- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rothadt
aktív tag
valaki tudna esetleg segíteni, hogy a motorolás 2.2-ben szerepelt háttérképeket hol tudnám beszerezni? ha rákerestem még a gugli se volt a barátom....
ja és egy kis tapasztalat: mostanság raktam fel a hivatalos romra a cm7 stable-t, imádom, mindenkinek ajánlom, mert amit összeszívtam már azzal a 2.2 cee-vel az vmi hihetetlen.... annyi szívás a g-maps-al, meg majd minden normálisabb játék szaggatott (osmos hd, reckelss racing 2), ezen viszont szépen szakít (igaz a reckless-t még nem néztem meg.....) imádom. majd persze a későbbiek folyamán lehet jön még a wiui is, mmert azt még többen dícsérik, persze ezt meg is értem, wajk mesternek rengeteg munkája van benne, amit persze mindenki köszön szépen!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest