Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Verhóó #40921 üzenetére
1. Hülye kérdés, de van elég hely az SDkártyádon?
2. A wifi alváspolitikát beállítottad? http://androidportal.hu/2011-10-07/android-1x1-wifi-alvas-beallitasa
-
törölt tag
válasz
Verhóó #39371 üzenetére
Ismered szabof1 leírásait, azokban gyakorlatilag minden benne van, nehéz hozzátenni bármit is. Ha a bootloop problémákról szólót még nem olvastad, akkor olvasd el. Ha olvastad és annak ellenére sem tudsz mit csinálni, menj át a Mélyvíz topikba, ott írd le, hogy eddig mit csináltál, és mi lett az eredménye, hátha tud valaki még valamit hozzátenni. A témád tipikus Mélyvíz téma, eleve ott kellett volna kezdened a próbálkozást.
-
-
chab7
addikt
válasz
Verhóó #39044 üzenetére
Néha előfordul nightly frissítés folyamán ilyen. A wipe után amúgy is sok ideig tart az első boot. Akár 10 perc is lehet. Nem kell megrémülni, jól jártál el, ha 15 perc után sem jött be akkor akksi ki-be, és indul rendesen. Okára én sem jöttem még rá mitől lehet ez a bootloop, de nem egyedi, wipe után nightly frissítésekor.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Verhóó #37865 üzenetére
Esküszöm,kezdem irigyelni a problémáidat...
Például a Desire-ben minden alkalommal nulla óra nulla nulláról indul az óra és átpörgeti magát a pontos időre....akár az is lehet,hogy ez is ilyen,ha utána a jó értéket mutatja.De,ha annyira zavar,szedd le és tegyél fel másikat.
Vagy töröld és rakd fel újra...légy konstruktív -
szabof1
őstag
válasz
Verhóó #37410 üzenetére
Root jogosultság mellett pl. Root Explorerben (fizetős) vagy ES File Explorerben (ingyenes) írhatóvá lehet tenni a system particiót, amig módosítod a kérdéses állományt.
-
szabof1
őstag
válasz
Verhóó #37396 üzenetére
Bementem az egyik Voda kereskedésbe, mondtam, hogy szeretném cserélni. Szerencsére ezt a választ kaptam: "Természetesen, semmi akadálya" - de volt már akit, elhajtottak, vagy több ezer forinttal "meg akartak vágni".
Elkezdte a hölgy az ügyintézést, azt mondta, eltarthat 48 óráig míg átláll a rendszer, de nálam 1 percen belül jött az SMS, hogy végrehajtották, és onnantól az új kártya élt, de a hölgy még nyomtatott és utána írtam alá a papírokat. Jelképes 1 Ft-ba került.
A GMail accountomat újra kellett érvényesíteni és mivel nem volt pin kód kérés beállítva csak a régi Nokiámon tudtam átállítani majd kikapcsolni az új SIM PIN kódját - ezt követően tudtam a Defyben használni. -
chab7
addikt
válasz
Verhóó #37391 üzenetére
Így van, előbb stable, utána nightly.
Fura ez a wifi bug nálatok, mert nekem nem volt sosem wifi bugom. (Kivéve mikor egy wifis app összekuszálta, de akkor leszedtem a wifis appot, titanium wifipontok mentést visszatettem és azóta is működik.
Nálam egy két nightly-t kivéve mind fent szokott lenni, és mind alatt megy a wifi.
De mondok nektek egy olyan wifi bugot ami meg nálam egyedi. Legalábbis senkitől ne molvastam még hasonlót.
Nálam azt csinálja, hogy ha bekapcsolt wifivel elmegyek itthonról és hazajövök, akkor 10-ből 3x előfordul, hogy nem csatlakozik vissza, sőt, a lakásban levő minden eszközt ledobja ilyenkor a router. Ilyenkor a routert kihúzom, bedugom és minden visszacsatlakozik.
De ez nem a Defy és nem a CM7 hibája, mert már a HTC Polarisra felvarázsolt androiddal is ugyanígy viselkedett. Tehát vagy android hiba, vagy a routerben valami beállítás miatt történik ez meg.
Épp emiatt mikor rebootolok akkor előbb lekapcsolom a wifit és úgy indítok újra (mivel ha nem, akkor ugyanúgy előfordul ez a bug mint mikor hazajövök valahonnan.)
Lényeg a lényeg, maga a CM7 eddigi összes nightly-ja rendesen látta és kapcsolódott eddig minden wifihez amivel dolgom volt (a routeremen meg fogok szoftvert cserélni mert ősrégi van rajta, és az android miatt lehet valami bekavar neki néha.) -
Lacopapi
addikt
válasz
Verhóó #37384 üzenetére
Ezt nem tudom,én nem foglalkoztam sosem a képernyőzárakkal,az meg,hogy a telók nem egyformák,számomra lassan ténnyé válik,számtalan példa van rá az enyémen kívül is.Azonban tudni kell,hogy ez elsősorban a főzött romok és társaik használatakor érvényes leginkább.Magyarul,aki a gyári rommal használja,bizonyosan nem érzékel különbséget,de ez a piros-zöld lencsére is érvényes,pedig az lényegesebb eltérés.
Kammerernek igaza van, ha jól emlékszem a 41-es nightly-tól felfelé már nincs wifi bug. -
törölt tag
válasz
Verhóó #37382 üzenetére
A mélyvízben nézz körül, néhányan emlegettek az utóbbi napokban olyan (stable utáni) CM7 nightlykat, amelyekben már nem jelentkezett számukra (legalábbis addig) a wifi hiba, amit még a stable-ben is megtapasztaltak némelyek. Ezeknél a nightly-knál állítólag a changelog is írta, hogy wifi bug javítva.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Verhóó #37382 üzenetére
Ha mással próbáltatod,semmi sem garantálja,hogy nálad jó lesz.Nézd,én imádom a MIUI rendszerét,meg felépítését és leszarom ki mit mond rá,de a sokadik próbálkozás után már letettem róla,hogy használjam,valamiért az én telefonom utálja.Tehát keresek mást,ami megfelel az igényeimnek.De ha csak azt nézegetném,ki mit írogat róla,akkor sehol sem tartanék romügyben. Lehet,hogy a Te telód meg a CM-eket nem szereti valamiért...ki tudja .
De csak a saját tapasztalat döntheti el biztosan,hogy jó avagy nem. Mozz ki tudja hanyadik romon van túl,így van rálátása a dolgokra,de az is csak az ő telefonján,az ő szokásaival és használatánál érvényes. Támpont lehet,de amíg te magad nem próbálod,nem tudhatod ,hogy jó-e.
Rövidebben : igen -
Lacopapi
addikt
válasz
Verhóó #37379 üzenetére
Hm...és ha Chab7 ajánl egy romot ami nála nem bugos és jó a wifi (ami nála egyébként jó!),de nálad ugyanolyan probléma adódik,akkor mi a helyzet? Feljebb írtam már az egyik kollégának erről,ki kell próbálni,mert egyáltalán nem biztos,hogy Nálad is jó,ami nála beválik.A stable sokaknak bevált,neked mégsem....általánosan ajánlható rom nincsen. Vagy stock.
Mi az,hogy friss? Két hét múlva érettebb lesz,akkor jó? Felraktad,kipróbáltad,vagy arra vársz,hogy valaki jót mondjon róla?
-
szabof1
őstag
válasz
Verhóó #37350 üzenetére
Félúton van a Froyo és a CM7-MIUI között. (Nézd meg a VSel táblázatunkban a két soromat és látni fogod.) A CM7 főleg grafikában ver rá. De játékoknál (Gameloft: Asphalt 5 és Spiderman) a fiam nem reklamált.
Fagyás nem volt és lassulásokat sem éreztem. Hosszú távon jól használható, de én piros (BAYER) kamerás vagyok és a zöldek nevében nem tudok nyilatkozni. -
szabof1
őstag
válasz
Verhóó #37318 üzenetére
Pirosaknak ez a Defy+ rom akár ezen leírás alapján felpakolva nagyon stabil és teljesítményben is jobb, mint egy Froyo. Nekem tetszett és majdnem 2 hétig volt fent, de a CM7 visszacsábított magához
-
Lacopapi
addikt
válasz
Verhóó #37321 üzenetére
Véleményem szerint egy teljesen korrekt rom,nekem semmi bajom nem volt vele,sőt egy mentésem is van róla,ínségesebb időkre..
RAiN91...leírtam a márkát,de az már a Te dolgod,hogy kinek hiszel...szkeptikusok mindenütt és mindig vannak és voltak.Mivel más alternatívát nem ajánlott (egyelőre),nem kell különösebben gondolkodnod ezen.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Verhóó #37318 üzenetére
Nem tudom erre hogyan válaszolhatna bárki is felelősséggel....próbáld ki,remélhetőleg a Te készülékeden remekül megy majd,de ezt előre megmondani nem lehet.
Sok sikert.A rom egyébként jó-de hogy Neked megfelel-e azt ugyan honnan tudhatnánk??
Ne lepődj meg,a sebessége nem olyan mint a CM vagy MIUI romoknak.Domi...a pillanatragasztó jó dolog,ha tudod használni.(Ez persze másra is igaz...)
-
V.Stryker
nagyúr
-
Ájvé
veterán
-
Hangyoca
tag
válasz
Verhóó #36955 üzenetére
Szedd ki a letöltési címet belőle.Frissítéskezelő, menü, beállítások, rom frissítési beáll, utána rom frissítési szervert kitörölni.
Vagy csak elvenni belőle egy betűt szerintem így hiába keres nem talál frissítést.
Ezt könnyű volt megtalálni pedig még csak egy napja vagyok miui rom használó -
Dave9224
csendes tag
válasz
Verhóó #36805 üzenetére
Hát igen bár nekem ez a wajkiui nagyon bejön egyetlen dolgot ültetnék viszont át cm 7 ből az a program kompatibilitás mert cm 7 en jobban megy egy két alkalmazás igaz a legujabb wajkiui verzió amit használok már igen csak közelít hozzá
De mondjuk örülnék valami megoldásnak cm 7 alá is :S hogy a wifi ne szarakodjon :S
-
chab7
addikt
válasz
Verhóó #36553 üzenetére
Waze, már írtam neked, hogy titaniummal mentsd el a pontokat mikor éppen jól megy a fel le csatlakozás. Mikor meg betojik akkor csak vissza restore és megy rendesen.
(#36567) Apir: Lehet egyeseknek ugyanez a gond lehet mikor nem tölt le a market. Írj róla részletesebben, mert hátha másnak segít majd a jövőben, ha belefut.
-
chab7
addikt
válasz
Verhóó #36449 üzenetére
Van ötletem rá. Ez gyakran, azaz sokaknál előforduló probléma. Már én is nem egyszer írtam róla, kicsit vissza kell olvasni vagy keresni a fórumon.
wpa_supplicant fájlt kell törölni aztán kézzel újra felvenni a wifi pontokat.
Nekem mikor egyszer előfordult ez a hiba akkor titanium backupból visszaállítottam a wifi pontok mentését és megjavult. -
chab7
addikt
-
Dave9224
csendes tag
válasz
Verhóó #36054 üzenetére
Remélem nálam sem lesz wifi probléma mert sajnos a sima rc 1.5 igen csak megtudott hülyülni a wifi miadt :S amúgy sztem jó játékok : Modern Combat 1,2 Nova 1,2 Starforce Collision, The settlers, Palnts vs Zombies, Sacred odussey, Asphalt 6, Fast five, meg még egy csomó minden csak én már annyit próbáltam hogy a bőség zavarában hirtelen nem jut eszembe több
-
greyslay
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Pro - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest