- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzszoli
csendes tag
Hello Mindenki.
Kérdésem lenne,mégpedig:a zenelejátszó bekapcsolás után 3-4 perc múlva kikapcsol.Illetve nem is kikacsol,csak elmegy a hangja,tehát a pause jel marad,csak egyszerűen elnémúl.Ötlet????????????? -
chab7
addikt
-
szabof1
őstag
válasz Cinege #34693 üzenetére
Az Android BootMenuből érhető el a Recovery és azon belül a Stable Recovery, az kell neked. Ha az nem lenne, akkor van baj, mert ez esetben én csak a 2.2 CEE-ről újrakezdést ismerem, mint megoldást, de akkor minden adatod elvész.
Ezt nézd meg: [link]
Ha lenne Stable Recovery, akkor én wipe cache és advanced/wipe Dalvik cache után feltenném az RC1-et majd újra a wipe-ok és remélhetően újra működőképes lenne.Beavis05 (#34695): Nem kell SD kártyát particionálni! Itt jó sok hely van a telefonon, nem kell az SD-re is pakolni - szerencsére, mert nagyon untam ezt a Samsung Galaxy 3-asommal.
[ Szerkesztve ]
-
Beavis05
csendes tag
válasz Lacopapi #34625 üzenetére
Ez a leírás tényleg elég butabiztosnak tűnik, valamelyik este megpróbálom, mert a Froyo néha nagyon elakad és már indult is újra párszor, na meg a kíváncsiság is hajt...
Egy ismerős aki szokott rootolni (de HTC-t) mondta, hogy az sd kártyát kell particionálni, hogy működjön a "move to sd card" funkció is CM7 alatt. Erről nem láttam itt említést. Szerintetek is kell, vagy nem szükséges? -
marcitp
őstag
Sziasztok!
Lehet, láma a kérdés, nem is defys, inkább droidos.
CM7 van fent, kettő account van a telómon. Hogy tudom megváltoztatni, hogy a GTalk melyikkel csatlakozzon? Egyszerűen nem találok rá beállítást.
Vki tud vmi megoldást? Bosszant a dolog, mert így ebuddy-t raktam fel, de a GTalk egyszerűsége itt jobban bejön. Köszihttps://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Cinege
csendes tag
Helló!
Lenne egy olyan problémám, hogy este kikapcsoltam és a reggeli indításnál nem indul a Defym, legalábbis csa a kék kezdőképernyőig jut (CM7), és az ismétlődik folyton. A recovery menübe be tudok lépni, viszont ott sem a 2ndinit recovery indul (pedig az van beállítva) hanem az Android boot.
Cm7 rc1 van fent és Nordic az alap. Esetleg valami ötlet, hogy ne kelljen újra rakni mindent?!
Köszi[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Stock 2.2.2 rom nem piszkálva Quadrant 1171.
(nem néztem utána, hogy ez jó-e...)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
foglalt?
csendes tag
Sziasztok! egy nagyon láma kérdésem lenne..
be lehet valahogy állítani a telefonon, hogy a gmail accounthoz tartozó e-maileket csak jelszó beírása után lehessen elérni? (nem szeretném,ha illetéktelenek ilyen könnyen hozzáférjenek a leveleimhez)
köszi, és bocsi ha már volt szó róla -
poller
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: mekkora "quadrant eredmény" számít jónak?byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
chab7
addikt
válasz Verhóó #34676 üzenetére
Pl az is az.De pont tegnap csináltunk képernyőképes teszteket ebben a témában. Tessék már ennek visszaolvasni, ne legyen hiába amit feltettünk.
(#34674) FearTomi: Akkor minden oké
(#34678) Lacopapi: cm7-ben nemrégóta új funkció, hogy fehéren tölt, és zöld lesz ha tele. Gyárinál tán nincs is led (közben ezt már meg is erősítették)
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Verhóó
tag
2104 pontot kapott az AnTuTu-tól bekapcsolt wifivel.nekem nincs zöld led soha
-
tgtom
tag
Üdv!
Az lenne a kérdése, hogy lehet-e úgy felvenni egy hívást, hogy mindkét fél hallható legyen? a program mind1 melyik, csak menjen. -
Verhóó
tag
van valami cucc amivel meg lehet mérni a gyári teló gyorsaságát?ez az antuttu az lenne?
-
domerator
veterán
válasz Verhóó #34665 üzenetére
Péntek óta van meg a Defy 2.2.2-vel (zöldszemű), azóta root, recovery után 34db (!) gyári és nem gyári appot fagyasztottam le és feltettem a friss Go Launcher EX-et (bár a gyári sem akadt, de ez még jobb)... esze ágában sincs lefagyni, FC-zni, akadni, minden működik rajta rendesen és az AnTuTu pontosan a Defynek megfelelő 2232 pontot hozza... valahogy a tiedet is gatyába kellene rázni és akkor megéreznéd, mennyire iszonyatosan jól eltalált telefon ez!!!!
-
Verhóó
tag
most 50%-on áll az akku.ha rádugom töltőre minek kell világítania és meddig?
-
Verhóó
tag
ez is zöldnek tűnik.Köszi a segítséget, még gondolkozok hogy belevágjak-e...Ja nekem töltésnél semmilyen zöld led nem világít, sem akkor amikor feltöltött.
-
Lacopapi
addikt
válasz Verhóó #34668 üzenetére
Hja...ha ződ akkor ződ,ha nem akkor piros...
Éppenséggel az enyém zöld,de meg vagyok (mostmár) elégedve a képekkel meg a videoval is.Amennyit tud az elég (nem olyan jó,mint a Dézi,de jobb mint a Hero),ha több kell,akkor fényképezőgépet használok-bár azzal nem tudok telefonálni,de sebaj[ Szerkesztve ]
-
Verhóó
tag
ezzel kezdtem de pl a kamerám színét sem tudom megállapítani.mit kell nézni? a lencse tükröződő részét?
-
Lacopapi
addikt
-
chab7
addikt
válasz FearTomi #34661 üzenetére
Úgy kezdődik egy rom csere hogy factory reset. (Leírások!!!)
Ha2.2.-ből indultál akkor root, és 2nd init telepítése után jön.
Aztán meg a cwm-ból a zip install. És végül wipe cache , wipe dalvik.
Ha nem így volt akkor most egy reboot, recovery (hang le kék lednél) és wipe cache, majd wipe dalvik. Ha ezek után sem akkor FR, és újra fel a 2.2. és kezdd elölről.(#34664) FearTomi : Ha megvolt akkor ahogy mira írta, használat előtt érdemes újból bemenni és a 2 cache-t törölni. (Nélam az RDS funkciót tette rendbe ez a rádióban még zöldfülű koromban. Meg lehet találni itt a fórumon )
Akkor most próbáld a kiemelt részt, ha még nem volt meg.(#34665) Verhóó: Ez így bukta esete lesz. Gyorsan el kell adni ha nem tetszik. A telefon egyébként nagyon jó, lelke van, okostelefonnak tartja magát. Nem is szereti az olyan tulajt aki aki nem tud ennek megfelelően bánni vele. Nagyon kényes, az ilyen tulajoknál dacból lefagy, akad meg ilyesmi. Addig dacol míg olyan gazdát nem talál aki értékelni tudja az eszét.
[ Szerkesztve ]
-
Verhóó
tag
majd hétvégén utána olvasok és felteszem.Nem akarom a garit már egy hét után elveszíteni.De idáig még nem nagyon jött be ez a teló, pedig sokat olvasggattam és mindenhol dicsérték.Most akku-ki be.
-
mira72
őstag
válasz FearTomi #34661 üzenetére
mi volt fent előtte?
cache resetek mindenképp kellenek ..
(#34664) FearTomi : én miután felment a rom mindig elindítom, azt restart, és cache-eket újra törlöm. 2.2.2 után FR-t nem tolnék, de próbáld meg hátha ...
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Lacopapi
addikt
válasz Verhóó #34658 üzenetére
Ilyen erőteljes fogyasztásnál nem érdemes várni,ez nem természetes...ahogyan írják,fr,wipe,akksi ki-be,próbálj meg mindent,amit lehet...ha semmi sem csökkenti a fogyasztásodat,akkor sztem tegyél fel egy 2.2.2-es CEE romot,azzal garit sem veszítesz.
2.3.3-ast SEMMIKÉPPEN ! CEE-sbf romokról van szó,természetesen.[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
válasz volvoguy #34604 üzenetére
én szombaton dugtam fel a töltőre, de nem emléxek, hogy miko rés inkább ma használtam a meló miatt. gondoltam feltöltöm rá valamelyik rom-ot, ezért feldugtam töltőre és azt írta ki, hogy 40 %-on van az aksi, vagyis 2 nap alatt 40%-ig esett vissza. gondolom erősebb használatnál jobban fogy azért enerdzsi.
(#34588) sanyirigo: az alattam lakó szomszéd használ ilyen routert és én az ő wifijét használom, hogy ne a trémobilos netem fogyjon, de idáig nekem nem volt gondom a netezéssel.
-
Verhóó
tag
nyilván később megpiszkálom, de még várom hogy szokjam ilyesmi.De így tesóm X8-a százszor gyorsabb.Egyszerűen mindent próbáltam már.Ha jól vettem ki a szavaidból a 2.3 garancia vesztős.CPU figyelő widget is 99%-ot ír, meg a teló nagyon hamar merül.
most is én nem futtatok semmilyen progit erre 64%-ot én használok a CPU-ból[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz FearTomi #34656 üzenetére
Resetek megvoltak rendesen minden? ( fr, meg a 2 cache ) ..
Napi szinten használok skype, viber, msn, stb .-t ... és semmi baj vele, meg szerintem ezeket sokan használjuk, tele lenne a topic ha nem mennének valakinek. Amúgy nem volt még hasonló panasz rá ( ha jól emléxem.. )(#34658) Verhóó : 3 perc gyárira visszaállítani hogy lehessen gariztatni ... alapból 3-5% a proci pörgése 300Mhz-n.. szal neked valami app eszi, keresd meg lődd ki.. restartot csináltál már pl. ? ( bocsi h ezt kérdem, de .. )
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
Sziasztok!
Szóval, ma felraktam a CM7 RC1.5 -t. Nagyon tetszik, piszok gyors. Viszont észrevettem egy dolgot, hogy semmilyen "üzenetküldő" program nem megy rajta, pl. Skype, Whatsapp, Viber. Fel installálni fel tudom, bejelentkezni be tudok, de se én nem kapok üzenetet se akinek küldöm nem kapja meg az üzenetemet. Valami ötlet?:S
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
mira72
őstag
válasz marcitp #34653 üzenetére
Kevertem, ERRE gondoltam .. .. de a lényeg akkor is ua.
Lehet autós V8-as hasonlatokat tenni .. de pl. egy gyári szoftver optimalizálás arra is ráférhet, az nem azt jelenti h végig fullon kell használni. De pl, kevesebbet fogyaszthat.
Detto mint ha a CPU freki és fesz értékeit állítgatom. Ott se járatom végig fullon a gépet, de ha kell, akkor megy rendesen .. Szal az autós hasonlat röviden : sz@r ( sorry ) .. de szerintem nekem van igazam ....Ui: Jaja, béke, nincsen semmi baj, ki kell beszélni a dolgokat, kicsit belekeveredtem a 2 hsz-be, de asszem nem vészesen És köllök hát Az meg hogy csipkelődős vagyok.. ez van
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz Verhóó #34644 üzenetére
Ha még nagyon nem laktad be - írod hogy elég új, akkor egy Factory Reset, és mindent újból beállítani. Ugyan nem frissítve lett 2.2-d hanem eleve így volt, de ezt érdemes akkor is elvégezni rajta mielőtt belakod.
(#34652) mira72: (Megint jó írás, rajongód lettem ) Nem csak a fiúk, a lányok is. Látom a környezetemben. Pedig ez egy kis falu a "világ" végén annak is a keleti felén.
Bár tény hogy a fiúknál jobban kijön ez. Mai tini meg 20 évvel ezelőtti ha összeengednék, hááááát simán olyan lenne mint fiú lány ellen. "jajj a hajam, 2 óra volt a fodrásznak" stb...
Buzis na ez az elnőiesedés. Másik felük meg pont fordítva, azt hiszi hogy már van olyan kemény mint a fater 45 évesen és már most úgy viselk... azaz piál (jobb esetben csak pia).
Na de ez SP-re OFF itt, úgyhogy le is szállok a témáról
Fiatalok, tanulni 1000-el, attól lesztek valakik, nem a divatmajmokat utánozva[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz marcitp #34650 üzenetére
Hali!
Sztem is Mira72-nek van amikor igaza van, csak szerintem mindig
Na de nem ez a lényeg ..
2.2.2-ről beszélünk, ami ugye ha jól követem a fórumot, még a 2.1-nél is sz@rabbra sikerült a kedves Motorolának. ( Havernak 1 óra alatt 2x indult újra, semmi xtra tevékenység közbe . )
Én nem használtam, meglett a teló 20 perccel később ( mert kb. eddig tartott összeszedni az infót, és elvégezni a szükséges műveleteket ) már 2.3 futkosott rajta.
Próbálkoztam MIUI különböző verzióival, de nekem az nem tűnt stabilnak és be se jött.
Bátran merem ajánlani a CM7-et bárkinek, aki ki szeretné használni amit a készüléke tud(na).
Amúgy valószínű a lassulás tényleg valami app procipörgető tevékenysége miatt van.
A telefon nálam is munkaeszköz , kell a stabilitás, és a gyors működés is.(#34651) chab7 : Nem az Ő hibájuk, hanem a társadalomé, a rohanó világé, a szülők hanyagságáé, de azért a saját igénytelenségük és nemtörődömségük is erősen károsan hat rájuk. Nem akarok megsérteni senkit, de a mai 14-20 évesek, főleg a hímneműek, hát ... messze van az életre való embertől . Remélem értitek mire gondolok ..
(#34653) marcitp : Akkor sorry ... vmiért 2.2.2 volt bennem ... lehet más szidta azt De sebességbe akkor is ég és föld a 2.1-2.2 kontra CM7 ....
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz mira72 #34638 üzenetére
Újabb írás bejön
(#34642) mira72: Dettó
(#34643) toth_janika: ahogy írod az elsőmondatban, csak lefordítom. Sajna nagyon sokan nagyon bután vásárolnak, nem igényüknek megfelelően, hanem trendeket utánoznak/másolnak. Na meg mert a pénztárcájuk is megvan hozzá, és akkor nehogy már ne legyen olyanja mint annak aki ért is hozzá. Szarul hangzik, de így van. Sok a buta, pénzes.
Tovább olvasva az írásod, ugyanezt le is írod, csak kérdőjellel a végén. Én az olyan lényt akiről írsz, nem is ember kategóriába sorolnám, hanem agymosott, buta, kitenyésztett végfelhasználónak, de egyszerűbben csak lénynek.
Amúgy mint írtam, ha nincs vele bajod ne is cseréld le. Jól teszed.[ Szerkesztve ]
-
marcitp
őstag
válasz toth_janika #34643 üzenetére
Hali!
Sztem Mira72 dolgait ne vedd magadra... sokat segít, van amikor igaza van, meg olyan is, amikor kevésbé... (húú, most mit kapok majd tőle... )
Szóval nekem is sokáig volt 2.1, tényleg nem fagyott, nem volt lassú, FC sehol, jó launcher-el tökéletes volt, agyaltam, minek is a CM7. Pár dolog mondjuk idegesített benne, pl call log-ból contact mentés, baromi lassú volt. Meg kíváncsi is voltam erre a "hype"-olt CM7-re, más OFF készülékből kiindulva általában jók a főzött ROM-ok, a 2.3-ra meg kíváncsi is voltam.
Munkaeszköz a teló, amit hozott a CM7:
Gördülékenyebb lett, contact mentés villámgyors, viszont volt már FC, meg talán egyszer fagyás.2.1 stabilabb volt nálam, de elfogadható még számomra teljesen. Játékok jobban futnak, mondjuk nálam nem szempont.
Szóval, ha elégedett vagy maximálisan a jelenlegivel, nem biztos, hogy érdemes cserélni.
Egyszer sztem úgyis megcsinálod![ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Verhóó
tag
Megutdnám csinálni sztem kellő olvasás után 3 SE-at is moddoltam.De félek én ettől az új technikától.Formázzam a memkarit?Olvastam hogy nem kell task killer csak mondom így tudok reális adatot írni.MA nézem 45perc filmet, meg ment a wifi kb egy óráig, fél óra shift, és kérte a töltőt (15%).Nagyon tanácstalan vagyok
-
Laci.M
senior tag
válasz Verhóó #34644 üzenetére
Nem a memóriakártya tartalma miatt lassú, ez már nem régi nokia. Itt vannak többen akik 32gigás kártyával használják, nekem jövő héten lesz meg a 16GB-os kártyám.
Task killer felesleges, az android kilövi úgyis a felesleges progikat ha kell a hely.
Azt, hogy mitől lehet nem tudom, lehet, hogy marketról szedtél le valami gagyi alkalmazást, de akkor merülne is gyorsan.
Javaslom térj át 2.3-ra, és a gari miatt ne aggódj, szerencsére ha figyelmesen csinálod nehéz belőle téglát csinálniAláírás
-
Verhóó
tag
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni 3 napja vettem egy Defy-t Android 2.2.2 verzió van rajta Tmobilos. a Helyzet az hogy tettem rá 1,4 Giga zenét, meg egy 100megás NFS Shift-et.Így is van 300mega hely a kártyán.Mégis a telefon nagyon lassú.Feltelepítettem a watchdogot, az a 488mega RAM-ból csak 45 mega szabad pedig kilőttem mindent taskillerrel.Mit tegyek?Nagyon lassú így, élvezhetetlen A garanciára szükségem van!
-
toth_janika
őstag
válasz mira72 #34642 üzenetére
Tényleg abbahagyom már az offolást, de egy utolsó:
Sok ember emócionális alapon vesz eszközöket. Telefont, kocsit, notebook-ot, lakást. Nem azért, mert "amit tud kihajtom".
Szted akinek V8-a van, az mind végsebességen szaladgál, csak azért mert hogy V8?Képzeld van olyan ember, aki azért vesz telefont, mert "szép"! Pl Xperia Arc! A minap vett egy "szőke plázacica" ismerősöm egy ilyen telefont. Tudod mért? Mert szép! Szerinte!
Azt se tudja, hogy mi az hogy android, meg hogy lehet vele fészbúkolni, meg mapszolni, meg navigálni! Neki azért kell mert szép! Érts és mond semmit nem csinál vele!!!! Vagy egy másik telefonja, amin SMS-t ír! Az Arcon max telefonál hetente 1x!!!!! De jó vagizni a diszkóban!
Hülye? Lehet...Nekem tökéletes a 2.1. Nem fagy, nem lassú, nem indult újra! Mióta megvan 1x sem(!) fagyott le, és 1x sem(!) indult újra! Én vagyok a mákos? Lehet?
Lehet azért sajnálni, mert egy SZERINTEM jó rendszert nem cserélek le? Lehet!
Lesz@rom, hogy sajnálnak-e? Igen?Részemről ennyi és bocsánat a kirohanásért, de nem szeretem a kioktató hangnemet, és a "hülyének nézést"!
PEACE
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
mira72
őstag
válasz toth_janika #34641 üzenetére
"Kezd már nagyon hasonlítani ez a topik is Linuxos fórumokhoz, ahol mindenki azzal jön, hogy "olvasssssáááááá viiissszaaaa", meg "láma", meg "hülye", és hasonlóak!"
Vajon az Android nem UNIX
De amúgy az olvasni nem tudókat v. lustákat mindenhol "kioktatják" ...Az meg h neked a gyári 2.1 van rajta .. erre mit mondjak? Sajnálom? Sajnállak? vagy hasonlók ...
Mint tegnap írtam, akinek megfelel annak ok, de aki használni is szeretné, miért ne hozza ki a maximumot a sz@rjából ? miért lenne valaki hekker ha fel tud tenni egy romot, egy pontos leírás alapján? ....
ui.:
Én nem törlöm, tied is maradhatott volna, tudják mire válaszoltam(#34639) DaveJr : Anyának nem a telót kell reggel a kezébe adni a hasonló mozdulatok elvégzéséhez ... Hmm ????
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz Laci.M #34637 üzenetére
A mai tizenéveseknek az kevés, vagy agyilag ők kevesek a kivételnek ! ( ritka de lehet van ! )
Itt meg olyan mintha "magukkal játszanának" az csak megy, nem?
Mindenesetre félelmetes a mai fiatalság minden tekintetben, gondolok itt a 14-15 évesektől a huszonpárévesekig ...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
domerator
veterán
válasz kingpython #34634 üzenetére
Küldtem egy PÜ-t.
-
mira72
őstag
Nagyonnagy!!! Remélem hamar lesz androidra, azt a gyerekek meg tudnak kelni.
-
kingpython
aktív tag
válasz Lacopapi #34631 üzenetére
Nem gond semmi probléma nem bántottál, meg köszi, a tippet márt mindent elolvastam, amit lehet és már mindent be is gyűjtöttem, ami csak kellhet van most
Egyébként azért kérdeztem, hogy van e olyan emberke, aki vágja ezeket és Pécsi, mert lenne egy két ötletem-javaslatom meg ilyen hasonló dolgok miatt. Én se adnám más kezébe a saját készülékemASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
Lacopapi
addikt
válasz kingpython #34628 üzenetére
Bocsánat,de a kérdésed ezt sugallta...nem akartalak megbántani,de a linkelt oldalt mindenképpen ajánlom olvasásra.
-
Fricó
aktív tag
válasz toth_janika #34629 üzenetére
Nekem nagyon lassú lett az android 2.2-esre való frissítés után!
Meg sokszor fagyogat. Egy név szerkesztésre is kb fél percet kell várni!
MIÉRT???
/néha földhöz tudnám vágni annyira dühítő a lassúsága/ -
kingpython
aktív tag
Hát ezt speciel nem azért kérdeztem, mert, hogy azt akarnám, hogy más csinálja meg helyettem. Amúgy míg nincs bajom a gyári 2.2 vel addig nem szándékozom felrakni csak informálódtam. A Magyar nyelvet meg nem azért hiányoltam írtam róla, mert nem tudnék Angolul.
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
chab7
addikt
Ezzel én is így lennék, de van pár ismerősöm akik miatt meg én őrülnék meg ha hozzányúlnának. Ők hozzám hozzák inkább és jól teszik, mert utána csak használniuk kell.
(Ez nem felhívás, ők tényéeg jó ismik, idegenéhez én sem nyúlok)(#34626) vétó: Helyes. Ugyanúgy jól teszed, hogy a gyárit használod, mint azok akik módosítottat. Mindenkinek tudnia kell a saját igényeit, lehetőségeit és az alapján cselekedni. Használd a Defy-t egészséggel!
(#34628) kingpython: Jól teszed, hogy informálódsz, ez alap, mindenkinek kellene.
(Lassan térítő leszek tanulás olvasás terén De agymosott társadalmunkban ha csak pár lelket meg lehet menteni, már eredmény )
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz kingpython #34621 üzenetére
Ha ENNEK alapján nem tudod önállóan megcsinálni,akkor bele se kezdj.Meg is őrülnék,ha más hozzányúlna a készülékemhez ilyen téren
vétó...és még rajtad kívül sokezer embernek tökéletesen megfelel a gyári rom,voltaképpen nekem sincs az égvilágon semmi bajom vele...dehát ez a topik nem annyira a gyári adta lehetőségekről,hanem sokkal inkább a fejlesztési módokról szól.
Akinek jó,az minek írna?[ Szerkesztve ]
-
Flexy90
senior tag
válasz toth_janika #34620 üzenetére
Elindítod a Latitude-t, avagy Koordinátákat(ha magyar). Nekem egyből bedobja az ismerősöket(ha neked nem akkor bal alsó ikon), itt menu/settings/log out google latitude.
Xiaomi Fan
-
chab7
addikt
válasz #71562240 #34619 üzenetére
Persze, én is így jutottam hozzá. De én nem is sírok, hogy nem jó így ahogy van, mert jó. Csak elméleti sík, hogy akkor nem lenne ennyi mindenkinek akinek nem való egy magyarul nem tudó telefon.
Hát nem szívesen lennék külföldi turista itthon. Ha a telefon menüje nem megy akkor hogy beszélgetnének velem.(#34622) Nxn908xxx: Mondja ezt egy 13 éves
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz kingpython #34621 üzenetére
Mér?Nem tudod magadnak megcsinálni?Gyerekjáték!
(#34623) chab7 Na!Leleplezel itt mindenki előtt! Oszt nem fognak bennem bízni!
[ Szerkesztve ]
-
kingpython
aktív tag
Van itt valaki, aki nagyon jártas, vágja ezeket a Rom cseréket CM7, MIUI, stb. és Pécsi lakos?
-
toth_janika
őstag
+1
ON:
Erre valaki valamit?Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
volvoguy
addikt
És gondolom a CM7 a Gingerbread minden jóságát magán hordozza!?
Amúgy mivan a CM7 appjaival? Gyomláltak ki appokat? Mondjuk nem mintha ne lehetne őket újra letölteni Marketről, csak mégis érdekel mennyire piszkáltak bele...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
chab7
addikt
válasz #71562240 #34615 üzenetére
Így van, én kifejezetten szeretem ha rá van az ember kényszerítve, hogy ha valamit tudni akar akkor "tanuljon!!!!!". Ez a sült galamb effektus ami megy a mai világba már nagyon lázítja a vérem. Tanulni, tanulni, tanulni!!!! Fejlődni!!!! Ébresztőőőőőőőő!!!!!
(Én a magyar nyelv egyik nagy védelmezője vagyok, de ma már illene tudni egy világnyelvet is. Mindenki seggét nem lehet kinyalni mert már annyira sok segg van ebben a világban és elhitették
velünkill. veletek, hogy csak kérni meg igényelni kell és van. Tessék kicsit azt a segget megmozdítani.
Nem megsértődni aki magára ismer, hanem ha nem inge nem veszi magára. Ha magára vette akkor meg igazam volt )(amúgy meg tényleg jobb lett volna nem forgalmazni , mert aki megmozdítja a seggét az tudott volna úgy is szerezni, és akkor tényleg csak annak lenne aki meg is érdemli )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kingpython #34612 üzenetére
Vagy inkább nem forgalmaznák ezen a kis magyar piacon... Így még mindig jobb, mert van Defy, ha alapból angolul is.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz volvoguy #34608 üzenetére
Hát nekem éccaka max 5%-ot merül.Nem tudom, te hogy gondoltad a 10 órát.Gondolom használat nélkül.
Azt nem tudom, hogy javítja-e a wifi jelerősséget, mindenesetre mőködik.
Ha teljesen stabil rendszert akarsz, akkor vmilyen rc-t tégy fel, mert az tutkó stabil.(#34607) chab7 Igyekszem!
[ Szerkesztve ]
-
kingpython
aktív tag
válasz kingpython #34611 üzenetére
Na, igen elolvastam már annak a menetét csak épp nem akarok akartam eddig buherálni.
Egyébként meg most tudom, jöhetne az, hogy akkor mért vettem ilyet hisz tudtam, hogy nincs benne Magyar menü, de én nem engedném forgalmazni Magyar nyelv nélkül egyik telefont sem akkor majd tuti megcsinálnák mindegyikre.[ Szerkesztve ]
-
kingpython
aktív tag
Nekem jó lenne ez a gyári 2.2 legalábbis tegnap óta még ez a tapasztalat csak NAGYON hiányzik nekem a jó Magyar nyelvünk belőle...
-
chab7
addikt
válasz volvoguy #34608 üzenetére
Amiket leírtál azok kb ugyanolyanok, ami többlet esetleg akat az az optimalizáltabb szoftver miatt van (tovább és hosszabban fejlesztgetik mint Motoroláék)
A szoftver használhatóságán és funkciógazdagságán fogsz változást észlelni, (nem nő nagyobb akku a telóba )
RC 1.5
A nightly az a fejlesztés pillanatnyi állapota, kezdésként nem érdemes foglalkoznod vele.
Bővebben már írtam róla. Ma már valakinek említettem is ugyanezt. Olvassatok, mert olvasni jó
Ne kelljen már mindig leírogatni, összeszedtem egyszer. Csak rá kell a fórumban keresni, hogy nightly és a találatok közt ott lesz az írás.(#34611) kingpython: Erre megoldás joe30 magyarított gyári romja. (Bár tartom, hogy ha azt felbuherálod annyi erővel felmegy a cm7 vagy miui is.)
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
válasz Nxn908xxx #34606 üzenetére
Én is a Cm7-et preferálom Hát a ROM-csere pánik alapján, hogy szükségem van-e a CM7-re...
- javít vmit a 2.2CEE másfél napos akkudiején? Tényleg minden ki van lőve, mégse bír többet a készülék...10 óra alatt már 70% körül van a töltöttség....
- jobb GPS, wifi jel vétele és egyebek???
Amúgy Cm7-ből csak egy van, vagy vannak "alverziók"? Jelenleg az RC 1.5 létezik ugye? De van vmi nightly is...az nemtom mi
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
chab7
addikt
válasz #71562240 #34603 üzenetére
Ez nagy
(#34604) suti_88: "mindkettő jó csak kinek mi jön be" - meg is fejtetted, de sokszor le is írtuk már
Írod nincs vele bajod. Erre már tanácsoltam, hogy akkor használd egészséggel
Nincsenek amúgy olyan hibák amiket írsz. Hol használná bárki is ha dobálná a jelet meg gyengébb lenne(#34605) grunge : Hosszan kitart az a nyaralás.
(#34606) Nxn908xxx: (Kezdem azt érezni mintha a fater vette volna át a billentyűzetet )
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz volvoguy #34604 üzenetére
Kinek melyik rom jön be.Ha androidos kinézetet kedveled>CM7
De ha netán az ájfónos kinézet jön be>MIUI
Ebben a 2 romban szinte már minden tökéletes, minden működik.Az újabb frissítésekkel inkább már csak a teljesítménynövelésre törekednek.Mindennapi használatra bőven jó mind2.
Én a cm7et javaslom, de csak azért, mert nekem ez jön be.MIUI-t is próbáltam már, de nem tetszett az iphone kinézet.
sok sikert![ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! most már én is nagyon agyalok vmi Custom ROM felrakásán, viszont ebben még kezdő vagyok.
Először is melyik a jobb, melyiket érdemes feltenni? CM7, avagy MIUI? Esetleg nincs is olyan h jobb, mindkettő jó csak kinek mi jön be?
Aztán pl. milyen hiányosságaik vannak? Annak ellenére h nem gyári ROM-ok, minden funkció működik, avagy pont ellenkezőleg, van ami még nem kiforrott, pl. gyenge wifi, esetleg eldobálja a jelet meg hasonlók...?? Esetleg gyengébb térerő, antennakapacitás??
Szóval mit tanácsoltok? 2.2CEE van fenn, nincs vele bajom, 1Gh-re van húzva, lehetne gyorsabb, no meg az a másfél napos akkuidő is elég gány h nem is használom szinte a telefont pedig minden ki van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én ezen a fórumon már kétszer is megígértem, hogy Karácsonyig meglesz a hivatalos 2.3 a Defy-ra. Márpedig én nem hazudok!!!
Anniversary kiadás lesz, bíborselyem szalaggal átkötött díszdobozban. Olyan, de olyan extrák lesznek benne, hogy a CM7-es, MIUI-WIUI-s renegátok csak tátani fogják a szájukat, meg guvasztani a szemüket, de nem lesz megengedve (nem engedtetik meg) nekik, hogy ruhájukat megszaggatva, fejükre hamut szórva tékozló fiúként visszatérjenek jóanyánk, Motorola Softver Update lágy anyai öl-akolmelegébe! Csak azok haraphatnak majd (majd valamikor...) a friss és ropogós Ginger Bread-ből, akik a hosszú hónapokon keresztül zokszó és megingás nélkül, mindig is szilárdan kitartottak a híres-nevezetes dalia, Gyári (alias Félblur) Froyó mellett, s nem hogy paráznaságra sem vetemedtek az ifjú főzött ROM-okkkal, de még gondolatban se vétkeztek! Jövő Húsvétra meg már Ice (S)Cream Sandwich-et nyalakodhatunk... MSU, áldatik a Te neved, eljön a Te országod...[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz grunge #34597 üzenetére
Ez a félés csak amiatt lehet, mert millióan rendelkeznek ilyen készülékkel és bár megsértődnek, de nagy részük balfék a romcseréhez. Pedig csak egy egyszerű op.rendszer csere mint pl a számítógépeken. Azon is lehet frissíteni, újabbat feltenni és hozzá nem értéssel elbuherálni is. De mint mindenben, a pontos és precíz munka eredménye egy jól működő stabil rendszer. Elhiteted ha nem lenne stabil mi sem használnánk. Olyan rendszert amiben 5 percenként valami elhasalna én sem bírnék használni egy óráig sem. Az általános nyavajgásokat sosem veszem figyelembe, az mindig user error, legtöbbször ha megfigyeled egy újdonsült romcserés által írodik. Ha többen egyszerre ugyanarra panaszkodnak, na az a bug, főleg ha nem csak ilyen egyszeri romcserélő említi. Az ilyet viszont a fejlesztők gyorsan javítják. Odafigyelés kell csak. Persze, nem mindenki képes rá, nem is baj, akkor ne kezdjen bele.
És örök érvényű az is, hogy ha valamivel az ember elégedett akkor ahhoz se nyúljon.
De ha nem lennének merész elégedetlen türelmes próbálkozók akkor meg nem haladna előre. Ezek nem csak romcserére de az életben mindenre igazak(#34601) mira72 : és fogod is még párszor
(#34600) grunge: Gyárira vissza annyi ahogy előttem említik. sbf fájlt letöltöd, gépen rsd lite elindítod, (driver fent legyen), telón egy wipe data vagy factory reset (ahogy tetszik), aztán bootloaderbe, és start gomb. Nem nagy kaland.
szabof1 leírásai pedig lámabiztosak ha így röviden nem elég[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz grunge #34597 üzenetére
Sokan örültek a hivatalos 2.2-nek is.. eddig mindenki csak szívott vele ahogy kivettem a topicból.. én azzal kaptam a telót, de 20 perc múlva CM volt fent .. nem bántam meg ... sebességbe minimum 2x ... akkor meg ?
Gyári állapotra 3 perc visszaalakulni .. RSD Lite ...
Ennyi ...
Felesleges agyalni ezen, de ezt már tegnap kifejtettemMB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest