Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
frisco
aktív tag
2 napja vagyok én is Defy tulajdonos, de már az első hsz-től, Zsírfecske/Abe színrelépésétől követem a fórumot, már amennyire telefon nélkül lehet.
Nekem is a fórumból jött az ihlet, hogy most vegyem: így a piros szolgáltatónál 58ezerért sikerült hozzájutni jóllehet a céges SIM-kártya Telenoros.
Szóval - bármennyire is unalmas azoknak olvasgatni akiknek már van ilyen telefonjuk - szükséges rossz a téma szereplése a fórumban, köszi aki türelmes e tekintetben.
Első benyomásaim: ez szó szerint értendő, mivel az Android is új számomra.
Nagyon kézreálló, nagyos kezes jószág, pont ideális (szerintem) a kijelző méret és a kezelhetőség.
Az Android is tetszik, a root-opciót még nem mertem kipróbálni.
Próbálgatom az alkalmazásokat, ami nekem nagyon fontos volt:
MotoNav tökéletes, nagyon pontos, jól bekalibrálható és pont a 480x584 felbontásra van optimalizálva.
Jorte naptár szerintem a legjobb és magyarul is fel lehet tenni. Igaz alapból nem megy, fel kell hozzá tenni a Morelocale2 nevű alkalmazást és hozzá adni a magyar nyelvet (HU, hu)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Orvosi kérdések
- 3D nyomtatás
- Iqos cigaretta
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest