet elrejti/megjeleníti. -
válasz
Cyberpunk #4681 üzenetére
Akkor irány a recovery mód, androidani openrecovery-t indítod, nyomsz elsőnek egy full nandroid backupot, aztán wipe cache, wipe dalvik cache, majd apply update, ott felrakod a CM-es updatet először, aztán a google apps-ost.
Nálam ennyi volt, én is a héten húztam újra, alapnak GOT 2.2.1-t használtam. -
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4678 üzenetére
- A felső panelen így néznek ki az ikonjaid? kép
- Ha a settingsben (és máshol) lefelé gördítesz és a végéhez érsz, akkor egy felvillanó sárgászöld csík jelzi a lista végét?
- Az about phone részben 2.3.2-őt látsz?Ha ezekre igen a válasz, akkor nincs semmi gond.Ja, hogy a cm6-ot raktad fel és nem a 7-est.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #4678 üzenetére
Nincs speciális kinézete, lényegében egy ADW Launcher a felület, de alatta (ami kimerül szögletes menükben és a Settings menüben) minden az alap Android, kibővítve egyéb funkciókkal a testreszabhatósághoz. Talán a menü átlátszó, erre nem emlékszem pontosan.
Miért, mit tapasztalsz? -
Napster
tag
válasz
Cyberpunk #4665 üzenetére
Ha pl Milestone Overclock[MO] al húztad felül kiírta hogy alapon mennyi volt, a CM 6 os 900mhz valamennyivel kevesebb feszültségre van állítva mint a MO val beállított 900MHZ erre érdemes figyelni
CM 6 900mhz Max voltage: 60
MO 800mhz 66 , 1000mhz 74De a Custom értékekkel lehet játzani hogy mi az a legkisebb fesz amin még stabil.
Flashről annyit hogy a böngészőben megjelenő Flash tényleg nem mindíg akadásmentes ez tény, viszont flash playerrel külön "lejátszott" swf szinte bármi akadásmentesen fut.
-
bejmuller
aktív tag
válasz
Cyberpunk #4658 üzenetére
Androidani OR-ben cseles a dolog, a menu nem csak annyi opciobol all amennyit latsz... lehet menni lennebb is
csak nyomd meg megegyszer a lefele gombot
(4657) petipetya:
figyelj, az a leiras mar szinte egy honapos, es mar korabban is igerted, hogy potolod.
lassan mar tenyleg ott lenne az ideje, vagy akkor torold az egeszet, mert igy semmi ertelme
no offense, tisztelet jar azert, hogy vetted a faradtsagot es megirtad, de akkor mar legyen helyes, szerintem -
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #4651 üzenetére
A 4. lépés ahhoz kell, hogy ne kanadai baseband fájlokkal akarjon működni a telefon, hanem európaival (CM-nél ez nem lenne gond, mert az európai). Recovery-t kell indítani, onnan az OpenRecovery-t, majd kicserélni a baseband fájlokat európaira (RTEU).
Megjegyzem a 8. pont első része értelmetlen, hisz pont előtte csináltad ugyan azt, nincs is mit törölni. Fura ez a leírás, egyszerűbb lett volna az egészet az Androidiani OR-rel leírni, azt optimalizálták CM-ekre, az RTEU baseband fájlcsomag pedig elkészíthető kinyerve őket a GOT OR-ből. -
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #4629 üzenetére
Mondjuk a GOT-féle közép-európai jó hozzá.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #4622 üzenetére
Feltetted valamelyik 2.2-es .sbf-et? Ez az üzenet a 2.1-es Androidtól jön elő, ugyanis a Motorola levédte a recovery-t, erre való a vulnerable recovery, valamivel feljebb linkeltem, bár az eredeti 2.2.1 leak ROM-ok eleve ezzel kerültek ki, letölthetők innen.
(#4623) bejmuller: a CyanogenMOD settings részt nézd át, ott lesz valahol a beállítás (pontosabban fejből nem tudom sajnos).
-
Seraf723
csendes tag
válasz
Root-al van probléma... nekem is ez volt a universel androot-al volt "rootolva" de erre nem volt elég
"# You will be taken to Motorola Milestone Open Recovery Version 1.46 ( In case of “E:signature verification failed” error, use Disable_recovery_check_by_OTA.zip & procedure here to resolve.)"
http://www.addictivetips.com/mobile/install-android-2-2-froyo-based-cyanogenmod-6-on-motorola-milestone/ -
bejmuller
aktív tag
válasz
sztem nem muszaj GOTos openrecoveryvel valtani a basebandet... Androidiani-ban valaszd a nemetet vagy az olaszt... az jo lesz gondolom en
szerkesztes: Ugy tunik neked nincsen Vulnerable Partition fent
Mindenki
A HO!NO!-ban mikent lehet megoldani, hogy a Lock Screen olyan legyen mint a screenshotokon?
Marmint hogy legyen olyan opcio, hogy egybol lehessen sms-t irni, meg ilyenek. -
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4613 üzenetére
Igen, mert közben frissítették a ho!no-t. Linkek:
HO!NO!_CM7_mod_7.0.0-RC0-0.07-11.02.10-v2
google appsEz a legfrissebb stabil cm6-os ho!no:
HO!NO!_CM6_mod_6.1.2-0.07-11.01.28-V2
google apps
új market -
bejmuller
aktív tag
-
lacafaca
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest