- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz CoolBoy323 #13399 üzenetére
Valóban nincs "rajta", de "rajta" volt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz octavius59 #13397 üzenetére
örülök, h sikerült!
más: az IP67 szabvány NINCS rajta, akármit mondtok!! ha rajta lenne, hivatalosan, akkor kötelező lenne gariba cserélni ha beázik, poros lesz stb.
én a gorilla glassban se vagyok biztos, h az az... bizonyítékom
-
Narxis
nagyúr
válasz Gaberiellb #13396 üzenetére
Én inkább lexarom, majd tesztelem vészhelyzetben amikor tényleg véletlen vízbe esik.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
octavius59
csendes tag
Sziasztok!
Mondom a fejleményeket a poros kijelzővel kapcsolatban. Reggel bevittem a T-Pontba ahol vettem, a szervízes nagyon készséges volt. Nézi a telefont látja, hogy poros belül. Tanakodott, hogy mi legyen mivel 3 napon belül vagyok. Végül kicserélte egy vadi újra, mert meggyőzően érveltem, de láttam az arcán, hogy "mit is csinájak". Azt mondta, ha pld. a Zte Blade lenne kapásból elhajtana mert arra nincs porosodás garancia (erre sincs)! és nagyon sokat vissza vittek belőle ezzel a hibával. Továbbá azt is mondta, hogy Ip 67 ide vagy oda a telefon nem "zuhanyzásra" való és be fog ázni előbb-utóbb. Tanácsolta, hogy vegyek hozzá tokot, -már van- mert a kijelzője is karcolódik és azzal végképp semmit nem lehet csinálni. Szerinta ez a telefon is csak "egy a sok közül" jó marketinggel, semmi hokuszpokószt nem tud, androidos jó ár érték aránnyal+független. Szóval kicserélte de ha kekekeckedi akart, tudott volna. Srácok konklúzió: Tok, fólia, nem kell úszni vele. Vigyázzatok rá mert a beázás nem garis és kamu, hogy "ez asztán döfi". Nekem nagy tanulság, hogy sajnos beleugrottam, mert meggyőztek a videók de higgyétek el, hogy azok a telefonok amik "úsznak" előbb-utóbb a kukába végzik garancia nélkül! Megszeretném köszönni mindenkinek a segítségét akik segítettek, hogy megoldódjon a probléma.
Köszönöm. -
Gaberiellb
senior tag
azért én még nemakarom ilyen negativan látni a dolgojat 1hét után, és remélem hónapok mulva is birni fogja a strapát, és nem csak egy nagyon jol sikerült promo áldozatai leszünk! Nekem legalábbis nagyon sokat számit "strapatelefon" mivolta, többek közt ezért vettem 85-ért ami azért nem kis pénz, fölleg ha nem is hozza azt, amiért megvetted! Eddig én abszolult elégedett vok vele, sött.... Viszont ez a vizálosági mizéra naon idegesit, lehet hogy betesztelem de lehet hogy inkább lexarom!
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Narxis
nagyúr
Szerintem ezek nem általános hibák. Az IP67 vagy mi minősítés pedig megvan a telefonnak, reklámozták is csak aztán rájöttek, hogy mindenkinek az lesz az első dolga, hogy kipróbálja a Defy-t medencében búvárkodva, dobálva, karcolgatva és inkább visszavonták hivatalosan, hogy ne kelljen vállalni az esetleges szervizes költségeket.
Ha szétnézel youtube-on akkor rengeteg Defy strapateszt van, kedvencem az egyik homemade teszt ahol amerikai fociznak vele, srác a földre teszi állítva aztán izomból belerúg. A Defy elrepült messzire, aztán odamegy, felveszi, bekapcsolja és működik hibátlanul. Viszont a rúgás helyén rendesen megkarcolódott a hátlap.
A Desire jó teló, de még ennyire se strapabíró.
-
kano
nagyúr
A kettő közül inkább a Defy. Nincs vele semmi baj alapból csak az amiket írtam. A Desire-nek nagyon kevés a belső memóriája.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Gork
tag
Na srácok, kezditek elvenni a kedvemet a Defy-tól, pedig nagyon be voltam már lelkesülve a vásárlására! De a hangszóróproblémák, beázások, gyenge támogatás egyre inkább kezd lelombozni. Holott pont azért választottam volna ezt a telefont, mert bár teljesen hétköznapi használatra lenne, azért bárkinek kicsúszhat a kezéből és rosszul esne, ha bezúzódna a 80 ezres telefonom kijelzője. Jó tudom, hogy a Gorilla G sem golyóálló üveg, de azért elég komoly fegyvertény az ütés-, por- és cseppállóság. Amúgy pont néztem, hogy webshopokban gyakorlatilag a Desire 5-10 ezerrel drágább, mint a Defy. Ti melyiket választanátok? Azt a plusz 5-10-hez talán még ki tudnám sajtolni az asszonyka hozzájárulását!
-
kano
nagyúr
válasz Gaberiellb #13391 üzenetére
Szerintem egy kamu/marketingduma az egész.
Nézzünk 1-2 tényt:
- azt mondták, hogy IP67-es a telefon, erre kiderült, hogy mégsem (vagy mégis, de nem vállalják az ebből eredő károkat?);
- GorillaGlass kijelzője van, nem szabadna minden kis dologtól karcolódnia, de mégis karcolódik;
- a tömítések sz@rok, legalább is az USB tömítése;
- ha befolyik a víz a tömítés elállása miatt akkor nem vállalnak felelősséget érte;
- a gombjai lötyögnek egy kis használat után.
Konkrétan így kell behazudni egy telefont egy kategóriába (strapatelefon).[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Gaberiellb
senior tag
válasz hétalvó #13388 üzenetére
Hát ez jó gáz, vêgülis most megkapta az ip67-et vagy nem, mer már mindenhol mást hallani! Egyêbként az usb dugoról: tényleg nem a legjobb, nekem egy hetes a felsöbb része kicsit máshogy áll mint kéne magyarul nem áramvonalas, vizbe még nemmertem belerakni fullon, pont ez miatt! Ráadásul nincs erre gari, de belegondolunk egy picit érthetö abbol a szempontból, hogy azt nem tudják ellenörizni hogy tényleg mindent faxán jòl bedugaszoltál ez a gyártó mellet szól, viszont az melettünk hogy egy röviden életálló telot vettünk pont azért hogy birja a strapát aztán pár hét mulva meg kinyiffan és igy jártál szisztéma. Amikor bejõtt ez a teló a csapbol is ez folyt hogy ip67! Mostanában meg az hogy visszavonták a minösitést. Hát ez van kelett a promò! Lehet hogy ez a beázási mizéria ezerböl egyszer van, azt hogy ez meg rossz arány-e, azt döntse el mindenki.
-
addikt
válasz hétalvó #13388 üzenetére
Én nagyon gyorsan leszoktam a vízbemártásról, mivel olyan szinten halkul el a hangszóró, hogy utána 2-3 órán át csak kihangosítva tudok vele beszélni. Az usb takaró tényleg már nem tömít úgy, mint az elején, de sztem nem a fedél, hanem a nyílás körüli gumi a hibás érte.
My name is Bond, James... Dean.
-
hétalvó
addikt
egyébként meg nyugodtan be lehetne írni az első hsz-be, hogy a defy-k nem vízállóak és nincsen rá garancia ha beázik. az usb csatlakozó nincs szigetelve !!!
szerintem jó pár ember pénztárcáját megkímélnénk egy.
a motorola meg elmehet a francba, be kellene jól perelni megtévesztésért és visszavinni nekik az összes telefont gariba.
igen az enyém is beázott és nem garis 85000Ft ment a kukába...
ennyit a nagy hype-ról, jó lenne ha mindenki a földön járna
10x kibírta a vizet 11x nem, elvetemedik az usb dugasz nem tapad rá az oldalára, mert vacak anyagból van.
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Gaberiellb
senior tag
válasz zsirfecske #13385 üzenetére
Faxa! Tesztbe pedig azt irták faxán megy, jó tudni eztis! Akkor gondolom hardweresen képtelen erre! Fákk
-
zsirfecske
addikt
válasz Gaberiellb #13384 üzenetére
720p mindenhogy szaggat, ne írjátok hogy megy. max vmi kis bitrátás hd xvid, vagy hw mp4 mehet jól.
-
Gaberiellb
senior tag
Hi! Kiprobáltam ezt a 720p felbontásu videolejátszást, nekem szaggat mint álat, 2.51-em van minden gyári, amivel probáltam én is rockplayer, vital player de mindkettönél élvevhetetlenül szaggat, hardwer modba else se indul azt irja hogy cant play video, softweresen meg nagyon akad! Gyári rom lenne a probléma?
-
bwoay
nagyúr
válasz CoolBoy323 #13372 üzenetére
fogalomzavar. ha megkapta a minősítést, akkor megállta a helyét. bevizsgálták és megfelelt, ez ilyen egyszerű. ugyanakkor a motorola nem vállalja a felelősséget, így az IP67 nem számonkérhető, annak ellenére, hogy igaz.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
addikt
válasz norbi93 #13375 üzenetére
Awzt látom, hogy poros, de te azt hol látod, hogy hol megy be? A gg és a keret közt nekem is van rés, de nem porosodik ,csak maga a rés.
# Rizso: magyar ékezetek: ISO-8859-2 encoding mode. Hw gyorsítás a 720 p-hez, sw gyorsításon nem fog a hang csúszni.
Egyébként fizetős, de tökéletes: rock player[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
720p szaggat (nem tudom, lehet a defy nem is bírja szaggatás nélkül), sorozatnál meg csúszik a hang, ékezetes karaktereket nem szereti...Egyéb ötlet?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
CoolBoy323
nagyúr
ilyen "bug"ja van az LG P500aknak is, h beporosodik a plexi alatt... csak ott ez tömegjelenség, itt meg egyedi!
és nyugodtan kérj cserét, ha 3 napon belül van, hisz ez JOGOD!! vigyázz a szervizesekkel, mert akarva-akaratlanul is átvágnak, ha nem értesz hozzá, nem vagy tisztában a jogaiddal!
-
norbi93
senior tag
válasz octavius59 #13373 üzenetére
hát ezen a képen nagyon szépen látszik hogy a telefon oldalánál a tömités hol hibás, és hol megy be ez a nem kevés por a telefonba. semmiképp se rakd vizbe, mer akkor volt egy defyd!=S egyböl beázna=S holnap vidd vissza, mer ez garanciális probléma, ha meg bennevan a 3napban, akkor nyugodtan kérj egy ujat=) csak elötte factoryzd le ezt=)
-
norbi93
senior tag
válasz mézespálinka #13370 üzenetére
igy van. ha beázik, az nem garis=)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz mézespálinka #13370 üzenetére
sajnos... érdekes, h nem "hivatalosították", biztos sejtették, h nem állná meg a helyét
mellesleg a T oldalán ott van, h IP67, szóval ha ottani a teló, akkor ezek alapján garis... ha pattognak, esetleg egy OFE vagy egy Békéltető testület felkeresése javallott...
-
Kyller
senior tag
válasz octavius59 #13365 üzenetére
Szerintem érdemes megfürdetni! Ha beázik, még egy indok, hogy visszavidd!
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
norbi93
senior tag
válasz octavius59 #13360 üzenetére
küldj fotot rola légyszi=) aztán azalapján meg lehetmondani, hogy megéri-e megfürdetni=) hogyha a gorilla glass rétegei között van, meg ne fürdessed, mert ha a por bemegy, akkor a viz is befog. azmeg nem nagyon garanciás tudtommal=)
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
-
octavius59
csendes tag
Ha jobban megnézem, olyan mintha"rétegesen" lenne benne az az apró por. Ha csap alá teszem kijöhet a rétegekből? Mert akkor megpróbálom, ha meg beázik holnap vissza és csere. Mit gondoltok?
-
Edge
veterán
-
feketepeti
aktív tag
válasz Gaberiellb #13312 üzenetére
Nekem van mindkettő, korábban leirtam egy rövid összevetést keress rá a hozzászólásaim között.
-
rum-cajsz
őstag
Nekem korábban volt ilyen gondom, a 2.51 és a roter firmware frissítése megoldotta, most kipróbáltam ezt, amit tanácsoltál, de ettől teljesen elromlott a kapcsolat nálam, elkezdte a kapcsolódik-bont végtelen ciklust.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
octavius59
csendes tag
válasz norbi93 #13358 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy csak a glassok közé ment? Nem mertem csap alá tenni, mert ha még ez is rossz, akkor rácsesztem. Mit tanálcsolsz, tegyem csap alá, hátha kijön? Van róla fotóm ha gondolod elküldöm megnézed. Nem akarom vissza vinni, mert nagyon jó teló, de bosszant. Lehet, hogy csak egy fürdés jót tenne neki? köszi
-
Repp
tag
válasz octavius59 #13356 üzenetére
Apró karc nekem is van, de por az nincs.
-
norbi93
senior tag
válasz octavius59 #13356 üzenetére
a kijelzőbe por nem mehet, oda agorilla glass köré szokott menni por nekemis, de az csak egy rés, és nem megy bele, szóval egy fürdéssel ki is jön belőle=) szóval a tied elég egyedi eset, én vinném gariba. a karc meg megesik, az enyémen is van egy.
-
rizso
addikt
Tudnátok mondani egy jó video playert, ami
- 720p-s tartalmakat is lejátssza
- kezeli az .srt fájlokat
- képméretet/méretarányt lehet állítani
- ismerjen minél több kódolástAz is megfelel, ha mondjuk külön-külön ajánlanátok valamit a felsorolt pontokra. Nézegettem már párat, de még nem találtam meg az "igazit".
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
octavius59
csendes tag
Sziasztok,
Érdekelne, hogy mit gondoltok arról, hogy 3 napja vettem egy Defy-t és még nem volt hozzá tok a zsebembe tartottam. A kijelző bal felső sarkában látom, hogy kicsi apró porszemecskék vannak kb 3 cm-es tartományban. Mivel porálló nem gondolnám, hogy ez normális. Semmi strapa, csak egy zseb. A másik telóm X 10 minivel ilyen nem volt pedig az egy "átlag" telefon. Ez normális, vagy rosszul rakták össze. Azon a kis hézagon mehetett be a por ami a kijelző borításnál van. Arról már nem is beszélve, hogy van rajta egy kis karc, és csak farmerzsebbe volt. Szóval ez egyedi ,vagy járt már így valaki, mert ha egyedi akkor vissza viszem -3 naposba- mert valami nem oké. T-mobile-os persze független.
-
norbi93
senior tag
válasz mézespálinka #13353 üzenetére
ha vígasztal, az enyém hangszóróhibás az első héttől, de még nem vittem fel pestre szervízbe. azért kellemetlen, hogy utazgatnom kell pestre, hogy tudjak telefonálni egy 82k-s telefonnal.
-
fa4hu
őstag
Többeknél előfordult, hogy a TP-Link router nem ment mixed módban a Defy-vel. Ha az "Enable WMM" elől kiveszitek a pipát a Wireless Advencedben, akkor remélhetőleg mixed módban is menni fog.
-
norbi93
senior tag
válasz mézespálinka #13351 üzenetére
akkor ott nemnagyon van pixelhiba=)
-
Zolás
addikt
válasz JasonD #13348 üzenetére
Rányomtam, és lefagyott Most müködik rendesen. köszi.
Amugy be volt pipálva, de gondoltam kikapcs-bekapcs nem árthat. És igazam lettCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Memmaao #13343 üzenetére
Fent van a mototorch, de nem tudtam hogy csinál ilyet. Kb azóta fent van hogy megvan a készülék.
Letöröltem, ujraindítottam, és ugyanugy nincs lockscreen.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Akadt egy kis gondom...
Eltünt a lockscreenem. Már 2x ujraindítottam a telefont és nincs lock. Kikapcsol a képernyő, de ha megnyomom a bekapcs gombot, rögtön a rendes kép fogad, nem a lock-os-csúszkás. Ilyenkor mi van?
Ful alap rom, még a 2.51re vagy mire se upgradeltem, és 3 hete nem telepítettem progit.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
agba
tag
válasz leslieearth #13287 üzenetére
2.1
-
tzl
senior tag
válasz Gaberiellb #13335 üzenetére
Nekem van egy beragadt fehér pixelem, de nem foglalkozom vele, gyak nem látni, csak totál fekete képnél, pl. Boot közben.
-
tzl
senior tag
A lost könyvtárba Az árva fájlok szoktak kerülni, azaz olyan fájlok, amik érintetlenül ott vannak a tárolón, de nincs bejegyzésük a fat-táblában, vagy ext alatt nincs node-juk. A Linux nem kiterjesztés alapján ismeri fel a fájlokat, így törölt, de integráns adatokat fel tud ismerni és elmenti őket. Olyankor lehet árva fájl, ha pl. A Win nem jól üríti a kukát, vagy lefagy a telefon, miközben vmelyik app éppen fájl műveletet végzett stb. Alapvetően üríthető a könyvtár, ha nem hiányzik a fájlok közül semmi.
-
sub71
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy ma rootoltam a Defy-t, ami sikerült is . De! eddig, ha felmentem a marketre a kategóriákat magyarul írta ki, most már angolul. Telepítettem a picassa-t, eddig az is magyar volt, most angol! És még pár programm: beautiful widget Red Bull alkalmazások stb... Van valami összefüggés a rootolás és a "visszaangolosodás" között?
-
norbi93
senior tag
válasz mézespálinka #13328 üzenetére
hacsak kamera alatt látszik, és sima fekete háttérnél nem, akkor nem pixelhiba=) de a tuti teszt az, hogy beviszed a wc-be, lekapcsolt villannyal, egy fekete hátteret bekapcsolva. ha a fekete képen látsz pixelhibát, akkor az para. ha nem, akkor nincs semm gebasz=)
-
Gaberiellb
senior tag
Eleg valoszinü, hogy pixelhiba! Nekem spicánál volt ugyenez! Szervizesek meg hülyének néztek, hogy a faxa pixelnézö programjaival semmit sem találtak, axtán mikor mondtam vigye be a sötétbe kamera modba, egyböl feljajdultak hogy tényleg ottvannak! De csak bizonyos százaléknál cserélik, ha egyáltalán kicserélik és nincs rá gari, hogy egy teljesen hibátlan lcd-t kapsz majd bele egy hònap várakozás után!
-
gagavectra21
tag
ha fekete hàttérnél nem làtszik akkor nem pixel hiba..
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
Repp
tag
Egésségedre, tőccseggyet nekem is Gratula a telóhoz!
Szerintem csak koszos a képernyő. De lehet pixelhiba is
-
mézespálinka
senior tag
Nah, én is beléptem a defy tulajok közé remélem hosszú távú kapcsolat lesz
Azonban egy kérdést már fel is tennék. Fényképezés/videózás közben, ha sötét színű tárgy felé fordítom a telefont, megjelnik két kis kék pontocska, valahogy láttam már egy pirosat is. Azonban ez sem mindig jelenik meg, és ha láthatóak is, csak fekete tárgyaknál. A képeken nem szerepel, egy videóban viszont, mikor visszanéztük, észrevettük. Azonban ha egy fekete hátteret teszek be háttérnek, akkor a kijelzőn nem látszódik. Eddig csak kamerázás közben vettem észre. Ez lehet az említett pixelhiba? Ha bizonyos szögből nézem a telefont kamera közben, több iylen is látszódik. -
Halo
senior tag
válasz Maxtreme #13305 üzenetére
mondjuk most lusta voltam szétnézni, de van valami speckó lomtár mappa, csak az egyszerűség kedvéért hívtam lomtárnak... no, csak megnéztem - LOST.DIR
és a furcsa, hogy most is van benne cumó... pl. régi képek... valaki aki ért hozzá felhomályosíthatna, mi és hogyan kerül bele ebbe a mappába, valamint vissza lehet-e állítani innen, vagy... nem is tudom, mi mire jó itt...tzl...?
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
gagavectra21
tag
válasz Bond41 #13310 üzenetére
Én is gondolkodtam desire-re cserélni lett volna rà lehetôségem is,DE..a desire belsô memóriàja sokkal kissebb mint a defyé..ez nekem màr nem valami bizalomgerjesztô..+nincs gorilla glass,strapateló tulajdonsàgom,kompakt méret stb.szerintem ez épp elég indok ahhoz,hogy megtartsam a defy-t (feltéve,hogy a javított hangszóróval bírja legalàbb az idei évet) amíg nem jön valami hasonlóan szimpatikus tegràs mobil addíg marad a defy..
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
addikt
válasz zsirfecske #13319 üzenetére
Nekem képen nem is igazán jött be, de amikor kipróbálhattam és nyomkodtam egy fél órát, hát nagyon nehezemre esett visszaadni...
-
rum-cajsz
őstag
válasz talamasca #13317 üzenetére
Pedig a vas nem bírja az OS újdonságait, kollégámnak 3gs van, kipróbáltam. Én elhiszem, hogy nem jött be neked az android, de ha iOS-t szeretnél használni, és hosszabb távon, én azt javasolnám, ne vegyél GS-t.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
rothadt
aktív tag
válasz rum-cajsz #13316 üzenetére
nem android fícsör, a nokián is volt úgynevezett teljes karaktertámogatás és akkor ha elküldted az sms-t azt úgy is kapta mega másik oldal, ahogy elküldted, nem rövidültek a karakterek. azaz az é az nem rövidült, de az á az a ként ment el, meg már én sem emléxem pontosan mi ment, mi nem, de az a lényeg, hogy ez az oka.... amikor írod a karaktereket, ha figyeled a hátralévő karakterek számát, látni fogod mely ékezetes magánhangzók esetén rövidül....
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Obi Wan
tag
Win xp n hogytudok megosztani ugy meghajtot hogy a,defy lassa?
Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
rum-cajsz
őstag
válasz Gaberiellb #13312 üzenetére
A Dezsőnek két előnye van, a nyílt bootloader, és az ebből következő custom romok. A másik a jobb frissítés támogatás.
A hardver eltérés elenyésző szerintem, az IP67 meg a defy előnye.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
fkrinya
tag
Hali!
Egy normál sms-be 160 karakter fér nekem viszont kb 70. Wave-em volt ezelőtt és ott is így volt, de ha az ékezetekkel variáltam, akkor kibővült 160-ra.
Itt van erre megoldás?Köszi!
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Bond41 #13310 üzenetére
Lehet hogy hulye kérdés, de a desire mennyivel jobb mint a defy? Azt tom hogy etalonnak számit, de tényleg ennyivel jobb? Még nemfogtam a kezemben ezért nemtom, teszvideok alapján nem egyben jobb a defy, pl 3d-ben, vagy csak azért drágább mert htc? Abban tudom hogy 1gangos proci van, ami szerintetek jobb? Mármint tudásban. Melyik a jobb?
-
Dotcom
aktív tag
válasz Memmaao #13306 üzenetére
nekem 67-ért sem volt alternatívája. és lehet ma sincs. DHD-n gondolkodtam még, előfizuval részletre, de nem...
wave? nekem tetszett, akartam is olyat venni, mert az is egy bestbuy volt, nade bada? tördelés nélküli netezés? 3,2-es kijelző? stb. esélye sem volt, amint megjelent a defy...az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
Bond41
csendes tag
válasz Mr.Rain #13289 üzenetére
Szia!
A T-nél van még a HTC Desire.
Dominóban:99741Ft
1 év hűséggel: 94991Ft
2 év hűséggel: 85491Ft
Ugyanezekkel a feltételekkel a Defy:
92141Ft
85491Ft
75991Ft
Namost a Desire nem egy Samsung Ace, ami felmerült alternatívaként.Ha van még ennyid érdemes elgondolkodni. Nekem Defy van és gondolkodom a cserén.
üdv -
addikt
válasz CoolBoy323 #13307 üzenetére
Abban mi a "kifikázás”, hogy fele akkora a felbontás és amoledizált, túlszaturált a kijelző színei?? Wave II-vel ugyan ez a helyzet. És ezt a samsung is vállalja, hogy az LCD-s telefonjaikkal próbálják az amoledes színvilágot hozni.
-
CoolBoy323
nagyúr
nem mondtam, h jobb az ace, tisztában vagyok mindkettő telefonnal!
de nem kell így kifikázni, ahogy TE tetted!!
inkább örülj, h sikerült ilyen áron beszerezni a defyt, és csá!
-
addikt
válasz CoolBoy323 #13301 üzenetére
Ember, Te miről beszélsz?!?!?! Te kezdtél el x10, samsung dolgokról reagáli egy defy fórumban?!?! Mondjam azt, hogy minden szar? Miért mondanám? Van a defy-n kívül millio jó telefon! De 40k-ért, amennyiért én vettem, nincs versenyképes alternatíva, 70k-ért van szóba jövő alternatíva, (pl samsung wave), de ezt döntse el az, aki épp ott tart, hogy van 70k-ja és okostelefont akar venni, arra meg ott a melyik okostelefont vegyem topik! Mit vársz, nyílván itt senki nem fog kiállni egy galaxy ace mellett, ez nem a galaxy ace fórum!
És mivel írtam, hogy az ikertestvérem elég jó beosztásban dolgozik a samsung-nál, volt szerencsém az összes, még itthon meg sem jelent samut végignyomkodni! Ha 1-1-ben cserélne velem valaki, szó nélkül cserélném a defy-t google S-re! De sgs II-re is! Megkaptam volna a wave-et fél éve beszerzői áron, ami jóval a bolti alatt van, de a defy jobban tetszett és olcsóbb volt, ennyi!
Az ace meg a paraméterei miatt, az s5230-ra emlékeztető előlap miatt és a fele ekkora kijelzőfelbontás miatt nem jöhet nálam szóba, mert láttam, használtam, nem tetszett.
És, ha már ennyi embert behúztál egy off-lavinába, szerintem Te folytasd OFF topik a dolgot![ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Hát de a Moto-n nincs alma logó, így nem menő a haverok előtt
Amúgy jah. Kb akkora visszalépés.
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
válasz Maxtreme #13215 üzenetére
jah.
nálam mondjuk "csak" 8 gb hussant el valamikor valahogy... a lomtárban találtam is 8gb-nyi cumót, s rájöttem hogy az volt az... csak nem volt kedvem visszagyomlálni egyesével a file-okat. meg mondjuk x-akták első évad volt - lehet, az igazság valóban odaát van...hogy mikor jöttek érte az ufo-k nem tudni - egyszer csak, mikor néztem volna, nem találtam.
hm.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
rothadt
aktív tag
válasz CoolBoy323 #13301 üzenetére
nem akartam az előbb reagáéni, de emellett már nem lehet elmenni... sztem most te vagy abban a helyzetben, hogy mindenki hülye aki itt szembe jön... (tudod, a pályán)
ez butaság hogy szép a képe, mivel ha volt már kezedben ilyen, meg olyan, ami olyan felbontással bír és te nem látsz különbséget, akkor ne vezess autót, mert esetleg majd rosszul sorolsz a pályára... nem versenyzünk, csaksztem mind tisztánam vagyunk vele (pláne a vodások, akik annyi körül vettük, mint a galaxy3), hogy ezen az áron nem létezik alternatíva, de még 70 környékén is keresni kell és itt még nem beszéltünk arról, hogy ha kap egy kis vizet bármelyik, akár 300k-ért, nem fog tudni utána működni. felesleges vita. de behúztálborzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest