- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz
toth_janika #34641 üzenetére
"Kezd már nagyon hasonlítani ez a topik is Linuxos fórumokhoz, ahol mindenki azzal jön, hogy "olvasssssáááááá viiissszaaaa", meg "láma", meg "hülye", és hasonlóak!"
Vajon az Android nem UNIX
De amúgy az olvasni nem tudókat v. lustákat mindenhol "kioktatják" ...Az meg h neked a gyári 2.1 van rajta .. erre mit mondjak? Sajnálom? Sajnállak? vagy hasonlók ...
Mint tegnap írtam, akinek megfelel annak ok, de aki használni is szeretné, miért ne hozza ki a maximumot a sz@rjából ? miért lenne valaki hekker ha fel tud tenni egy romot, egy pontos leírás alapján? ....
ui.:
Én nem törlöm, tied is maradhatott volna, tudják mire válaszoltam(#34639) DaveJr : Anyának nem a telót kell reggel a kezébe adni a hasonló mozdulatok elvégzéséhez ...
Hmm ????
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest