- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz JeffDebr #32198 üzenetére
Állította, vagy gondolta valaki, hogy nem létezik, hogy nem nyerhető ki az apk fájl? Nem állította, nem gondolta senki, de még csak nem is tanúsított senki erre utaló magatartást. Többen is azt magyaráztuk, hogy hogyan nyerheted ki, miután installáltad, vagy hogy hogyan töltheted le installálás nélkül Sajnállak.
-
pont
csendes tag
Sziasztok!
Azt belehet valahogy állítani a LauncherPro-ban, hogy a Defy gyári (hívás - menü - contact) ikonok (zöld telefon - kör - kék emberke) legyenek a home screenen?
-
JeffDebr
tag
válasz #71562240 #32195 üzenetére
csak gondold tovább a mondataidat. ha felkerül az apk file a netre, akkor LÉTEZIK és valahogy KINYERHETŐ. szóval te magad beszéltél magad ellen
nincs is tovább!az persze más kérdés,h ennek a netre felrakása törvényileg milyen kategória. de nem is az volt a kérdésem.
részemről EZ a téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
JeffDebr
tag
válasz Heimdallr75 #32196 üzenetére
amit te linkeltél, azt meg is köszöntem. pont ez kell nekem. szóval miért trollozol le engem?
Market-es linkkel nem tudok mit kezdeni, ahogy fentebb is megírtam.Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
JeffDebr
tag
válasz #71562240 #32193 üzenetére
de valahonnan csak elővarázsolták az .apk file-okat. vagyis létezik a download.
az Én logikám szerint, vhogy csak kinyerik/kinyerték az .apk-t ha feltöltik bárhovápersze hogy felkapom a vizet. szó sem volt telepítésről, csak lementést írtam.
kötekedés helyett írhatták volna rögtön,h nem megoldható a dolog legálisan.
akkor hamarabb kitisztul a téma, na meg te sem osztanál engem.ha saját szememmel látom a DOWLOAD-ot az mégis csak létezik. nem tudsz ettől eltéríteni semmivel.
[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
törölt tag
válasz JeffDebr #32192 üzenetére
A Marketen Install van, nem Download, egyébként is, már a félreértést kirobbantó első hozzászólásodban te fogalmaztál félreérthetően, aztán te kaptad fel a vizet azokon, akik egyébként segíteni akartak.
Letölteni a Marketről a Titanium Backup-pel se tudsz, hanem a már installált dolgokat backup-ölni. Telepíthető apk fájlokat letölteni/lementeni féllegális/félillegális oldalakról tudsz, ahol ezek megvannak. Rapidshare, Megaupload stb stb. -
JeffDebr
tag
válasz Heimdallr75 #32191 üzenetére
köszi szépen! ezt viszont nem tudtam, hiszen amikor a Market-en voltam a Defy-vel, akkor először LETÖLTÉS volt, utána láttam, hogy telepítődik a progi. ezért HITTEM, h megszerezhetőek a programok.
akkor a Titanium Backup nem is jó erre a dologra???
[ Szerkesztve ]
-
-
JeffDebr
tag
válasz Heimdallr75 #32189 üzenetére
bocsi, de nem TELEPÍTENI akarok az SD kártyára, hanem az eredeti progikat megszerezni biztonsági mentésként (igen asszem ez a Backup)!
én úgy láttam, h rögtön félreértettetek! program lementése NEM EGYENLŐ a telepítéssel, szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz JeffDebr #32186 üzenetére
Te írsz összevissza...az írásodban az "érthetetlen" hogy össze vissza dobálózol dolgokkal.
Neked ha jól értem arra van szükséged hogy a marketről letöltött progikat "Backupolni tudd sd-kártáyra". nos erre számos ingyenes alternatíva létezik marketen.Na mármost ennek semmi köze az sd-re telepítéshez.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
JeffDebr
tag
válasz mira72 #32185 üzenetére
ja és nem a telepítés érdekel, hanem az, hogy MEGLEGYEN a program és bármikor elérhessem. pl egy frissítés után, amikor a Defy-re telepített progik törlődnek. de a Defy belső memóriájához nem férek hozzá a Quickoffice-szal, csak a memóriakártya látható
nem tudom mi ebben az érthetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Heimdallr75 #32178 üzenetére
Nokia E51-esröl akarom áthozni, és az 1. hszben linkelt modon mnu-bol a progi készitett egyenkénti vfc-ket.
Akkor jo lenne ha valaki letisztázná, hogy most akkor mit hogyan,mert mindenki mást irogat .
Meg ahogy néztem a nokia OVI progiba is lehet választani vfc-t, de sztem az is csak egyenként. -
JeffDebr
tag
válasz mira72 #32184 üzenetére
na végre írtál is valamit. nyilván te magadnak írod a programjaidat Adroid-ra!
különben honnan szerezzem meg a progikat? tudom,h amit 1x már letöltöttem a Market-ből, letölthetem újra, de csak a mobilra! PC-n hiába megyek a Market-ra, ott max keresgélni lehet, letölteni nem engedi! nyilván ezt még nem próbáltad, hogy nem érted mit akarok.ui. : nem értem, mit kukacoskodol? most csak a 2.2-ben lévő "alap" progik vannak meg mert a Factory Reset minden MÁS telepített progit törölt!!! ha az SD-kártyán lettek volna letöltve a progik és onnan telepíthettem volna a Defy-re, most minden progi rajta lenne MÁR! így most napokba kerül mire WiFi-közelben leszek
nem jó a link, mert a Market-re visz. mobilnet hiányában MOST semmit sem ér nekem![ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz JeffDebr #32183 üzenetére
"amúgy alapból nem, APP2SD kell hozzá,, 2.2 csak bizonyos app.ok bizonyos részeit tudja áthelyezni, amit a feltelepített alkalmazásnál érsz el. de defynél semmi értelme..."
ez a semmi infó? akkor próbáld meg értelmezni....
"mondjuk azért szeretném oda, mert nincs a közelemben WiFi, mobilnetért meg ne fizessek már feleslegesen, amikor 1-2 progira van szükségem."
ezt fejtsed ki , mert én nem értem, de lehet én vagyok a hülye.. mi köze ennek az SD-re telepítéshez .... ( remélem lesz aki megcáfol.. )
uppsz.. elolvastam újra az első kérdésed... kicsit kacifántosan kérdezted , de én is félre értettem.. sorry..
akkor a válasz: 2.1-en se tudod máshova lementeni a progit csak a SD-re .... a teló tárhelyére TELEPÍTI ... titanium backup a te "embered" .... ezzel meg tudod csinálni amit akarsz ....[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
JeffDebr
tag
válasz mira72 #32181 üzenetére
te még sosem gépeltél félre? SD-kártya! NAAAAA!!! mondjuk azért szeretném oda, mert nincs a közelemben WiFi, mobilnetért meg ne fizessek már feleslegesen, amikor 1-2 progira van szükségem. na meg most lett a SW-e frissítve 2.1-ről 2.2-re és odavannak progik a Defy-ről! kösz a semmi infót
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz JeffDebr #32180 üzenetére
SC kártya? az az SD elődje? mint a női kosárméretek?
amúgy miért akarod oda telepíteni? lassabb az SD ... meg a defy majd egyetlen előnye h van elég hely a készüléken progiknak.... teló tárhelyét másra ugy se tudod használni, csak ennek.... amúgy alapból nem, APP2SD kell hozzá,, 2.2 csak bizonyos app.ok bizonyos részeit tudja áthelyezni, amit a feltelepített alkalmazásnál érsz el. de defynél semmi értelme...
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
JeffDebr
tag
sziasztok!
most hogy már a 2.2 van a telómon (+magyar nyelv) van rá lehetőség,h a Market-ből a programok az SC-kártyámra legyenek lementve, nem a teló memóriájába?
köszi[ Szerkesztve ]
-
válasz rendesadam #32165 üzenetére
mint irtam is ezt a procedurát csináltam meg odáig, hogy minden contackt külön vfc-be van , de se kisebb csoportba se egy fájlba nem tudtam oket egyesiteni és igy egyenként importálva nagyon macera lenne mind a 200 kapcsolatot betallozni.
-
nagyúr
Sziasztok!
A tegnap frissítettem a Defy- t 2.2.2-re. Azt tapasztalom, hogy pilot módból visszakapcsolva PIN kóddal megy csak tovább, mint ha ki lett volna kapcsolva. Emiatt Autopilot widgetet sem tudom használni , 2.1 alatt nem csinálta ezt. Van ötletetek, hogy mit lehetne tenni, hogy ez a gond megszűnjön?
előre is köszönömmennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Enton
addikt
válasz #49227776 #32173 üzenetére
Tessék:
Második volt a marketben keresésben.
Eddig nem nagyon vágtam ezt a market dolgot, de mostmár értem miért linkeltétek eddig szinte mindig a progikat. De mostmár, hogy értem miként működik, így értelmet nyert.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
nemtudja még mindig valaki hogy kamerába időzítőt lehet-e valahogy csinálni és hogy valamelyik gombra rá lehet-e állítani a fényképezést?
-
-
GALARDO
addikt
Felraktam egy xvid filmet és nem viszi a gyári lejátszó a hangot, ez hogy lehet?
qnzo: Köszi megnézem. Bírom hogy a gyári dolgok semmire sem jók.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
TcMano
tag
Tudtok olyan programról, amivel lehet szerkeszteni ill. belenyúlni programokba? Pl. új pénznemet létrehozni.
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
törölt tag
Már tudom de hogyan tudom frisíteni?
-
Flexy90
senior tag
-
Enton
addikt
válasz -=Vacsek=- #32141 üzenetére
Nincs buheralva semmi minden gyari. Igy 5 nap utan meg nem erzem szukseget semmi buheranak.
De ha nem fog menni a 720p akkor a tuningnak nekiugrok.
Ezen kivul nagyon semmi problemam.
Max egy hianyossagom van a teloval szemben, amit amugy tudtam elore, hogy nincs FM transzmitter."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Pistakiss
őstag
válasz hdanesz #32154 üzenetére
Igen, erre
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz #49227776 #32155 üzenetére
Háát!
Lehet az eltávolítással megsérült valami más is"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz hdanesz #32152 üzenetére
Háát!
Gratulálok és sok sikert vele!
Milyen verziójú az android rajta?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
A mai napon én is tulajdonosa lettem egy Defy-nek. Eddig minden nagyon szép és jó. SE Xperia X8-ról váltottam, szerintem nagyon megérte. Vásárlás előtt alaposan átolvastam a témát, tényleg szántam rá időt. A boltba olyan felkészülten mentem, hogy az eladó szavába vágva mondtam a tudnivalókat. (Nincs benne magyar nyelv...stb.)
Vodás telót vettem - és mivel látom gyakran megjelenik ez a kérdés - igen, még mindig független telót ad a voda.
A mindenféle katonai szabvány (még ha 100%-ig megfelelne neki) ellenére sem fogom a telefont vízben áztatni meg porfürdőbe meríteni, nekem mindössze azért tetszett meg mert a kijelzőre nem kell annyira vigyáznom mint más ekkora kijelzővel rendelkező érintős mobiloknál. Ha már a kijelzőnél tartunk - a készülék 'testéhez' képest szerintem a lehető legnagyobb kijelző került rá. Ez is pozitívum számomra.
Miután a nekem kellő programokat és widgeteket letöltöttem, (nem pakoltam tele, kb. 5-6 dolog kellett) abszolút könnyen használható lett a teló. Minden gyorsan elérhető, kapcsolható. Gondolom ebben a topikban nem kell fényeznem a telefont, de tényleg nagyon elégedett vagyok vele. Ha esetleg felmerül bennem valami kérdés, előbb használom a keresőt. A legutolsó esetben fogok csak kérdezni.
-
-
Pistakiss
őstag
válasz repvez #32148 üzenetére
A SIM-ről nem ismeri fel a contact.okat?
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
válasz Pistakiss #32147 üzenetére
amit a lenti hszembe is irtam, hogy a nokiárol átmentettem a contactokat a gépre ahogy az első oldalon irták, megvan minden vfc fájlokban, de csak egyesével tudom oket importálni, ezt hogyan tudom egyszerre egyszerübben megoldani offline(200 köruli db).Csak USB-n keresztül vagy a gép netelérését használva, mert nincs vezetéknélküli routerem csak bluetooth van még de azzal még nem tudtam osszekapcsolni és azt sem tudom hogy azzal lehetne e a netre csatlakozni a géprol megosztva.
-
Pistakiss
őstag
válasz repvez #32145 üzenetére
Háát!
A contact-okkal kapcsolatban mi érdekelne?
Offline nem lehet programokat és widget-teket telepíteni"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz #49227776 #32144 üzenetére
Jaa, hogy a "Gallery"-t, mint programot törölted. Nem tudom, de nem lehetne valahogy frissítéssel helyreállítani?
-
valaki a contaktokkal kapcsolatban és hogy offline lehete progikat wingleteket telepiten ia készülékre ?
-
Pistakiss
őstag
válasz #49227776 #32142 üzenetére
Hogyan formáztad a kártyát? Ha teljes formázást kérsz a számítógépen, akkor nem maradhatott semmi rajta. Szerintem az FR az a memóriakártyára nem terjed ki. Vedd ki a memóriakártyát és úgy próbáld bekapcsolni a telefont
-
törölt tag
válasz Pistakiss #32139 üzenetére
DE formáztam mmemóriakártyát és a galériában még mindig írta hogy 1250 items pedig egy darab sem volt a camera könyvtárban...mikor belementem a galériába a képek közé akkor a kisképeket megjelenítette de mikor rámentem szürke hibás dolgot rajzolt ki...ezért csináltam B.M.-t és vissza akartam tenni, de utközben nem kapcsolt be a telefon így csináltam egy F.R-t és nem állítja vissza.
Valami ötlet vagy marad az új ROM? -
Pistakiss
őstag
Mikori a telefonod?
-
Pistakiss
őstag
válasz #49227776 #32137 üzenetére
Háát!
A galériáról minek kell biztonsági mentést csinálni, rákapcsolódsz a számítógépre és átmásolod oda a képeket, majd formázod a kártyát és visszamásolod a képeket, ennél egyszerübb megoldás nem is létezhet. A számítógépen lehet rendezni is, gyorsabban, mintha a telefonban rendezgetnéd"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
pbaly
csendes tag
Sziasztok!
Na engem is utolért a hangszóró probléma, bár nem csodálkozom, mert nekem nincs szerencsém a telókkal! Nem volt még olyan telefonom amit ne kellett volna legalább 2x elvinni szervízbe! Volt amit 5x vittem mire kicserélték, és utána azzal is gond volt.
Szóval nekem is recsegett, és nagyon halk volt, alig lehetett hallani a beszédhangot. -
törölt tag
Hali
csináltam egy biztonsági mentést a galériáról Titanium backuppal...aztán letöröltem a Galériát mert nem frissítette a letörölt képeket.
de most nemtudom visszatenni titaniummal, csak megy körbe-körbe a piros kör és nem csinál semmit egy órán keresztül.
Factory reseteltem már kétszer is de nem tette vissza rá.
most gondolkozok egy másik ROM-on, de valahogy esetleg egyszerűbben is meg lehet oldani vagy marad a romcsere? -
Pistakiss
őstag
válasz CUskater #32134 üzenetére
Háát!
Akkor nagyon csodálkozom, hogy ilyen kérdésekkel jöttél elő, mivel ezek a kérdések nap mint nap jönnek itt elő és már a könyökünkön jönnek ki a válaszok.
Én meg már az első hsz óta olvasom ezt a fórumot, meg amelyik érdekel, azt is visszaolvasom, pont hogy ne legyen ilyen kérdés bennem válasz nélkűl. Hozzáteszem, hogy április közepe óta vagyok Defy tulaj, de mégis mindent elolvasok itt, hátha írnak olyasmit, ami még új.[ Szerkesztve ]
-
CUskater
tag
válasz Pistakiss #32133 üzenetére
Még délelőtt átolvastam kb az utolsó 20 oldalt, természetesen CTRL+F kombinációt segítségül hívtam tapasztalt fórumozó lévén. Nem vagyok lusta olvasni, sőt, ami érdekel arról órákat tudok olvasgatni, de ez most részletkérdés.
"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
-
Pistakiss
őstag
válasz CUskater #32130 üzenetére
Háát!
Szerintem csak a lustaság beszél belőled! Szerintem igen is hasznos volt, mivel máris olvasásra ösztönöztelek. Ma is vagy 3 hsz-ban volt pont erről szó, hogy ezt a készüléket a szolgáltatók nem tudják függővé tenni, semelyik sem, tehát teljesen mindegy hol veszed, jó bele mindegyik szolgáltatói kártya. Hogy kapható-e Telenor-nál, azt én honnan tudjam, én Vodás vagyok és ott is vettem, csak megjegyeztem, hogy aki Vodás az úgyis onnan veszi, aki más szolgáltatónál van, annak onnan jó, mivel ott vehet igénybe több szolgáltatói kedvezményt"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Enton
addikt
válasz CUskater #32130 üzenetére
2 óval ezelőtti íromány:
Csak nem szabad átfutni az egészen mert a végébe írtam, véleményezés után. De vodás és független.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
CUskater
tag
válasz Pistakiss #32129 üzenetére
Naháát.
1. Tudok olvasni, de a vodás tapasztalatról mostanában nem volt Hsz, bocsánat hogy rákérdeztem!
2. Telenornál is van? Ez nekem tényleg új, mindjárt utánajárok.
3. Lásd első pont.
Köszönöm a semmit nem érő válaszodat.Szerk. 2-es pont fail.
Szerk 2x: Tényleg van egy vodás nem is oly régről, most vettem észre.
[ Szerkesztve ]
"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
-
Pistakiss
őstag
válasz CUskater #32128 üzenetére
Háát!
1. 1. Hsz olvasása
2. Ha telenoros vagy és ott veszed, akkor nem mindegy? Ha máshol, akkor az 1. pont
3. Ha csak egy oldalnyit visszaolvastál volna is lett volna bőven válasz a kérdésedre, kb 3-4!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
CUskater
tag
Üdv.
A szolgáltatóknál még mindig függetlent adnak?
Holnap szeretnék vásárolni egyet, és mivel telenoros előfizum van jó lenne tudni. Vett valaki mostanában?"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Gondolom majd jönnek frissítések is, meg a térképek újrarajzolásával is frissűl. mondjuk nálunk olyan helyeket nem ismer, körforgalmak, amik régebbiek egyes ismert helyszíneknél. Nálam magyar a nyelve, így ezzel nincs gond[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz Pistakiss #32125 üzenetére
Amúgy ezzel mi is szórakoztunk, direkt mentünk másfele, csak hogy ujratervezzen.
Ez ált 30-40 másodpercen belül sikerült is neki.
Mondjuk nem voltak nagy eltérések, meg a táv is max 4-5 km volt városban, de jól tudja merre, hogy lehet menni.
Talán még annyi, hogy városon belül nincs konkrét sávvkövetés, de gondolom ótópályán az is műxik rendesen, hogy sorolj át. Nekünk itt helyben Szolnokon ilyet nem észlelt ha rossz sávban voltunk is.
De mindettől eltekintve teljesen használható, plusz ha van hozzá magyar nyelv is akkor még azoknak is tökéletes akik nem tudják a left/right/go on stb utasításokat értelmezni.
Mondjuk a nyilak mindig egyértelműen mutattak mindent plusz a távolság(mondjuk ez jelerőség függő nem szoftver) és körforgó jelzés is tökéletes, a még kb fél éves sincs körforgónál is.
Egyébként minden update nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz viralmind #32123 üzenetére
Háát!
Szerintem országon belül jól navigál, gyorsan reagál az útvonalváltozásokra, jó a hangos navigálás is. Néha elakad, de gondolom más navi programok is el szoktak akadni, de gyorsan helyreáll és megy tovább. A feleségem azon derül és már ő is bíztat, hogy ne arra menjek, amerre el akar küldeni, hogy akkor mit csinál és én meg vitatkozom vele, mármint a programban a hölggyel."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
az elsö hszben lévó leirást követve elkészitettem a cotactok másolását a nokiárol, megvan minden vfc kiterjesztésbe, de hogyan tudom azt egyszerre átmozgatni a telefonra?Mert a motorola pc-s progijába csak egyenként tudom importálni.
A leirás nem taglalja pontosan, hogyan készitett 1 fájlt a contactokból és azt hogyan értelmezi a telefon, mert probáltam a dosos paracssorba beirni azt amit odairt, de nem csinált semmit.
A memoriakártyát lehet csak látni a pc-s progiban vagy a beépitettet is, csak hogy tudjam, hogy éppen hova másolok.Van valami megkötés hogy mit hova és milyen névvel kell másolni a memoriakártyára?Mert egy music mappát egy playlist mappát jelölt egybol ahogy csatlakoztam . -
Enton
addikt
Első próbára tökéletes megfelelt. Kiváncsi voltam hogy működik, és elváráson felül teljesített így eslőre google navval is.
Majd idővel biztos kipróbálok más progikat is, tapasztalatszerzésnek jó móka volt.720p lejátszára valaki valami válasz?
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani head-setet ami jó a Defy-vel?Agybadugós tipust keresek!Olyat ahol müködik a mikrofon is! -
sheep
addikt
-
Pistakiss
őstag
válasz RootRulez #32117 üzenetére
Háát!
Gyerekek, én nem vagyok angol nyelvész, de az első pillanattól kezve tudtam használni a telefont, valahogy nem is hiányzik a magyarítás, mert megint lehetne mindent tanulni, mi mit jelent, hol találom meg ezt, meg azt a menüpontot[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
Enton
addikt
Ma sikeresen teszteltem a navigációt, nagyön pöpec, király ahogy idétlenül mondja a magyar utca neveket.
Az utca szót konkrétan atka-nak mondja.
Gyári maps-os navigáció.
Mondjuk még meg kell tanulni kezelni, mert az első út végén alig bírtam rávenni egy másik célpont belövésére, egy aksi ki-be gyorsabb volt aztán szépen ment sz új célra.Kipróbáltam még ezt a dungeon defenders játékot is, igaz a grafikai részletességet le kellet huznom minimumra hogy nem diavetítés legyen.
Kb 10 percig töltögette wifiről a 500-600Mb-ját. Egy kis idejig fenthagyom jól el lehet vele abálni az ellent.
Mostmár, hogy találtam rendes Nes emulátort már a régi jó kis marió és tank játék is megy pöpecül.720p videóknál tapasztaltam akadást/hangcsúszást (mkv, moboplayer, videoadatok).
Ezt ki lehetne küszöbölni procihúzással, vagy ezen már nem segít? Esetleg egy másik player?(#32088) zedok:
Hétfőn vettem vodánál, független. Habár az eladó ismerősünk volt és ő állította ezért késett a Defy forgalmazása(ebben mondjuk igaza van) és kijavították ezt rajta, de a tények mást mutatnak.
Hadd higyék sikerült megoldaniuk, habár nekik mint eladók(ottdolgozó embereknek) ez semmit nem számít.
Viszont azt mondta, hogy sokan a magyar nyelv hiánya miatt nem választják.
Nesze neked nemzeti oktatási minisztérium, ennyire jól vágja a magyar a világnyelveket.
Mondjuk az más tészta, hogy ezelőtti telefonjaimat direkt állítottam angolra első perctől kezdve.[ Szerkesztve ]
-
stojesz
tag
Mobilnet egyszerű be/ki kapcsolásához az APN ON/OFF nevű widgetet használom. Főképernyőre rakva egy gombnyomással lehet a mobil adatforgalmat tiltani.
www.stojcsics.hu
-
Carambola
tag
válasz L zeppelin #32110 üzenetére
Samsung Galaxy Xcover - GT-S5690 - IP67-es Android készülék.
Ez a válaszuk, még nem kapható, és nem is tűnik jobbnak, mint a Defy. SŐT! Lásd display felbontás és a külső fizikai méret
Nekem a Defy a mérete miatt (kicsi) tetszik annyira, a viszonylag nagy kijelző mellett.
A proci pedig nem a max, de mindennapi használatra teljesen elég! Az új procik nem egy ekkora hardware meghajtására elégségesek, hanem sokkal többre, ami a Defynél indokolatlan is lenne.[ Szerkesztve ]
-
L zeppelin
csendes tag
Én vártam ,h a samu válaszol valamit a Defyre mert ők jók strapa teló fronton nem tette.
-
Carambola
tag
Hali!
Annyian várják, várjuk a 2.3-at, de valójában leírná valaki, hogy mennyivel lesz több, ha a Defy-nk ezt futtatja, mi az amit most nem csinál jól a Defy?
Én régebben csak az energiagazdálkodás szempontjából olvastam előrelépést a 2.3-nál.
Tehát az akku jobban bírja mert az op rendszer takarékosabb....
A sebességről nincsenek objektív tapasztalatok, hiszen nincs 2.3 hivatalosan, a CM7 érzés alapján tűnik gyorsabbnak, de ezt sem lehet összehasonlítani, hiszen nincs egyszerre 2.2 és CM7 a telefonon.Kérdezte valaki milyen media lejátszó a legjobb. Nekem az MX Video Player. Elképesztő milyen simán viszi a filmeket a legkisebb döccenés nélkül, Sima, 30p/s, éles kép.
Mindenkinek javasolom a Rockplayer, mobo player, Mplayer helyett. Nálam még a Virtual Player is jó, de az MX jobb, simább a lejátszott kép.Egyébként nem is nagyon értem, hogy minek ad ki egy Defy+-t a Motorola, bár Samsungék is kiadtak Galaxy SII Plust, meg még vagy 3 féle egyéb hasonlót. :-)
Félek, hogy a Defy+ 2.3 csak magán buhera útján lesz használható a sima Defy-n, már ha tényleg szükségünk van rá.
-
TcMano
tag
Hali!
Van olyan progi ami BT-t kapcsolgatja beállított intervallumban?
Valakinek mükszik ez a 2g-3g kapcsolgató widget? Nekem nem reagál semmit hiába érintgetem.[ Szerkesztve ]
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
zedok
őstag
válasz -=Vacsek=- #32103 üzenetére
Várom szivesen a linket
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
xtibi
tag
Februárban vettem a Defy-t függetlenül. Kb. 3 héten keresztül túrtam a netet, mert nemcsak a reklámszlogenek miatt vásároltam. Azóta se kizárólag itt törtetek a telefonommal kapcsolatban, hanem tudod, régi mondás: "Google a barátod"
IP67: A szabványt megkapta, de ősrégi téma, hogy nem merték felvállalni, hogy hülyebiztos (pláne, amikor látták mit műveltek a tesztekben), ezért került a dobozba, hogy nem IP67, csak elvben tud annyit.
Függőség: kb. 2 oldalanként feljön a kérdés. Menj be a boltba, kérd ki a Defy-t, hogy megnézd a kezedben, amit veszel, tedd be a Telenoros kártyádat és menni fog, ha nem, mégse kéred. Ennyi. Csak a Telenor nem árulja. Amúgy az is régi sztori, hogy a rendszert úgy lezárták Moto-ék, hogy nem tudják függősíteni.
2.3: Gondolkodjatok. Kiadod a telefon ráncfelvarrottját a 2.3-mal és az olcsó kistetvért ugyanazzal felvértezed? Ki venné meg a +-t? Most jött ki a 2.2, a Google megvette a Motorola-t, a 2.3 rajta van a Defy+-on, pár lépés és meglesz Defy-re is. Én Moto/Google helyében karácsony után adnám ki az update-et vagy előtte az utolsó pillanatban.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a jégkrém lesz-e rá valaha.Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
RootRulez
félisten
válasz rendesadam #32100 üzenetére
Aki átvált, meg is érdemli...
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest