Hirdetés
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Én nemrég vettem az Oktogonnál (bolt nevet direkt nem írok), korrektek voltak, dobozosan, fóliásan, újonnan, futár által akkor hozottat kaptam. Az enyémen a szoftver 2.1 update 1, tehát a 2.1-nek valami frissített verziója, és 2.6.9.akárhanyas linux kernel van alatta. Tehát az enyémen sem a Froyo van még, 2.2 még nincs officially rá.
-
szabof1
őstag
válasz
rbalint88 #15586 üzenetére
Ha jó, megbízható és kényelmes mentést akarsz, akkor az az ára, hogy rootolsz, vagy megveszed a fizetős változatot - tudtommal ahhoz nem kell root.
Ezeknél a programoknál be lehet állítani, hogy csak az alkalmazást vagy az alkalmazást + az adatokat (beállításokat) is mentse.
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
válasz
zsirfecske #15593 üzenetére
Az egy kicsit nehézkes lett volna, mivel a sharemyapps app csinálta a listát, amit a telefonon illesztettem be a hsz-be. Brutál munka lett volna végigmenni a listán, telefonon kijelölni, link gombbal átalakítani egyesével. De mint mondtam is, szólni fogok a modiknak, hogy töröljék.
-
waassy
tag
Annak nem lehet valami oka, hogy az akkumulátort nem engedik ténylegesen 100%-ra tölteni. Nem hiszem hogy érdekük lenne Motoroláéknak, hogy minél kisebb legyen a készenléti idő. Lehet, hogy így csökken az aku élettartama, vagy ilyesmi.
-
villanyos
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg milyen nyelvű Android 2.2-vel lehet megvenni illetve frissíteni a Defyt?
-
Z0C!
őstag
nekem Z4 Root-al van kirootolva.
bármikor unrootolhatom -
tzl
senior tag
válasz
student #15559 üzenetére
Van néhány, amelyikhez igen, pl. Shootme, de a többségéhez nem.
Nem gondoltam, hogy ekkora galibát okozok egy app-listával, de akkor szólok majd a modiknak, hogy töröljék.
Rootrolez, egyes, leülhetsz, nem csak az anysofthoz van fent, hanem SlideIT-hoz is :-)
Igen, az angol mellett ez a másik idegen nyelv, amit beszélek. -
pomk
őstag
válasz
AizawaKouta #15524 üzenetére
Munkahelyemen vagyok, ezért a WiFi sajnos nem jöhet szóba.
Csak USB vagy Bluetooth.
Az előző hozzászólásomban leírtam a problémáimat a BT-vel. Megpróbáltam USB-n keresztül is, de azt írja, hogy az USB-re nincs eszköz csatlakoztatva. Melyik módot kell kiválasztani telefonon? -
rbalint88
addikt
válasz
AtomCity #15584 üzenetére
azért nem akarom rootolni a telefont, mert momentán teljesen jó így, ahogy van gyári állapotában. ellenben, ha egy dolog miatt rootolom, akkor már nem csak egy dolgot fogok mókolni vele, szóval ez egy szép kis öngerjesztő folyamat, és az ezzel elbaszarintott idő helyett inkább tanulnék. na jó, ez így szépen hangzik, de a helyes megfogalmazás, hogy nem akarom még ezzel is elvenni az időt a tanulástól, mert így is mindent csinálok, csak azt nem.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
És ezek a backup progik elmentik a programok beállításait is vagy csak magát a programot és mindent újra kell kalibrálnom/újra teljesítenem kell e szinteket (játékban)
-
RootRulez
félisten
Amúgy a programokat valamivel le tudom menteni vagy majd update után egyenként vissza kell telepítenem?
-
szabof1
őstag
válasz
rbalint88 #15567 üzenetére
Akksi kalibrációhoz (most találtam): [BatteryCalibration]
-
AtomCity
tag
Csak nem ezek a szoftver adatok:
System version: Moto_Version.34.155.2.MB525.Retail.en.CEE
Model number: MB525
Firmware version: 2.2.1
Baseband version: EPU93_U_00.59.00
Kernel version: 2.6.32.9-ga8343de fdc376@zch68lnxdroid12 #1
BPflex version: UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R
APflex version: GAS_EMEA_USAJRDDNFRYORTCEE_P011
Build number: 3.4.2-155???
-
8904
csendes tag
én nemrég vettem B-tel-nél a defym, teljesen vadi új, tuti nem mókolt.
de mégis Froyo (2.2.1) van rajta eredetileg. ez akkor most milyen verzió? -
aveos
tag
válasz
AizawaKouta #15569 üzenetére
Köszönöm a választ, még is érdemes megtartani ezt a kis progit.....!
-
AizawaKouta
tag
Általában honlapra utaló hivatkozások vannak benne. Sok helyen, termékeken van. PL. a HVG Smartphone &tablet 2011-es magazinjában sok androidos cuccra ezzel van utalás honnét lehet letölteni. A lényeg hogy nem kell bepötyögni a linket csak simán kiválasztod hogy amit beszkennelt megnyissa a böngészővel. Asztali böngészöknek is van olyan kiterjesztése ami kódba adja meg az épp nézett oldalt, de te is tudsz kódot készíteni.
Ha látsz valamit a boltban amin ilyen kód van akkor ezzel a progival máris utánna tudol nézni a neten. -
palesz53
senior tag
válasz
rbalint88 #15567 üzenetére
valahol itt is megvan, de már nem tudom melyik hsz-ben van linkelve...
(nekem anno segített)röviden (zte blade-ről):
Tegyük töltőre a telót és kapcsoljuk be. Várjuk meg, míg a jobb gomb zöldre vált, húzzuk le a töltőről és kapcsoljuk ki.
[Aksi ki, vár 10 másodpercet, aksi be]
2. Tegyük töltőre a telót és NE kapcsoljuk be. Várjuk meg, míg a jobb gomb zöldre vált, húzzuk le a töltőről. (Bizony-bizony: ez töltött még rá...)
3. Kapcsoljuk be. Várjunk, míg bebootol, majd kapcsoljuk ki
[Aksi ki, vár 10 másodpercet, aksi be]
4. Tegyük töltőre a telót és NE kapcsoljuk be. Várjuk meg, míg a jobb gomb zöldre vált (Hmmm... még mindig tudott belerakni), majd várjunk még kb. 30 percet (Stage 3) húzzuk le a töltőről.
5. Kapcsoljuk be. Bootoljunk be Clockwork-be, majd wipe-oljuk a battery stats-t.
6. Reboot. Haggyuk, hogy a teló felkeljen.Most már jó értékkel számolja a maximumot. Ha a minimumot is piszkálnánk:
1. Haggyuk, hogy a Blade lemerüljön és kikapcsoljon.
2. Ne dugjuk töltőre, de kapcsoljuk újra be. Várjunk, míg újra kikapcsol. Ismételjük ezt addig, míg nem kapcsol be újra.
3. Ha már csak remeg, mintha tiltakozna, dugjuk fel a töltőre, kapcsoljuk be és haggyuk, hogy felálljon- Ha huzamosabb ideig nem használod az aksit, akkor kb. felesre töltsd fel, mielőtt lerakod. Sem azt nem szereti, ha fullon van, sem azt, ha üres.
- A boltokban kapható szuper-töltőknek ne ülj fel. A Li-Ion aksik töltési ciklusát nem nagyon lehet megerőszakolni. Kb. annyit csinálnak, hogy kb egy óra után, a Stage 1 befejezését követően készre jelentik a töltést, és csesznek a többire. Ekkor az akku kb 70%-on van. A Stage 2 további 2-3 óra lenne, a Stage 3 pedig újabb 30 perc. (És igen, ha egy óra töltés után a teló azt mutatja, hogy 70-80%-ra fel van töltve, el is lehet neki hinni, mert az első fázis full kakaón történik)[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
A második andidás nap nagyobb kudarc volt, mint az első. 11 és fél óra alatt megadta magát.
Valaki beszélt itt akku kalibrálásról, no aztat hogyan köll? a kikapcsolva töltés nem segített neki -
válasz
AtomCity #15563 üzenetére
Tök feleslegesen parázol( még ) a fényerőn! Kifogtál egy használt, selejtes, beázós dfyt. Várd meg a következőt és majd azután vonj le konzekvenciát, hogy azt is kipróbáltad! Én full napfényben is vígan elnetezek vele kutyaséta közben, nincs gond a fényerővel. SGS már olvashatatlan volt mellette, ez meg olvasható.
-
aveos
tag
válasz
AizawaKouta #15487 üzenetére
Mire jó a QuickMark?
Mire tudom használni?
Kipróbáltam, jópofa, csak nem tudom, hogy mi a lényege, leolvassa a kódot és kész?[ Szerkesztve ]
-
AtomCity
tag
Ámen! legyen igazad "Testvérem"
Amúgy a fólia az a gyári volt, amin volt az a fehér rajz, meg a feliratok....csak ahogy itt olvastam, rögtön lekapartam, hogy amíg nem lesz egy rendes fóliám, nehogy sérüljön a drágaszágom
Kissé levegős is volt, pedig nedvesen a friss személyimmel raktam fel
Az szerencsére még tökéletes kondícióban van
Ha meglesz az új, akkor tesztelem.... De akkor is érdekelne a more fényerő, szerintem valahogy szoftveresen lehetne még kinyerni egy kicsikét, gondolok itt a megadott max érték megnövelésére a szoftverbenValaki hallott már ilyenről?
-
AtomCity
tag
válasz
AtomCity #15560 üzenetére
Mármint az egészet szöveges formában valahova megszerkesztve feltenni és azt belinkelni....
Valaki tud valamit mondani a háttérvilágításról? Mert nekem kissé gyengus volt, amikor rásütött a Nap, pedig maxon volt, nem is auton.... (lehet, hogy a fólia miatt....)
Nincs valami módosítás, amivel a maxon túl még lehetne valahogyan növelni a fényerejét?[ Szerkesztve ]
-
AtomCity
tag
válasz
Gaberiellb #15554 üzenetére
ideiglenesen megváltam tőle....(remélem jövő7en meglesz az új
)
1.: Froyo volt rajta gyárilag, ezért valószínű használt volt előtte, vagy mókoltak vele, pedig újként vettem
2.: a memóriakártyán volt egy Navigon mappa tele fájlokkal (kb 1,5Gb-nyi) (térképek, stb....) újabb indok, hogy használt
írtam a boltnak, hogy magyarázzák meg, erre ugye sajnálják, meg stb.... de kicserélik vagy visszafizetik az árát, ha szeretném.
3.: beázott (mikor kipróbáltam, akkor éppen telefonálás közben próbáltam ki, akkor tökéletesen működött, megtöröltem, levettem hátlapot és láttam, hogy a kamera környékén van egy vízcsepp, a hátlapon belül (ott lehetne? mert a hátlapon az akksi körül ugye van egy szigetelőréteg, azon nem jutott be, de a hátlapon belül, de még a tömítésen kívül lehet víz???), de igazából még semmit nem érintett, majd szépen jött egy system hiba, azt hiszem system force close, majd meghülyült az érintőképernyő, nem érzékelt, majd láttam mikrovízcseppeket a fényérzékelőnél belül, egész éjjel szárítottam, másnapra az érintőképernyő 80%-a rendbejött, de az egész bal oldal beleértve a bal gombot, meghalt....(persze nem hangoztattam, hogy kipróbáltam....))
remélem érthető volt
student: ezek külön romok, úgyhogy az egész rendszert te telepíted
tzl: bocs, de ezt muszáj volt ide? nem lett volna átláthatóbb belinkelni az egészet? így elég átláthatatlan...[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
Valaki kérdezte, mit érdemes feltenni, itt az én applistám
3G Watchdog: [link]
Aces Jewel Hunt: [link]
AdFree: [link]
Adobe Flash Player 10.2: [link]
Adobe Reader: [link]
Advanced Task Manager: [link]
Air Control Lite: [link]
Aldiko: [link]
Android System Info: [link]
androidVNC: [link]
Angry Birds Rio: [link]
AnySoftKeyboard: [link]
AnySoftKeyboard - Hebrew Language Pack: [link]
AnySoftKeyboard - Hungarian Language Pack: [link]
App 2 SD Free: [link]
Arcade by Kongregate: [link]
Asphalt 5: [link]
Assassin's Creed: [link]
ASTRO: [link]
ASTRO Bluetooth Module: [link]
ASTRO SMB Module: [link]
Balloons Free Live Wallpaper: [link]
Barcode Scanner: [link]
Bump: [link]
BusyBox installer: [link]
CamCard: [link]
Camera360: [link]
CellToll: [link]
Chrome to Phone: [link]
ChromeMarksLite: [link]
ColorNote: [link]
Compass: [link]
droid VNC server: [link]
Dropbox: [link]
Earth: [link]
Easy Uninstaller: [link]
Elixir: [link]
eSpeak TTS: [link]
Facebook: [link]
Fancy Widget: [link]
Find Differences: [link]
Find Differences Image Pack 1: [link]
Find Differences Image Pack 2: [link]
Find Differences Image Pack 3: [link]
Firefox: [link]
Foursquare: [link]
GangstarMV: [link]
GDocs: [link]
Goggles: [link]
Google Sky Map: [link]
Google Translate: [link]
GT Racing HD: [link]
Handcent SMS: [link]
Handcent SMS Hungarian Language Pack: [link]
Hawx: [link]
Hi-Q MP3 Recorder: [link]
HVG: [link]
Lets Golf 2: [link]
MarketEnabler: [link]
Mercury (Free): [link]
Modern Combat 2: [link]
MotoCharge: [link]
Motorola Defy fórum: [link]
No Lock: [link]
OliveOffice Premium: [link]
OpenOffice Document Reader: [link]
Opera Mobile: [link]
Parking Portal Beta: [link]
Quadrant Standard: [link]
RealCalc: [link]
Retro Camera: [link]
Sandstorm: [link]
SetVsel: [link]
ShareMyApps: [link]
Shazam: [link]
ShootMe: [link]
Silent Time Lite: [link]
Skies Of Glory: [link]
SkySiege: [link]
SlideIT Hebrew Pack: [link]
SlideIT Hungarian Pack: [link]
SlideIT Keyboard: [link]
Smartbench 2011: [link]
SmartCity: [link]
SMS Backup+: [link]
Songbird: [link]
Speed Test: [link]
Speedx 3D FREE: [link]
Splinter Cell Conviction: [link]
StabilityTest: [link]
SVOX Classic TTS: [link]
SVOX Judit Hungarian Voice: [link]
System Recovery: [link]
Terminal Emulator: [link]
ToggleDefyFlash: [link]
Toyshop Adventures® Free: [link]
TV Shows: [link]
Twitter: [link]
Unlock Key (please install free Version,too): [link]
URemoteDesktop: [link]
VitalPlayer: [link]
Waze: [link]
WIFI CAM Free: [link]
X-Plane: [link][ Módosította: ollie ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Led color tester
Most lattam marketen, elvileg tudja a LED szinet varialni...
Remelem segitettem vkinek
-
AtomCity
tag
válasz
Gaberiellb #15550 üzenetére
Bocs, letelt az 5 perc....
Mikori gyártású a tiéd? És honnan vetted? (blur-os v fél-blur-os?)
Igen, fény felé fordítva látszik... -
AtomCity
tag
-
Qbász
aktív tag
Tud valaki megoldást arra hogy a videót 854x480-ban lehessen felvenni? Próbáltam a Lg camera-t de ott a videó 5 másodperc után megáll és csak hang van.
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
válasz
Memmaao #15516 üzenetére
Csúnya lenne, ha a feszültsége magasabb lenne. Ez ugyanolyan mint otthon az áram, akkor is 230 volt, ha 16 ampert kapsz és akkor is, ha 32 ampert. A mah azt adja meg, hány milliampert tud leadni óránként, nagyon leegyszerűsítve. Ha ebből a telefon kevesebbet használ, akkor tovább tudja leadni az áramot. Szintén nagyon leegyszerűsítve. A feszültségnek ehhez semmi köze.
-
Kobak 27
tag
válasz
schmo07 #15542 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Sikerült a képeket szinkronizálni, ennyi nekem elég. Akkor marad a mostani rom, már csak a garancia miatt is.
Froyo-t akkor megvárom, kíváncsi leszek rá.
Tudtok mondani néhány olyan app-ot, amit mindenképpen érdemes rátenni a Defy-re? Hiánypótló, vagy hasznos alkalmazásra gondolok főleg.
Köszönettel. -
schmo07
tag
válasz
Kobak 27 #15540 üzenetére
A fél-blurös a többségnek jobban bejön. Gyorsabb, kevesebb benne a felesleges extra.
Én egy dolog miatt gondoltam volna jónak a blurt( távolból meg lehet találni, törölni a tartalmat, stb.) - de igazából (remélem) ezt úgyse használnám.
Az összes többi nélkül megvagyok, vagy tudom app-pal pótolni. (Bár úgy rémlik, ezt a lopásos dolgot is mintha láttam volna már a marketen...szóval lehet, hogy erre is van helyettesitő megoldás)Froyo: az, amire most mindenki nagy erőkkel vár, az hivatalos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #15471 üzenetére
Szvsz. jól látom a dolgot és nincs is kilátásban, hogy ez megváltozzon a közeljövőben?
[ Szerkesztve ]
-
Kobak 27
tag
válasz
schmo07 #15537 üzenetére
Igen, erre sajnos én is rájöttem. Van amúgy más köztudott hátránya a Trémobilos készüléknek, meg a fél blur-nek? Csak azért kérdezem, mert akkor addig nem kezdem el használni folyamatosan, amíg nem csinálok vele valamit.
Ez a Froyo-s rom hivatalos lesz vagy főzött? Itt ugyancsak felmerül majd a garancia kérdése. -
luw2win
őstag
Na kb 1.5 honap alatt meghalt a Defy-m hangszoroja...mm amivel hallgatom a beszelgeteseket... egyszer csak megszunt letezni...
mar megkaptam a csodas cseretelefont is Egy jo Samsung szetnyithatos, antennas, telot,
2 hetig kell kibirnom vele. Sajnalom hogy ennyire hamar elojott ez a hiba... kesobbre vartam, de sejtettem hogy egyszert meghal. Na mind1....
Akinek volt mar javitva, szerviz utan jelentkezett meg a problema? vagy sikerult normalisan orvosolni a problemat?
[ Szerkesztve ]
-
AtomCity
tag
Forrósodik a hangulat az xda fórumon
CyanogenMod7 2.3.3-al
720p-s felvétel készítése
A CM7 még nagyon alpha, de elvileg már jó pár dolog működik (jó sok még nem), de bíztatóak a hírek....
A 720p-s felvétel meg elvileg működik már, de szerintem még ez sem tökéletes... (csak piros lencsés fényképezős defy-vel működik, a zöld lencséstől hardveresen különbözik, ezért ott sajnos ez a módosítás nem működik)
-
x.pet
tag
Engem olyan 2200-as akku tulaj véleménye érdekelne az üzemidőröl, aki csinált akku kalibrálást, miután cserélte az akkut, de minimum kikapcsolva töltötte maxra. Van ilyen köztetek?
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy T-mobilos Defy-nak. Elkezdtem beállítgatni, és természetesen ugyanabba a hibába futottam bele, mint már korábban többen, hogy nem tudom a facebookos kontaktokat szinkronizálni. Alapvetően nem létkérdés, de jó lenne, ha működne. Érdemes mindenféle használat előtt rágyúrnom valami újabb romot, vagy hagyjam ezt a részét.
Ha új romot mondtok, akkor melyiket? Mindenképpen stabilt szeretnék, és gyorsat.
Régi kérdés, hogy ha új romot teszek rá, a garancia avval elveszik?
Válaszokat előre is köszönöm. -
kano
nagyúr
Nem azt mondta egy kolléga, hogy TELJESEN BIZTOS forrásból tudja, hogy 04.10-ig megérkezik a 2.2?
Tud valaki valamit róla? -
BobChemistry
őstag
MediaMarkt-ban lehet venni képernyővédő fóliát?
-
lynty
tag
hello
olyn app kéne nekm, amivel a kijelzőt a telefon megrázásával fel lehet ébreszteni....valakinek ötlet, tipp?
kerestem de nam találtam a marketen ami működik is...egyelőre
-
agyarka
aktív tag
válasz
Memmaao #15516 üzenetére
Memmaao
Ugye ezt a kérdést Te sem gondoltad komolyan?
A nagyobb kapacitás azt jelenti, hogy adott áram erősséggel terhelve az akku később éri el a kritikus feszültségi szintet. Ez nem azért van, mer nagyobb a kezdő (fullra töltött) feszültség hanem azért, mert fizikailag nagyobb a nagyobb (azonos technológia esetén), vagy azonos térfogat esetén az energia sűrűsége nagyobb.[ Szerkesztve ]
-
AizawaKouta
tag
Igen, a Defy-n is fenn kell lennie. Marketről leszeded és telón elindítod, majd pc-n és utána wifi-n simán megy minden. Névjegyeket jobb vele szerkeszteni mint a telefonon pötyögni. Ki tudod választani milyen profilba legyen. Nálam minden google profilba van. A címeket is tudod ellenőrizni a gépen, térképen. Amiből másik profil pl. Facebook is van azt meg Defy-n lehet összefűzni hogy ne kétszer legyen meg a névjegy
-
CoolBoy323
nagyúr
-
bepe79
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
Memmaao #15516 üzenetére
Nekem tegnap 12 óra alatt lemerült 5%ra az első éles napján. Ebben 4 óra netezés és játék volt, más szinte semmi, telefon kb 10 perc. Ez nem sok plusz a gyárihoz képet, sőt. Előtte lemerítettem kikapcsolásig és kb 6 órát volt töltve a telefon kikapcsolva. Ha nemnyúzom, akkor a gyárival elketyeg 2 napot (nem kapcsolom ki, se flight mód, wifi bt 3g on nappal), ezzel meg érzésre kevesebbet bír.
Valami tipp az üzemidő nyújtására? Nem, nem fogok kikapcsolni semmit. -
WatMat
csendes tag
Helló. Defyn hogyan kell a képernyőről "fotót" készíteni? Előre is köszönet a segítségért.
-
BobChemistry
őstag
válasz
leslieearth #15515 üzenetére
Köszönöm srácok!
-
Andida tesztelés megkezdődött, úgy néz ki, 2% alatt van a merülése óránként, viszont az fura, hogy teljes töltés után ennek is 4120 V körül van a teljes töltöttsége? Nem kéne a gyárinál magasabbnak lennie, ha tényleg 2200 mAH-s??
-
leslieearth
tag
válasz
BobChemistry #15512 üzenetére
hi!
múlt heti, webshopos teló szintén független
-
Qbász
aktív tag
válasz
BobChemistry #15512 üzenetére
Vasárnap vettem és független. Kérdés ha simán root-olom de romot nem cserélek az unroot elég ahhoz hogy a szervíz ne kössön belém ha gond lenne v.mikor a telómmal?
-
BobChemistry
őstag
Döntöttem, megveszem a T-nél (ha van). Valaki vett tőlük mostanában? Érdekelne, hogy vajon függetlenek-e még.
-
pomk
őstag
válasz
AizawaKouta #15451 üzenetére
Üdv!
Te hogyan tudtad működésre bírni a MyPhoneExplorer-t a Defy-del?
Én a következő lépéseket tettem meg az ügy érdekében:
1. Bluetooth gép hátuljába /elejébe is próbáltam, ott sem jó /bedug, megvár míg feltelepül.
2. MyPhoneExplorer elindít, beállítások, Bluetooth, COM20 kiválasztása.
3. F1 - kapcsolódás....
4. "A kapcsolatot nem sikerült létrehozni: A telefont nem sikerült azonosítani."Telefon Bluetooht és Discoverable bekapcsolva.
MyPhoneExplorer verzió: 1.81.Edit:
Öööö, mintha lenne egy gyanúm. A telefonon is telepítve kell lennie a MyPhoneExplorer-nek? -
AtomCity
tag
XDA-n olvasgattam már régebb óta egy topicot ([ROM] Hancock 1.11 720p Recording ! Enter dev´s), ott azt írták, hogy van külön piros és zöld lencséjű kamera.
Nektek milyen van? Nekem piros volt a februári defym....
Állítólag a 720p-s hacket csak a piros lencsésen lehet megcsinálni, vki tud ennél többet? -
szabz
tag
hah
asszem meg a teknika
csak mivel v 3 szor próbáltam ezért meg3szorozódtak a névjegyeim
na majd törlök vhogy
kellemes estét mindenkinek
-
szabz
tag
ha csak 1 névjegyet másolok át akkor olvassa de nem ajánlja fela mentést....
-
rum-cajsz
őstag
hajtogass asztali tartót, Defyhez:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Apple iPhone 16 256GB Teal, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kékeszöld, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple IPhone 14 Pro 128GB független
- iPhone 15, Black, 128GB, Független, Garancia
- Motorola Edge 50 Neo 256GB/12GB RAM Pantone Grisaille, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó Iphone 16 Pro Max 1Tb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest