Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Szupervékony kávát kap a Realme GT7 5G
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Lacopapi #42817 üzenetére
Pl. valamit nem értek most a Defy a wiui-n telepítettem a programot és programon belül kiszedtem az automatikus frissítést és nincs ott a market/ saját appok között.
De zte blade 2.2 -re is felraktam és ugyan úgy progin belül kiszedtem az automatikus frissítést és mégis ott van a market /saját appok közt
Szóval csak annyi hogy ha visszatérek 2.2 -re, attól félek hogy ott lesz a saját app-ok között
Az lehet hogy a 2.2 froyo nem érzékeli azt hogy programon belül kiszedtem az autó frissítést és nem akarom frissíteni de mégés berakja a market saját app-ok közzé és ha már ott van akkor tuti hogy frissiteni is akarja majd valamikor
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest