Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rothadt
aktív tag
hmmm, erősen vacillálok a készüléken, nagyon tetszik és mindent tartalmaz amire korábbi elképzelésem szerint szükségem lenne egy készülékben(szerk.: sőt még többet is: ez az ip67, amiben meg ugye veri a korábbi htc elképzelésemet - na meg az ára a vodánál.), kivéve a 720p videófelvételt. a videó amit rögzít, megfelelő-e minden körülmények között, beszaggat néhol, vagy vannak képtördelései forgolódáskor?
illetve elnézést, hogy nem olvasok el sok hozzászólást, mivel szinbiánról váltanék, a felét nem érteném meglévő készülék nélkül, illetve nagyon fárasztó lenne olvasgatni sok hsz-t, hogy olvassak fa..a fícsöröket, szóval egy kis tapasztalatból szóló pro és kontrát ha megejtene egy két rutinos júzer, azt megköszönném így előre is: KÖSZÖNÖM![ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
na akkor üdv mindenkinek, beléptem én is a táborba, egy vodás hosszabbított-előfizus, viszont független készülékkel.
már korábban is elkezdtem írni egy hsz-t, de gondoltam nem kezdek el itt fikázni még készülék nélkül (pláne embereket), de most, hogy egyre jobban kezdek vele megismerkedni, már nem tarthatom magamban.
tehát egy nokiáról, egy e51ről váltottam, a korábban felmerülő problémát vettem észre hamar én is, mégpedig hogy nem tudok alap helyzetben könyvtárat létrehozni a menüben. nos a "szar" symbiannál ez alapvető -azt írjátok van rá program.... aztán most szerkesztgetném a névjegyeket: gondoltam, hogy gyorsan haználatba vehessem átnyomtam gyorsan simről a telefonba, mivel ez a leggyorsabb megoldás és mennem kellett melóba. a problémám ebből keletkezett: most nem tudom őket kitörölni csak egyesével, mivel a contactok között nem találok semmilyen lehetőséget, hogy kijelölgessek többet, vagy akár mindet és egy delete nyomással eltávolítsam: megint egy a nokiának.
félre ne értsetek! a telefonnal nagyon elégedett vagyok, csak nem értem a hihetetlen nagy symbian utálatot, mivel az a kézbevételtől véve alapszintű felhasználó számára 100* használhatóbb. erre ugye jön a válasz, hogy de ehhez mindent be lehet szerezni, de erre az én kérdésem, hogy egy telefonon miért alapfelszereltség a faszbúk, meg más szemét, előrevalóbbként egy normálisan kezelhető menüvel és egy jó telefonkönyvvel szemben.
tehát a hsz-em inkább azoknak szól, mint pl abe, aki olyan haraggal tud reagálni, ha vki iesmit ír, hogy csak na! csak azt nem értem, hogy miért. természetesen nem azt szeretném, hogy vitát indítsak, csak nagyon nyomja a lelkem amikor vagy 500hsz-el ezelőtt letorkolt valakit amiért nem tetszett neki a defy és akkor vegyen szar symbian, vagy mittomén még mi mindent, de ugye minden más szar. nos ez nem tetszett. viszont remélem ez nem áll majd közénk és tudok majd még segítséget kérni, ha elakadok, mert a tudást azt el kell ismerni![ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
nos én a c7-et néztem, de nagyon magas az ára, vagy inkább úgy lehet mondani, hogy a motorolának nagyon alacsony, pláne a tudásszintjéhez! én úgy gondolom, hogy ha a c7 olcsóbb lett volna, közel egy áron, akkor komoly gondolkoás előzte volna meg a döntést és nem is tudnám megmondani, hogy mi lett volna a vége. de nem lett és valszeg nem is lesz olcsóbb...
-
rothadt
aktív tag
válasz zsirfecske #6767 üzenetére
az van, hogy a nokiát kb úgy tudod kezelni, mint a vindózt, annyi könyvtárat csinálsz és alkönyvtárat, amennyit akarsz és azt raksz oda ahova és amit akarsz (szinte). persze először az alapelosztás lehet kicsit hülyén van, de aztán mindent be lehet rakni mondjuk iroda , csatlakozások, multimédia, telepítések, játékok, stb könyvtárba. tehát kiválóan rendszerezheted a menüt.
ok itt a menüt akkor csak olyan akárminek kell tekinteni. (pedig ha csak egy k. program nélkül egy letöltések könyvtár lenne és oda dobálna minden leszedett cuccot, akkor már rendszerezettebb lenne, mind1)borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
na máris van egy problémám, mit állíthattam el, hogy tegnap még feltelepült a programja a szgépre amikor összedugtam a telefonnal, most meg nemcsinál semmit? de érzékeli a telefont, mert amikor lehúzom akkor zörög, meg rezeg a felefon, viszont se nem látom a szgépen, se nem tölti az aksit.. na mit csesztem el?
[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
nem olvastad figyelmesen a hsz-emet, tudom, hogy programokkal mindent meg lehet csinálni, de ez olyan, mintha még egy tárcsázót se tettek volna rá, holott fontos...majd letölti a user
olvastam az első hszt, meg azon kívül sokat, de erre nem emlékeztem, hogy már volt ott említve, bocs.
megtaláltam, nekem nem jött be az sem, mert én okos a media share alatt kivettem a pipát a connection notification-ról, így se nem töltött, se nem csatlakozott.borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
válasz Stauffenberg #6782 üzenetére
gondolkodtam, hogy privátban válaszoljak, de még most itt teszem:
ha megmaradtunk a windowsnál, akkor legyen: a satrtmenün belül tudok variálni, tudok törölni, könyvtárat nyitni, tudok bármit csinálni, az androidban nem. a szgépet nem olyan jó ilyen tekintetben összehasonlítani a telefonnal, mert azért egy windows sokkal gyorsabban használható, mert nem kell asztalok közt lapozgatni, stb, stb, stb, stb.
a telefont pedig sokan sokféleképpen használják, nekem pl annyira ez a sok oldal nem jön be, mert mire innen odaérek...gondolj bele ebbe windowsal mind1
biztosan igazad van neked is, de pláne nekem
biztos vagyok benne, hogy meg fogom szokni én is, tetszik nekem is minden rajta.
na ennyi, mert az asszony jelezte, hogy ő is ideülne még. majd jelentkezem!borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
látom felkavartam kicsit az iszapot. szóval üres lap: hát ez nem az, ez nem üres, van sok szemét, meg hiányzó fontos dolgok: amit írtam, miért nem tudok kijelölni embereket a menüben, hogy bármit kezdjek velük? mikor ezer egy apróság megtalálható, ami nem ilyen fontos? tehát nem üres. a leírásban is említett dolog, hogy a filekezelőre megnyitja a quickoffice-t és egyelőre sztem nem is tudom törölni...
akkor mindenkinek mondom, kicsit figyelmetlenül olvastatok: jó telefon, de hiányzik belőle pár ALAPVETŐBB dolog, mint a fészbúk, stb., ami nem fontos az üzemeltetéséhez a telefonnak. tudom van letölthető mindenre, de akkor miért nem tök üres a phone? értsetek meg lécci!borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
végre vki megértett, nem azt mondom a telefonra,hogy szar, hanem a szélsőséges ellentmondásra próbálok rávilágítani. azt mondjátok, hogy fapados, akkor minek van bármilyen program telepítve? pláne facebook! és miért indul el két különböző ikon alól ugyanaz az alkalmazás? tehát ha vki, megértett még, akkor egészségére, ha nem, akkor nem! és nem azt mondom, hogy jobb a symbian, hanem vannak benne olyan dolgok, amik jobban megoldottak alapból, mint ebben. persze ennek meg 1000 előnye azzal szemben, mégis alapvető hibának tartom, ennyi!
-
rothadt
aktív tag
nos, rövid tapasztalatok:
a telefonomnak van kettő db személyisége:
ez még csak egyelőre abban mutatkozik meg, hogy kikapcsoláskor, hol így, hol úgy indul, az egyik személyiség csütörtöktől, míg a másik péntektől számolja az adatokat (data meter). csütörtökön vettem. teljesen független egyelőre meglátásom szerint mindentől. kikapcsolom, bekapcsolom, hol ez, hol az jön be és számol :S
a másik dolog pedig a go launcher ex feltelepítése után történt: elindult a program, megjelent a H és a fel-le nyíl, elméletileg elindult az adatforgalom, pedig máris nyomtam ki a pipát az all mobile data mellől a data deliveríből, de nem szűnt meg, aztán töröltem a background data mellől is a pipát, továbbra is adatok....na mondom mi van?
fél óra múlva, nem sok adattal később uninstalláltam, de még ez sem állította meg, kikapcs-bekapcs, még mindig ikon és ez mind kikapcsolt adatforgalom mellett, majd 5-10 perc múlva eltűnt. szóval nekem nem biztos, hogy lesz go launcherem sajnos.
úgy különösképpen nem lett semmi telepítve, inkább néhány játék, meg szótár program van, illetve van egy névnap widget, ami elméletileg froyo-val megy, de nekem fent van és működik. max erre mernék tippelni, hogy összeakadhattak. hasonló ezirányú tapasztalat valakinél?!borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
-
-
rothadt
aktív tag
válasz szmedica028 #7846 üzenetére
sajnos a motorolához még nincs 2.2
puszi:-)borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
szia, nos megnéztem én is, úgy látom, hogy jól látod :S
én ES File Explorer-t használom, sztem egy nagyon jó file kezelő, beépített zippel, stb, abban van minden ami kell, küldés is, ahogy csak akarod.
tényleg majdhogynem bosszantó akárki akárhogy is lehurrogott a korábbi megnyilvánulásomért, hogy sok szarsággal telerakták és egy rendes telefonkönyvet nem bírtak belerakni (nem lehet több kontatktot kijelölni, hogy azokat mondjuk együtt töröljem...), akkor ugye a filekezelője sem ér semmit ilyen formán és lehetne sorolni a hosszú sort. persze tudom, lehet leszedni mindent. bláblábláborzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
válasz loncsika #8043 üzenetére
én is e két telefon közt hezitáltam, nem tudom mi lett volna jobb. jó ez is, de a nokia is jó kis készülék! nehéz lesz sok dolgot mexoknod, ha ezt választod, de összességében valószínűleg nem fogod megbánni. sztem mindkettő jó döntés, talán annyi, hogy erre több fejlesztés van, bár az sem biztos, hogy az olyan jó :-)
nehéz segíteni, nálam az ár döntött, ha az neked mind1, akkor amelyik jobban tetszik...borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
ha vkit érdekel, akkor rendelek bársony kötős tatyót hozzá, 3-at küldenek, majd eladok kettőt 500-500ft-ért, itt tiszaújvárosban személyesen átvehető. kb 3 hét múlva érkezik ugye, ha érdekel vkit akkor szóljék!
-
rothadt
aktív tag
válasz loncsika #8078 üzenetére
akkor én inkább a nokiát ajánlanám. ha nem akarsz vele játszani, meg ilyesfélét és nokiád volt, akkor ne szenvedj ennek a megtanulásával. nem foglalkoztam a c7-el így, hogy ezt vettem, ha nem olvasol vele kapcsolatban nagy hibákat, akkor uinkább azt javaslom. ha vannak ott is ilyen-olyan "szériahibák", akkor megintcsak passz
vodánál vagy 2 hete mikor vettem, másfél defyért kaptam volna meg a nokiát, így nem volt alternatíva és a defy is jó kis telefon, csak azért nehéz hozzászokni a sok hülyeséghez és ellentmondásnak.borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
válasz delibab #8096 üzenetére
esetleg más hasonlóságokat is keressetek sw-itek között, nem-e ilyesmi, mit rootolás, vagy hasonló dolgok. kezdem a sort:holnap lesz két hetes, még nincs root, se tárcsázó progi, szinte csak játék, egy adatszámláló, opera mini,anysoftkey és nem lassul be, nincs fagyás egyelőre
-
rothadt
aktív tag
abban igazad van, hogy a voda oldalán leírtakra hivatkozva ne, de a fentebb linkelt vidóra hivatkozva, amiben leesik, víz csapódik rá és "homokvárat építenek" vele, tehát a reklámja alapjaira hivatkozva megteheti, hogy egy kicsit szigorúbban lép fel.
phernadi: persze azt is okosan felépítve kell, tényleg nem kell ajtóstól berontani, hanem szépen felépítve HIGGADTAN(!!!), akár nagyjából előre megfogalazva is elmondani, hogy utánanéztél és nem gondolod, hogy ez így helyes.... próbálkozhatsz akár motoroláéknál is sztem.borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
nem tudom megoldást jelent-e vkinek, de én és a melóhelyen még egy páran megfigyeltük, hogy az opera mini nem tudom hogyan, de töredéke adatforgalmat bonyolít a gyári browserekhez képest! mind a nokiámhoz, iletve kollégáknak még mindig az van, mind most ehhez viszonyítva. persze itt jár némi lemondással, mert a gyári browser jól meg van csinálva sztem, de ha vkinek ezen múlik, sztem nyugodtan beizzíthatja.
-
rothadt
aktív tag
-
rothadt
aktív tag
válasz zsirfecske #8539 üzenetére
én ezt használom és tökéletesen elégedett vagyok vele és a defym is. sőt még az asszony szerint se csúnya!!!
[link]borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
válasz tombike #8630 üzenetére
üdv minden kedves 2.51 usernek, kérdésem az lenne, hogy ha tudnának, illetve ha van összehasonlítási alap, akkor legyenek kedvesek beszámolni róla, hogy érdemes-e frissíteni.
azt tudom, hogy nem lehet arról vissza, de én nem rootolok, meg amúgy sem tudom, hogy miért is ez a félelem tőle: tapasztalat van-e, amiért nem akarnak egy egyirányú utcába hajtani a hc userek?
hogy "normál" használat esetén miért ne lenne érdemes frissíteni, ennek is vannak bugjai, ebből abban néhányat kijavítottak, elméletileg jöhettek újabbak, de összességében gyorsabb a rendszer... olvasom rendszeresen a fórumot, de nagyon nem emléxem, hogy olyan is írt volna véleményt a dologról, akinek úgy alakult, hogy garizás után ez lett, vagy bevállalta, hogy megnézi és ismeri a korábbit és van jó összehasonlítási alapja... elcsíptünk ugye már ilyet, hogy mintha gyorsabb lenne, stb
szóvál várnánk sok .asza véleményt
szerk.: jahh 2.34 vodás telefonom van (persze független)[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
válasz adakiller #8692 üzenetére
Én úgy jártam el igen, vettem egy 8gigás kártyát, beraktam azt, utána mindkettőt kivéve átmásoltam a különbségeket a 8gigásra és azzal indítottam a telefont, így minden korábban telepített program fut. Először megilyedtem kicsit, mert elég lassú lett miatta a gép, sokáig tart néha a beolvasás pl a galerybe belépésnél...
-
rothadt
aktív tag
valaki esetleg meg tudná mondani, hogy pontosan mi lesz a sygiccel, ha lejár az 1hét, ma raktam fel és qrvára bejön... nem adtam meg benne semmi adatot,egyelőre csak használom offline, de még a megvételén is majdnem elgondolkodtam:-) . van amúgy navigációm külön, de ezt ha feltudnám arra is tenni tuti vennék egy licenszet. de egyelőre az a kérdés, hogy mi is lesz egy hét múlva?!
szerk.: sygic aurára gondolok![ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
köszönöm!
-
rothadt
aktív tag
válasz Memmaao #9383 üzenetére
ezt anno nokián úgy hívták, hogy full karakter támogatás, ami annyit tesz, hogy támogatja az ékezetes betüket, ami pedig azzal jár, hogy lerövidül a küldhető karakterek száma, de nem minden egyes ékezetes betü után, csak egyszer. ott kapcsolható volt, itt nem tudom lehet-e. én is ezt használom és nagyon szeretem(anysoft) és mivel ha írok smst, akkor az ált. rövid szokott lenni, így nem zavar, ja és ha átcsúszik másikba akkor sem zavar, mert már asszem elég olcsó az sms.szzerk.: az a lényeg, hogy enélkül aki kapja az smst hiába írsz ékezetes betüt aki kapja nem fog ékezzeteket látni! gondolok itt a smart keyboardosokraz,stb.
[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
ha a háromsorost magyart választjátok, fektetve már ott is vannak hosszú ékezetes ő, ű, stb. én ezt használom csak, mert ezzel marad a legtöbb hely a képen...ha csak rövid üzenetet írok, le sem fektetem, mert ahogy írták is valóban könnyű, mert csak kétszer megnyomom a rövid társát. egyvalami viszont zavar, hogy nem írták rá iciri-picirivel a számokat, hogy melyikhez mi tartozik, mert van ugye az e-r-t, talán d-f-g és a c-v-b-n betük hosszú nyomásával számokat lehet írni. meg néha nehezen találom, hogy melyik alatt vannak a !?, illetve a () jelek. már kicsit rossz a memóriám, nem tudok már szinte semmit megjegyezni
[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
válasz Auratech #9876 üzenetére
akkor gondolom olyannal még nem találkozott senki, amelyik esetleg szabályozhatóvá tenné a led erejét... szerintem semmi akadálya nem lenne, csak valami okosnak meg kellene írnia azt nagyon tudnám szeretni...
nálam elég néha a képernyő ereje is, de az lenne a legjobb, ha szabályozható lenne a led, mert amikor már az asszony alszik és megyek én is feküdni elég a kijelző ereje, a ledé pedig már iszonyat sok, de mégis milyen jó lenne, ha...[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
én LED Light-ot használom, számomra tökéletes, van widgetje, könnyű használni, a kijelzőhöz meg nem kell lámpás progi, csak megnyomom a bekapcsoló gombot, este az asszonynak még az is majdnem sok
szerk.: a piacról szedtem.[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
válasz zsirfecske #9952 üzenetére
ugye még 2 nap és kiderül, hogy lesz-e újabb ürügy, vagy felemelkedik az ára ismét és akkor várhatsz az újabb leárazásra
2.51 update abszolválva szintén. mintha kicsit gyorsabb lenne, mint ahogy írták is (scroll, stb)borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
válasz rothadt #9955 üzenetére
egy jó kis tanulság: ugye ahogy le is írtam, este megvolt a frissítés. a vekker menü almenüjében pedig van egy setup, amiről eddig nem is tudtam (!!!) és ennek megfelelően nem is próbáltam ki, hogy most reggel fog-e ébreszteni majd. természetesen nem tette! remek, másnak nem tudhatom be, mint a frissítés, le volt véve az ébresztés hangja nullára. ez volt a második, hogy elaludtam a k. telefon miatt az egy hónapos múltja alatt.
amúgy szeretem :-)borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
rothadt
aktív tag
a téhóm oldaláról próbálnám lölteni a mélhez szükséges beállításokat, de azt írja nem hajlandó letölteni, mert nem támogatott ezen a telefonon (pdf) :-) ez a gyári brózer, az opera meg már az oldalt sem tudja megnyitni rendesen, nincs ügyfélszolgálat, illetve az abban a sorban lévő gombok egyike sem...pfh
-
rothadt
aktív tag
-
rothadt
aktív tag
válasz schmo07 #10455 üzenetére
én otthon saját gépen csináltam, olyan régi, hogy néhány alkatrésze nem is műxik rendesen, mert a win7 nem ismeri fel hogy mi az és így nincs driver se... szóval ezzel a géppel csináltam és ragaszkodtam a csak töltéshez, de a moorola updater csak átkapcsolta a megfelelő módba (most nem jut eszembe mi az, a legfelső a 4módból, talán az a portal-os) és elég lassan ismerte fel a telefont, kb 3-4perc de onnantól már nekem is az a 15 perc volt a frissítés... hátha segítettem vmit
[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
s még egy talán fontos dolog! én mivel ez az első androidos telefonom, még azt sem tudtam melyik a sokak által emlegetett alap és melyik a motorolás telefonkönyv de mikor kiderült számomra, megtudtam, hogy addig a motorolásat használtam és azóta, hogy használom az androidosat, azóta mintha nekem is jelentkezne ez a call log beragadás, persze lehet csak véletlen egybeesés. próbálja ki az akinek ragad, hogy ha a motorolásból tárcsázik, akkor is van-e a jelenség, esetleg előtte egy log-törlés és utána előjön-e
-
rothadt
aktív tag
nálam még abszolute nem zavaró, mert még csak 1-2mp, de csak akkor, ha az androidos könyvből telefonálok. ezért javasoltam, mert van itt asszem vki, aki írta, hogy neki még mindig nem jó. és a logot meg nem is szeretném törölni, mert szükségem van rá, igy az amúgy sem alternatíva számomra
-
rothadt
aktív tag
és akkor vajon szintén eléri a célját a call log törlése? (majd újrarakása) akkor újra a hosszú loghoz kell hozzáírnia, ami gondolom a hosszú szünetet jelent újra... de lehet tévedek és nem ez az oka...
-
rothadt
aktív tag
válasz Szabolcs_76 #10639 üzenetére
valószínűleg a settings/data delivery/data saver alatt beraktad a pipát. ez arra szolgál, hogy ha a jelenlegi netkapcsolatodnél jobbat találsz, mondjuk wifit, akkor fogja csak majd letölteni és telepíteni.
-
rothadt
aktív tag
válasz Auratech #10810 üzenetére
csatlakozom, csak azt nem értem, hogy miért vett ilyen szar telefont, ha egyszer már lehet venni 15megapixeles telefont is! (nemtom jelenleg mekkora a legnagyobb)
-
rothadt
aktív tag
brando hongkongból? én nem találtam, azt az amerikait vettem (XtremeGUARD), ezen nincs szünet, csak a hanszólónál, de nincs olyan, hogy a szenzor ne működne normálisan...
-
rothadt
aktív tag
válasz bruno008 #11197 üzenetére
volt egy olyan elképzelésem, hogy amennyiben nem az androidos dialert, hanem a motorolásat használod akkor esetleg nem ragad be. próbáljátok már ki, mert nálam olyan mintha segítene és ez a másik alkalmazás használata, amit javasolnak, szintén ezt támasztja alá...
-
rothadt
aktív tag
válasz schmo07 #11215 üzenetére
na, nekem első androidos fonom, nemrégiben tudtam meg, hogy a bal oldali zöld gomb az eredeti androidos búk, így gondoltam a kék jobb oldali a motorolás, ekkor tudtam meg, hogy én addig a motorolást használtam, így elkezdtem foglalkozni/használni az eredeti androidost, ezután azaz ezzel egyidőben jelentkezett nekem is a hosszabbodó hívásidő kijelzés is. így arra gondoltam, hogy esetleg lehet hozzá köze, de senki nem próbálja ki akinél fennáll a jelenség. nálam továbbra is használatban van mindkettő és mintha továbbra is az lenne, hogy androiddal hosszabacska (nálam ez még csak max 2mp), motóssal pedig szinte azonnal eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest