- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rothadt
aktív tag
valaki tudna esetleg segíteni, hogy a motorolás 2.2-ben szerepelt háttérképeket hol tudnám beszerezni? ha rákerestem még a gugli se volt a barátom....
ja és egy kis tapasztalat: mostanság raktam fel a hivatalos romra a cm7 stable-t, imádom, mindenkinek ajánlom, mert amit összeszívtam már azzal a 2.2 cee-vel az vmi hihetetlen.... annyi szívás a g-maps-al, meg majd minden normálisabb játék szaggatott (osmos hd, reckelss racing 2), ezen viszont szépen szakít (igaz a reckless-t még nem néztem meg.....) imádom. majd persze a későbbiek folyamán lehet jön még a wiui is, mmert azt még többen dícsérik, persze ezt meg is értem, wajk mesternek rengeteg munkája van benne, amit persze mindenki köszön szépen!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged