- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
No megjött a készülék. Mivel nekem ez az első Moto, az első tapifon és az első Android biztosan lesz néhány kérdésem.
Mindjárt az első: a Markethez kell ugye acc. ami lehet gmail-es e-mail cím is, ami nekem van, de mi lesz Marketen a usernév és a pass.?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
AtomCity
tag
Elvileg Market--> Home Switcher app jó erre....
Mintha ezt olvastam volna a fórumban (keress rá)
[Magyar nyelvű segítség:]
Hamarosan 8000 hsz... felkapott a defy téma (nekem sajnos még nincs...) el kéne adnom a Nokia 6710 Navigatoromat és a Mio P550m-emet[ Szerkesztve ]
Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
tombike
aktív tag
galaxy s rol valtottam erre
hihetetlen h gyorsabb es sok mindenben praktikusabb eszkoz
galaxyn mar volt 2.2.1-es firm froyo
de idegesitoen laggoltaz adatszamlalo mukodoeset nem ertem mar 30 meganal jar a 3g watch meg nem erzekeli ezt
az 1 megara irja a forgalmat
a wi-fit is belemérné? -
AtomCity
tag
Szerintem ez volt nekik is:
"- Mi az a hangszóró hiba?
A lényeg, hogy egy hibásan megtervezett forrasztás miatt a hangszóró (amelyik a fülednél van) elnémulhat, és csak headsetről vagy kihangosítva lehet hallani a másik felet. Ez a hiba az eddigi információk alapján a korai gyártású (október-novemberi) Defyknél fordul elő. Egyik okozója lehet a gyakori fülhallgató bedugás/kihúzás, de ettől függetlenül is előjöhet a hiba, akár pár nap után is. A problémára már van megoldás, módosítottak a konstrukción, bár nem tudjuk, hogy mikori gyártástól él ez a módosítás. Meghibásodás esetén ingyen javítják a garanciális telefon"
[Lásd 1. hsz.:]Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
AtomCity
tag
válasz AtomCity #7989 üzenetére
[Itt egy magyar leírás a Locale programról:]
(bocs, közben lejárt az 5 perc...)Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Maist
senior tag
válasz Stauffenberg #7981 üzenetére
Egyszer olvastam itt valamelyik topicban (persze nem mentettem el a hozzászólást), hogy van olyan app a marketen, ami előre meghatározott időpontokban, előre meghatározott ideig, az általad kiválasztott app-ot engedi mobilnetezni, és ehhez az APN-t kapcsolgatja. Csak azért írtam le, ha többen keressük, hátha meglesz ez az app. (Vagy itt a mobilarénán a hozzászólás.)
-
Halo
senior tag
válasz Stauffenberg #7981 üzenetére
volt nemrégiben ilyenről szó - ha jól emlékszem, valami olyan app-ról, ami fentieket szabályozza, mikor engedi fel őket a netre. Kinyit 5 percre a teló, aki akar vagy be lehet állítani, akkor felmászik a netre, szétnéz, utána kapuzárási pánik indul
( Lehet ezt is a Locate-vel kell/lehet csinálni? )
picit kutakodj a fentiekkel kapcsolatosan a fórumban - hátha meg lesz.Edge: köszönöm a wödröket!
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
tombike
aktív tag
Sziasztok egy kerdes az adatforgalom szamlalo nektek is tobbet mutat nem hasznalom a netet es azt jelzi hogy 1 nap 3 megat forgalmazok a 3 g watchdog par kilobajtot erzekel
Hogy van ez most? -
AtomCity
tag
Hotmail-re is csak pop3-as lehetőség van
HOTMAIL POP3
Incoming POP3 Mail ServerSetting :
User Name : user@hotmail.com
Password : your email password
Incoming Mail Server : pop3.live.com
Mail Box Name : Hotmail POP3
Mail Box Type : POP3
Security (Port) : SSL
Port : 995Outgoing POP3 Mail ServerSetting :
Email Address : user@hotmail.com
User Name : user@hotmail.com
Outgoing Mail Server : smtp.live.com
Security (Port) : SSL/TLS
Port : 587Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Stauffenberg
nagyúr
Kicsit gáznak érzem, hogy ilyet kérdezek, mert már az első kereskedelmi forgalomban megjelent Android verzió (1.5 Cupcake) óta ezt a platformot nyűvöm és alapvetően jól ismerem a lelki világát. De hát jó pap holtig tanul ugyebár...
No, előttem áll egy megfigyelés:
A Defy-n beállítható a Wi-Fi alvó módjának mintájára a mobilnet adatforgalom alvó módja is (A Samsung Galaxy Spicán is 2.1 Eclair fut, de abban nem volt ilyen gyárilag, nem tudom ez Moto kreálmány-e). Alapértelmezésben ugye ha 30 perce nem tapizod a telefont akkor lecsatlakozik, meg ugye ez az idő változtatható. Ez mind szép és jó, de ezzel együtt az egyes appok és widgetek (pl: email, időjárás, Facebook, stb) szinkronizációja is meghiúsul.Na erre kéne valamilyen kompromisszumos megoldás, azt leszámítva, hogy folyamatosan megy a mobilnet, mert az meg hamar leszívná az enerdzsit. Vagy éppen az, hogy időnként megtapizom, hogy van-e változás a virtuális térben...
Gondolkozott már ezen valaki, vagy csak én vagyok ilyen?
-
AtomCity
tag
GMAIL IMAP
Incoming IMAP Mail ServerSetting :
User Name : user@gmail.com
Incoming Mail Server : imap.gmail.com
Mail Box Name : Gmail IMAP
Mail Box Type : IMAP
Security (Port) : SSL/TLS
Port : 993Outgoing IMAP Mail ServerSetting :
Email Address : user@gmail.com
User Name : user@gmail.com
Outgoing Mail Server : smtp.gmail.com
Security (Port) : StartTLS
Port : 587[ Szerkesztve ]
Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
midnightstar
tag
Nektek az a problémátok, hogy hívás után túl sokáig mutatja a hívásidőt... Nekem néha csak egy tized másodpercre villan fel
VAC up blyat
-
Bobekt
csendes tag
A Gmail-es tökéletesen működik. Lehet hogy maga a freemail-es és a Hotmail-es fiókok nem alkalmasak erre?
Schmo07: Hotmail kimenő : server: smtp.live.com port:587 use secure pipa verify pipa
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
megelőztél
egy kérdés mindenkihez:
hamár az email küldésnél tartunk, most néztem meg és én sem tudok emailt küldeni a telefonomról a freemail-en keresztül
a leveleket megkapm mindkét fiókomra (gmail és freemail), de küldeni nem tudok
nem tudja vki a működő beállításokat?9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Titi76
aktív tag
Lehet hogy volt róla szó de a keresőben nem találtam rá megoldást.
Kb. 1 hetes Defy-m nálam is elkezdett xarozni a hívásidő kijelzésnél, plusz a névhez rendelt fényképeket is összekeveri néha. Eddig ismerős a szitu ugye mert ezekről olvasni itt. Gondoltam feltolom a Dialer One-t ami egész jól használható kis cucc (HERO-n is kipróbáltam anno). De hogy csinálom meg azt hogy az legyen az alapértelmezett tárcsázó és ne a förtelmes MOTO-s. Most ha használom akkor hívás végeztével a visszajön a gyári tárcsázó a hivásidő kijelzéssel, kilépek és ott van a Dialer One is. HERO-n felkínálta rögtön ha megnyomtam a hardveres hívásindítót hogy mi legyen az alapértelmezett, de itt nem.
Kösz a választ.iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
x.pet
tag
Trabby, guba2
Köszönöm!8 év Nokia után én is Defy tulaj lettem, amiben nagyon nagy szerepe volt ennek a fórumnak.
Köszönöm ABE és a többi lelkes tulajdonos írásait, sokat segítettek a döntésben. -
Hakkuuuh
tag
válasz kistoka #7949 üzenetére
Az komoly! Nekem jövő hétre ígérték, remélem nem csak ígéret lesz belőle ...
Pixes számla úgy a jó, ha odaszólsz és kiküldenek egyet lepecsételve, aláírva. Mondjuk a csajszi húzta a száját és magában mormogott, hogy az IMEI számot majd valahogy ki kell nyerni. Azt hozzátenném, hogy elvittem a dobozát is amin rajta van , de mivel neki sem volt annyi esze ... gondoltam had dolgozzanak ( ).
Üdv
Hardcore4Life
-
DaDa
senior tag
Én is küldtem gmailon magamnak(freemail) egy levelet, de még nem kaptam meg! Nem universalból, hanem gmailből közvetlen. Lehet, hogy rossz a serverük ideiglenesen...
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Sdi
addikt
Most érdekelne, hogy hogyan csinálod, fellépsz az adott mail szolgáltató honlapjára, ott megírsz egy levelet, majd ráböksz a send / vagy akármi / gombra és nem történik semmi ?
Csak azért kérdezem, mert ebben az esetben szerintem nem sok köze van a telefonnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
DaDa
senior tag
Lehet, hogy rosszul, de úgy emlékszem a gmail ben is engedélyezned kell a "mobilkapcsolatot". Számítógépen érdemes megnézned a gmail beállításokat.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
-
gagavectra21
tag
Nincs kedve valakinek felrakni az uk-s 2.2 ről egy kis intro vidit,hogy mégis milyen defyn?
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
DaDa
senior tag
Próbáld, mert szerintem nem mind1, főleg Android-Gmail esetében, ahol az android "maga a gmail"...
-
Bobekt
csendes tag
Azt még nem mert gondolom a hotmail fiókba amikor bejelentkezik weben kersztül jelentkezik be és onnan kéne elküldenie is nem? Megpróbálom azért, de csodálkoznék ha mindíg az aktuális szolgáltató smtp címét kéne megadni. Pl ha egy pláza ingyenes wifi-jén van kapcsolat akkor azt kéne megadni?
-
kistoka
tag
Üdv mindenkinek.Most vagyok itt először .Jan.18.-tól van szervizben hangszóróval és még mindig alkatrészre vár.Mielőtt megijednétek nem Magyarországon.Kicsit hosszú idő nem?
-
DaDa
senior tag
a gmail az IMAP-os és secure connectet igényel, de elméletileg ha létrehozod a defy-n az emil accountot, akkor gmail esetében mindent magától állít be, feltéve ha netkapcsolatod volt. Ha nem mindenképp töröld és élő net kapcsolattal készíts gmail accountot!
-
fux82
tag
Valaki meg tudnà mondani, hogy lehet launcherpro-ban mappàkat lètrehozni?Kezdenek elszaporodni az app-ok...
-
Bobekt
csendes tag
Még egyszer megpróbálkoznék azzal a kérdéssel hogy miért lehet az, hogy a mail csak fogadni tud levelet küldeni meg nem!? Google + 2 hotmail. Pop3 smtp beállítva,data saver kikapcsolva! Help PLS!
-
DaDa
senior tag
JÓÓÓÓ LETTT!!!! Vigyázzatok azzal a fránya Titanim backuppal!!!!
-
DaDa
senior tag
Letöltöttem frisebb RSDliteot és újra töltöttem az sbft hátha sérült a pendriven. Most elkezdte romolni, majd irok a fejleményekről..
-
DaDa
senior tag
a boot loader rendesen bejön. bekapcs+hangfel, az RDS Lite is érzékeli a telót..de errorral el sem kezdi az sbf-et felrakni.
-
Badb0y
addikt
Amikor launcher pro-ban valami újraindítós változást csinálok, akkor mindig visszamegy az eredeti launcher pro előtt használt motos felületre. Amint megnyomom a home gombot, ugye visszavált a launcher pro-ra.
Ezzel kapcsolatban a kérdés, az eredeti háttér a rajta levő widgetekkel fut a launcher pro mellett a háttérben, tehát eszi az erőforrást? Vagy hogy kezeli ezt le a rendszer ?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
DaDa
senior tag
válasz Tomi_Sci #7930 üzenetére
Igen. Meg van a kapcsolat, behívtam a 2.34-es romot START és Flash Fail, az a baj, hogy a reset nem tünteti el ezt a bejelentkezést a setup ba. Úgy kell elképzelni, hogy elkezdi tölteni a droidot és mikor a bejelentkezésnek kéne jönni akkor felül megjelenik egy Set-up felirat és ennyi. Felette jelzi, van-e SD kártya bent. Ez már maga a ROM. Ezt kéne eltüntetnem valahogy, legalább is gondolom. Esetleg valakinek jelent már meg ez, és sikerült neki helyrehozni?
-
DaDa
senior tag
Nagy segítségre lenne szükségem...valamit elcsesztem titanium backuppal, most nem az a lényeg mit (egyébként a dialert töröltem véletlen), mikor vissza akartam restorozni meghülyült a telefon. hiába a factor / wipe /reset, bebootol de csak egy set-up felirat jelenik meg. Az RDS Lite sem tudja visszarakni . Eredetileg 2.34-es volt fent, azt is szeretném visszarakni. Már egyszer sikerült. Hibaként valami Flash hibát ír ki. Most azonban sehogy sem tudom "teljesen" leformázni, mindig visszajut a "set-up" -hoz. Valami ötlet? Vagy szerviz? Bocsi a helyesírásért, de eléggé KI VAGYOK idegileg!
-
kovee01
tag
Napot mindenkinek!
Igazából most rendeltem egy flottában előfizuval egy Defy-t a T-Mobiltól. Érdekelne hogy mennyire valószínű hogy meg is tudják ezt nekem hozni, mert ahogy visszaolvastam, mindenhol hiánycikk a teló.
Más kérdés. A mostani SL-os készülékek a T-Mobil függőkre gondolok, rendelkeznek e még a fentebb említett hangszóró típushibával vagy egyébb más hibával, hibákkal akár HW akár SW is legyen az...
Válaszokat előre is köszönöm!
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
kano
nagyúr
Ez rendben van, ekkor nem fog keresni a híváslistában. De itt az a baj, hogy a Motorola phonebook és a Google pb.-ban is tárolja a neveket egyszerre. Az, hogy keres a híváslistában is az nekem nem baj.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
DearMan
tag
Nekem 49-ért tökéletes lenne pedig. Ettől többet nem tudnék most kinyögni érte....
-
Hakkuuuh
tag
Bevittem a Pixmániás Defymet a Cirma Kft. Hát IQ-ban nem nagyon van ott a kiscsaj, mert bár értette hogy hangszóróhiba, de mindenáron ki akarta próbálni egy másik kártyával (ami mondjuk érthető), de a Blur-os felület miatt kellett neki egy kód (amikor kicseréled a kártyát, kódot kér) nah itt megállt a tudomány, de valamilyen kolléga megoldotta neki.
Megkérdezte hogy minden le van-e mentve mert nekik frissíteni kell, mondtam hogy ez egy szériahiba, csak ki kell cserélni a hangszórót, tudja ő, de ragaszkodott az új szoftver felviteléhez. Jövő hétre ígérte ... kiváncsi vagyok mi lesz. Folyt. köv. akkor.Hardcore4Life
-
Tomi_Sci
őstag
Nem. Viszont sok idegesítő hibával rendelkezik, amikkel a korábbi hivatalos verziók is. És ne felejtsd el, ezt nem tudod előtte kipróbálni.
Mondjuk amit most használok UK 2.2 egész jó, ha ilyesmi lesz a CCE is akkor nem olyan fontos a downgrade lehetősége, csak arra még sokat kell várni.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
lmisi
senior tag
Dialer one -hoz még annyit, be lehet állítani benne hány napra emlékezzen vissza a hívásnapló.
Kiváncsiságból megnéztem t-mobil webshopban is hiánycikk a defy. A fórum mérete és hiánycikk mivolta miatt, egyértelműen népszerű "plecsnis' a vas -
subset
senior tag
Hali minden kedves defy tulajnak.
Mostantól én is a táborba tartozok, és természetesen szeretném az elérhető gyári sw -ből a legfrissebbet tudni a vason.
2.51-et raknék fel szívem szerint, és ha jól értem ezzel mára már csak a downgrade lehetőségét veszteném el. (rootolni már lehet, de amúgy erre sincsen különösebb szükségem egyenlőre)
A downgrade mikor jöhetne jól ? Főzött romozni, rom managerezni nem fogok.Thx
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Auratech
őstag
Korábban kerestem egy minta lejátszó programot, ami érintősen működik. Majdnem nekiálltam csinálni egyet. Aztán megtaláltam a Custom Soundboard programot a marketen.
Pont azt teszi, ami kell. Hasonlóak vannak, ez a legrokonszenvesebb.
Ha megy egy zene, a háttérben is működik. Force close.Auratech Field Recording
-
DearMan
tag
Nekem is van egy függő megrendelésem a Vodánál, amint lesz, küldik elvileg. Azt írták. 1-2 napon belül nem lesz az tuti, de hamarosan....
-
Badb0y
addikt
válasz Tomi_Sci #7901 üzenetére
Köszönöm, miért kéne egy hivatalosról visszalépni
Másik kérdés, próbálom beállítani dialer one-ba, hogy ha hívnak automatikusan zárja vissza a telefont ha zárt állapotba volt. Tehát ha zsebre akarom egyből rakni a telefont, ne hívjon fel senkit De nem találáom sehol, a remember last screen sem teszi vissza
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Éjszakai műszak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.