Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz Verhóó #34644 üzenetére
Nem a memóriakártya tartalma miatt lassú, ez már nem régi nokia. Itt vannak többen akik 32gigás kártyával használják, nekem jövő héten lesz meg a 16GB-os kártyám.
Task killer felesleges, az android kilövi úgyis a felesleges progikat ha kell a hely.
Azt, hogy mitől lehet nem tudom, lehet, hogy marketról szedtél le valami gagyi alkalmazást, de akkor merülne is gyorsan.
Javaslom térj át 2.3-ra, és a gari miatt ne aggódj, szerencsére ha figyelmesen csinálod nehéz belőle téglát csinálniAláírás
-
chab7
addikt
válasz Verhóó #34644 üzenetére
Ha még nagyon nem laktad be - írod hogy elég új, akkor egy Factory Reset, és mindent újból beállítani. Ugyan nem frissítve lett 2.2-d hanem eleve így volt, de ezt érdemes akkor is elvégezni rajta mielőtt belakod.
(#34652) mira72: (Megint jó írás, rajongód lettem ) Nem csak a fiúk, a lányok is. Látom a környezetemben. Pedig ez egy kis falu a "világ" végén annak is a keleti felén.
Bár tény hogy a fiúknál jobban kijön ez. Mai tini meg 20 évvel ezelőtti ha összeengednék, hááááát simán olyan lenne mint fiú lány ellen. "jajj a hajam, 2 óra volt a fodrásznak" stb...
Buzis na ez az elnőiesedés. Másik felük meg pont fordítva, azt hiszi hogy már van olyan kemény mint a fater 45 évesen és már most úgy viselk... azaz piál (jobb esetben csak pia).
Na de ez SP-re OFF itt, úgyhogy le is szállok a témáról
Fiatalok, tanulni 1000-el, attól lesztek valakik, nem a divatmajmokat utánozva[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Lacopapi
addikt
válasz Verhóó #34658 üzenetére
Ilyen erőteljes fogyasztásnál nem érdemes várni,ez nem természetes...ahogyan írják,fr,wipe,akksi ki-be,próbálj meg mindent,amit lehet...ha semmi sem csökkenti a fogyasztásodat,akkor sztem tegyél fel egy 2.2.2-es CEE romot,azzal garit sem veszítesz.
2.3.3-ast SEMMIKÉPPEN ! CEE-sbf romokról van szó,természetesen.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
válasz Verhóó #34668 üzenetére
Hja...ha ződ akkor ződ,ha nem akkor piros...
Éppenséggel az enyém zöld,de meg vagyok (mostmár) elégedve a képekkel meg a videoval is.Amennyit tud az elég (nem olyan jó,mint a Dézi,de jobb mint a Hero),ha több kell,akkor fényképezőgépet használok-bár azzal nem tudok telefonálni,de sebaj[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Verhóó #34665 üzenetére
Péntek óta van meg a Defy 2.2.2-vel (zöldszemű), azóta root, recovery után 34db (!) gyári és nem gyári appot fagyasztottam le és feltettem a friss Go Launcher EX-et (bár a gyári sem akadt, de ez még jobb)... esze ágában sincs lefagyni, FC-zni, akadni, minden működik rajta rendesen és az AnTuTu pontosan a Defynek megfelelő 2232 pontot hozza... valahogy a tiedet is gatyába kellene rázni és akkor megéreznéd, mennyire iszonyatosan jól eltalált telefon ez!!!!
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
chab7
addikt
válasz Verhóó #34676 üzenetére
Pl az is az.De pont tegnap csináltunk képernyőképes teszteket ebben a témában. Tessék már ennek visszaolvasni, ne legyen hiába amit feltettünk.
(#34674) FearTomi: Akkor minden oké
(#34678) Lacopapi: cm7-ben nemrégóta új funkció, hogy fehéren tölt, és zöld lesz ha tele. Gyárinál tán nincs is led (közben ezt már meg is erősítették)
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
domerator
veterán
válasz Verhóó #34730 üzenetére
A winamp szerintem bugos... na meg egyszerű, mint a fakés a Morthoz képest. Próbáld ki, minden szirszart be tudsz benne állítani, lehet, hogy megszűnik a leállás gondod is.
(A Mortban egészen 5 gombnyomásig be tudod állítani, hogy mit csináljon!!!)
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
-
-
chab7
addikt
válasz Verhóó #35125 üzenetére
Hát nekem a blútyúk füles gombja csinálja, így hangerő gomb nem kell.
De ha jól emlékszem vagy itt vagy az android apps topicban a minap valaki már mondott neked egy olyan appot amivel 5 kombót is lehet rájuk lőni. Ha azzal nem akkor semmivel.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
mira72
őstag
válasz Verhóó #35125 üzenetére
szerintem minden számból csak 30sec.-et tegyél fel, akkor nem unod meg, és nem kell léptetni.
vagy még-jobb: csak a kedvenc számodat tedd fel, és végtelenített lejátszás, eccer csak meg unodde komolyan, ha nem ide irogatnál, hanem vagy egy android progis topicba belemélyednél, vagy a market-be fellelhető kb 1000db ingyenes lejátszót végignyálaznád ..
tuti lenne olyan amibe van vagy shake léptetés( erről jut eszembe multkor a strandon hülegyerek ott rázta a telefonját .. léptetgetett .. ) , vagy hangerő gombokkal léptetés kikapcsolt kijelzőnél, ami mellesleg ha jól emléxem a cm7be alapból benne van.. de nem kizárt h a shake is ..MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Lacopapi
addikt
válasz Verhóó #35321 üzenetére
Warezre utaló magatartás...."Mit tegyek? Megvenni nem akarom "....mondjuk ennyire nem kellene vaskalaposnak lenni,az tény.No,ha más nem mondta,akkor mondom én : ne használd a szóbanforgó widgetet,nézz másikat,van elég a marketen
Én külön töltöttem le órát és külön időjárást,utóbbinál nagyon bevált a "köpönyeg"
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Verhóó #35324 üzenetére
Amikor beállítod,elvileg lehet méreteket váltani,1x2, 1x4, 2x4 satöbbi...külön widgeteknél értelemszerűen az 1x2 ...tekintve,hogy alapértelmezésben 4 ikon fér el keresztben.Az első szám ebből következően a magasság
A kombinált clock-ok többnyire 2x4 esek,ennek ki kellene férni,nem értem mi lehet a bibi..[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Apám... ez már kalandregény... az eddigi rengeteg nyűgöd mellett hogy az úristenbe fordul elő, hogy egy milliószámra használt launcherben milliószámra használt widget pont nálad "KILÓG"...
Nem hiszem el...
-
Laci.M
senior tag
Beautiful widgets Az eddigi legszebb program amivel találkoztam. Getjar-ról ingyenesen, legálisan letölthető a teljes verzió.
Aláírás
-
AizawaKouta
tag
-
domerator
veterán
válasz Verhóó #35640 üzenetére
Verhóó az isten áldjon meg... szánj már rá egy napot és gyere el pestre... ígérem rendbe tesszük a telódat, összecsődítek még két szakit, csak intézd már így... lássuk be, hogy nem a telefonok bütykölése a legfőbb adottság a DNS-edben!!! Így fórumról nem fog menni!!
Nagyon komoly a felajánlásom!!! Nem vicc.
-
domerator
veterán
válasz Verhóó #35647 üzenetére
Nagyon szívesen, de innentől nem érvényes... nem tudom, hogy a Sonykat hogyan csináltad, de az itteni ténykedésed alapján valami mesekönyvből... nem baj. Nem haragszom, csak már nem tudok neked segíteni.
PeaceReggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest