- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz szpali #42894 üzenetére
És jól működik? Stabil? Én egy Nokia univerzális tartót használok, mióta megvan a telefon, de mostanság elkezdett lepotyogni a fejrésze, nem stabil, elgondolkoztam egy új tartón, de a gyári ugyebár 10e körül van (9-ért láttam legolcsóbban töltővel, de autós töltőm az van gyári).
-
lapa
veterán
a következőket tudom elmondani:
a battery menüben a data saver mód night time saver.
a kijelző 1 percre van rakva, de abban a menüben nem találok zenéhez kapcsolódó semmit.
(egyébként gyanús, hogy valami ilyesmi van, mert mintha nem-elalvó kijelzőnél működne a dolog).
a music app menüjében off a sleep time.
szóval ha benézek valamit akkor kérek szépen pontos irányítást hova menjek. köszi.
-
szpali
addikt
válasz sec0nd #42875 üzenetére
Szia!
Én ilyen autós tartót rendeltem:
http://www.ebay.com/itm/160662319409A gyári tartó másolata, csak épp az árának a töredékéért.
(viszont nem indul el benne automatikusan a car dock.)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
domerator
veterán
OFF:
Akit esetleg érdekel:
NEWEST Sony Ericsson Xperia Arc Launcher & Widgets
Azért teszem be hozzánk, mert a srácnak is defyje van, aki portolta, szóval jó eséllyel működni fog. Én is kipróbálom.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
lapa
veterán
üdv. nemrég raktam fel a froyot moto software update-tel, előtte factory reset megvolt.
most ha car dock módban van és elindítom a zenét, akkor a zene leáll 1-2 perc múlva. elég idegesítő, és ugyanezt csinálja két telefonon is. 2.1-nél nem volt ilyen.
rékerestem, de eddig csak a factory resetet olvastam, azt meg nehogymár meg kelljen csinálnom mindkettőn mert akkor megnézem mennyire ütésállóak.
köszi az ötleteket.
-
nagyúr
Hogy tudnám a SIM kártyát formázni? Van ott pár hibás tétel és szeretném az egészet törölni, majd ami gépben van áthúzni.
-
baal-amiga
senior tag
válasz baal-amiga #42870 üzenetére
Na, egy ötletem volt; build.prop átírása. Sajna a manufacturer átírása nem volt elég; mit kéne még, hogy ne defynak azonosítson?
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
=HG=
addikt
Sziasztok!
Olvastam az első hsz.-t, de nekem nem szimpi megoldások vannak kapcsolatok mentésére.
Telcsiszámokat szeretnék lementeni a Defy-ről számítógépre úgy, hogy utána vissza tudjam másolni. Nincs erre valami más lehetőség ?? -
sec0nd
tag
Sziasztok!
Ismeritek ezt a fajta autós tartót?
Mennyire jó/rossz? -
Sommi
aktív tag
válasz KaiotEch #42872 üzenetére
Amikor hosszú bekapcs gomb után valamire rányomsz, mindig szaggat 1-2-t, nekem a ZTE skate is csinálta, a defy is gyári rommal, és cm 7.1-el is, most 7.2 február vlahányadikaival is.
Szóval az olyan ...
Egyébként, lehet hogy pont a január 2.-ban nincs, de ha frissítesz , a későbbiekben lesz egy ROM updater nevű kis alkalmazás ami cash törlésre, meg ilyen kis finomságokra jó, külön kikapcs, recoverybe lépés nélkül, és ami még fontos, hogy kereshetsz vele friss cm 7.2 verziókat. Egyelőre egy február elejei a legfisseb azt hiszem, nekem az van fent, a jan 26osnál rendetlekedett a rádióm, az az előtti meg elvileg a kamerát nem vitte jól.
A mostani februárira nincs panaszom[ Szerkesztve ]
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
rothadt
aktív tag
válasz Lacopapi #42871 üzenetére
nos ezen problémám megoldódott, mostmár nem szaggat -egyelőre- semmi. viszont korábban hiába töröltem cache-t az sem segített 2.2cee rom alatt. most cm7 stable nagyon jó.
a térkép (gugli) például úgy be tudta állítani a telefont, hogy öröm volt néznni... olyan is volt, hogy csak aksi ki-be segített, nem volt semmi mókolt, csak rootolt volt a telefon... sztem vhogy a 2.2 vel nem voltak nagy barátok....
[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
nagyúr
válasz Lacopapi #42868 üzenetére
Bár lehet, hogy a Launcher Pro-val van valami... + ami még jelentkezik... nem tudok cache-t üríteni nagyon, mert csak villog az alsó 4 led, aksi ki-be kell hozzá. És ami még zavaró, hogy ha hosszan nyomjuk a bekapcs gombot, akkor előjön a reboot/restart panel(van egy neve nem jut eszembe) akkor bármelyikre kattolok szaggat az egés, pedig minden máshol pörgős a rendszer.
-
baal-amiga
senior tag
Van ötlete valakinek arra, hogy lehetne letölteni a n.o.v.a. 2-őt? A market a defyt nem gondolja kompatibilisnek, webről sem engedi
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
rothadt
aktív tag
valaki tudna esetleg segíteni, hogy a motorolás 2.2-ben szerepelt háttérképeket hol tudnám beszerezni? ha rákerestem még a gugli se volt a barátom....
ja és egy kis tapasztalat: mostanság raktam fel a hivatalos romra a cm7 stable-t, imádom, mindenkinek ajánlom, mert amit összeszívtam már azzal a 2.2 cee-vel az vmi hihetetlen.... annyi szívás a g-maps-al, meg majd minden normálisabb játék szaggatott (osmos hd, reckelss racing 2), ezen viszont szépen szakít (igaz a reckless-t még nem néztem meg.....) imádom. majd persze a későbbiek folyamán lehet jön még a wiui is, mmert azt még többen dícsérik, persze ezt meg is értem, wajk mesternek rengeteg munkája van benne, amit persze mindenki köszön szépen!!!!!
[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
fedorla
csendes tag
ezt olvastam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mint tudjuk, hivatalosan nem létezik iGO navigáció Android operációs rendszerre, ez alól anno csak a Galaxy Spica volt a szabályt erősítő kivétel. Az android felhasználók jelentős része az iGO-t részesítené pedig előnyben minden más navigációval szemben, ha lenne megvásárolható változat belőle, ám évek óta az az NNG válasza az ilyen jellegű megkeresésekre, hogy nem szerepel a tervek között az androidos iGO fejlesztése. A napokban azonban a PDA Fan Club egyik tagja, Marcedli írt az NNG fejlesztői csapatának, a beszélgetés alant olvasható, igen biztató!Kedves naviextras.com Támogatás,
Ezt az e-mailt a portál egy nem regisztrált felhasználója hozta létre.
topic: support.category.feedback
e-mail cím:xxxxxxxxx
felhasználói ügynök: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:10.0) Gecko/20100101 Firefox/10.0
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Szeretnék tájékoztatást kérni arról, miért nem érhető el az iGO Android platformon jelenleg, illetve mikor válik elérhetővé.
Próbáltam erről információt szerezni az interneten, de számtalan vélekedést olvastam csak arról, hogy miért nincs, viszont választ a kérdésemre nem kaptam. Van valami kézzelfogható oka, hogy nem fejlesztenek Androidra?
Tisztelettel,
xxx
Kedves xxx!
Köszönjük megtisztelő érdeklődését termékeink iránt! Legfrissebb hivatalos információink szerint tavaszra várható iGO Primo navigációs szoftver Android Marketen való megjelenése. További információért kövesse az igomyway.com oldalt, vagy a Facebook-ot. Amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel, Naviextras Támogatás
-
nagyúr
Nem találok mostanság itt a topicba linkeket újabb nighthly-kra. Lelassult az ipar? Jan 2.-ai van még nekem
-
DEARevil
tag
http://www.youtube.com/watch?v=NK_XCnfqpR0&feature=fvst
sziasztok, ezt esetleg használja valaki?
-
gkrisz78
tag
Nem Defy téma, de hátha tudtok segíteni:
Telenor Okostarifa díjcsomagot használóktól kérdezném, hogy a külön klienssel való Facebook, Twitter, Google reader forgalom normál internet böngészésnek számít, ami korlátlan, vagy a másik (multimédiás) keretből vonják?Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
RootRulez
félisten
Lenne egy kérdésem:
Van olyan, aki (az elmúlt napokban/hetekben) hívta volna az első hozzászólásban szereplő garanciális szerviz telefonszámát és felvették? Mert én párhete hívtam volna, (elsősorban a vonalast) 2-3 napon át nem egyszer, de nem vették fel, a mobilt se (bár az lehet ki se csengett)...
═════════════════════════════════════════
-
#TOTTI
őstag
válasz chesterboy #42854 üzenetére
Még Motorola V3-as korszakomban vittem fel egyszer Pestre gar.ba a független telefont és még aznap komplett belsőt cseréltek benn. De ez már volt vagy 5-6-7 éve. Címet se tudom hol voltak, meg hogy Cordon volt-e!
-
RootRulez
félisten
válasz chesterboy #42854 üzenetére
Engem se vetek fel, pedig hívtam őket 3 napon át többször.
-
chesterboy
aktív tag
Vkinek sikerült már ezzel a Cordonnal telefonon beszélni? Második napja hivom őket.
-
fux82
tag
Szeretnék telepíteni egy programot a telefonra, és a leírásban az szerepel hogy a telefont tegyem drive módba. Ezt hogy tudom? Miui rom van fönn, és az usb csatlakozásnál Portal&tools, Memo kártya, és töltés lehetőségek közül lehet csak választani.
-
mm89
őstag
válasz TripleB #42847 üzenetére
Igen, a töltőt próbáld ki, mert nekem pl letiltja a kijelzőt ha rádugom a másodlagos (nokia) töltőt. Egy másik nokia töltővel meg össze-vissza érintéseket érzékelt a kijelző.
Töltés szempontjából az áramerősség számít (mA), több ne legyen mint a gyári, ha kevesebb az nem olyan nagy baj, csak lassabban fog tölteni.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
cybercide
tag
A telóhoz bármilyen MicroUSB végződésű töltő és adatkábel használható? Jól gondolom? Köszi.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=cybercide
-
RootRulez
félisten
Addig stimmel, hogy fülbeakaszthatós.
- SonyErocssonhoz volt egy olyanom, hogy bedugtam a telóba a végét, az a "mikrofonig tartott", ahol volt egy jack dugó hely (felvevő gombbal), abba bedughattam a haedset másik részé, ami akár egy mezei fülhallgató is lehetett, mert a mikrofon már adott volt a headset másik felén.
- Mikor megvettem a Nokiát neki is a mikrofonig tartott a headset első fele (csak azon távirányító is volt) A lényeg, hogy az SE fülbeakasztható felét tudtam használni vele.
- Tehát most egy olyan fülbeakaszthatós füles kéne, aminek van mikrofonja, de inkább olyan kéne, aminek nincs fülese, csak mikrofonig tart, DEFY kompatibilis és akármilyen fülhallgatót bele lehet dugni.
-
Beavis05
csendes tag
hali
használja valaki a maniac103 féle zippet? Nekem úgy tűnik elég sokat eszik....így az RC1.5 után. -
DEARevil
tag
Sziasztok! Szeretnék beszélni privátban olyan defy tulajjal akinek ICS fut rajta. Akinek esetleg ilyen op rendszer fut a telóján kérem írjon rám privátban. Szeretnék pár dolgot kérdezni. Előre is köszönöm!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Tudtok valami középkategóriás fülest (2-3-4 ezerért) ami nem bedugós, hanem fül mögé akasztós és kompatibilis a DEFY-vel?
A SE W710i-t a sajátjával használtam, aminek a végéről a füles kihúzható volt és át tudtam dugni a következő Nokiám headsetébe mikrofontól. Nos a DEFY-hez ezt nem tudtam továbbhozni.
-
hodostamas
addikt
volt akinek porosodott a kijelzoje belulrol? nalam mintha lenne par apro porszem... csak napfenynel latszik, de akkor is idegesito, hiszen porallo vagy mifene...
-
3lackhawk
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudnám megnézni Defy-n CM7-alatt hogy mi az alap (base kernelé, nem a cm-é) kernel verziója?
Nokia 3650->N73->N82->N5800->ZTE Blade GEN2 (CM7) + Defy SOC (CM7+CM9)
-
GLOCK34
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Szerintem inkább nem rizikózok pár ezer forint különbségért.
-
_seth_
veterán
válasz #TOTTI #42834 üzenetére
Globálisan és EU-s szinten is a szerződött szolgáltatóknál.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
GLOCK34
aktív tag
Üdv mindenkinek! A következő állítás mennyire helytálló? "Ez a készülék (mint minden DEFY ) független, nem lehet függősíteni". Most szeretnék telefont venni,és ezt a választ kaptam az eladótól arra a kérdésre,hogy független-e a készülék. Azt mondja,a t-nél lett vásárolva valami flotta kedvezménnyel kb 1/2 éve. A letiltás miatt tartok tőle mert nem szeretnék pénzt kidobni az ablakon. Ha valaki tud valami biztosat,akkor jó lenne ha segítene.
Köszi! -
speter87
csendes tag
Próbáltam úgy( wifi be, mobilnet be, 3g hotspot) én is de ezt az üzenetet dobja ki:
cannot set up data link, please your service provider
a vodafone letilthatja ezt a funkciót? -
Wikoo
aktív tag
valaki ellinkelné nekem a legfrissebb CM7 et defy re? ( magyar kéne )
Békesség, boldogság! x)
-
speter87
csendes tag
Hali!
Mobilnetet hogy tudnék megosztani wifin a defyvel? (vodafone) Előre is köszi a választ! -
törölt tag
válasz domerator #42807 üzenetére
na hál'istennek megjavult... úgy csináltam hogy szétszedtem azt az egy csavart kivéve, rátettem egy vékony kesztyűt a radiátor tetejére arra a félig szétnyitott telefont, és ezt betakartam hogy ne szökjön el a meleg és kb 16 órán keresztül így vol, és már tökéletesen működik!
-
fuze
őstag
MIUI-ban hogyan tudom beállítani, hogy ha hosszan nyomom a vissza gombot bezárja az alkalmazást? Mert egyszer felajánlotta, hogy bekapcsolja, de véletlen cancel-t nyomtam. A beállításokban meg nem találom.
adms.hu | UI Designer
-
rothadt
aktív tag
válasz szabof1 #42786 üzenetére
nos köszönöm a segítséget, azonban vmit elrontottam, mert a maniac féle rommal bootloopba gabalyodtam, aztán felraktam a stabil cm7.1-et és örülök neki. majd a későbbiek folyamán lehet tovább megyek, de egyelőre örülök ennek és ismerkedek vele
mégegyszer köszönöm a segítő és részletes leírást.borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
w333
félisten
-
Lacopapi
addikt
Ott lesz,de nem kell frissítened,ha nem akarod.Figyelmeztetést kapsz,de arra nem kell reagálni,nem egy nagy dolog,együtt lehet élni vele....annyira nincs sűrűn frissítés.Ráadásul ha elutasítod,akkor csak majd a legújabb-másik-,appal kapcsolatos frissülés miatt zargat.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Lacopapi #42817 üzenetére
Pl. valamit nem értek most a Defy a wiui-n telepítettem a programot és programon belül kiszedtem az automatikus frissítést és nincs ott a market/ saját appok között.
De zte blade 2.2 -re is felraktam és ugyan úgy progin belül kiszedtem az automatikus frissítést és mégis ott van a market /saját appok közt
Szóval csak annyi hogy ha visszatérek 2.2 -re, attól félek hogy ott lesz a saját app-ok között
Az lehet hogy a 2.2 froyo nem érzékeli azt hogy programon belül kiszedtem az autó frissítést és nem akarom frissíteni de mégés berakja a market saját app-ok közzé és ha már ott van akkor tuti hogy frissiteni is akarja majd valamikor
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Lacopapi #42815 üzenetére
Jah és még valami ha pl. feltelepítek egy app-ot és nem szeretném hogy a market/saját programok közt legyen, és ne frissüljön akkor mit kell csinálni ?
Valami érdekeset vettem észre elindítottam a market-et és irta hogy fogadjam el a licenszerződést nem értem pedig nem is frissült
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Lacopapi
addikt
Semmilyen Régebben fenn volt a circle battery,de már az sem kell,nem érdekel a fogyasztás egy ideje,mert jó,nem kell ellenőrizgetni. Nekem soc -os a Defy-om,tehát nem küzdök a videoval,a 640x480 bőven több,mint hajdanán a vcr....legutóbb átírtam a build.prop-ot azóta van panorama felvétel is,szóval nekem elég.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz speter87 #42809 üzenetére
Rootold (ha megszeretted),tegyél fel egy 2ndInit -et ,mondjuk a 2.0-ás verzóból az 1.0.7-est,innentől kezdve van recoveryd,amiben csinálhatsz cache és dalvik cache törlést.Ezután Marketről már letöltheted a Root Uninstallert,amivel törölhetsz néhány felesleges appot. Ha akarod.
[ Szerkesztve ]
-
Csendeske
aktív tag
CM9 alatt hogyan lehet beállítani, az sd-kártyára való telepítést?
-
Obi Wan
tag
válasz speter87 #42809 üzenetére
nekem ugyanilyen gondjaim voltak!
cm7.2 volt nekem a megoldás!
task killerrel semmit nem érsz el!
jahh és nekem annyibol volt más a dolgom mint a tied hogy az enyém 1ghz n is szaggatott már! de ez nallam inkabb jatekoknal meg a menüben volt csak létező probléma! zenenel nemfordult elo ilyesmiChuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
speter87
csendes tag
Üdv!
Nem volt időm a fórumon keresgélni az utóbbi időben. Az lenne a problémám, hogy a defym kezd rakoncátlankodni. Gyári 2.2 cee van rajta, és mostanában a szokásosnál is több a probléma vele. force close-ok sorozata, hihetetlen mód belassul néha (a szokásosnál sokkal jobban, pl winampban még a számok váltásakor is akad nagyon a zene is)...van hogy csak az akku kivétel megoldás...
Volt/van valakinek hasonló problémája? Mi a megoldás, task killer esetleg?
Előre is kösz! -
domerator
veterán
válasz #49227776 #42805 üzenetére
Na addig nem akartam írni, amíg nem válaszolsz, hogy kivetted az akkut.
Utána ahogy csináltad 1-2 nap helybenjárás, vagyis nem túl forró radiátoron szárítás... aztán ha már látszólag nincs benne víz, akkor összerakás és ima...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
törölt tag
kivettem az akksit, betekertem kettő zokniba és most a radiátor rácsai közt szárad... megpróbáltam szétszedni mert csináltam már ilyet más defykkel, de az egyik csavar feje le van kopva( a belső baloldalié).
-
Pistakiss
őstag
válasz tokman6 #42800 üzenetére
Háát!
A keresővel minden kérdésedre találsz, kimerítő mennyiségű és mondandójú választ, mindent egyben leírni nem kis dolog.
Egyébként az enyém piros lencsés, de nem éreztem még szükségét a szoftver berhelésének, tehát abban érdemi választ nem tudok adni."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
törölt tag
srácok...beázott a telefonom... bekapcsol világít minden elindul, de nem tudom elhúznia csúszkát és az alsó gombok sem rezegnek...mit tegyek? várjammeg míg radiátoron megszárad vagy micsoda? rizsem sajnos nincs itthon...
u.i. kérlek titeket ne gonoszkodjatok hogy "használjak téglát" meg ilyesmi énis csak emberből vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest