Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
foglalt?
csendes tag
Sziasztok! Én is hasonló választ kaptam a vodásoktól tegnap:
Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!
Elektronikus levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy Motorola Defy készülék üzleteinkben jelenleg nem elérhető. A jövőbeni elérhetőséggel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik pontos infromációval.
Aktuális készüléklistánk az alábbi oldalon tekinthető meg
-
foglalt?
csendes tag
Sziasztok! nézegettem a 2200-as akksit, elvileg 10$-ért rendelhető, ami gyanúsan olcsónak tűnik, de a tesztekből is nagyon vegyesek a visszajelzések
http://androidforums.com/sprint-hero-accessories/41766-2000mah-andida-battery.htmlitt meg van néhány okosság (sztem korrekt áron) Defy-hez:
http://www.obostore.com/-Discount-for-motorola-defy_c114.html -
foglalt?
csendes tag
Sziasztok!
eddig én is csendes olvasója voltam a fórumnak, DE MA HÍVTAK A VODÁSOK, HOGY DÉLUTÁNRA ITT A DEFYM!!!!!
már nagyon régóta nézegettem, hogy merre kéne továbblépni, de vagy nem találtam olyat ami tetszett volna, vagy nagyon drága volt. Erre itt ez a csoda, egyből megtetszett, a tesztet olvasva pedig biztos voltam abban, hogy Ő lesz a következő! És hipp-hopp eltelt 3 hónap és már itt is van!
Majd küldöm az észrevételeket, és persze a kérdéseimet! -
foglalt?
csendes tag
SuperOneClick v1.9.1.0
Checking drivers...Killing ADB Server...
OK
Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *OK
Waiting for device...
OK
Getting OS Version...
OK
Pushing psneuter...
732 KB/s (585731 bytes in 0.781s)OK
chmod psneuter...
OK
Running psneuter...
ROOTEDPushing busybox...
790 KB/s (1062992 bytes in 1.312s)OK
chmod busybox...
OK
Getting mount path...
rootfs / rootfs ro 0 0
FAILEDroot közben alakadtam srácok... tudtok segíteni, ötlet? mi lehet a gond?
2.1-es androidom van -
foglalt?
csendes tag
válasz wappali #17353 üzenetére
én is tegnap próbáltam rootolni, volt hasonló problémám, de végül tovább tudtam lépni ezen azzal, hogy legelőször "normális" usb-s csatlakozással engedtem, hogy az xp feltelepítse a defy szoftvereit
+ legyen elindítva a gépen az android sdk progi
ha ez megvan, vedd ki az sd kártyát, válts vissza gyári launcherre, és próbáld úgy, talán...
vagy nézd át ezt: http://www.makeuseof.com/tag/root-android-phone-superoneclick-2/ -
foglalt?
csendes tag
válasz CoolBoy323 #17358 üzenetére
+1
nekem is innen van, meg a csajom x8-asára is innen vettem, és kifogástalan! -
foglalt?
csendes tag
akiknek eddig nem sikerült a root-olás:
ezt próbáljátok meg!! a leírás alján lévő superoneclick-et kell letölteni hozzá
kb fél perc alatt megvolt! -
foglalt?
csendes tag
sziasztok! ez az elsöm a defyröl!
csinàltam tegnap egy nagy hülyeséget. root után nekiestem titanium backup-pal gyomlàlni (Abe kollega írása alapján) és azóta ha kikapcsolom a defyt, elfelejti a contact-okat... valakinek valami hasznàlható ötlet? THX -
foglalt?
csendes tag
-
foglalt?
csendes tag
válasz Gotroa #18032 üzenetére
a Double tap to silence funkció nálam sem működik, a lefordítós viszont igen, de azt meg nem akarom,hogy pl az asztalon csörgés helyett őrült módon rezegjen...
2011. áprilisi gyártású a teló, de a már említett hangszóró recsegés nálam is előfordul olyankor, ha a vállammal tartom hívás közben --> nem szabad nyomorgatni!
-
foglalt?
csendes tag
nekem általában 170-210 szabad RAM-om van, a go launcher beépített task-killer widgetjét benyomom mindig, ha huzamosabb ideig nem használom a telót!
és 1-2 naponta egy reboot még ezen is sokat javít! -
foglalt?
csendes tag
használ valaki ROM Manager-t?
hasznosnak tűnik, esetleg valakinek van személyes tapasztalata? -
foglalt?
csendes tag
a 2011. áprilisi gyártású defy hangszórója tegnap este pikk-pakk elhallgatott, és azóta is néma... pedig egyébként teljesen rendben van vele minden, nagyon meg voltam elégedve, eddig
remélem gyorsan visszakerül -
foglalt?
csendes tag
hali! pár napja kaptam vissza a szervizből az áprilisi gyártású defy-t, aminek meghalt a hangszórója. mondtam azt is, hogy kihangosításkor se nagyon hall a hívó fél, most ez is jobb lett! a rendszert frissítették 2.2-re, amivel azóta nem volt semmi gond!
a garilapra ráírták, hogy akku. csere, de ez biztos csak vicc, mivel leadás előtt felírtam a gyári számát, és ugyanazt kaptam vissza! nincs igazából jelentősége, mert nem volt gondom vele, de azért fura -
foglalt?
csendes tag
hali! valamiért nem tudok a mobilomról bejelentkezni olyan weboldalra, ami eddig simán ment. nem fogadja el a név+jelszó kombót!! találkozott már valaki ilyesmivel? (2.2-es android, opera mini böngésző, anysoftkeyboard) próbáltam más böngészővel, más billentyűzettel, opera és bill. frissítés is volt, de csak nem akarja... és igen, biztos,h az a jelszó! köszi
-
foglalt?
csendes tag
az új defy promóció a vodafone facebook oldaláról:
Vodafone Hungary
Válaszd a Motorola Defy-t és a K3806 mobilnetet előfizetéses csomagban, együtt csak 14.991 Ft-ért az Online Shopban: http://bit.ly/pH3i10! Itt a nyár, a hőség, a vízpart, de ezentúl a víz szerelmeseinek sem kell aggódniuk telefonjuk épségéért, hiszen a Motorola Defy víz- és ütésálló. És hogy ne érjen hidegzuhany, ha ezt a csomagot rendeled meg, az első három hónapban a két havidíj összesen csak 4.500 Ft lesz!
Vízálló telefon mobilinternettel
www.vodafone.hu
parasztvakítás ezerrel!
nekem is defy van, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy szívesen megúsztatnám a balcsiban... de azért nagyon pöpec cucc! -
foglalt?
csendes tag
nem akarok újra a vízállóságon lovagolni, mert már nagyon sokszor kiveséztük itt! azonban tény,hogy nem egy olyan hozzászólás érkezett, ami arról szólt, hogy beázott a defy... sőt, többen írták is, hogy a teló dobozában volt egy papír, hogy NEM VÍZÁLLÓ!
na mindegy, sztem ez a reklám abszolút megtévesztő, és félrevezeti a vásárlót! -
foglalt?
csendes tag
Sziasztok! egy nagyon láma kérdésem lenne..
be lehet valahogy állítani a telefonon, hogy a gmail accounthoz tartozó e-maileket csak jelszó beírása után lehessen elérni? (nem szeretném,ha illetéktelenek ilyen könnyen hozzáférjenek a leveleimhez)
köszi, és bocsi ha már volt szó róla -
foglalt?
csendes tag
segítsetek, mert megőrülök!
az eddig teljesen jól működő defy-om egész este 38mA-es fogyasztáson pörgött, ami most 68-as értéken "állandósult"
eddig nyugalmi állapotban 7-8mA-t használt. a battery usage adatai alapján az Android System a bűnös, 43%-os akku használatot produkál, pedig nem csinálok semmit
(az adatforgalom le van tiltva, gps, wifi leállítva)... többször újraindítottam, volt wipe cache, wipe dalvic cache... és ugyanaz a helyzet
ha ez így megy, egy napot sem fog kibírni, használat nélkül!!!!!!!!
WIUI rom -
foglalt?
csendes tag
Sziasztok!
WajkIUI 2.3.30-at használok, és néhány bosszantó apróságot vettem észre, tudnátok segíteni abban, hogy ezeket lehet-e valahogy javítani?- az akku beállításoknál a Battery indicator style nem lehet Top-bar (nem látszik a csík)
- ha nem fogadott hívásom volt, az nem tűnik el az értesítő sávról ha megnyitom, csak ha Clear-rel törlöm azt)
- összesítve számolja a nem fogadott hívásokat (most pl azt írja ki, hogy 7 nem fogadott hívásom van, pedig csak 1)
- quick profiles-t használok, de a csengetési módok közötti váltáskor pont a lényeget, a csengetési hangerőt nem változtatja hangosabb csengésről halkra, vagy fordítva (de ha némára állítom, akkor azt csinálja) ugyanez a helyzet smart profilesnál is, tehát szerintem nem az appal van a gond
- hiába állítom a csengőhangerőt viszonylag alacsonyra (irodában dolgozom), néhány kicsengés után fokozatosan felemelkedik a csengőhang
- töltés közben folyamatosan világít a led, ami sztem tök fölösleges, és éjszaka picit zavaró is
kb ennnyi... előre is köszönöm a segítséget!
üdv, Tomi -
foglalt?
csendes tag
válasz baal-amiga #43967 üzenetére
köszi a tippeket, úgy látom lesz még vele melóm rendesen!
-
foglalt?
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek ötlete arra, hogy miért válik működésképtelenné véletlenszerű időnként a defy alsó gombsora?
Kb 3 napja csinálja... egyszer működik, utána semmit nem tudok vele csinálni, de a kijelző aktív marad, csak a gombok nem... aztán fél perc múlva minden jó.. és így továbbwajkiui 2.10.27 van rajta
volt factory reset, újraraktam a froyot, utána újra a wajkiui-t de a helyzet változatlan... hardveres probléma lesz?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Le Mans Ultimate
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Projektor topic