Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wikoo
aktív tag
Sziasztok, a segítségeteket kérném!
Van egy defyim és a következők lennének a kérdéseim:
-A defy+ hoz képest csak órajelben tér el a cpu?
-Leszeretném cserélni a 2.2 es angol droidot, ha nagyon kell kerner cserét is beválalok.
-Esetleg ha a defy + nak 2.3.7 es droidja van és megfelelően szuperál, akkor szívesen lecserélném arra, szimpatikusak a motorolás rendszerek és widgetek.
-Abban is a segitségeteket kérném h hamár főzöm a telót, azt is meglehet e oldani h az ilyen fütyibookok meg hasonlo alkalmazások automatikusan ne induljanak el.
-Meg persze nagyon fontos lenne számomra hogy stabil legyen az új kerner és az android.Békesség, boldogság! x)
-
Wikoo
aktív tag
Legutóbb a régi x8 amon csináltam ilyesmit. A vége az lett h hiába segítettek ph-n, átjött ismerősöm és érezhetően gyorsabban kezdtünk el haladni a dologgal Két szem többet lát
Békesség, boldogság! x)
-
Wikoo
aktív tag
Rávetem magam és nekiálltam egyedül a WIUI (WajkIUI) felrakására, és mondhatom, a linkelt leírások által (LINK, LINK) nevetségesen egyszerű volt! Minden kezdőnek és bizonytalanak ajánlom, minden lépésről lépésre levezetve, hibalehetőségek jellemzésével és megoldásaival, le volt írva.
[ Szerkesztve ]
Békesség, boldogság! x)
-
Wikoo
aktív tag
sziasztok
Honnan tudom leszedni a motorola windgeteket (LINK), WajkIUI 2.2.3 van a defymen, és nem találok olyan widgeteket amik annyira tetszenének.
Mikor nem fogadott hívásom van vagy nem megtekintett sms em, hol tudom beállítani h ne villogjon a teló lede?[ Szerkesztve ]
Békesség, boldogság! x)
-
Wikoo
aktív tag
Köszi, megsasolom.
A motorola widgeteknél tud vki segíteni?Békesség, boldogság! x)
-
Wikoo
aktív tag
valaki ellinkelné nekem a legfrissebb CM7 et defy re? ( magyar kéne )
Békesség, boldogság! x)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest