- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
#71562240 #34615 üzenetére
Így van, én kifejezetten szeretem ha rá van az ember kényszerítve, hogy ha valamit tudni akar akkor "tanuljon!!!!!". Ez a sült galamb effektus ami megy a mai világba már nagyon lázítja a vérem. Tanulni, tanulni, tanulni!!!! Fejlődni!!!! Ébresztőőőőőőőő!!!!!
(Én a magyar nyelv egyik nagy védelmezője vagyok, de ma már illene tudni egy világnyelvet is. Mindenki seggét nem lehet kinyalni mert már annyira sok segg van ebben a világban és elhitették
velünkill. veletek, hogy csak kérni meg igényelni kell és van. Tessék kicsit azt a segget megmozdítani.
Nem megsértődni aki magára ismer, hanem ha nem inge nem veszi magára. Ha magára vette akkor meg igazam volt)
(amúgy meg tényleg jobb lett volna nem forgalmazni , mert aki megmozdítja a seggét az tudott volna úgy is szerezni, és akkor tényleg csak annak lenne aki meg is érdemli
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged