Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- IMEI szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TripleB
senior tag
Nem tudom visszaigényelni, de volna akinek megérne egy fél ÁFÁ-t a dolog.
Még annyit tennék hozzá, hogy a magyar törvény szerint új termékekre 25% ÁFA van. 0% akkor, ha van nemzetközi adószámod és mondjuk szlovák vagy. Használtat árulhatnak 0%-al, Neked az van? Nem hinném. Szóval, ha kapnak egy adóellenőrzést, akkor hosszú cici..."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
Miskolci ismerősömnek ma sikerült vennie, írt is ebbe a topikba pár napja . Már csinált is pár ezres számlát magának.
Pár kérdésre a válasz: 2 körül volt még volt pár darab Miskolcon és fekete a készülék, semmi vodafone utalás nincs rajta.
Én Egerbe szeretnék elmenni , de nem lehet őket elérni...
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
válasz drzsoo1 #5989 üzenetére
Szintén, reggel 9:12-kor adtam le a megrendelést online, de semmi visszajelzést nem kaptam.
Most felhívtam az ügyfélszolgálatot és ha péntekig nem jelentkeznek, akkor hívjam őket.
Hivatkoztam a 6 napos ígéretükre, de hasztalan..."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett az én droidom is végre!
Előre ittam a medve bőrére, mert az autós tartó decemberben meg lett rendelve.
Reggelig töltőn pihen , holnap elkezdem belakni."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
Vettem egy utángyártott töltőt a céghez, de valami nem kóser vele...
Tölteni tölti, de megbolondul tőle a kicsike.Megmered és elindítja a videófelvételt. Vajon mi okozhatja?
Az jó lesz, ha az autós töltő is ezt fogja csinálni.[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
Ma megcsináltam a programok gyomlálását.
Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik közzétették a
leírásaikat és tapasztalataikat!"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
-
TripleB
senior tag
Én csak az edge-t használom, kikapcsoltam a 3g-t, mert sok helyen gyengébb nálunk a térerő. Nekem csak az E. jelenik meg.Telenor/Djuice szintén, napi legalább egy óra beszélgetéssel semmi probléma.
2.34.1-es rom"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
válasz gagavectra21 #8527 üzenetére
Pont délelőtt tesztelgettem a setvsel beállításokat. Én főleg a hosszú üzemidőre próbálom kihegyezni a vasat, így meghagytam a 800 MHz-es órajelet.
Az előző setvsel nekem jobban tetszett, lehet az okozza a bajt?[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
válasz Stauffenberg #9109 üzenetére
Én tudom a megoldást, nálam bevált :
vettem egy motorola töltőt
pl http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria/mobiltelefon/tartozekok/1938827"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
válasz zsirfecske #9614 üzenetére
Én is csak lestem, mikor olvastam a facebook-on...
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
SuperOneClick használatakor találkoztatok már ilyen hibaüzenettel?
"Running rageagainstthecage...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *FAILED"
Tűzfalon belül teljes hozzáférést engedélyeztem."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
Decemberi Defy mindgen hangszóróprobléma nélkül.
Aki a setvsel enable jit opciót használja, annak mi a tapasztalata?"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
válasz morcosboci #12141 üzenetére
Fél heti? Nekem a havi keresetem annyi... durva különbség.
-
TripleB
senior tag
2.51.1-es eclair alatt tapasztaltatok olyat, hogy duplikálódtak a programok? Nevezetesen a navigation és a places kétszer jelent meg a menüben.
[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
Nálam is előjött a halott memóriakártya esete. Valamelyik program okozhatja?
-
TripleB
senior tag
válasz vick33 #14877 üzenetére
A defy szerint sérült a kártya és formázzam le. (kingston 4gb sdhc) Se a kártyaolvasó, se az msi wind beépített olvasója nem "látja". :/ minden mentésem ment a kukába ezek szerint...
Hirtelen jönnek ezek a kártya meghalások, itt vmi sántít, azért mertem valamelyik programra gondolni."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Sikerült meghülyíteni a Defy-t. Annyi történt , hogy felmásoltam a nordic rom-hoz
goapkrev/backup/2011-04-16.16.17.33 és az updating.zip.-et , de az usb debugging bejelölve maradt a titanium backup-os mentés után. Ezután már csak az android felirat jeleni meg újra és újra. Egy recovery boot menüt meg tudok nyitni a hangerő le és bekapcs gombbal. Ha egy megfelelő updating.zip-et rámásolok a memóriakártyára az segíthet a dolgon?[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
válasz Speed limit #18855 üzenetére
Természetesen, de semmi nem történik sajnos, marad az állandó újraindulás. Bootloader mód működik, de az rds lite nem ismeri fel(telepítve van a handset driver + win 7). Megróbáltam a 2.51 sbf-et feltenni, de sikertelen. Nekem szerintem nem a cmw recovery jelentkezik be, hanem a 2init vagymi....
-
TripleB
senior tag
Nagyon köszönöm!
Egyelőre egy működő 2.51 is jó lenne . De nem érdekel a visszalépés különösen...
wipe data és cache már a kezdéskor megvolt.
Leírom lépésenként mit és hogy csináltam.
a gépre letöltöttem a nordic.rar-t, a pc-re kitömörítettem az sbf-et, a kártyára felmásoltam az update.zip-et és a backup fájlokat, aztán a titanium backup-al mentettem és bent maradt az usb debugging, csináltam egy újraindítást és a hullámzó android felirat fogadott. Boot közben felvillan a kék led.
A recovery-ben ez a hibaüzenet fogad: E:can't open / cache/recovery/command[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
Tisztában vagyok vele, hidd el, be tudok lépni a bootloader módba. automatikus módban nem ismerte fel. Viszont! Átállítottam a módozatot és egy omap 3650 eszköz talált és most már zajlik a telepítés egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest