Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
speter87
csendes tag
Tiszteletem!
Mostanában szeretnék defyt venni méghozzá a győri/móvári vodánál. Kicsit elbizonytalanítanak a hibák amiket lehet olvasni a telóról..(legfőképp a hangszóró hiba)
1. Akiknek előfordult a hangszóróhiba azoktól kérdezném, hogy a javítás után is jelentkezett idővel a probléma?
2. Az újabb gyártású telókban szerintetek módosítottak valamit a szerelési folyamatnál, vagy igazából tökmindegy mikorit vesz az ember?
3. Az igaz, hogy a voda függetlenül adja a kicsikét?
4. Hogy a rákba lehet hogy a T és a voda kártyás ára között ilyen nagy a különbség? (96e vs 68e)
5. És még hogy a szolgáltatók által kínált "viszonylag" olcsó 100 mega mobilnet mennyire elég? Gondolok itt olyanra, hogy levelek szinkronizálása, fb, skype...youtube nélkül persze...Bocs a kretén kérdésekért...gondolom ezek már sokszor szerepeltek itt, de megrögzött applebuzi voltam, és még sosem volt okostelóm. Vártam hogy vegyek egy iphonet, de vicc az hogy 2 éves telókat drágább adnak vaterán, mint pl az új defy...csak 20e hozzászólás végigböngészése elég húzós:S
Az erő legyen veletek!
-
speter87
csendes tag
a teló 3d képességeit hogy értékelnétek? Viszi az új játékokat is? (nem mintha a legfontosabb lenne...) Galaxy s 3d képességeitől nagyon le van maradva?
-
speter87
csendes tag
Üdv!
Tegnap óta én is defy-s lettem. Teljesen új még az android is, ez az első okostelóm. Ne kövezzetek meg, de igen alap kérdésem lesz.
Hogy lehet kilőni egy progit hogy utána ne fusson a háttérben? olyan módszer van amihez nem kell felpakolni pl az advanced task killert? -
speter87
csendes tag
ennyire szarok a zöld lencsések? mi a különbség a zöld és a piros lencsés készülékek között?
Örvendetes akkor, hogy az enyém zöld :/ -
speter87
csendes tag
Ok. Köszi szépen
-
speter87
csendes tag
Hali!
Ne kövezzetek meg, kezdő androidos vagyok...Akkor mi van, ha a nagy Nmag oldalról leszedek pár app-ot, játékot és simán telepítem a telefonról...Ez most mennyire számít legális dolognak?
-
speter87
csendes tag
Aha...akkor nem csinálok ilyet
-
speter87
csendes tag
Azt hogy tudom beállítani, hogy a dlna-t ne indítsa el minden wifi be/kikapcsoláskor? kicsit idegesítő, hogy mindig megjelenik az ikonja...(gyári 2.1es android)
Ja és hogy tudok a lehető legegyszerűbben fájlokat, mappákat küldeni egy másik telóra, vagy laptopra? (bt, vagy wifi...mindegy) Mert a media share nevű csodával csak egyesével sikerült eddig küldözgetnem a fájlokat :/
[ Szerkesztve ]
-
speter87
csendes tag
arra van vmi esély hogy a hivatalos 2.2-n javítják a hibákat és később már úgy lehet frissíteni? Jelenleg a 2.1 teljesen faszányosan fut...és volt itt jó pár negatív visszajelzés a froyoról szóval még várnék vele..
-
speter87
csendes tag
Zenelejátszónak én a winampot használom. Szerintem teljesen jó...rádiót nem szoktam hallgatni szóval azt nem tudok ajánlani
-
speter87
csendes tag
a winamp kilövi híváskor a zenét, viszont megnéztem és csak rádiókat csak neteseket lehet vele hallgatni :/
-
speter87
csendes tag
dettó...nekem is ennyit csinál
[ Szerkesztve ]
-
speter87
csendes tag
Mi a különbség a több gombot lenyomva tartós FR között és a settings/privacy/factory data reset között? (még 2.1esről kérdezem)
Köszi! -
speter87
csendes tag
Én a múlt hétvégén szenvedtem a mobilnet beállításával. Megrendeltem a vodától a csomagot, és jött is az sms hogy aktiválták a netet. Megnéztem az apn beállításoknál természetesen ott volt a voda net és mms beállítása is. Bepipáltam a netet és engedtem a mobile datát. Az eredmény semmi természetesen... Aztán próbáltam új apn beállításokat létrehozni...semmi eredménnyel persze. Majd amikor az eredeti apn beállításokat visszaállítattam+enable all mobile data és egyszer csak megjelent a kis antenna és G Hát kb ennyi...fogalmam sincs hirtelen mitől javult meg de 2.51en nekem így sikerült netet csiholni.
Nem tudom hogy, a telenor is írta-e az üzenetben, hogy az aktiválás után a net használata előtt ki majd be kell kapcsolni a telót. -
speter87
csendes tag
nekem zöld a led akkor ha pl hívtak, email/sms jött stb... de nekem még 2.1 van a defyn.
-
speter87
csendes tag
Sztem tökre mindegy kinél vetted...ugyis minden szolgáltató ugyan ott fogja csináltatni (cirma)... Imádkozni kell, hogy el ne kúródjon :/
Én úgy vagyok vele, ha behal megjavíttatom és vatera...még csak pár hete van okostelóm (a defy ugyebár), de már most a t** tele van vele... maga a teló tetszik, de a motorola supportja szart se ér, a market tele van szemetebbnél szemetebb dolgokkal:/ a 2.2 frissítést se merem felpakolni mer egyenlőre tök jó a 2.1is...semmi bajom vele, viszont írták többen hogy ez akad, az akad update után...szóval ha augusztusban/szeptemberben kijön az új iphone, akkor a 4nek tuti esni fog az ára és akkor a szeretett defym lecserélem az akkor már megfizethető 4esre...
Persze ha nem lesz hibája akkor marad ameddig csak lehet, mert amúgy meg nagyon a szívemhez nőtt maga a telefon^^ -
speter87
csendes tag
Hali!
Létezik olyan bt headset, ami mondjuk stereo és vmilyen app segítségével a zenét vezeték nélkül is tudnám hallgatni a telefonról? Hangszóró hibától parázok és ha lenne ilyen akkor lehet befektetnék egyre. Előre is köszi!
-
speter87
csendes tag
Hali!
Hol tudom megnézni milyen típusú a kamerám csippje? (a lencse zöld az tuti) Előre is köszi!
Üdv! -
speter87
csendes tag
Tudna valaki ajánlani bluetooth stereo headsetet ami jól működik és nem akad vele a zene pl?
Thx! -
speter87
csendes tag
hali
hogy/milyen app segítségével tudom megnézni a proci típusát? (3610 vagy nagyobb van-e benne?)Előre thx! -
speter87
csendes tag
Sziasztok!
Most fogom felrakni a 2.2-t a defymre. Egyenlőre a töltőn lóg. Frissítés előtt lenne egy-két lehet hogy tök hülye kérdésem...
1: update előtt is kell/ajánlott FR?
2:a mobilnet beállításait update előtt érdemes belőni, vagy utána is ráér?
3: wifi meg ilyesmi be legyen kapcsolva update alatt?Előre is köszi és bocs, ha már sokszor voltak, de nem tudtam mindenre rákeresni az utóbbi napokban...
Üdv!
-
speter87
csendes tag
válasz rendesadam #32274 üzenetére
Köszi!
És minden működik rendesen? (régebben olvastam hogy vannak bajok a mapssel, wifivel stb...update után) -
speter87
csendes tag
Tegnap minden probléma nélkül sikerült a kb 2 hónapos CEE defymet 2.2re updatelni. Előtte FR utána FR és kopp-kopp-kopp minden teljesen faszányos eddig! \../
-
speter87
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken minden előjel nélkül behalt a május végén a vodánál vett defym. Ha rázogattam, "megütögettem" a tetejénél néha recsegve-ropogva meg-megszólalt a hangszóró... Most a vodánál van szervízben.
Az lenne a kérdésem hogy valakit érdekelne-e egy
-frissen garisan javított (kb két hét múlva kerül vissza hozzám)
-2011 május 25.-én vásárolt
-zöld lencsés
-2.2.2 os
-fóliás kijelzős
-gyakorlatilag hibátlan, karcmentes
- minden tartozékával
-ajándék bt stereo Nokia headsettel (füles sem volt a telóba dugva-->még szűz , azért vettem ezt a fáking fülest, hogy ezzel is csökkentsem a hiba előfordulásának valószínűségét...)
Motorola Defy? Az írjon privátban.
(Győr, Mosonmagyaróvár közelében ki is próbálható vásárlás előtt...)
Amúgy maximálisan elégedett voltam a készülékkel...át szeretnék nyergelni más os-re ezért szeretnék megválni tőlePeace!
-
speter87
csendes tag
Na akkor most lelohasztanám a népet...
Idei áprilisi/májusi a telóm (most nem tudom meglesni az msn-jét...mert nincs nálam...mert szervizben van) és egyik napról a másikra behalt az állítólag már javított hangszóró-.- szóval szerintem nem csináltak ezek semmit... pedig a jack bemenete is szűz volt...
Akartam is kérdezni hogy akinek hangszóró hibás volt és a Cordonban szerelték mennyi időbe telt a javítás?
Szóval szerintem max nyugtatni lehet egymást ezzel a szöveggel de akármikor behalhat bármelyik...és ami behalhat az be is fog ugyebár...
Na jó hétvégét
Csá! -
speter87
csendes tag
Én meg abban bízom hogy jól behegesztik a szervízben és nem kúrják szét még jobban pl.: a csavarok megtépésével stb...
-
speter87
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha elvileg a voda 2 hétre ígérte hogy max visszakapom szervizből, akkor mi van ha ezt nem tartják? Van erre valamiféle határ h mennyi időn belül kell megcsinálniuk?
Előre is köszi!
Hangszóróhiba mongyon le!!!!! -
speter87
csendes tag
http://handras.hu/iphone.html
nincs mit -
speter87
csendes tag
Örömmel jelenthetem be hogy 12 nap alatt megcsinálták a defymet. (hangszórócsere)
Az hogy a vízállósága megmaradt-e passz...de előtte sem próbáltam. A csavarokat nem tépték szét, szóval egyenlőre elégedett vagyok vele...másnak remélem nem jött elő javítás után ismét a hiba
Jó hétvégét! -
speter87
csendes tag
Hali!
Tudnátok mondani értelmes fényképező appot?!
A defym a 2.2 frissítés óta meglehetősen rossz képeket csinál. (jó lehet valakinek a 2.1-el készült képek se tetszettek, de a 2.2vel lényegessen rosszabb a helyzet. Zöld lencsés, Soc modul.
Előre is köszi! -
speter87
csendes tag
ez a camera patch dolog csak rootolt telóval megoldható?
-
speter87
csendes tag
Persze, tudom. Gondolkoztam is már rajta,sőt a cm7 is megérdemelné hogy felrakjam szerintem, DE amióta egyszer behalt a hangszórója, azóta féltem és a gari miatt para...
-
speter87
csendes tag
Üdv!
Valaki próbálta defyn a launcher7-et? Mik a tapasztalatok vele?
Előre is köszi! -
speter87
csendes tag
hmm ez a segítőkészség lenyűgöző! Amúgy kösz
-
speter87
csendes tag
mi van itt mindenkinek összehangolódott a ciklusa?
Földön csúszva esdeklem a bocsánatokért, hogy ilyet mertem kérdezni. -
speter87
csendes tag
Üdv!
Nem volt időm a fórumon keresgélni az utóbbi időben. Az lenne a problémám, hogy a defym kezd rakoncátlankodni. Gyári 2.2 cee van rajta, és mostanában a szokásosnál is több a probléma vele. force close-ok sorozata, hihetetlen mód belassul néha (a szokásosnál sokkal jobban, pl winampban még a számok váltásakor is akad nagyon a zene is)...van hogy csak az akku kivétel megoldás...
Volt/van valakinek hasonló problémája? Mi a megoldás, task killer esetleg?
Előre is kösz! -
speter87
csendes tag
Hali!
Mobilnetet hogy tudnék megosztani wifin a defyvel? (vodafone) Előre is köszi a választ! -
speter87
csendes tag
Próbáltam úgy( wifi be, mobilnet be, 3g hotspot) én is de ezt az üzenetet dobja ki:
cannot set up data link, please your service provider
a vodafone letilthatja ezt a funkciót? -
speter87
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, h markatböl h tudom eltüntetni a nem telepitett appokat?
Van kb 5 olyan app aminek telepitesekor hibát dobott ki letöltês után. Most ha rànyok valamelyikre, csak install lehetöségem van...
El lehet tüntetni ezeket valahogy a market/ my appsból?
Elöre is thx! -
speter87
csendes tag
Üdv!
Van valakinek még olyan problémája, hogy az alsó kapacitiv gombsor világitása nem müködik a vissza gombnál?
Hardver gond lehet?
(gyári froyo ,minden mókerolástól mentesen) elöre kösz a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic