- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
moderric
csendes tag
A problémám a következő. Google kontaktok szinkronizálásánál nem tűnik egy a fehér, két kis nyilat tartalmazó ikon a Sync Contacts sorban. Az utolsó szinkronizálás ideje sem frissül. Mindezek ellenére a kontaktok szinkoronizálódnak.
Valakinek hasonló? -
addikt
Van egy mágnes a dokkolóban, ami hatására automatikusan vált a programra. Ha fogsz egy mágneszáras táskát, ki tudod próbálni, az egyik pólussal a car-dock-ba, a másikkal a media center-be dob, szóval sejtem , hogy van aktív asztali tartó is hozzá...
My name is Bond, James... Dean.
-
-
Edge
veterán
Fólia sztori:
vettem rá Brando fóliát, haver rakta rá a Defymre ő már rengeteg fóliát tett fel különféle pda-kra, de ő is csodálkozott mennyire pormágnes lett a Brando, pár porszem mindig alákerült, így végül úgy is lett felrakva. Ez nekem nem tetszett nagyon így itthon neki veselkedtem és a vizes módszerrel próbáltam, de vagy 4 próbálkozás után is porszemek voltak rajta ezért megfogtam és csinos kis galacsinként repült a szemetesbe Komolyan ilyen szarral még nem találkoztam, mondjuk eleve a tetején lévő kivágás is elég gagyinak hatott... mind1 rendeltem egy skinomi techskin-t, remélem abban nem csalódom.
(tudom hogy többeknek van itt Brando fólia a Defy-jén és meg vannak elégedve vele, tisztelem a választásukat, nekem viszont nem jött be ez a Brando fólia most(ultra clear protector plus))Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
gagavectra21
tag
nekem 1,2ghz-n se melegedett még 41fok fölé.
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
palesz53
senior tag
válasz canniball #7066 üzenetére
egyszer már leírtam, érzésre olyan, mintha bőrön húznád az ujjad... (nem emberin, hanem mondjuk egy kabáton)
nekem a sima üvegen sem csúszott simán az ujjam, a fólia pöppet tapadósabb tud lenni néha... (de sima üvegen meg sokszor keresésre ugrott, noha épphogy hozzáérhettem öntudatlanul)
bár én megszoktam 1,5 év alatt a nokiámon... de így tuti nem lesznek mikrokarcokde a Te dontésed! csak irreális elvárásokat ne támasszon senki, hogy fóliát feltéve nem változik semmi...
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
danken26
csendes tag
50 % 3937mV és 29° Nos: 15 perc beszélgetés 40% 3643mV és 49°!!!!!! és ez csak tovább melegszik ha többet beszélek.
-
Auratech
őstag
Tökre sajnálok minden finnyogót. Nekem olyan egyben van ez a teló. Nem tökéletes, de igen király. Mint én! Ketten bármire képesek vagyunk. Én futok- ő mutatja hova. Én odaérek. ő mutatja miért. Én megtettem. Ő tudja mi következik. Közben száz halál és nem hagy cserben. Mindigis okos és kitartó gépre vágytam.Ez it a reklám helye.
Defy- Majdnem tökéletes. Hogy elviselhesd amit várnak tőled!Auratech Field Recording
-
Plebi
senior tag
-
addikt
Az enyémen a GG és az előlap között van rés, felül, ahova szépen bemászik a por, vagy ha a fehér orvosi gatyámba rakom, akkor a fehér szösz. Felül a középrész-előlap között is van pontatlanság. Viszont az akkufedél meg sem nyikkan . Made in china...
Trabby: Circle battery widget. Jól is néz ki és mutatja az akku hőfokot, töltötséget, feszültséget, töltés óta eltelt időt.
[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
Vettem egy utángyártott töltőt a céghez, de valami nem kóser vele...
Tölteni tölti, de megbolondul tőle a kicsike.Megmered és elindítja a videófelvételt. Vajon mi okozhatja?
Az jó lesz, ha az autós töltő is ezt fogja csinálni.[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
JasonD
aktív tag
válasz Memmaao #7063 üzenetére
Ha nem néztem volna meg valószínűleg én sem tudnék róla. Viszont illesztési hiba szerencsére nincs.
Azt hiszem marad ez a teló nem megyek púposkodni. 15cm távolságból abszolút nem látható, közelebbről is igencsak összpontosítani kell, hogy meglássam. Meg amilyen szerencsém van kapnék egy olyat, ami még szarabb (és esetleg függő is ). -
rum-cajsz
őstag
a legegyszerübb, ha a kapcsolataid kiteszed egy szöveges fájlba (ical, vagy csv) és a gmail accountodba (akár egy újjal) importálod, majd azt szinkronizálod a telefonnal.
Ennek módjáról telefontípusonként többen is írtak, próbálj meg visszakeresni.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Bobekt
csendes tag
Köszönöm! néha nem látom a fától az erdőt sajnos azt írja hogy nincs kontakt a sim kártyámmal, ami nekem furcsa erre van tippetek ?
-
addikt
Aki használ battery figyelő progit, megírná, hogy neki kb mennyi mV töltést ír ki mondjuk 20%-on? Nekem 3739mV, ez soknak tűnik, ez alapján sztem magasabbnak kéne lennie 20%-nál,, nem?!
-
barti
csendes tag
-
canniball
nagyúr
-
Bobekt
csendes tag
Sziasztok!
Ma léptem be közétek, és meg kell mondanom hogy hosszas Iphone4 és Defy közötti vergődésem megérte a várakozást! Tényleg nagyon KLASSZ A DEFY!
Megpróbáltam végigolvasni a fórumot,de be kell vallanom hogy 3000 környékén feladtam.
Nagyjából minden megy vele, csak a legfontosabbat nem tudom megoldani. Sim kártyáról való számlista mentése az új csodára. Tudnátok ebben segíteni?
Előre is köszi! -
zsirfecske
addikt
válasz danken26 #7060 üzenetére
és ha simán csak az aksi szar? azért én ezt is kipróbálnám a helyedben.
(ha lemaradtam valamiről és volt róla szó akkor semmi)szerk.: basszus rég frissítettem
szóval ha elhajtanának szólj hogy akkor bemész a motokerbe és veszel 10k-ért egy új aksit és hozod a számlát...[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na, én ezért nem futtatok ilyen programokat! Szabad szemmel nem látok pixelhibát, arra meg nem költök időt, ha submikroszkopikus hiba van a gépen, utána azon b@xam az agyam, hogy ott van... Ezzel az erővel az illesztési hibák miatt is idegeskedhetnék, mert azért az is van rendesen...
-
sheep
addikt
válasz danken26 #7060 üzenetére
semmiképp ne hagyd hogy visszaadják azzal hogy nem találnak hibát, ilyen probléma még nem jött elő másnál, biztos hogy vmi gebasz van a készülékeddel
nem vagyok szakértő, de talán tényleg az aksival van valami
esetleg nem próbáltál factory resetet, hogy alapra visszaállítson mindent, és úgy is melegszik-e?9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
danken26
csendes tag
Sajna nekem eljött ismét a búcsú ideje egy kis időre elvileg. Sajna a probléma még mindig fent áll ugyanis egyre jobban melegszik és közben merül szegényke. Kb. 2,5 órányi beszélgetés után megadja magát és lemerül. Reggel vetem le töltőről azóta lement 40 %-ra úgy, hogy össze vissza beszéltem vele 1 órát. Beviszem a T-mobilba ismét, de most kiméretem velük az akksit kapásból hátha ennyi a baja! Mert sajna már nem tudom. Viszon annyit tudok, hogy ilyen hidegbe 20 folyamatos beszélgetés után elég forró lesz a fülem is tőle! Remélem, hogy nem fogják megint visszaküldeni azzal, hogy ők nem tapasztalták a hibát. Különben fordulok a fogyasztóvédelemhez. Legalábbis már felhívtam őket és ezt tanácsolták. Azért ez nevetséges, hogy egy ilyen drága készülék és ennyire sza..nak az emberre a szolgáltatók.
-
Zoli12
csendes tag
Helló!
Érdekelne hogy ti honnét vettétek.
Már lég nagy részét elolvastam a fórumnak És szeretnék venni egy Defy-t de ha lehet akkor nem a t-mobilenál mert ott nagyon drága+hűségnyilatkozat.:S Igaz t-mobile-os vagyok de nem akarok ott venni megvenni mint már mondtam ára miatt.
Válaszotokat PÜ-be várom.Előre is kösziAz igazi üzletemberek azok akik az utolsó pillanatig lojálisak a cégükhöz!
-
JasonD
aktív tag
válasz Stauffenberg #7056 üzenetére
Jaja, tökéletesen igazad van.
Ahol én vettem a csajszi nem mutatott igazán nagymérvű hajlandóságot, hogy kipróbálhassam. Annyi, hogy a telót kivette, de akkut már nem csomagolta ki. Amúgy valószínűleg nem vettem volna észre ott ezt a hibát, egyrészt nem találtam olyan szervízkódot ehhez a telóhoz, amivel LCD tesztet el tudtam volna végezni a helyszínen (ZTE Blade-nél ez működött a T-nél), másrészt otthon LCD teszterrel is eltartott vagy 5 percig mire meglett az az egy nyomorult pixelecske. -
sheep
addikt
egyébként tudja vki, hogy a settings-accessibility-nél mit jelent a talkback?
nekem nincs bepipálva
aki pedig használ launcher pro-t, ott a general settings-nél van egy "motorola droid hack" opció, amit nem igazán értek hogy mire jó, és egy "keep in memory" opció
tudom mit jelentenek, csak nem értem mire jók
valaki fel tudna homályosítani?9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Stauffenberg
nagyúr
Én Vodánál vettem, nekem egyből a vásárlásnál kibontották, megnézhettem, sőt fel is mászhattam wifire (még nem élt az új kártyámon a mobilnet), hogy bejelentkezzek a Google Accountommal és kicsit megtapizzam.
Az első készülék amit kihoztak egyből bekapcsolásnál fagyással indult... kétszer egymás után. Majd amikor végre elindult akkor is folyton beragadt az első szövegbevitelnél az "Input Method" párbeszédablak. Szóval se előre - se hátra. Ezt három újraindítás után is mindig eljátszotta.
Erre a csajszi volt olyan rendes, hogy kihozott egy másikat, azzal már minden pöccre indult. Így is elment az életemből 1 óra és 50 perc és a kabátom is kellően rámsült, de a lényeg, hogy a helyszínen kipróbáltam (ehhez minden esetben jogod van és érdemes is vele élni), ezért nem tettem potya köröket hazáig meg vissza. Meg szerintem a pixelhiba esetén is nagyobb a csere hajlandóság ha még a vásárlás pillanatában jelzed a hibát.
-
vétó
aktív tag
válasz ronaldo #7054 üzenetére
én ugyan Go Launchert használok, de őszintén szólva nem igazán használom benne ezt a funkciót. Ha keresek valakit, akkor a leggyorsabb módja, hogy a kereső gomb megnyomása után elkezdem begépelni az adatokat. Gyors, és tiszta eljárás. És így semmi szükség a contacts használatára (arról nem beszélve, hogy több mint 600 bejegyzés van benne, minek azzal gurigázni...)
[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Aureal
senior tag
Ellenőriztem, ha az sms szöveg mellett a contact is ki van töltve, akkor a vissza nyíllal kilépve mindegyik (Go, Handcent, Chomp) is drafteli az írományt (egyébként NEM!), ráadásul bármelyikben írjátok a másik is át fogja venni = valami belső közös tárba dolgoznak de egyedül a Chomp képes írás közben végig szélesíteni az ablakot, viszont az üzenetösszesítőben alul reklám van, ha ez zavar valakit! (Mondjuk nem tudom mást érint-e az ilyen "nem elküldeni rögtön" ügymenet, én megszoktam a régi telámról már, ráadásul ott a feljegyzéseket is ide tudtam csak menteni.)
Ja, és ha landscape módban van a tela, akkor nincs gond a szövegablak méretével, de én van mikor kikapcsolom a forgató üzemmódot, ha heverészve matatok rajta pl.[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz palesz53 #7011 üzenetére
Relatíve nem is olyan vészes. Melyik verziót rendelted? Ha időd/energiád engedi te is lőhetnél pár képet (azt hittem gugli segít, de sajna nem), aztán ha megjön a tel. majd meglátom melyik legyen.
(#7043) ABE!
És mi lett a vége?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
vétó
aktív tag
hmmm. van egy ilyen cucc, ami megmondja, mi van a gépeden. lefuttattam a lekérdezést a telefonon is, és elég érdekes dolgokat állít. Szerintetek ez mennyire valid?
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
kano
nagyúr
Menj be és mond nekik, hogy pixelhibás a készüléked és csináljanak vele valamit. Szerintem nem fognak veled szórakozni (de sajnos nem kötelességük cserélni). Menj be ahol vetted a készüléket és vigyél egy képet a telefonon, amin jól látható a pixelhiba.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
JasonD
aktív tag
Csak, hogy az 1 db pixelhiba számít-e olyan hibának, ami miatt cserélik a készüléket?
Az biztos, hogy a rendeltetésének megfelelően tudom használni a telefont, nem olyan, mint pl. a hangszóróhiba.Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom hogy ez miatt érdemes-e cigánykodni. Gyakorlatilag alig látható, olyan pici, csak hát ott a tudat, hogy van...
-
kano
nagyúr
Ez nincs így. Csak hiba esetén kell cserélniük a készüléket.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
JasonD
aktív tag
Na akkor megválaszolom magamnak. Úgy néz ki, hogy nem. Legalábbis a Vodáéknál.
Idézet a kérdésemre küldött válaszból:"A készüléket a vásárlástól számított 72 órán belül, azonos típusra tudjuk cserélni abban az esetben, ha olyan hibát tapasztal, ami a rendeltetésszerű használatot befolyásolja. A csere a vásárlás helyszínén hajtható végre a vásárlást követő három munkanapon belül (hétvége, ünnepnap, valamint a vásárlás napja nem számít bele)."
Jól gondolom, hogy a rendeltetésszerű használatot nem befolyásolja 1 pixelhiba?
-
Auratech
őstag
Szépen összerajzoltam magamnak a rendszert, ami az igényeimet kielégíti. ROM, launcher, navig, m-media, rendszer, egyebek tekintetében. Ez rendben van és nincs frusztráció. Nagyjából mindenre van megoldás, ami igényként felmerült..
A pénteki szalagavatón biztos, hogy zenelejátszóként egy Dj programmal a defy is hadrendbe lesz fogva. És mint vlc távirányító is.
A bicajos tartó is elkészül a héten, miután megtaláltam a perforált alu-lapot, amiből elképzeltem.Auratech Field Recording
-
Plebi
senior tag
Úgy csináltam, ahogyan le volt írva, külön mappába raktam, meg esetleg, hogy talán úgy fogja majd kezelni felraktam zipben is, de ugye a sok képet a media gallery nem tudta megemészteni, így sem hátteret se mást nem tudok most beállítani, csak live wallpapert, vagy gyári launcher hátteret.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Halo
senior tag
passszolom...
a sok kép engem is elborzasztott, s eleve egy külön mappába raktam fel!
felmásoltam kicsomagolva, meg zipben is - de...
én azt hittem, hogy ezt mintegy témaként fogják majd használni a programok, s ebből szedik elő a képeket/ikonokat, de neeem. ezért mondtam, hogy elég macerás a dolog - legalábbis szerintem.
szóval szép-szép, de munkás a dolog, nem kicsit! mint írtam egy külön mappába rakd majd fel azokat a képeket, amiket használni fogsz/akarsz ikonként, ill. háttérként.s hogy mit vágott gajra, s hogyan hoznád helyre... nem vágom se a hard resetet, se a titániumos mókolást...
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Plebi
senior tag
Szia!
Eddig én is eljutottam, csak sajna a rengeteg képet tartalmazó pakk megölte media gallery-met. Nem tudta beolvasni, így a többi képet sem tudta megjeleníteni, így hátha segít betettem egy .nomedia fájlt. Ezzel sem lett semmivel sem jobb nem tudta betölteni. Gépen letöröltem az sd kártyáról a mappát, azóta meg media galery force clossal bezárul. Mi lehet a probléma? Hiába nyomtam clear data-t, hiába töröltem a cache-t nem segít. Hard reseten kívül mit tudok csinálni? Titanium Backuppal is nyomtam rá wipe data-t.
Amúgy a fényképezőben megjeleníti és menti is a képeket.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Halo
senior tag
válasz Vizes Tomi #7029 üzenetére
amit keresel az a Locale program, ott be lehet ilyesmiket állítgatni, sőőőt - nagyon sok minden mást is!
túrj utána, van pár oldal, ahol szépen írkáltak magyarul róla.
feltételekkel külön kis programegységeket lehet vele készíteni:
pl: odamész a garázshoz (gps adat alapján) átkapcsol majd bluetoothra - hiszen kihangosítóval használhatod a telót az autóban, meg átkapcsol gps-be, ha netán nem tudnád, hol a melóhelyed, a melóhelyeden meg átkapcsol a teló némára - hiszen a főnök nem szereti, ha indokolatlanul magántelefonálsz... szóval ilyesmiket lehet megcsinálni, s a te feltételedet is be lehet lőni, hogy x óránként y percre kapcsoljon be z program... stb.
Nem telepítettem fel a progit, csak olvasgattam róla - nem tudok többet erről.Pomk
öööö - nem tudom, próbáld átfésülni a fórumot facebook, account, blur és/vagy összefüggéssel - volt róla szó, tuti. Nekem független van - nem érintett a dolog, így nem tudok rá válaszolni konkrétan, de hogy olvastam róla itt, az szinte bizonyos.ABE
semmiiii teeeee[ Szerkesztve ]
-
-
Vizes Tomi
tag
Üdv mindenkinek!
lehet, hogy ez nem az a fórum, de megkérdezem, hogy tud e valaki olyan programról
amivel a Wifi üzemidejét lehet szabályozni. Értem ez a alatt a következőket pl Be lehessen állítani, hogy mondjuk minden órában kapcsoljon be 5 percre szépen végigmennek e frissítések aztán wifi kikapcs. -
T.Timi
csendes tag
Úgy, hogy a teló hátulján a Moto logó mellett ott mosolyog rád a Blur felirat is...
-
pomk
őstag
válasz zsirfecske #7022 üzenetére
öööö...
T-mobile-os gyári, semmi itthoni trükközés. Motorola ikon van csak a telo hátulján, T-mobileos nincs.
Honnan is tudom megállapítani, hogy blur mentes-e? -
ronaldo
őstag
Aki go launchert használ:
tapasztaltátok, hogy ha contacts-nál hozzáadsz egy új figurát, akkor a go launcher névjegyzékében nem lesz benn? Ha a tárcsázóra megyek és ott a contacts-ra (tehát a beépített), ott megvannak az újonnan hozzáadott figurák, go launcherben nincsenek. Nyomkodtam én ott már mindent a beállításai között, de nem történt semmi.
Akik nyomon követik a ROM főzőcskét (sajnos most az utóbbi 1-2 hétben kevés időm van figyelni ilyenre), Gingerbread készül? Most már 1 éve, hogy megjelent a Froyo, lassan úgy sem igazán lesz up-to-date a telefon, ha az kerül rá. Persze a telefon hiánytalanul használható, minden funkciója remek, de szerintem egy fél év és jönnek azok a frissítések az appoknál, hogy 2.2-től felfelé fog funkcionálni igazán, vagy azon fog hasítani.
Meg a google is arra felé orientálódik, hisz 2.1 az új gmail frissítéseket se kapja meg már. Gmaps-ot szerencsére igen, de pl. nekem ez az új 5-ös verzió ki-ki lépked néha. Meg a winamp beta is ki szokott lépkedni, ami egy beta verziónál oké, de gondolom Froyo alatt kevésbé vannak ilyen gondok, hisz felteszem arra fejlesztik/azon tesztelik.
-
Halo
senior tag
XDA-n (is) van fent új motorola music player
Motorola Music Player v1.0.179leszedtem, majd holnap tesztelem, csak gondoltam közzéadom a hírt.
-
Yoshida
aktív tag
válasz rum-cajsz #5781 üzenetére
"Észrevettem további érdekes dolgot is a facebook alkalmazással. Egyrészt a beállításokban az accounts részben nem jelenik meg. Ez nem tudom hogy volt Pulse-on. A másik, hogy nekem nincs a facebook beállításai között olyan, hogy szinkronizálás a kapcsolataimmal. Pulse-on biztosan volt ilyen."
Most felmerült bennem az igény, hogy a facebookon is elérhető contactok képét frissítse, a profil oldalukról.
Az accounts settings részben ott a facebook nekem, de hiába jelölöm ki, mint add account, nem csinál semmit. Van akinek ez működik? Akinek sikerült összeszinkronizálnia a FB-ot, a contactokkal?
-
Auratech
őstag
Este supportoltam egy kollegánál. (szarból szép várat) Aztán futás a buszmegállóhoz 2 Km. Defy a kézben GPS- Aura. Ha nincs, befutok a sötét utcák közt egy zsákba és lekésem a buszt. Közben fogtam egy nyuszit a betonba növő gyökéren bukfencezve. Kezem deffekt, Defy- semmi. Kaptam egy üveg jó bort. Hazafelé a buszon rádió bekapcs. UB40- Red-red wine. Hát így megy ez...
Auratech Field Recording
-
Halo
senior tag
válasz zsirfecske #7001 üzenetére
ha szerencsénk lesz, a gyártó (utángyártó) eláraszt majd mindenféle üveggel, minden szintre.
így akár lehet majd dragonos képernyő is a DefyreDragon Defy
-
Aureal
senior tag
Na szépen állunk egyébként így túl a 7000-en. Van mit olvasni csak győzzük...
#ABE
Ahhoz képest hogy most nagyon ellent fogok mondani a no game-es attitűdömnek, a Gameloft mindig is tudta mitől döglik a légy! Szép, ízléses játékokat írtak már Java-ra is anno, nekem is tetszik így elsőre a cucc#Anysoft keyboard
Igen, sejtettem hogy valamit rosszul vagy sehogy sem állítottam be, így történt hogy maradt swipe üzemmódban a tela, az input method résznél is ki kellett választani az Anysoftot. Cserébe ronda fekete gombokkal "örvendeztet meg" az eredetihez képest, de legalább beszélni magyar.
Kösz mindenkinek!
(látjátok, erről beszélek, hogy marhára szoknom kell az Andrót! Nem vagyok egy vén kecske, meg ámítástechnikában is otthon vagyok kicsit, de gőzöm nincs egyesek milyen túlfejlett érzékekkel tapintanak rá a célhoz vezető helyes útirányra??? Gratula!) -
bwoay
nagyúr
válasz zsirfecske #7004 üzenetére
ja, mondjuk én még nem láttam a következő postod, mikor elkezdtem reagálni az előtte levőre majdnem beleírtam amúgy a dragontrailt is, hogy hátha majd az hozza el a megváltást azoknak, akik ennél komolyabb karcállóságot várnak, bár szerintem akkor meg azon megy majd a vita, hogy melyik jobb, a DT vagy a GG. fóliapártiak meg mindig lesznek.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
addikt
Nem fut a háttérben, nem merül gyorsabban, csak az ikon beragad a battery use-ban, amiben az a zavaró, hogy kb 98% fogyasztást kiír, a többi program meg így 1-2%-ot mutat. Kipróbáltam a MOTONAV-ot, az meg nagyon akadt, ráadásul sokal csúnyább, mint a sygic, úgyhogy maradok ennél.
-
gajeraron
csendes tag
válasz zsirfecske #7001 üzenetére
Akkor bocs!
Mondjuk én tisztámba voltam vele,h a kijelzője karcos lesz!
Különben én is 2 évre szoktam gondolkodni teló ügybe! -
sheep
addikt
bluetoothost bármilyet használhtsz, lényeg hogy a telefonn tudja minimum a bt 2.1-et, ezzel lehet léptetni a számokat, stb (a defy és a mai telefonok mind tudják)
én pl egy se mw600-zal használom és semmi gond vele[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Trabby
aktív tag
Bocsi a hülye kérdésért, de nem volt még soha bluetooth headsetem. Ezért érdekelne az, hogy bármilyen bluetooth headset használható bármelyik telefonnal (persze csak azokkal amikben van bluetooth.. ) Tehát pl egy Nokiás működne a Defyvel?
Előre is köszi a segítséget! -
bwoay
nagyúr
válasz zsirfecske #6995 üzenetére
ha (!) fény felé tartom, akkor (csak akkor) látni, hogy az X8-am kijelzője egy hónap használat után tele van mikrokarcokkal. ezek abszolút nem zavaróak, észrevétlenek, viszont a Milestone nemigen gyűjtött be ilyeneket sem, pedig azt is használtam kb ennyit. a korábbi (kagyló) motoroláim külső kijelzője sem karcolódott számottevően, holott azok mellé a füldugót is begyűrtem a zsebembe, aztán 11 órás műszak alatt volt idejük egymásnak dörzsölődni. értem én, ha valaki vigyázni szeretne a dolgaira, de engem az nem tölt el örömmel, hogy majd egyszer karcmentesen tudom eladni, mert az annak jó, aki megveszi én meg nem eladásra, hanem saját használatra szánom meg lehet karcolni a gorilla glasst, mint ahogy be is lehet "ázatni" a telefont, mert csak bizonyos fokig áll ellen mindkét hatásnak, ennyi a történet.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
zsirfecske
addikt
válasz gajeraron #6998 üzenetére
értettelek én, ezért írtam hogy hozzátenném. a hozzászólásodról jutott eszembe, hogy leírom a mai felfedezésem, miszerint a kijelző sem sérthetetlen ahogy hittem peace
ja és eddig minden telefonom karcos lett. de pont mindegy, mert eladni még egyet sem adtam el 10000 ft-nál többért, mivel elhasználom őket, nem váltogatok fél évente. 2 év után meg már szinte mindegy, annyira leesik az ára hogy 1-2 karc nem oszt nem szoroz. persze jó lenne egy tényleg karcmentes üveg, na majd talán az új dragontrail a következő motorolámban 2 év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA