- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Pannon előfizetésem van, ők nem nagyon akarják forgalmazni a Defyt
Ezért kénytelen vagyok szolgáltatófüggetlen készüléket keresni. Tudja valaki hol lehet legolcsóbban megvenni? -
piktorius
csendes tag
sziasztok!tudtok nekem segíteni?.az a problémám,h ha sima sony fülest vagy akár headsetet dugok a defybe az nem szól rendesen,kivéve ha a headseten benyomom a hivás gombot és azt nyomva tartom,akkor szól erőteljesen,vagyis tökéletesen.tudsz nekem ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok mértvan az MIUI hu rom alatt, hogy ha felrakom a GO-SMS Pro-t akkor ha sms-t kapnék akkor eldobja a hálozatot és ujrakéri a PIN kodot!
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
chab7
addikt
Akkor válaszolok is magamnak, és másoknak is segítség lesz szerintem akik Windows Mobile -ról jönnek és az SMS -eiket szeretnék áthozni Android -ra:
Winmo-s telefonon telepíteni kell ezt: SMS Exporter
Majd a kapott SMS.xml fájlt feltenni az SD kártyára egy SMSBackupRestore nevű mappába.
Feltenni az SMS Backup & Restore nevű appot, és restore menüpontból szépen importálja is az xml-ből az SMS-eketMintha már erre a telefonra kaptuk volna
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
Lehet, hogy béna a kérdés de mégsem találtam még erre választ.
Windows Mobile-os készülékből SMS-eket, hogy a csudába lehet áthozni Androidra?
Lehetne az első hsz-ben ilyen rész is, mert még vannak akik arról jönnének. Címjegyzékre, naptárra ott az ActiveSync az beteszi a gmail fiókba, de az SMS-t... erre valakinek ötlet?Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
denorbi #33890 üzenetére
Én ezt használom. Kiraksz egy 1x5ös widget kapcsolót aztán szépen sorba teszed, csengetés stilusa, rezgő, csendes, hangszoró, hangszoró módosítása.
Nem olyan rég mutattam az akkorit ha a 2. képernyőt nézet (home) felül van nekem is egy 5ös widget kapcsolóm. Az utolsó előtti (hang) ha 1x rányomok rezgő, ha még1x néma, ha még1x akkor visszaáll az eredetibe.
-
vbandit
tag
Nem tud valaki olyan alkalmazást a defy-re amivel létre lehet hozni csengőhang profilokat:néma,általános,tárgylás stb...?
biztos létezik ilyen is!?Flickr - http://www.flickr.com/photos/38236970@N03/
-
denorbi
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan widgetet ami alsó ikon sávot eltüntetné ha karom?
-
YLi
tag
válasz
Heimdallr75 #33813 üzenetére
Le tudnád írni, bővebben, hogy hol találom vagy mi a neve a patchnek?
-
-
daniel123
csendes tag
Sziasztok!a defymre ráestem(biciklivel) elég csúnyán és az lett az eredménye hogy elment a telefonról a médiás hang(telefonálni jó volt,egyébként novemberi)tok volt rajta.1 hónap után bevittem a sufni gsm-be ahol vettem(gsm home) gariba megcsináltatni.Másfél hét után szóltak hogy kész bementem érte és közölték hogy hozzá sem nyúltak mert motorola garis csak vásárlásnál nem adtak hozzá motos papírt...
és ami érdekes:összeraktam a telefont és kivállóan működik van hang is úgylátszik kipihente magát.Állandóan felmászik mobilnetre nemtudom hol kell kikapcsolni,igen elolvastam az 1-hozzászólást is,nemsikerült,szóval ha valaki segítene azt megköszönném!
-
mira72
őstag
Jó sebesség, nekem méretbe ok.. Nagykerből 2750brutto volt ... sztem annyit megért ...
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Laci.M
senior tag
Én most fogok venni egy ilyet, remélem nem lesz vele probléma:
16 GB micro SDHC + SD adapter - 8000 Ft (CL 10)
Nem akarok venni lassút, mert akkor a továbbiakban nem tudom majd rendesen használni, csak ha egy örökkévalóságot várok mire megtöltömAláírás
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Van valami turista navigációs app, vagy térkép? -
volvoguy
addikt
Üdv! A Defy-m 10-12%-ot simán merül míg alszom (ez nálam átlag 6 óra), meg amúgy is ha nem nyomkodom egyáltalán, így kb. másfél napig ha húzza. De ahogy megnéztem, sose tölt fel 100%-ra a készülék, mindig 99%-nál áll meg amikor lehúzom a dugaszról.
Beragadt, vagy procit állandóan használó app nincs fenn, a SetVsel használ 1%-ot, 2G mód be van kapcsolva, fényerő auto-n van. Az akku Volt értéke úgy 3.600-3.800 között van.
Vsel értékek: 300/20 - 600/30 - 1000/50
Wifi és GPS állandóan ki van lőve...
Szal en mtudom mi lehet a gubanc. Mégis vmi app? De mivel derítsem ki h melyik? próbáltam a Watchdog-ot, van annál jobb? Vagy netán az akksi élettartama csökkent? Esetleg kapcsoljam ki az auto fényerőt? De hát éjjel is merül 12%-ot amikor nem használom.
Vmi tipp?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Edsdame
csendes tag
Lehet valami problémám belőle, ha kitörlöm a gyári csengőhangokat? Illetve egyáltalán lehet ezt?
(Illetve hogyan tudom elérni, hogy egy már nem meglévő csengőhang ne jelenjen meg a listában? Saját hangok közül töröltem, és továbbra is megjelenik.)
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
-
-
norba026
csendes tag
Sziasztok, nem tudom feltelepíteni az Angry Birds RIO 1.3-as frissítést a defyre. Telepítés előtt felkiáltójellel jelzi hogy allow network communication (full internet acces) aztán install, de azt írja ki hogy not installed, pedig wifin fenn voltam a neten. Fenn van az alap RIO, a telefonon még az 2.1-es OS van ha ez számít.
-
RootRulez
félisten
-
Cardock-ra van valami külön gyorsgomb? Mert már másodszor fordul elő velem, hogy bőrtokból kivéve ez a képernyő fogad.
-
TcMano
tag
Helló!
Normális dolog az, hogy időnként elindul magától a gyári zenelejátszó. Random módon.Üdv
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
gekkoman
tag
Valakinek van bevált biciklis tartó megoldása esetleg?
BEVÁLT = Napi, rendszeres használatban van, stabil, rázkódás (köves út, padka, murva) álló - semmi esetre sem egyszer kipróbált, jónak tűnik, azóta polcon áll - szerű dolog.Úgy is jó lenne, ha valami tokhoz csatlakozna a tartó (régen olvastam itt valakitől, hogy az Otterbox tok-hoz létezik, de egyrészt nem találtam, másrészt csak a tok 11ezer HUF, ami azért nem egyszerű...)
Samsung 16Gb CL6 micro sdhc (5 év CSERE gari, madaras Tesco-ban most 7990) egyelőre stabilan működik (1 napnyi nyúzás, 13gigáig feltöltve). 32kb-os egységekre formáztam xp alatt, froyo van a masinán. 9Mb/s körüli az írás, 8Mb/s az olvasás(?!), más program szerint ez utóbbi 13-15Mb/s körüli.
[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok felraktam a MIUIhu romot és mikor sms t kapnék ujra indul miért???
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
dezmond
csendes tag
Erre valaki?
Sziasztok!
Valaki tud megoldást az érintőgombok háttérvilágításának kikapcsolására Defy-n? Éjjeli e-book olvasásnál jól jönne.
-
Edsdame
csendes tag
Mi ajánlotok, milyen minőségbe és felbontásba, milyen fájlba érdemes videót konvertálni Defy-ra, ha a lehető legkisebb helyre szeretném zsugorítani, és azért látni is szeretném, mi történik a képernyőn? Mobo Video Playerrel terveztem lejátszani.
-
Lortech
addikt
válasz
mira72 #33835 üzenetére
Bocs, nyilván nem tudhattad, hogy utánaolvastam, mielőtt kérdeztem.
Azért érdekelt konkrét verzió, mert cm7 - Sygic kapcsán is sok problémáról olvastam, például pont az utolsó hozzászólásoknál RC 1.5-tel kapcsolatban, bár ezt leszámítva inkább más jellegűekről, FC és SD kártyás hülyeségek.
Köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
-
vadaszg
csendes tag
-
Lortech
addikt
válasz
mira72 #33830 üzenetére
Köszönöm a kioktatást, de nem ez volt a kérdés.
Több ezer hozzászólást végigolvastam ezen a fórumon mindkét topikban, beleértve az első hozzászólásokat, az xda-s cm7-es fórumokat, a motorola support és a sygic support fórumait. Összegezve azt mondhatom, hogy keveseknek hozott javulást az a beállítás, amely inkább workaround, nem megoldás, a bug ettől függetlenül megmarad és érezteti hatását, csak egyeseknél kevésbé.
Nem próbálkozni szeretnék vele, hanem megoldani a kérdést, szombaton elutazok egy hétre, ezalatt lenyomok körülbelül 2000 kilométert idegen országban, idegen helyeken, remélem, így érthető a hozzáállásom. A gyári, nem támogatott Motorola foshalmaztól szeretnék megszabadulni, ennyi szoftverhibával 1 év alatt nem találkoztam a gagyi gt540-nél.[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz
vadaszg #33829 üzenetére
Először próbáld meg kivenni az SD kártyát, ki tudja, hátha anélkül elindul és akkor kártyahiba.
A gyári recoverybe be tudsz lépni?
Ott kellene először csak egy Wipe cache, ha nem segít, akkor Wipe data/factory reset is.
Ha mindezek után sem indul el, akkor RSD Lite-tal feltenni a 2.2 CEE-t (SD kártya nélkül!).
Olvasnivalók: [link1] és [link2] -
mira72
őstag
válasz
Lortech #33828 üzenetére
Idézhetek az 1hsz.ből neked? Remélem igen.: (néha illene elolvasni)
"- Frissítettem 2.2-re, feltettem egy navigációs programot, de nagyon lassú. Nem lehet gyorsítani?
Az sd kártya cache méretét valamiért a Motorola 0-ra állította. Ezt át lehet állítani Marketről letölthető segédprogramokkal. Pl. SD-Booster, SD Speed Increase
Viszont ehhez rootolni kell a telefont.
Továbbá hasznos lehet a “min free” kernel paraméter átállítása (minimum 4096 kbytera), amit a Sysctl Config programmal tudunk megtenni."Remélem ez segíteni fog.. amíg "gyári" rommal "szenvedtem" ( 1-2 nap
) nekem bejött ...
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
vadaszg
csendes tag
Sziasztok,
Egyszercsak lefagyott a Defy-m, és azóta nem indul el, az Android feliratnál megakad... Mit lehet ilyenkor csinálni? Recovery mód? Azt meg lehet úgy, hogy az adatok ne vesszenek el?
Előre is köszönöm.G.
-
Lortech
addikt
válasz
mira72 #33827 üzenetére
Sygic 11.0.2 + gyári 2.2.2 (JOREM_U3_3.4.2_179-2) alatt pár perc alatt gallyra vágja az egész telefont, elkezdi pörgetni a procit, megnő a válaszidő, először csak néhány másodperces lagek vannak, aztán 10 másodpercekig nem reagál, le van maradva a pozíció, hülyeségeket tervez, hülyeségeket mond, aztán pár perc után már alig lehet kilőni az alkalmazást, előfordult, hogy csak kikapcsolás árán lehetett mit kezdeni vele, közben hívásfogadás se ment.
szerk: Én még gt540-re vettem meg, azon lassú volt, de működött, ha nem vettem volna meg, akkor inkább csendben maradnék, de így azért használnám...A gyári FM rádió is eddig 3-ből 2-szer fagyasztotta meg a telefont. Megy 10 percig, aztán egyszer csak kikapcsolnám, de nem történik a kikapcsolásra semmi, a hangerőszabályzó sem működik.. kilőttem a music alkalmazást, a fm service-t, semmi változás, továbbra is megy a rádió, nem lehet vele mit kezdeni. Tök gyári software, még rootolva sincs, semmi hack, nincs task killer, alig tettem fel alkalmazást rá.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
üdv. A Sygickel kapcsolatban keresek tapasztalatokat. A gyári 2.2.2-vel használhatatlan ugye, egyéb romokkal mi a tapasztalat ? Tud valaki mondani olyan CM7 verziót, amellyel hosszabb ideje (legalább 1-2 órát navigált vele) kipróbáltan hibátlanul működik?
-
tib78
tag
válasz
Heimdallr75 #33785 üzenetére
Sikerült! Köszi, ezer hála.
Most használtam először ezt a root explorert. Jó cucc.
Ráadásul a probléma is megoldódott.Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
Tézé81 #33822 üzenetére
Hú, felraktam az iGO-t, fotelbe ülve 13mp alatt találta meg hol vagyok.
kb. 1telefonnal próbáltam eddig meg, egyedül az 5800-m talált jelet, az is kb. másfél perc alatt. Kezdem megszeretni.
Tegnap véletlen beleesett a mosogatóba, volt benne víz, semmi baja nem lett.Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
Hát ez marha érdekes volt. Benyomtam a repülős üzemmódot, mondom már kipróbálom, ha van... de nem akarta elfogadni a pin kódot, akár hányszor beírtam kiírva, hogy még van 3 lehetőségem. Hosszan nyomva bekapcs gombot rákatt a repülősre és úgy engedte. Ez fícsör?
-
-=Vacsek=-
senior tag
Aki unja a gyári témákat [link]
-
szabof1
őstag
válasz
Egy hónapon keresztül a feleségem Defyjében is jó volt - csak utána pár nap alatt beadta a kulcsot. Semmi nem került rá, csak használta.
-
-
gyuszmó
őstag
köszi
Nézzétek meg tök jó
SlideType KeyBoard – régi stílusban, de mégis újszerűen
A teszt igazi meglepetése a SlideType Keyboard volt. Feltelepítés uátn elsőre akár használhatatlannak is tűnhet. Nem igazán volt világos, hogy mit is szeretnének a fejlesztők, hogyan is kell az egyes karaktereket használni. Furcsának tűnhet, hogy a háttérben számok, az előtérben pedig fura alakzatban találhatók a betűk. Némi nyomkodás után viszont kiderült, hogy az egyes betűk elhelyezkedése irányt jelent. A billentyűzet használata során tulajdonképpen a hagyományos mobiltelefon billentyűzet és az érintőkijelző előnyeit élvezhetjük egyszerre. Minden gombot gyorsan elérhetünk – viszont pl. a ‘c’ betű eléréshez nem kell háromszor megnyomnunk az adott gombot, elég lenyomni és picit jobbra mozdítani az ujjunkat anélkül, hogy felemelnénk azt. A betűk elhelyezkedését szoknunk kell, de a billentyűzet betanulása után sokkal hatékonyabban tudunk írni majd, mint más virtuális billentyűzeten. Pár nap használat után teljesen meg lehet szokni."Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
JeffDebr
tag
-
Lacopapi
addikt
válasz
Nem merik? Ez-bocsáss meg,marhaság-,hiszen mindenki a nagyobbat keresi...holott semmi értelme.
Az enyém viszont vagy nyolc telefonban vizsgázott kitűnőre-mindenféle plusz progi nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Alighanem sosem fogom megérteni ezt a class mizériát az sd-kártyáknál...nekem cl2-es van,írás: 5,6 , olvasás : 31 MB/s...ráadásul soha semmilyen problémám nem volt vele. Ja,SanDisc és 16Gb
Ennyi hozzászólás alapján már rájöhettetek volna,hogy a Defy úgy néz ki,nem szereti a 6 fölötti cl értéket.[ Szerkesztve ]
-
JeffDebr
tag
válasz
tucsok. #33808 üzenetére
ja tényleg, az kimaradt, hogy CSAK 4GB-os Class2-es Micro SDHC kártya és Maxell márkájú.
akkor dobjam el a kártyát???
milyen kártyát vegyek??? 4GB elég nekem[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
JeffDebr
tag
hello!
"lenullázódnak" az mp3-jaim! nem tudom mi teszi ezt, hiszen a 2.2-es android és a
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_HU_ROOT.sbf magyarítás van csak fent. semmi program!
csatolom a PrintSceen-t. hiába formáztam a PC-vel és a Defy-jal is az SD kártyát,
akkor is előjön ez a dolog. segítene valaki???Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
wPityuka
tag
Feltettem az új rc 1,5 öt! Szabóf1 leírása alapján hibátlanul elsőre felment a régi rc 1 re. Még egyszer köszönöm! Viszont semmi különbséget nem érzékelek, a boot képernyőn kívül szerintem minden pont ugyan olyan mint a régin. Még a qvadrant is kb annyit hoz! Mit kéne tapasztalnom?
[ Szerkesztve ]
Luke, én vagyok az apád! Defy soc> CMX [JB] 12.29 - 2ndboot
-
dezmond
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud megoldást az érintőgombok háttérvilágításának kikapcsolására Defy-n? Éjjeli e-book olvasásnál jól jönne.
-
Kbali
nagyúr
válasz
RootRulez #33803 üzenetére
Én még anno vettem a Nokiámhoz egy univerzális tartót (volt vagy 2000 pénz) és azzal tök jól elvan. Annyi csak a gond, hogy a hangerőgombokat letakarja a tartó és menet közben nem lehet nyomkodni... (meg a hülye Toyota kihangosító a navihangot nem viszi át BT-n, bezzeg a 7e Ft-os Nokia CK7-W az tudja).
-
TcMano
tag
válasz
Heimdallr75 #33794 üzenetére
Hali. Hol találom a "logot"? Csak annyit ír a video felvétel nem sikerült, és sötét a fájl a visszajátszásnál, valamint min a mérete.
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
chab7
addikt
válasz
RootRulez #33796 üzenetére
Ja ,időközben nekem is lett egy gyári moto tartó + töltő hozzá, csak elfelejtettem írni
Ég és föld azért egy olcsó tartóhoz képes - na de sajna az ára is. Egyszer kellett megvenni, és cserébe a sok forintért egy nagyon jól használható autós szett lett a kocsiban. Szép, könnyen kezelhető, ide-oda pakolhatom a szélvédőn vagy műszerfalon mert könnyű felszedni letenni, gömbcsuklón mozgatható, forgatható, van csíptetője a kábelnek tehát nem lóg szanaszét - ahogy az előbb is mondták - ráadásul van a kamerának helye, így ha arra van ingerenciám , hogy videózzak útközben akkor az is sima ügy.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest