Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
delibab
senior tag
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni mi az IMEI szám?
Illetve hol találhatom a készülékbe?
Köszi -
ronaldo
őstag
Akkor ott van valami gubanc, mert Layar spicán meg blade-n is gond nélkül ment, amikor próbáltam. Fene a belüket

A Wikitude-ra azt érted, hogy ugyanúgy lefagy és terhel?
A rádóprogi hova volt belinkelve?
Eskü visszanéztem, nem látom. Alkalmi vakság. - Tárgytalan, újra látok 
Bug report:
recent calls-nál nekem már a számokat (!) is keverte össze
A kép az hagyján... de a szám. Hívni akartam a legutóbbi kontaktot, erre még jó hogy megnéztem, mert nem az a szám volt. Persze az is megjavult, de vicces volt 
-
kano
nagyúr
Köszi, megkerestem és majd felteszem.
Még egy kérdés: Ha SMS-t küldök akkor az SMS kézbesítési üzenetet hogy lehet véglegesen bekapcsolni. Mert, ha az SMS írás alatt bekapcsolom akkor csak arra az egy üzenetre vonatkozik, de nem marad bekapcsolva. Az általános SMS settingsnél meg nem találok ilyet.
benisti
Az a baj, hogy a 1270 nem tud semmit (bár ebben lehet, h igaza van), szerinte sehol sem volt egész Budapesten Defy és mégis sikerült megvennem.
-
benisti
csendes tag
Sziasztok!
Most hívtam fel az ügyfélszolgálatot, Nekem azt az infót adta a srác, hogy nincs letiltva forgalmazás alól a Defy, vitamax-ban 66990Ft...hamarosan bemegyek a győri márkaképviseletbe, megnézem hogy akkor most mi is valójában a helyzet. -
kano
nagyúr
#4964-re valaki valamit?
Köszönöm! -
Z0C!
őstag
Akinek szüksége van az ADW EX-re írjon

-
Maxtreme
addikt
Meglestem így gyorsan melóba menet előtt ezt a rádióprogit.
Tökéletes.
Müxik a kihangosítás is. Connected music player ment a kukába.Lőttem két képet hogy hogyan is néz ki az app:

Szerintem mehetne is az első hozzászólásba a cuccos.

-
csofti
tag
válasz
ronaldo
üzenetére
Layar megy, azon kívül, hogy terhel és néha totál lefagy.
Viszont előbb ki kell választani, hogy melyik réteget kívánod nézni, utána megjelenik a kamera.Wikitude ugyanez, de általában jól is megy. Kivéve most, mert épp nem találja a GPS-t

Vagy valamit elfelejtettem bekapcsolni
Programajánló
Zeam launcer nagyon klassz, gyors meg trükkös dolgokat be lehet állítani, pl. pár alap gesture-t, amit egyből a telefonáláshoz és a programlistához kötöttem. Klassz!Jorte nevű progit ajánlom annak, akinek jó naptár kell, feladatlistával, remekül testreszabható widgettel.
A nemrég belinkelt FM rádió progit külön köszönöm, nagyon szuper, örülök, hogy sikerült a gyári - nem túl használhatót - rádióprogit kiváltani vele.

Bug report:
azonkívül, hogy a recent callban néha összekeverednek a képek (aztán észrevétlenül megjavulnak), és ezt írta is valaki, az is kissé zavaró, hogy a programok nevei átíródnak. Pl a Wikitude nekem most Hot Spot search néven fut
De akkor hol a hotspot search?
Nem mintha kellene...de ez egy kissé hülye bug.Aureal: a legutóbbiakat mutatja csak, nem a memóriában lévőket.
Advanced Task Managert használok, az teljesen jó. Bár van úgy, hogy nem szed ki mindent. Esetleg Android Assistant, azzal egész érdekes dolgokat be lehet állítani (Startup, stb) és kissé részletesebben mutatja a folyamatokat. Nah, jól beködösítettem ezt a mondatot
-
Aureal
őstag
Srácok! Kérdés!
Ha nyomva tartjuk a házikós gombot (home) bead egy képernyőt amin alkalmazások láthatók. Ezek mind futnak, vagy a vissza gombbal kilépve egyes alkalmazásokból, azok bezáródnak és ez csak az utóljára használt dolgokat jeleníti meg a listán? Vagy erre kell a task killert feltenni?
Abból meg van egy pár a marketen! Kinek melyik vált be? -
ronaldo
őstag
válasz
ronaldo
üzenetére
Erre valaki?
Ha van 5 szabad perc, kérlek próbáljátok ki. Nekem fontos lenne, hogy működjön. Csak install + run, aztán törölhetitek is. Ha nektek se megy, akkor jelzem a megfelelő helyen, hogy defynél szarakodik, viszont ha csak nálam nem megy akkor hosszas anyázás
Meg majd egy rom csere, ha úgy lesz időm.Köszi előre is

-
törölt tag
válasz
DarkCrisalis
üzenetére
Én spec. LauncherPro-t használok, de a google ADW-re ezt dobta: [link] Eszerint az a "Desktop Screens" beállítás macerálja a home screen-ek számát.
(#4979) ABE: Eddig nem használtam a stabilitytest részét, de most kíváncsiságból beüzemeltem. Most tolta le éppen a 25. kört, 11 perc 45 másodperc alatt, a hőfok 34°C-ről indult és 36°C-on állt be. (Mindezt töltőn.) 1GHz@50, 2.21-es angol ROM, Frozen Eclair V2.
-
ABE
őstag
válasz
üzenetére
Pontatlanul fogalmaztam: kimondottan a tesztelés részére értettem, hogy nincs szükség a SetCPU-ra, mert anélkül is fixen marad a kiválasztott frekvencián. Amúgy a StabilityTest-et használja, viszont nálam érdekes módon nem csak az alap 58-as, hanem még magasabb (65) vsel értéknél is elhal tesztelés közben 800MHz-en. Nem tudom, hogy ez valami bug lehet-e, vagy a Frozen Eclair miatt (bár ezt nem hiszem, hogy köze lenne hozzá), esetleg csak egy újraindítás kell, vagy egész egyszerűen ennyire gyér a procim?
Korábban meg lefutott alacsonyabb értékeken is, de random módon fagyott, mint ahogy írtam korábban. Új feladat... -
törölt tag
-
DarkCrisalis
csendes tag
Kerestem fórumon is és beállítások között ADW launcherbe hogy tudok 5nél több lapot beállítani (pl blur felületbe kezdetből 7 volt) másik lapok közti átmenetet hol lehet be állítani ne simán csúsztassa hanem plusz effekttel mint itt
http://mobilarena.hu/tema/re_motorola_defy_ez_aztan_dofi/hsz_3267-3267.html
marketbe kerestem adw launcher ex 1.0 de nem találtam.
Valami ötlet? -
edgelaszlo
senior tag
rákerestem, nem találtam...
-
ABE
őstag
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de a SetVsel felkerült a Marketre, és az új verzióban stability test is van, ráadásul mindegyik értékre külön-külön (tehát elvileg nincs szükség már a SetCPU-ra sem).
-
válasz
üzenetére
Nagyon köszönöm!
Nekem is tökéletesen megy!
A háttereknek való képeket, csak simán felrakjátok a memóriakártyára egy tetszőleges mappába aztán jó napot, vagy kell neki valami spec hely, hogy pl abban a kis görgethető sávban automatikusan megjelenjen előnézettel együtt?
-
sheep
addikt
az alap quickoffice ugyan megnyitja a ppt fájlokat, de szenved vele
én pl egyik nap kaptam egy 60 diás ppt-t, email-ben, lementettem, de kb 5 percig nyitotta, lefagyott, stb
a marketről letöltöttem egy normális ppt kezelőt (az is vmi office, van egy csomó féle)
azzal tökéletesen megy -
ronaldo
őstag
Layar-t illetve Camscannert próbálta valaki? Nálam egyik se tudja bekapcsolni a kamerát. Layarnál ugye rögtön szembetűnik, hisz úgy kéne elindulnia a programnak rögtön.
Camscannert egy fényképet -> pdf program, ami sokszor nagyon hasznos tudna lenni, de itt szintén mikor rányomok, hogy a kamerát akarom "szkennernek használni", akkor az exponálógomb előjön, de az egész képernyő fekete.
Layarnél azt hittem, csak valami frissítés kell, de azóta ha jól rémlik kétszer sírt a market updater, de még most sem jó.

-
kano
nagyúr
-
palesz53
senior tag
a rajta lévő quickoffice megnyitja a ppt fájlokat (már ha lemented)
vagy googledocs felhőben elvégzi (ez persze plusz adatforgalom)gmail-ben a betűméret sztem nagyon jó, simán olvasható; sms-nél pöppet nagyobb tényleg lehetne, az "csak" olyan átlagos
hangereje? brutális!

nálam most 1-esen van, metrón is elvagyok 2-essel - alig győzöm halkítani...
kihangosítva is remek, zenével is
a led addig villog, míg meg nem nézed - ha közben mást csinálsz és nem nyitod meg, villog...
-
0matyi0
csendes tag
Sziasztok!
Vodkánál vennék vitamaxban defy-t, de fontos lenne, hogy független legyen(T-s vagyok)
Ha véletlen nem lenne független, mit lehet tenni? az első hsz.-ben találhatóak szerint lehet függetlenítő kódot venni a szolgáltatónál, ez mennyibe kerülne?
Előre is köszi a válaszokat. -
kano
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszönöm, megtaláltam. Most már csak 1 kérdésem van. Azt tudom állítani, hogy a menüben az ikonok ne név szerint legyenek rendezve? Idegesít, hogy az újonnan telepített progikat beteszi a betűrendes helyre, mert a Galaxy a végére tette az összes telepített alkalmazást.
Köszönöm.
Illetve még 1: Az SMS-eknél van olyan, hogy piszkozat vagy sablonok? Nem találom, hogy hogyan lehetne megoldani ezt. -
csofti
tag
Teljesen jól olvasható, pedig nekem rossz a szemem, és a szemüvegem se friss darab.
Nagyítani smsbe én nem tudtam, betűméretet állítani se, de elképzelhető, hogy lehet.Email is teljesen olvasható, de belenagyítani abba se tudtam.
Mellékleteket lehet menteni, főleg pdf-et és képeket szoktam, az gond nélkül megy.
Valaki említette a K9mailt, hogy jobban konfigolható, nem tudom, abban lehet-e betűméretet növelni, de elképzelhető
Powerpointtól óvjon az ég!
Nincs tapasztalatom. De a pdf-et megeszi reggelire.A hívókép 3×3 cm kb

A beszélgetés minősége és hangereje is remek. És akkor még nem is volt csutkára hangosítva. Kihangosítva is jól használható.
Tapasztalataim szerint a kijelző addig villog, amíg meg nem nézted az eseményt.
-
Sziasztok! Érdekelne, hogy sms és e-mail mennyire olvasható? Esetleg lehet a betű méretet állítani vagy a szövegbe nagyítani? Volt Samsung Spicám, emlékeim szerint elég apró volt a szöveg, főleg Gmail esetén. Az e-mail mellékleteket el lehet menteni? Power point fájlokat megjeleníti? Bejövő hívásnál a hívóképet mekkorában jeleníti meg? A beszélgetés hangereje, minősége milyen? A nem fogadott eseményeket jelző led mennyi ideig villog?
-
caverinha
aktív tag
fux82, Ebook olvasáshoz a Laputa Pro progit ajánlom,nekem nagyon bejön,lapozó funkció betűméret/stílus váltással.Programok törléséhez ajánlom figyelmedbe az Uninstall Pro nevű progit,mind a 2 progi tölthető Marketről.
Lefordításos némítás dolog: Settings/Sound&Display/Smart Profile
ace Down PIPA!
Remélem tudtam segíteni.
Písz!
-
zaskar
senior tag
válasz
üzenetére
Kipróbáltam én is az FM rádió progit, tényleg kihangosítható, sőt, elég nagy hangerőre képes. Bár túl sokat nem fogom használni, azt hiszem. Kicsit félve csatlakoztattam a vezetékes headsetet (talán ez volt a 3.alkalom a 2 hónap alatt), lévén 2010.októberi a Defym...hátha éppen ez fogja kiváltani a hibát. Semmi kedvem megtudni, milyen a gsmhome-os gari. Amúgy a rádió érzékenysége elég gyenge, pedig csak 20 km-re lakok Debrecentől. Házon belül képes volt 1 db adót találni...a Nokiáim is ilyenek voltak. Persze ez a gyenge vételi képesség nagyvárosokban nem tűnik fel senkinek.
Tavaly volt nálam egy hétig Samsung H1-es telefon (ritka db, LiMo oprendszer), az 8-10 adót is kiváló térerővel fogott ugyanitt. Erre, meg HD kamerázásra kiváló volt, amúgy használhatatlan itthon...
ABE: egyébként a wifi érzékenységét én sem látom olyan kiemelkedőnek. Nekem N82 volt korábban, abban jóval erősebb volt. Lehet, hogy az N78-ban nem ugyanaz a modul volt?Szerencsére egyik dolog sem zavar különösebben, mert főleg MP3-at és webrádiót hallgatok bt fülesen ill. van mobilnetem is. De külföldön jól jön a wifi mobilnet helyett, és nem árt ha erős...
-
midnightstar
tag
Defy-ra van olyan alkalmazás, mellyel lehet úgy fotózni, hogy oda élesít, ahova bökök a képernyőn? Vagy esetleg van hw-s akadálya?

Előre is kösz
-
Ha a háttereket úgy akarom berakni, hogy a wallpapers/home kis csúsztatható kis sávjában jelenjen meg és ne a media galeryben?
Keresgéltem a telefonban, de nem találtam ilyen mappát, így csináltam az SD-re egy wallpaper mappát és oda raktam, de így csak az előbb említett media galeryben jelenik meg.
Köszi!
-
ABE
őstag
Ha valaki szeretné továbbvinni az első hozzászólás karbantartását, feltöltöttem doksiként a formázott szöveget (tehát csak be kell illeszteni a fórumba): [link]
-
Szia!
Bluetoothra megoldás:
Én a Bluetoot File Transfer progit használom. progi Amire figyelni kell, mert én anélkül se x10mini pro-ról nem tudtam semmit átküldeni, az a Discoverable bejelölése már csatlakoztatott eszköz esetén. Mindkét eszköznél kell, legalább is nálam kellett. Menu-more-discoverable. Ha ez be volt kapcsolva akkor minden jól ment. A programban több filet-t is egyszerre ki lehett jelölni.
-
törölt tag
Rendes FM rádió van benne, alapból a gyári zenelejátszóval tudod használni (van benne menüpont külön hozzá) és a headset-et be kell hozzá dugni. A gyári csak azon keresztül szól, de a cucc amit linkeltem korábban, szól hangszórón is. (Headset oda is kell mert az az antenna.)
-
fux82
tag
Telepítettem az ireader-t, de valamiért, nem akar működni... Hogy lehet törölni a programokat? Esetleg valami más ötlet olvasóprogramra?
Illetve bejövő hívásnál, nem némított amikor kijelzővel lefele fordítottam. Ez miért lehet, be kell valamit állítani hozzá? -
törölt tag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Froyo végül is van már, csak hát "olyan". Ami igazából itt érdekes, hogy gondolom a Droid 2 ROM hozta a kerneljét is magával. Ergo a Defy betöltött más telóról származó kernelt (a tudomány jelen állása szerint a bootloader csak aláírt kernelt eszik meg). Ebből én két dologra következtetnék:
1, A moto több masinánál is ugyanazt az aláírást használja, ergo ezek között a kernelek szabadon cserélhetők. (Szal ha Droid 2-re jönne a Gingerbread, elvileg azt így simán lehetne port-olni Defy-re.)
2, A Defy megeszik aláíratlan cuccokat is. (Erre egyébként gyanakodnak.)Az elsőt tartom valószínűbbnek, a második lenne a kánaán.
-
ABE
őstag
válasz
üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy a rootolt kínai 2.2-es ROM-hoz kiadott boot fájl segítségével életre tudta kelteni a Droid2 ROM-ot. Mondjuk én ezt a próbálkozást kihagyom, mert se hang, se kamera, meg szét is lehet vele cseszni a telefont.

DeadMeat
A rootolt kínai ROM-ból lehetne egy jó 2.2-es rendszert csinálni, ha:
- a jelerősség problémát megoldanák (valaki mondjuk már megcsinálta magának, hogy a 2.1-ből átvett valamilyen fájlokat)
- működne a kamera
- custom recoveryt lehetne rá rakniÍgy aztán készülhetne a gyomlált rendszerből nandroid backup, azt meg már semmi felrakni.

-
törölt tag
Érdekesség. Kicsit röcögős a srác angolja, szóval kérdés: valóban jól értem hogy felmókolt egy Droid 2 ROM-ot a Defy-re?
Mert annak azért lenne súlya. 
-
koveradam
tag
Sziasztok!
Le tudná írni valaki aki mostanában vette a Defy-t, hogy mikori gyártásúak érkeznek hozzánk?
Mert holnap akarom megrendelni csak ha lehet el akarom kerülni a hangszóró mizériát! Nem akarom egyből szervízbe küldeni!
Ja függetlenül fogom venni
-
Trabby
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem abban nyilvánul meg, hogy egy kb fél milliméteres rés van a hátlap egyik sarkánál. Ha azt meg nyomkodom (szándékosan) akkor hallok egy minimális nyöszörgést. (de mondom, ha itt nem olvasok róla, akkor biztos nem tűnik fel nekem
)Pistakiss
A vezetéknélküli lehetőség már a 3310esnél is megvolt.

-
Pistakiss
őstag
Háát!
Már én is nagyon kíváncsi lettem erre a készülékre, sajnos a hűségidő leteltéig még 2 és fél hónapom van, de úgy érzem ezt fogom megvenni.
Engem a strapabírósága és a vezeték nélküli lehetőségei vonzanak, remélem addigra már a 2.2 szoftverrel lehet kapni, vagy az már létezni fog. Addig is irigykedve olvasom a hozzászólásokat és igyexem előre tanulni, mint a stréber diák! -
ABE
őstag
Kipróbáltam valamikor, de nem tetszett, mert az SMS-nél fekete volt a háttér alapból, meg talán volt valami, amit nem kellett volna eltávolítania. Nem tudom, hogy azóta mi változott benne, de igazából ez nem más, mint amit én leírtam, hogy csinálom a saját ROM-ot (Frozen Eclair+gyomlálás, kb. ennyi annak a clean ROM-nak a lényege). Nem sokáig volt fent, nem is nagyon tudok mit elmondani róla, próbáld a linkelt fórumon elolvasni, hogy mit mondanak. De a lényeg, hogy ez egy házilag is "elkészíthető" ROM, ugyanazt a teljesítményt elértem én is, amit ő írt Quadrantban.
Jah, közben rájöttem: vannak közte olyan eltávolított összetevők, amik nálam eltávolítás után gondot okoztak, ezért csak óvatosan vele...
-
l33tus
csendes tag
Bocsi, kicsit régi témát feszeget, de ritkán van időm olvasni a fórumot, (Ti meg olyan rohadt szorgalmasan gépeltek
hogy kapna görcsöt az ujjatok
)A clean ROM-ot kipróbálta már bárki? Ez az első rom ami meghozta a kedvem a romcserére

Vagy ha nincs is kipróbálva, de ABE, vagy bárki, aki sokmindent látott már... így első olvasásra hogy tetszik? érdemes ezzel foglalkozni?
clean ROM -
ABE
őstag
-
Button
aktív tag
lenne egy kérdésem amit se a keresővel se az első hsz alapján nem tudok megoldani
pedig nagyon egyszerű, biztos én vagyok a béna
különböző nevekhez különböző csengőhangokat szeretnékamiket találtam azt már mindet végigjártam, az SD-s mappalétrehozásoktól kezdve a ringdroidig, a csengőhang beállításon át akármilyen média playerben
a gond tehát nem az, hogy SD-ről nem megy a csengőhang, hanem ilyenkor globál lecseréli és kész
van a kezemben egy voda845, ha ott bemegyek a névjegyzékbe, ráállok egy névre és nyomok egy menü gombot, akkor 5 opció jön elő, az egyik az hogy beállítások\csengőhang, tehát adott bejegyzéshez külön csengőhangot tudok rendelni
defynél ez a menüpont hiányzik

mit bénázok el, elvileg a verziók is azonosak.. -
törölt tag
A szerkesztési időm lejárt szal új kommentbe: Az eleje meg Gorilla Glass, az ujjlenyomatok megmaradnak rajta (bár sztem abszolút nem zavaró mértékben). Ahhoz hogy összekarcold, meg meg kell dolgozni erősen, ez kifejezetten fizikai behatások ellen kiképzett üvegfajta. Nem lehetetlen tönkretenni/megkarcolni, de az átlagnál jelentősen nagyobb meló.
(Elvileg simán lehet kulcsokkal egy zsebben hordani, semmi baja nem lesz az üvegnek tőle az elején.)(#4923) ABE: Én is, de én türelmes vagyok.

-
törölt tag
Ez a hátlap nyikorgás amúgy mi? Mert az enyémen a hátlap tart mint a beton, meg se moccan, a széleinél a résbe a körmöm se fér be. Egyedül a moto logónál tudom beljebb nyomni a hátlapot az akkuig kicsit, mert az ugye a konstrukcióból adódóan nem fekszik rá.
(#4922) arn: Az októberi/novemberi gyártású telóknál több esetben előfordult hogy kontaktos volt a hangszóró. Először csak recsegett, aztán végleg elhallgatott. (A vásárlástól számított 1-2 héten belül általában, de sokszor már alapból rossz volt, vagy 1-2 napon belül meghalt.) Ezt elvileg decemberre orvosolták, szal a közeljövőben vásárolt telóknál ez elvileg már nem gáz. A tuti az az, hogy vásárlás előtt megnézed a dobozt, az oldalán van az msn szám elvileg (nekem ott volt legalábbis) és az alapján lecsekkolod mikor gyártották (az első hsz-ben ott van a link ahol leírják hogy kell a számot dekódolni). Ha decemberit fogsz, annak elvileg hibátlannak kell ilyen szempontból lennie.
-
arn
félisten
legyenszives irja le vki, hogy milyen tipushibak jottek elo a telonal, amiota megjelent, hogy ne kelljen vegignyalazni rengeteg hozzaszolast. olyasmire gondolok, mint pl a galaxysnel a gyengebb gpsantenna meg ilyesmi...
nagyon vonz, hogy strapabiro, mert sokat jarunk bringazni-turazni, es feltem a mostani tepsimobilomat, hogy vmi baja lesz.
-
-
roypapa
tag
Sms kézbesítési jelentésre valami megoldás?
-
pomk
őstag
Skype-ot használ valaki Defyn?
Az a gondom, hogy szinkronizáltam telefonkönyvvel, és mivel a rendeőrség, mentők és tűzoltók száma is benne van telefonkönyvemben. Nem tudom miért, de 104-ből most skype-on kb 100 db van. Ugyanígy 105, 107. :S
Van vmi lehetőség arra, hogy az összes partnert töröljem skype listából egyszerre? Egyenként elég sokáig tartana. Reinstall nem oldotta meg a problémát.
-
spawn21
veterán
Még a Defyre sincs a 2.2?

-
DeadMeat
nagyúr
Wifi:Erősebb mint a spica wifije,pedig az sem volt gyenge.A ház előtt tudtam wifizni vele (3. emeleten lakom,tégla) mostmár a parkból is megy,kb +10 m
A gsm része viszont gyengébb.Ahol a spica 5-ös volt,ez csak 3 vagy 4.Zavarni nem zavar,csak furi.Meg néha eldobja a tornyot.
Az sd tényleg szar helyen van,de nem piszkálja az ember sűrűn,szóval elfér ott ahol van.De lehetett volna okosabban is megoldani.
-
ABE
őstag
Nálam a WiFi teljesen jó, jobb, mint pl. a Nokia N78 volt, ahol az már elhasalt, ott még a DEFY kap rendesen jelet. Igaz, gyengébbnek érzem, mint pl. a laptopomat. Egyébként rádió van a telefonban...
Aureal
A MicroSD elhelyezésére az ok a vízállóság, eggyel kevesebb ajtó kell kívülre. Szvsz teljesen jó a rögzítése is, semmivel nem volt nehezebb nekem kiszedni, mint a másik típusú megoldásnál. Akksit meg kiszedésnél kicsit le kell nyomni, a csatlakozó felé, és máris szépen kiugrik, nem terheli a pöcköt
b4zsi-
Tényleg csak ott nyikorog, én egy kis szivacsos öntapadó csíkot ragasztottam a hátlapra, és tökéletes most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eskü visszanéztem, nem látom. Alkalmi vakság. - Tárgytalan, újra látok

De akkor hol a hotspot search? 
Korábban meg lefutott alacsonyabb értékeken is, de random módon fagyott, mint ahogy írtam korábban. Új feladat...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)