Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
Vodánál nem vagyok otthon, de nem gondolnám hogy visszadobják. Max én fogom, ha kiderül hogy függő.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Halo
senior tag
keblemre!!!
először is gratula a készülékhez, másodszor pedig a leíráshoz!
érhető, kellően szájbarágós, humorosnak is mondom - legalábbis én annak veszem, így 2 hét tüdőgyuszi közben... szóval hajrá - és sok-sok ilyet még tőled itt!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
ronaldo
őstag
Akkor szerencsés vagy, gondolom valamilyen Atheros hálókártya van a gépedben Mert pl. az én intel hálókártyám nem tud hotspot módot. Még pár hónapja ugrottam rá erre a témára...
Viszont kérdezd meg azt a rootolt módban működő programot, ami tudja a reverse tetheringet! Köszi
-
gkhp
csendes tag
proxifier nem segitett... hiába ALL processre állítok proxyt :S probáltam sharelni a network connectiont (a wirelesst amit csinál és a LANt is -> semmi) szal win7 alatt egyenlőre feladom...
jöhet UBI
ha vkinek van ötlete, pls share
ill ha vki defy alatt müködö wired reverse tetheringet siekresen applikált ossza meg a tapasztalatot pls! kösz (azér kéne inkább wired mer akkor usbn tölt is:p)http://www.youtube.com/watch?v=PcqbWk2-2dA
-
delibab
senior tag
ezer köszi a segítséget!!! enable auto IP volt a probléma... kicsit értetlenül állok ez előtt de mindegy, a lényeg, hogy megoldódott! még egyszer köszönöm!
prompt : neked is köszi, de azt próbáltam és nem segített, azért köszi!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Ernest.
tag
Sajna nekem is ez a problémám.
Végre meg tudtam osztani usb-s wi-fi adapteremről a netet a telónak.
Tesztelgettem, hogy meddig mehetek vele.
Nálam is az van, hogy már megjegyzett hálózatra nem hajlandó visszalépni, de nálam még ha kitörlöm a jelszót akkor sem. Eddig csak újraindítás után sikerült visszalépnem..
Esetleg valami megoldás?? -
-
DeadMeat
nagyúr
Nem tudok sajna,nincs mivel fényképezni,csak a telefon,avval meg fizikailag lehetetlen ugye
De semmi extra,egy kis "horpadás" a gumin,gondolom ahogy megfogta.Meg némi körömnyom a fólián,ahogy elásta.Nem direkt volt,lopós a drágám,letettem kulcs-val együtt,és lenyúlta.Játékos kicsit.Nem tudtam hova lett,megcsörgettem anyuéról,és csengett a föld
Szerencse,hogy nem rágta meg,azt biztos nem tette volna zsebre... gyesznó csontot (comb,lábszár) nem tart neki semeddig kettéharapni.Mostmár beszerzek valami olcsóbb képezőgépet
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest