- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
első tulajként ciki, de két korábbi témát fel kell melegítsek (keresés ezekre nem segített ki), légyszi aki tud ötletelni szóljon:
- desktopon gmail chat ablak és gtalk használatával is előfordul hogy napközben a telóra is megérkeznek az instant üzenetek, tipikusan ha nincsenek fókuszban a gépen a megfelelő ablakok. ez gáz, mert egyrészt ugye jelez is a defy, másrészt nem győzöm csukogatni a notifikációkat. van erre valami megoldás? gtalk kliens a pc-n már egy fokkal jobb, mert kevesebbszer vesztem el vele a fókuszt, de egy profibb megoldás/beállítás ami kilövi ilyenkor a telón a chat kézbesítést jól jönne.
- blur-ös naptár tök jó, de megjelenítése nem 100%, feltennék helyette próbából valamit. mit ajánlotok? csak google calendarhoz kell, legjobb lenne egy natív google app de az meg nincs még ha jól tudom.
köszi, ha.
-
gpek
tag
Tegnap feltettem úgy fél óráig a 2.2 Kínai Froyot!
Tapasztalat a rövid idő alatt:
- A rendszer valahogy jóval tovább bootol (lehet már ideg voltam de eltartott egy ideig)
- Istenért nem szopkodta át a számokat a simről (ez lett a törlési ok)
- Akadt a rendszer, tele van kínai progikkal, de ezek törölhetőek
- Nekem a fényképező+vakú ment rendesen nem volt gondVégül is más rendellenességet nem láttam, a tempóra írták többen hogy frenetikus, hát nekem nem tűnt úgy.
Ha kérdésetek van megpróbálok válaszolni, de már a 2.1 van a fonon
Gpek
-
Devilske
tag
SlideIT-hez letöltöttem a magyar nyelvet telepítettem és a beállításoknál csak angol van.
Miért?Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
kano
nagyúr
Nem tudom, nekem fehérnek tűnik. De teljes sötétben még nem néztem. Este megnézem otthon.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Plebi
senior tag
Leddel kapcsolatban. Nektek is viszonylag erős sárga fényű a led? Fénye elég erős, szobát is jól bevilágítja, de sárga. x10mini pro ledje inkább fehéres, persze az is melegebb árnyalatban.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
kano
nagyúr
ABE
Te használod/-tad a 2.2-t. A fényképező fókuszán javítottak már? Mert elég erőteljesen nem akkor fókuszál amikor kellene.
Plebi
A Handcent SMS jobb a korábban említett dolgok miatt.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pomk
őstag
válasz zsirfecske #6464 üzenetére
Én egy nap után ~3 oldalt szoktam végigolvasni.
-
gombsadi
aktív tag
válasz Hakkuuuh #6475 üzenetére
Most saját magad cafolod meg. Attól nem fog karcolodni, ha zsebbe rakod, ha az asztalra vagod. Viszont, ha pofával az aszfaltra esik, ráadásul csúszik is, akkor ne is csodalkozz. Egyedül a Sonim, ami azt kibirna. Amúgy, nem az IP67 védi a kijelzőt, hanem a gorilla glass, ami többek között az iphoneban is használnak. Az pedig a zsebben hordast, a kicsit nagyobb igenybevetelt bírja. Ha meg ez miatt veszel foliat, akkor meg is úgy kezeled, mint egy himes. tojast.
Nekem a legendaban nem volt gorilla glass, mégis kibirt fél évet úgy, hogy zsebben hordtam, egyszer leesett(igaz, nem úgy, mint ahogy az aszfaltos peldaban írtam), és hajszál karc nélkül adtam el. Előbb karcolodott meg, az Ali ház. Szóval, akkor mire fel ez a folia mizeria? -
pomk
őstag
Tegnap ismét előfordult a csúszka hiba.
Nagyon gyanús volt, hogy a MotortochLED a hibás érte. Elindítottam, és nem jött be a szokásos menüje, csak a LED világított, aztán pár mp után kikapcsolt a kijelző. Ezt követően kiléptem a MotortochLED-ből. Ezt követően már jelen volt a csúszka hiba.
Megprobáltam reprodukálni, kikapcs/bekapcs, csúszka jó. MotortochLED elindít, de most bezzeg rendesen indult el. Kiléptem, ezután a csúszka hiba nem jelentkezett.
Ennek ellenére azt gondolom, hogy a 3. előfordulásért a MotortochLED a felelős. -
johnnyjungle
tag
Egyetértek, ezért indultam el az android irányába magam is.
A "casual" usereknek mindegy, hogy mi van a kezükben, csak a legújabb legyen, nézzen ki jól kívül-belül, legyen lebutítva, de mégis sokfélét tudjon - és lehetőleg ne a legolcsóbb legyen már, hát baaasszuuuus, ami jár, az járBevallom, innen nézve egyelőre még én is úgy érzem, az iOs UI letisztultabb egy androidhoz képest. Pont ezt untam meg 1 év után, hogy vagy letisztult - vagy JB, de akkor meg 3-4 hónap után káosz, majd restore, majd újra JB.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Auratech #6384 üzenetére
ha érted, amit mondok , akkor tul.képpen mit is szeretnél még ezzel kapcsolatban elmagyarázni? szerintem te egy kicsit túlpörgetted már ezt a dolgot, én ugyanarról beszélek, amit ABE meg zsirfecske is kitárgyalt már: nem véletlen, hogy a Defy a kamerát tekintve ennyire gyenge. Ennyi, ezen nincs mit ragozni.
johnnyjungle:
érdekelne, a casual usereken kívül vajon hányan használnak iOS-t JB nélkül? azért kérdem, mert amikor iPhone tulajok az iOS-t méltatják, az esetek zömében utólag azért kiderül, hogy mindez JB-vel értendő. aztán mikor Android-iOS összehasonlításban elhangzik, hogy utóbbi rendszer sokaknak túl zárt, akkor vérig sértődés van, holott a jailbreak kifejezés már önmagában is elég beszédes[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
johnnyjungle
tag
válasz Hakkuuuh #6457 üzenetére
Valamit félreértettél, applet tervezem cserélni androidra, nem fordítva
Szerintem is drága az apple, de attól még nem kell lehülyézned az embert, ha azt választja
Lehet, h kifizetsz "3x-4x annyit", de más minőségű a szolgáltatás is. Pl. a szervíz cseréli a telefont, nem javít; az anyaghasználat szerintem igen egyedi. Most nem tudnám/akarom itt védeni, de az iphone tényleg nem telefon, hanem iphone volt a szememben - aki kedveli, tudja miről beszélek. Sokáig az első olyan telefonom, amivel szinte 99%-ban elégedett voltam (volt azért némi kompromisszum), pedig amíg nem volt nekem, kiröhögtem a "sznob iphoneosokat".Csak a tököm tele van már azzal, hogy a különböző iOS JB-kkel uptodate legyek, másrészt lassan a remek 3GS-t is kivezetik a támogatottak közül (ami, kövezzetek meg, de szebb, szimpibb, mint a 4-es - aminek lesz@rom a felbontását), ezért inkább a androidos lesz a következő telefon.
Bocsánat, ha offoltam.[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
a tegnapi "semmilyen" backup-om után rájöttem, hogy nokiáról lementettem a névjegyeimet pc-re...
nosza! egy nokiára vissza, majd...
ez itt - [link] - zsírul működik![ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
johnnyjungle
tag
Ok, kb. egy hét, mire megkapom. Ha két hét múlva írsz nekem, addigra fogom tudni, dúl-e a láv.
Amúgy ezt egy vodás flottában veszem, bruttó 50e.-ért, bruttó 10 forintos percdíjak mindig, mindenhova, mp alapon, de 2 év hűség van. Ha valakit érdekel, írjon nyugodtan.
(Nem reklám, nem az én üzletem, én így tudok segíteni a ezen közösségen - ha ugyan segítség)
Kíváncsi vagyok, független lesz-e a teló -
csofti
tag
-
johnnyjungle
tag
válasz tarinitorpe #6455 üzenetére
Igazad van, mindenkinek megy a kalaplengetés, aki beleadott egy-egy kicsit az anyagba!
Az androidos portálokon valahogy nem így van összerakva az info ... -
ABE
őstag
válasz zsirfecske #6473 üzenetére
A marketingről a véleményem:
A Motorola megígérte, hogy lesz XT720-ra frissítés --> visszavonta --> dühös vásárlók
A Motorola megígérte, hogy lesz Milestonera frissítés --> csak halogatja hónapok óta --> dühös vásárlók (a Motorola Facebook oldalán minden egyes bejegyzés alatt a kommentek ~90%-a a 2.2-t követelő Milestone tulajoktól származik)
A Motorola megígérte, hogy lesz Defyre frissítés --> ki tudja, mikor ér ide --> értetlenül állok, mert a kínai froyo alapján semmi olyan nem lesz benne, amivel veszélyeztethetné a Milestone 2-t.
Leginkább apróságok fognak változni, amik kellemesebbé teszik a használatot, de szó sincs arról, hogy a frissítés után jobban veszélyeztetné a Milestone 2 eladásokat, hiszen ugyanúgy nem lesz alapból 720p, marad a 800MHz, stb. Azt még vágom, hogy a "régi" Milestone-ra késik a frissítés, mert addig is jobban fut az utód szekere, na de a Defy egy totálisan más kategória. De az XT720 esete is érthetetlen, ahol aztán tényleg szükség lenne a frissítésre az olvasottak alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Hakkuuuh
tag
válasz gombsadi #6421 üzenetére
Nem kell hozzá sok hogy megkarcolódjon a kijelzője, már csak azért sem mert "strapatelefon" és az ember eleve nem úgy kezeli mint egy hímes tojást (mert ha úgy kezeled akkor meg ne gyere nekem az IP67 szabvánnyal). Beteszed a zsebedbe valami mellé vagy csak hanyagul levágod az asztalra vagy tényleg leesik és nem túl szerencsésen ... máris ott a karc. Úgyhogy jobb azt védeni, hogy sokáig szép legyen a teló.
Hardcore4Life
-
zsirfecske
addikt
nyilván marketing susmus, 5x leírtam: milestone2 alapból froyo, 720p, 1ghz proci > defy nem hozhatja ugyanezt jóval alacsonyabb áron a csúcsmodellel szemben, max fél évvel eltolt frissítgetésekkel vagy mókolással. mert ugye a soc is omap 3630, kamera is elvileg hd képes, froyo is érkezik hehe..
-
bwoay
nagyúr
válasz Hakkuuuh #6462 üzenetére
"Vodafone-nál és a T-nél és a Pixmániánál sem motorola garancia van, mintahogy a sufniGSM-eknél sem"
pixmaniaról nem tudok nyilatkozni, de azt te milyen szerviznek hívod, amikor a garancialevél a gyártó márkaszervizébe irányít, és ott meg is javítják a készüléked ingyen?
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz zsirfecske #6464 üzenetére
Ilyen ez,lemaradsz,elvesztél örökre A pokol bugyraiban fogsz bulizni.Megyek én is
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Trabby
aktív tag
válasz Hakkuuuh #6462 üzenetére
jó, akkor tessék:
Gsmhome-ban, a legalapabb készülék (akciós, tehát nincs hozzá az ég világon semmi, 1év sima bolti garanciával) 77500 Ft. (ahogy nézem ez most a legolcsóbb, és ez azért nem 70..
"Senki nem kérte hogy tedd össze a legdrágább konstrukciót a készülékre, hanem az volt a kérdés hogyan változott az ára ... és úgy változott ahogyan leírtam."
De amit meg én le írtam, annak nagyon nem úgy változott
[ Szerkesztve ]
-
Hakkuuuh
tag
... és azt meg tudod mondani hogy hogy jön most ide a 2 év motorola garancia? Vodafone-nál és a T-nél és a Pixmániánál sem motorola garancia van, mintahogy a sufniGSM-eknél sem.
Senki nem kérte hogy tedd össze a legdrágább konstrukciót a készülékre, hanem az volt a kérdés hogyan változott az ára ... és úgy változott ahogyan leírtam.
Hardcore4Life
-
zzzed
csendes tag
válasz johnnyjungle #6454 üzenetére
Én vadászom egy független defy-re egy ideje, tehát ha megveszed, és eladnád, itt vagyok
Úgy érzem, kolléga aki eladta volna övét végül mégsem tudja (nem lett meg helyette galaxy s-e...) -
kano
nagyúr
Köszi! Nekem nagyon jó a másik SMS program is, de azért kipróbálom egyszer.
-
Hakkuuuh
tag
Két hónapja 110E felett volt, egy hónapja 90E felett most meg 70E, de ha ez vigasztal ennél lejjebb már nem nagyon megy. Viszont ha annyi eszed van hogy veszel egy almát 3*-4* ennyiért akkor neked nem is való az Android
[ Szerkesztve ]
Hardcore4Life
-
MODERÁTOR
gagavectra21: A warez tiltott a fórumon. Ne linkelj ilyet és ne is beszéljetek róla.
Harrrr!!!!
-
tarinitorpe
csendes tag
Üdv,
Csak halkan súgom meg hogy az 1 hsz-t ABE szedte össze (és még jó pár nálamnál jobban hozzáértő kollega is közre működött) és utólag rakták be 1. hsz-nek! -
johnnyjungle
tag
LE A KALAPPAL, király vagy!
A "kis" összefoglaló postod, teljesen helyrerakott nemcsak Defy, de android témában is (utóbbival kapcsolatban magyarul eddig sehol nem találtam ilyen összeszedett anyagot!).
Eddig 3gs-t használtam, kezdem megutálni az eppölt a "csöpögtessük apránként a fícsöröket" stílusuk miatt, viszont eddig féltem az androidtól.
Ezek után már nem tartok tőle.Más, ha veszek egy Defy-t magamnak és valami érthetetlen oknál fogva hiányozna az iphone, van/lesz rá kereslet szerinted (-tek), mennyire tartja az árát?
-
petrasgabor
csendes tag
Ha már volt, akkor sem árthat...
[link] -
Btel
tag
Ma megkaptam én is a Defyt,eddig tökéletes.ZTE Balde az összehasonlítási alap,Wifi jó,melóhelyen is,és otthon is.Akksi jól bírja,pedig mikor megkaptam egyből nyomkodtam,és alig ment le.Remélem így is marad a jövőben.De addig is figyelem a hozzászólásokat.
-
sheep
addikt
-
vétó
aktív tag
-
n@p@lm
őstag
filózom hogy meg kellene vennem egy media playert:
[link]
ezt idehaza hogy tudnám megtenni?
telefon mókolás nélkül.
van ennek valami leszedhető installja? mert nem vészes, nem egész 3 dolcsi.
és tökéletesen játszik.vagy ha valaki tudna egy jó lejátszót ami nem szaggatja be a flashvideókat (és free) azt megköszönném.
-
ABE
őstag
válasz zsirfecske #6430 üzenetére
Amúgy vicces ez a bejegyzés a Facebookon, az emberek 90%-a froyoért örjöng a Milestonehoz, erre én be akartam írni nekik, hogy ne legyenek úgy oda, ez egy kamu frissítés a DEFYhez, erre nem tudok kommentelni.
Szerk: ja, rájöttem, előbb lájkolnom kell, most már mehet az őszinte. Meg is írtam nekik, hogy kisnyúl.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz zsirfecske #6430 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
ezt láttátok?
http://www.facebook.com/motorolaeurope?m2w -
pengemetal
aktív tag
válasz Memmaao #6409 üzenetére
Nekem Budapesten mutat 3d-ben (beállítások/megjelenítés/3d pipa, épuletek/automatikus-ra van állítva)
Köszönöm, akkor megnyugodtam aksi ügyben. Amugy nagyon tetszik a telefon/android, szokni kellett szinbi után, de már jóban vagyunk Semmi lassulás, fagyás, akadás (gyári home van még fent)
Majd kipróbálom, hogy független-e (valószínű igen) csak mindenki T.-s a környezetemben és nekem is csak ilyen kártyáim vannak.
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
T.Timi
csendes tag
Köszi a tippet ABE, kitöröltem. Ezt magától felteszi a Faceb. és önkényesen beállítja csengőhangnak? Kíváncsian várom a következő üzi hogy fog kopogtatni a telón.
Előfordulhat, hogy újra megjelenik ez a file? -
vétó
aktív tag
válasz pengemetal #6422 üzenetére
semmi T specifikus dolog nincs a telfonon. és még mindig független...
én tegnap reggel 8-kor vettem le a töltőről a készüléket, folyamatosan WiFi-n lóg, ha kiteszem a lábam, akkor átkapcsolom 3G-re. telefonáltam tegnap minimum 1.5 órát, meg a böngészőt is használom rendesen, itt nézem meg sok emilemet, twitteket, stb. Ma 16:00-kor, 20%-os akkutöltöttséggel tettem ismét töltőre. Két hete van meg, és úgy tűnik, egyelőre javulóban van az akku teljesítmény. Eddigi tapasztalatok alapján egyébként GPS eszi a legjobban a telepet. Azt viszont úgy is csak akkor kapcsolom be, ha szükségem van rá.
Gyári 2.34 ROM
GoLauncher
rútolatlan
ja, és nem használok semmilyen live wallpapírtviszont sokat nyomogatom (még)
[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Zolás
addikt
válasz pengemetal #6422 üzenetére
Merülés normális.
T-s vagyok és nincs semmi T-s a telefonba a kártyán kívülCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
pengemetal
aktív tag
Normalis az ilyen aksi merülés? Reggel 7:15kor vettem le a töltőről és most 60%-on van. Volt ma: Kb. 2 óra wifi, 10 perc gps, 45 perc játék, 1 óra telepítgetés, tapizás.
T.-sek: Nektek sincs indításnál T-mobil/magenta animáció és a böngésző neve is browser és nem w'n'w, mint ahogy T.-s telefonokban lenni szokott.
Köszi a válaszokat!
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
lmisi
senior tag
-
lmisi
senior tag
Frozen Eclair Tapasztalatok?
Érdemes áttérni rá, vagy nannak még apróbb kellemetlenségek? -
delibab
senior tag
-
ABE
őstag
válasz Steve87 #6415 üzenetére
Ez szerintem azt jelenti, hogy a 2.1-es Android alapú, de a Motorola számozásában 2.21-es ROM-ot frissíteni lehet majd a továbbra is 2.1-es alapú, de már 2.51-es Motorola számozású ROM-ra (ami jó nagy trükk, mert arról a ROM-ról már nem lehet visszaflashelni). Amúgy ez a 2.51-es ROM már jó ideje elérhető itt. Magyarán jól bejelentették, hogy hivatalosan is elérhető lesz az a frissítés, amit nem javasol senki.
gombsadi
Olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Steve87
csendes tag
Hello all. We're pleased to announce a new software update for Vodafone Motorola DEFY users using software versions 2.21.0 or 2.22.0. This will update Motorola DEFY phones to software version 2.51.1 and will offer several improvements. For optimal performance download and install this update. Visit www.motorola.com/mydefy for more. Update for Vodafone customers in Austria, Germany, Spain, UK and France, more soon.
Ez a cikk jelent meg a Motorola Europe honlapján pár órával ezelőtt. Ki mit tud erről?
-
ABE
őstag
válasz gombsadi #6404 üzenetére
Ez a szolgáltatói késésekre tényleg magyarázat lehet, és hihetőnek hangzik. De arra már nem válasz, hogy a független készülékeket miért hanyagolják el, vagy miért késlekednek sokat a frissítésekkel. Hogy a Motorolánál maradjunk: Milestone sz@rozás..., vagy említhetnénk az XT720-at is, amire beígérték, aztán visszavonták a 2.2-es frissítést, csak mert csak. Ugyanígy furcsának találom, hogy kijön 2010 utolsó negyedévében a DEFY, és akkor csak 2.1 van rajta, és egyelőre azt sem tudják/akarják megmondani, hogy mikor ér ide, holott látható, hogy Kínában már azzal adják. Szóval marketing susmus az egész.
[ Szerkesztve ]
-
zzzed
csendes tag
És hogy kell majd beéllítani Adatforgalom tiltást? ( csak wifi)
All mobile data
Background data
Data RoamingMarket, internet működjön persze, de csak Wifi-n!
-
lmisi
senior tag
Brando ultraclear, de hogy protector + e? arra nem emlékszem. Speedshop kb 2600 ft.
Ha nem tudnám hogy rajta van észre sem venném. Újlenyomatot, zsírt ugyanúgy gyűjt.
Érzékenység semmit nem változott, kicsit más ahogy az ujjadat huzgatod rajta, de csak ha külön figyelsz rá.
Talán az izzadság jobban látszik rajta...(E51-n volt invisible shild, ott a tapizás nem játszott, de amikor néztem rajta milyen lenne, az sokkal gumisabb érzés volt. Gondoltam is na ezt szokni kellene tapizóson.)
Érdekes, a kis káva ami defy-n van szerintem tökéletes a fóliák peremének védelmére. Szinte arra találták ki.
-
addikt
Aki használ sygic aurát: Hogy kell a 3d épületeket előcsalni, neem pécsen egyet sem mutat, pedig mindent próbáltam beállítani...
My name is Bond, James... Dean.
-
zzzed
csendes tag
Tényleg, ha teló megjön, egyből tölteni kell, Vagy lemeríteni és fullig érdemes?
Vagy lesz.rni magasból... -
gombsadi
aktív tag
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett az én droidom is végre!
Előre ittam a medve bőrére, mert az autós tartó decemberben meg lett rendelve.
Reggelig töltőn pihen , holnap elkezdem belakni."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
zzzed
csendes tag
Van valami camera app tippetek, mit érmesebb használni? (olvastam hozzászólásokat c360, stb). Valahogy nem lehetne a hangerő gompokra állítani elsütőt? Pl: víz alatt lehet fényképezni, fókuszálna és felengedésre sütné el, stb...
Nehezen hiszem el, hogy jól képes autómatán fokuszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- League of Legends
- Elektromos cigaretta 🔞