Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wikoo
aktív tag
valaki ellinkelné nekem a legfrissebb CM7 et defy re? ( magyar kéne )
-
Wikoo
aktív tag
Köszi, megsasolom.
A motorola widgeteknél tud vki segíteni? -
Wikoo
aktív tag
sziasztok
Honnan tudom leszedni a motorola windgeteket (LINK), WajkIUI 2.2.3 van a defymen, és nem találok olyan widgeteket amik annyira tetszenének.
Mikor nem fogadott hívásom van vagy nem megtekintett sms em, hol tudom beállítani h ne villogjon a teló lede? -
Wikoo
aktív tag
-
Wikoo
aktív tag
Legutóbb a régi x8 amon csináltam ilyesmit. A vége az lett h hiába segítettek ph-n, átjött ismerősöm és érezhetően gyorsabban kezdtünk el haladni a dologgal Két szem többet lát
-
Wikoo
aktív tag
Sziasztok, a segítségeteket kérném!
Van egy defyim és a következők lennének a kérdéseim:
-A defy+ hoz képest csak órajelben tér el a cpu?
-Leszeretném cserélni a 2.2 es angol droidot, ha nagyon kell kerner cserét is beválalok.
-Esetleg ha a defy + nak 2.3.7 es droidja van és megfelelően szuperál, akkor szívesen lecserélném arra, szimpatikusak a motorolás rendszerek és widgetek.
-Abban is a segitségeteket kérném h hamár főzöm a telót, azt is meglehet e oldani h az ilyen fütyibookok meg hasonlo alkalmazások automatikusan ne induljanak el.
-Meg persze nagyon fontos lenne számomra hogy stabil legyen az új kerner és az android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest