- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
horitomy
tag
Mi a megoldás arra, hogy amikor hívnak az érintő képernyő nem reagál az érintésre, vagyis nem bírom a csúszkát elhúzni!?
(A keresőt átnyálaztam!)
Köszönöm!
-
depmod
aktív tag
Ezért imádom a PH-t, seccperc a válasz
Köszönöm, megírtam a kollégának az igényeimet.
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
RootRulez
félisten
A legvadabb az volt, amikor focimeccsen amikor csere voltam nyomkodtam a telefont és izzadtan összetapicskoltam-ragacsoltam. Utána tusoláskor egy pár pillanatra benyomtam a víz alá, utána töröltem is egyből le, de lejött a sok maszat-retek.
depmod
Mindenképp kell az adásvételi, ha előfizus és nem fizeti az illető, akkor zokszó nélkül letilthatják a telót...[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
depmod
aktív tag
Srácok, segítség kellene.
Vennék egy T-mobilos, 2.3-as rendszerű defy-t, piros kamerásat, de egy kicsit olvasgatva a fórumot arra lyukadtam, hogy nem árt az óvatosság. Érdemes adásvételit írni, ha megvannak a garancia papírok? Van arra realitás, hogy letiltják, Voda kártyával használnám?
Röviden ennyi.
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz Tökmindegy #34992 üzenetére
Ez most komoly?????????
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Tökmindegy
senior tag
Én minden nap lemosom,körömkefével megsúrolom,hogy a mélyedésekből is kijöjjön a por. Soha nem párásodik. Bár kéz meleg vízzel teszem az hozzá tartozik.
Mondjuk medencébe nem tenném Nem oda való.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Heimdallr75
őstag
Egy új online tárhely: minus, és az android kliens hozzá. Természetesen win/ubuntu/os kliens is van, eddig baromi gyors alap 10G tárhely.
الغريبة في هذا الكوكب
-
RootRulez
félisten
Azt álmodtam, hogy bevittem egy medencébe a telefont és nem lett baja.
═════════════════════════════════════════
-
Lacopapi
addikt
válasz bazooka120 #34983 üzenetére
És ez miért is történt? Amikor én Defy tulaj lettem,nem ez volt az első gondolatom....sőt,azóta sem töröm a fejem ilyesmin ...furi.
-
domerator
veterán
válasz bazooka120 #34983 üzenetére
Valahol normalis.... a telodban 20-25 fokos volt a levego, a viz meg lehutotte a burkolatot 15 fok ala... persze hogy belul kicsapodik a belso terben levo para a lehutott burkolatra belulrol...
Ez meg nem jelenti, hogy beazott volna.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
bazooka120
csendes tag
Hello!
Tegnap DEfy tulaj lettem és amint hazaértem beraktam a vizcsap alá... A kepernyo es a kamera nyilasa teljesen beparasodott' A telefon amugy mukoduk jol. Az erdekelne h ez normalis jelenseg vagy gyari hiba lehet es bement a viz?
-
válasz Tézé81 #34977 üzenetére
Nálam 1300/65 és stabil (nem így használom).
Viszont szerintem semmi értelme, mert nálam semmivel sem gyorsabb a telefon 1300 - on mint 800 - on. Amelyik játék lassú 800 - on, az 1300 - on is. A telefon működéséhez meg felesleges, mert pl.: az élő hátterek nálam kicsit döcögősek, amit az 1300MHz sem old meg. Aki meg a tesztprogramokat nézegeti, az csak húzza fel 1500 - ig."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Dahab71
csendes tag
Sziasztok!
Ha egy 8, vagy 16 GB micro SD kártyát akarok bele, akkor milyen típusút (gyárt.) érdemes megvenni? Érzékeny a Defy valamelyik típusra???
Köszönöm!
-
azigazimoris
aktív tag
válasz #99499520 #34971 üzenetére
Ìgy van. Az üveg a GG és alatta a digitizer,ami a tapicskolást érzékeli és nevéböl adódóan digitalizálja.És gondolom egy szalagkábellel csatlakozik a Defy agyához.
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Tézé81
tag
válasz Robi BALBOA #34970 üzenetére
1300/68 - azért ez igen bátor...
-
Lacopapi
addikt
válasz Robi BALBOA #34974 üzenetére
Jók az eredményeid,az enyémek is hasonlóak,szintén Cl 2-es,16Gb ,de SanDisc...gondolom emiatt egy lehelletnyit lassabb.
Már egy ideje mondogatom,hogy az alacsonyabb Cl érték megbízhatóbb,de nem hallgat rám senki,mert bolondember módon,a "nagyobbjobb" megoldást választják,holott ez nem mindig van így.Pláne,hogy ebben az esetben csak az alsó határértéket jelzi a számozás,mint azt itt valaki elmondta nekem.Felfelé semmi különbség nincs,csak ezt könnyebben kezeli a teló.[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Kockáztattám, de szerencséjük volt és jól szerelték össze.
2.1-es volt még rajta és most értem rá, hogy neki álljak frissíteni, de ha tudtam volna, hogy a motorola féle progival ilyen egyszerű a frissítés akkor már előbb nekifogtam volna.(ügye még az volt bennem "régről", hogy ott kell vele mókolni)A mem kari tutira "csak" cl2-es.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
chab7
addikt
válasz #99499520 #34971 üzenetére
Na és milyen az "élmény" vele? (Mármint az üveg+plexi. kopog? cseng? bong?)
(#34970) Robi BALBOA: Bátor. Ha meg beázott volna a rossz szerelés miatt akkor meg a gari is ugrott volna
Garanciából visszakapott telóra 2.2-t kellett feltenni? Hát mi volt rajta? Azzal kellett volna beküldeni. Vagy lecserélték azt is?
A mem kártya értékei jók, főleg ha mégiscsak cl8-as[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Robi BALBOA
őstag
Na megérkezett a gariból a teló, a hanszórót szépen megcsinálták és a vízálósága is megmaradt a telónak(egy jó nagy lavór vízben megúsztattam).
A telóra feldobtam a gyári 2,2-es rom-ot, és kicsit neki álltam tuningolni a setvsel nevű progival és elég jól tűri a tuningot a kicsike.
300/20
600/32
1300/68Megnéztem, hogy a 16gb-os CL2-es kingston mem kárnya mit tud, és ezek az eredmények születtek, jók?
Mem írás: 7,582
Mem olvasás: 16,372Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
kakukkmarci
senior tag
válasz #71562240 #34943 üzenetére
Így van, nem gyári hangokról volt szó.
Közben már én is rájöttem a Mount- Unmount művelet hiányára, és a fényképek most már elmentődnek, a tegnapiak úgy néz ki, elúsztak...
A hangokkal kapcsolatban még nem próbálkoztam, de lehet, hogy itt lesz az a kutya is elásva !
Köszi a segítséget
K.noob... rooter... geek
-
MTomi
csendes tag
válasz szabof1 #34963 üzenetére
Értem. De jó, hogy még nem vettem bele nagyobb kártyát, 10-est kerestem...
Más: mitől lehet, hogy néha nem engedi azt az APN-t beállítani, amiben az APN type=dun?
Vagy visszaugrik arra, ahol ez az érték 'default', vagy simán megszakad a net.
A telefon netét használom a laptopomon is, szóval bosszantó.Köszi
TomiElőző életemben sem hittem a reinkarnációban.
-
chab7
addikt
válasz JeffDebr #34961 üzenetére
most lehet hülyeséget írok, de én kipróbálnék egy kártyaformázást és úgy visszamásolni rá a fájlokat.
A többség ellenére nekem két hónapja mióta megvan a Defy, egy 8 gigás cl6 van benne, és jól működik, pedig még csak nem is formáztam mielőtt beletettem. Sőt ahogy a Polarisban volt csak átraktam ebbe + előtte rámásoltam a gyári 2 gigáson levő fájlokat is.
(A minőségérzet témához: Nekem viszont van a Defy-al is ilyenem ha én vagyok az igénytelen akkor is.)
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz JeffDebr #34959 üzenetére
Sajnálom. Te a kivételek közé tartozol - és erősíted a szabályt
Persze, miért ne lehetne gond a többi SD kártyával. De azért a többségnek a Class6 és Class10 kártyákkal és főleg a 8+ GB-osokkal volt baja. Nálunk pl. a két Defyben most Class4-es 16 ill. 32 GB-os Kingston van és azóta mindkető tökéletes.MTomi (#34962)
Valahogy úgy írták meg a kártyakezelést, hogy a gyorsabb kártyákkal hibázik. De erről volt már itt (vagy a Mélyvízben) szó. Keress rá, mert nem akarok hülyeséget írni.
Egyébként meg a tapasztalatom (és másoké is a fórumról) alátámasztja.
Ez a hiba pl. nekem nem volt WIUI-val, de volt CM7-tel és gyári 2.2-vel. Ezeknél sem elsőre jött ki, hetekig jól működtek és utána kezdődtek a problémák.[ Szerkesztve ]
-
JeffDebr
tag
válasz szabof1 #34955 üzenetére
hello!
bocs,h belevau. pár hete én is hasonló problémáról írtam. letörlődő file-ok ( 0kb), meg átneveződések. a poén az, hogy ez csak egy Class2-es Maxell 4GB-os kártya. nagyobbra nincsen szükségem, az mp3-ak és fotók tárolásához
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
marcitp
őstag
süti vagy... komolytalan.
Mira72: Te nem vagy süti , de ja, volt olyan samu, (iPhone-ról nem is beszélve, és mielőtt vki belekötne, nem hype-olom az almást) aminek igen, volt minőségérzete.
Ettől függetlenül szeretm a telót, nem cserélném le; nem kell lihegni ezen a kifejezésen.
punktum. Részemről téma lezárva.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Tökmindegy
senior tag
válasz mira72 #34954 üzenetére
Kollegám egy hete vett egy samsung galaxi s2 őt.
Hiába mondtam neki ,hogy bár tetszetősebb ,nagyobb stb,de nem nekünk való.
Már csupa karc a kijelzője,pedig tokban tartja,állandóan törölgeti ,porolja.Még fóliát is tetetett rá ,de ahol feljött egy kicsit a finom por máris beette magát alá.
Persze mint minden készüléknek ,annak is meg van a helye ,ha valaki irodában tiszta körülmények között dolgozik ,akkor remek választás. Fiamnak HTC je van az a legnagyobb mittudomén milyen,nagyon tetszik,de gyanítom egy hónap alatt tönkretenném. Tudni kell választani szerintem.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
szabof1
őstag
Én is javaslok egy másik (lehetőleg Class4-es) SD kártyát. Ugye Class6-os vagy Class10-es van benne?
Nálam is ez volt az első jelenség. A végén meg már fagyás és reboot is volt és elvesztek képek, zagyvaságok kerültek az SD kártyára (CM7 RC1 volt akkor fent).kammerer (#34952):
Szégyenlem magamat, óvóbácsi. Már harmadszor kezdem újra ugyanazt az ovit.
A legkissebb most kezdett, a középső tavaly ballagott, a nagy pedig már hetedikes gimis. -
mira72
őstag
válasz marcitp #34951 üzenetére
samsungba jobb a minőségérzet?
vegyél kézbe egy sgs-t ... nyikorog röcörög a keret rajta, a hátlap lötyög, és nem öregről beszélek hanem pár hónaposról ...
szerintem nincs baj a minőség érzettel. .. . de lehet én vagyok az igénytelen..MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
-
marcitp
őstag
válasz CoolBoy323 #34941 üzenetére
Tökmindegy persze hogy miből van, ha bírja, ----> és bírja a gyűrődést.
Csak a minőségérzet nem olyan. De szeretem így is.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
szabof1
őstag
válasz Mauzes #34895 üzenetére
Köszi a tippet! Bejött.
Az óvónénink X8-asán nem tudtam előcsiholni a korábban működő mobilnetet. Beírtam én neki a tuti Telenor beállításokat, de nem akarta a telefon az igazságot. Már a szolgáltatóra gyanakodtam.
Majd olvasva a hoozászólásodat megpróbáltam ezt az összes APN-t törlő és gyári beállításokat visszaállító megoldást és igen, működik! -
ruan
tag
Sziasztok,
néha vacakol a micro sd kártyával, nem menti el a fényképet, vagy a galériába az előnézet nem működik, és nem tudom megnyitni a képeket.
Ez a legnagyobb bajom eddig, lekopogom, nagyon megérte megvenniTelefon ki-be kapcsoláson kívül van erre vlmi megoldás, köszönöm.
-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
törölt tag
válasz Lacopapi #34945 üzenetére
Korábban egy-két fórumtárssal már értekeztem itt, akik szintén tapasztaltak ilyesmit. A legtipikusabb előfordulása a jelenségnek, hogy másolok a számítógépről zenealbumokat az SD kártyára, majd lehúzom a gépről a Defy-t, és ekkor a Connected Music Player megfelelő rovataiban, például az Albums vagy az Artists helyen teljes zagyvaság mutatkozik, kimutat rég letörölt albumokat, ellenben néha nem mutatja az újonnan rámásolt dolgokat, ekkor vagy egy unmount/mount vagy egy újraindítás jó eséllyel segít az ügyön, és többé-kevésbé helyreáll az "adatbázis" A Gallery-n azonban ez is csak részben szokott segíteni, ott mindig zagyvaság van a már rég letörölt mappák-fényképek kijelzése miatt, akkor is, ha a fájlkezelőben törlöm a tumbnails és hasonló mappákat, amit csak tudok. Szóval a médiatár-szerű adatbázisainak ostoba kezelése kereszteződik az USB kapcsolat bontása utáni mountolás tökéletlenségeivel.
-
chab7
addikt
-
azigazimoris
aktív tag
válasz CoolBoy323 #34941 üzenetére
Azért üveg és üveg között van pici különbség.
Alapvetően az üveg elég rideg anyag, de azért van bizonyos rugalmassága, és ha a GG nem is szó szerint rugalmas, mint mondjuk egy plexilap, azért a hagyományos edzett üvegnél rugalmasabb.A felülete pedig keményebb.
Másik oldalról nézve: hajlítgassunk és kopogtassunk egy hagyományos ablaküveget, egy sörösüveget és egy autó üveget. Baromi nagy eltérések lesznek
Egyébként szerintem a műanyagos hang a GG vékonyságának köszönhető.Amúgy gyorsan utánanéztem, a GG: alkáli-alumínium-szilikát vékony síküveg, amit egy marék kémiai anyaggal kezelnek gyártáskor. Nem plasztik
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Lacopapi
addikt
válasz #71562240 #34943 üzenetére
Na ezt még eddig nem tapasztaltam-bár szerencsés vagyok,mert sok mást sem.Kicsit lassan,de tökéletesen felismeri és visszatölti a cuccokat ...a "lassan" az olyan 10mp
pdave...lehet,hogy nem olyan jó,de a Dézinél sokkal jobb,ezt bizonyítani tudom.Igaz,annál nem írtak csak edzett üveget...nahát karcolódott rendesen,másfél hét után.Azért lenne jó tudni tokozat nélkül milyen hangja van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kakukkmarci #34932 üzenetére
Nem írtad, de a tünetek alapján el tudom képzelni, hogy a nálad beállított jelzőhangok nem gyári beépített hangok voltak, hanem az SD kártyáról kiválasztott hangok. Ugyanis azt tapasztalom, hogy miután bontom az USB kapcsolatot a számítógép és a Defy között, enyhén szólva nem feltétlenül tökéletes az SD kártya újramountolása. (A kapcsolat ideje alatt értelemszerűen unmount állapotban van.) Én a kábel leválasztása után szoktam egy unmount/mountot csinálni a Settingsben, mert sokszor csak ennek révén látja rendesen a Defy, hogy mi van a memóriakártyán. Sőt még ekkor sem mindig tökéletes, ez esetben még egy újraindítást is csinálok. Ám a médiatár-szerű helyek, mint például a Connected Music Player médiatára vagy a Gallery, ekkor sem frissülnek tökéletesen (például sok régi anyagot is lát, amelyek már rég le lettek törölve), úgyhogy el tudom képzelni, hogy még a "fényképnemmentési" problémád is összefügg ezzel a jelenséggel. Lehet, hogy el van mentve, csak a telefon (a Gallery vagy a fájlkezelő) nem látja, hogy ott van az SD kártyán?! Tehát a lényeg: a számítógéppel való kapcsolat után érdemes unmount/mountot csinálni, vagy újraindítást, és akkor kevésbé lesz hektikus az SD kártya tartalmának a kezelése. Persze lehet, hogy ennek semmi köze a tenálad jelenkező bajokhoz, ez csak egy ötlet.
-
Lacopapi
addikt
Kíváncsi lennék,vajon a keretből kivéve milyen hangja van,szerintem sokban befolyásolja a dolgot-érzést a tokozat is.Hero-nál pl. sokkal üvegesebb volt emlékeim szerint,Desire-nél ugyanilyen,vagy nagyon hasonló.Akinek eltört,meg tudná mondani,csakugyan üveg-e,hiszen a törés eléggé jellegzetes eltéréseket mutat.Azt gondolom,ez legalább akkora probléma,mint a gomblötyögés,nyikorgás,stb.....érdekes elvárások vannak időnként
Irigylésre méltó akinek ez a legfőbb gondja
Ha kitaláltak egy kőkemény műanyagot,amit GG-nek hívnak,mit érdekel engem,hogy hogyan kopog.....eddig bírja az igénybevételt,pedig nálam is van aztán bőven....[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Óvatosan visszakapcsoltam a Mapsot...
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Lacopapi #34935 üzenetére
Szerintem jó a készülék. Használom a GPS-t is,mobil net le van tiltva,wifii van mindenhol a városban ,ha nagyon netezni akarnék. Az IGO hibátlan de a saját navigációja is.
Asszem a legtöbb az 3-4 perc volt amire talált műholdat.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
chab7
addikt
válasz Tökmindegy #34934 üzenetére
Gratula. Kell a pozitív hsz is Gyarapítsuk is az elégedettek táborát!Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Lacopapi
addikt
válasz Tökmindegy #34934 üzenetére
Köszönjük a pozitív hozzászólást,végre még valaki,akinek jó a készülék Jelzem,nekem sincs semmi bajom vele
-
Tökmindegy
senior tag
Két hónap intenzív használat után ,a strapabíróságról annyit mondanék,hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.
Nagyon poros helyen dolgozom,a kezem is állandóan poros , koszos. Kővel dolgozom, márvánnyal ,gránittal. Eddig minden telefonom,kb két hét után tiszta karc volt,egy hónap múlva már nem láttam a betűket sem,lehettek tokban ,bármiben. A finom kő por beette magát mindenhova ,és persze nem mos az ember kezet ha a telefonhoz nyúl. Nos a Defy ,kiállta a próbát. Semmi karc ,pedig ahogy hazaérek tiszta fehér a szentem, beteszem a vízcsap alá,lemosom,és mintha új lenne. Esett már le állványról,cuppant ragasztóba,bírta a strapát.
Mint készülék is jól vizsgázott a CM7 el nekem tökéletes.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
chab7
addikt
válasz domerator #34929 üzenetére
Na ezt már én is magyaráztam,hogy nem lötyög zörög ezen semmi, csak nem fejtettem ki enyire De tényleg néha alig birom az akksit kivenni, pattintós, és ott a szivacscsík valóban.
Az üveghez meg annyi, valóban műanyagos a hangja, de bírja jobban az ütést. Kopogást legalábbis igen. Jól "bekopogtam" rajta, mintha ajtó lenne. Azt bírja A sima üvegesek mér lehet berepedtek volna.
Olyan ez mint anno a műszaki üzletben a pana tv-k edzett üvege Azt is "kalapáltuk' a vásárlónak megmutatva, hogy ez bírja (Az kampányvideón is egy súlyt engedtek neki)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
domerator
veterán
válasz marcitp #34928 üzenetére
Nekem nem nyekereg semmi... sőt, szerintem valami újabb szériából kaphattam, mert olvastam régebbi dolgokat, hogy lötyögött benne az akku, meg a hangerőgomb... nálam az akkut be kell pattintani... ott van az alsó felén egy szivacs csík, annak feszül, szerintem ezt azóta módosították, ahogyan valószínűleg a volume gombot is, ami szintén nem lötyög (jó... egy hetes a vas... most jut eszembe, ennek is ki kell találnom valami nevet, a Blade az Vadállat volt ... ez még nem tudom mi lesz...)
Lényeg, hogy anélkül, hogy bárkit bántani akarnék (...pedig de... ) én biztosan nem fogom "tesztelni", hogy mennyire víz-karc-ütésálló... sőt örököltem egy bőrtokot is hozzá és van, hogy abban tartom (strapatelót védőtokban... nóóórmááális? ).
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz bigsee #34872 üzenetére
Hát én úgy vagyok ezzel a Gorilla glass dologgal, hogy a páromnak Galaxy Ace-je van és... komolyan mondom, ha most jöttem volna a Holdról, akkor azt hinném, hogy az Ace a strapatelefon, a Defy meg a játék...
(azért kétségbeesve nem vagyok, csak épp irigylem az Ace összeszerelési minőségét, merevségét és az üvegét, ami teljesen más még tapicskolásra is nemhogy ütögetésre)
-
domerator
veterán
Na akkor már eggyel többen vagyok, aki helyesli a viszonylag rendszeres cache/dalvik takarítást...
Nálam ugye a gyári froyo megy még mindig, kitakarítva... tegnap reggel feltettem a setvselt és 8-cal lejjebb vettem a fesz értékeket, a thresholdot meg 86-ról 75%-ra... ment szépen egész nap, csak éppen kb. 10-15%kal nagyobb terhelésen volt a proci a system panel szerint.. nem baj, gondoltam meglátjuk... aztán késő este volt egy spontán reboot anélkül, hogy hozzányúltam volna... na... default értékek vissza, setvsel leradíroz... megy tovább minden gyári...
Ez volt az első reboot, de inkább úgy mondom, hogy hiba az első hét alatt.
(valaki fentebb írta - Mozzarella? - hogy a gyári blur launcher HW gyorsított? Hát nálam a GO még egy kicsit jobban is megy, mint a gyári. Ha a gyáriban ki tudnám cserélni az alsó gombokat valami szebbre, akkor lehet, hogy menne vissza az is)
-
marcitp
őstag
Na végre, megtaláltam, GO SMS Pro-ban végre normálisan kezeli az ékezetes betűket.... Nem kell pipa az Enable Locale Support-hoz.... bake. Hátha valakinek segítség!
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
chab7
addikt
válasz domerator #34919 üzenetére
Jól teszed, majd meglátod csak pislogsz mikor irkálnak a bajokról amik nem is léteznek. Csak nagyon összekuszálják a beállításokat és nincs a gyorsítótárjuk rendbetéve.
Amúgy a hívás közbeni, végi, eleji rezgésekre van hívásbeállításoknál lehetőség pipálni. Mikor még cm7 volt fent emlékszem én mind kiszedtem és nem rezgett sosem hívás alatt. Kis körültekintés gyerekek. Nem árt amúgy időnként csak úgy bóklászni a beállításokban mert rengeteg minden van benne.(#34920) kakukkmarci: Nem lehet,hogy az újabb képek a gyomlálás után nem a maradék végére kerültek hanem a hiányzó indexekkel a többi közé szúrta be?
A fagyások amiket említesz rom csere után megszűnnek. Gyárit ugyan sokáig nem használtam, de nekem még az ms2gingeren sem fagy be sem a navi sem más. Hát még a cm7/miui...[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz kakukkmarci #34920 üzenetére
Az USB bedugás utáni hangra: ez is volt már - ha bedugod, akkor unmountolja az SD kártyát és csak a telefon memóriájában lévő hangokat játsza le. Ha kihúzod az USB-t, akkor visszaáll minden (nekem legalábbis).
A kép nem mentésre: esetleg egy kamera data clear, cache clear, hátha segít[ Szerkesztve ]
-
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok !
Segítségeteket kérném, most én is.
A kezdeti gondom az volt, hogy ha USB-n rádugtam a telefont a számítógépre, akkor minden beállított hangot következetesen elállított véletlenszerű hangokra. Ez nagyon bosszantott, és még most sem jöttem rá, hogyan lehetne ezt megakadályozni, hogy ne kelljen utána újra beállítgatni.
Tegnapelőtt kicsit takarítani akartam a memóriakártyáról, volt sok felesleges fotó rajta.
Gondoltam, kiveszem, és kártyaolvasóval, meg Win.intézővel gyorsan megoldom.
Nem is volt vele gond, viszont ezután 3-4 fotót elkészített és elmentett, a többi viszont elkészülése után eltűnt, nem mentette el.
Próbáltam a mappát több progival nézni, nincsenek ott az elkészült képek.
JOREM_U3_3.4.2_179-2 verzió, rég' frissítettem a MSU-val, és akkor volt utána FR is.
Egyébként érik bennem a Rom-csere, de megfontoltan érlelem még a gondolatot. Heti egy -két alalommal azért rendszeresen lefagy a telefon, pl. Google navigációt nagyon nehezen viszi, de mástól is szokott fagyni...
Minden tippet előre is köszönök !
Knoob... rooter... geek
-
domerator
veterán
válasz kasaf1 #34918 üzenetére
Na akkor mégegyszer öröm, hogy megoldódott...
(megjegyzem, nálam kezd rutinná válni, hogy hetente-kéthetente csinálok egy cache és dalvik törlést... csak úgy... programok telepítése de inkább törlése után meg mindenképp...
Ha esetleg jön valaki hozzáértő és azt mondja hogy hülyeség, akkor is megcsinálom... tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés..)Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
kasaf1
tag
válasz domerator #34916 üzenetére
az utóbbi, mármint a dalvik, és wipe cache segített...
egyébként én sokat telefonálok, és nagyon zavart, hogy egy telefonálás közben 20-at rezgett be a teló... amikor kezd, menet közben a bejövő figyelmeztetésekkor, a közelség szenzornál, valamint a hívás végekor is remegett....
mindegy, most má örö é bótottá!
-
Mauzes
addikt
válasz kasaf1 #34912 üzenetére
Engem meg az zavar (RC 1.5), hogy akkor is rezeg a teló a híváskapcsolat létrejötténél, ha engem hívnak, csörög és felveszem. Ennek nem sok értelmét látom, mert oké, ha én csörgetek, jó tudni, hogy mikor veszik fel, de hogy én felveszem, azt nem kellene külön rezgéssel jeleznie. Nem találtam meg erre a beállítást, nem tud valaki segíteni?
-
domerator
veterán
-
kasaf1
tag
válasz domerator #34913 üzenetére
sikerült. kivettem a pipát a rezgés válaszkor ablakból. na, ennek nem tudom, mi köze volt a közelségszenzorhoz, de megoldódott...
köszi!az a helyzet, hogy mégsem...
most újra próbáltam, de mégsem sikerült...
na most csinálok egy dalvik, wipe ürítést, hátha...[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz kasaf1 #34912 üzenetére
CM változat nekem is kettőket rezgett (Blade-en)... nekem nem volt baj, mindegy, hogy egyet, vagy kettőt... viszont hogy a proximity szenzor is rezgeti, így lehet, hogy tényleg valami gubanc van... reinstall?
-
kasaf1
tag
sziasztok,
kérlek segítsetek, mert szét**sz az ideg... CM7 Rc1.5 a defy. az a bajom, hogy tegnap óta a közelségérzékelő miatt telefonálás közben ha elhúzom a fülemtől a készüléket berezeg kettőt. biztos, hogy valamit elállítottam rajta, de nem emlékszem, hogy mit... ja, valamint ha a tárcsázott fél felveszi a telefont, akkor kettőt rezeg, holott eddig csak egyet remegett. ezen kívül a hívás végén is kettőt remeg...
szóval van baj bőven
kérlek segítsetek, hol tudom beállítani, illetve leállítani...
most jut eszembe, hogy azóta csinálja, mióta fent van a google+, megpróbálom, hogy eltakarítom a francba.
előre is köszi,
kasaf[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hurrá, bekerültem a pikszisbe, nálam ma frissült a Market. az új verzióra Szép blikkfangos, s ami a lényeg, rendesen működik.
-
nemcsa
csendes tag
Hello!
nagy gondom lett a defy -vel kikapcsolás után csak a stick together -ig jut el.Próbáltam hard resetet de itt meg a jobb alsó képernyőre nem reagál .Tudnátok segíteni mit csináljak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Vicces képek
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest