Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
hétalvó #13388 üzenetére
Hát ez jó gáz, vêgülis most megkapta az ip67-et vagy nem, mer már mindenhol mást hallani! Egyêbként az usb dugoról: tényleg nem a legjobb, nekem egy hetes a felsöbb része kicsit máshogy áll mint kéne magyarul nem áramvonalas, vizbe még nemmertem belerakni fullon, pont ez miatt! Ráadásul nincs erre gari, de belegondolunk egy picit érthetö abbol a szempontból, hogy azt nem tudják ellenörizni hogy tényleg mindent faxán jòl bedugaszoltál ez a gyártó mellet szól, viszont az melettünk hogy egy röviden életálló telot vettünk pont azért hogy birja a strapát aztán pár hét mulva meg kinyiffan és igy jártál szisztéma. Amikor bejõtt ez a teló a csapbol is ez folyt hogy ip67! Mostanában meg az hogy visszavonták a minösitést. Hát ez van kelett a promò! Lehet hogy ez a beázási mizéria ezerböl egyszer van, azt hogy ez meg rossz arány-e, azt döntse el mindenki.
-
válasz
hétalvó #13388 üzenetére
Én nagyon gyorsan leszoktam a vízbemártásról, mivel olyan szinten halkul el a hangszóró, hogy utána 2-3 órán át csak kihangosítva tudok vele beszélni. Az usb takaró tényleg már nem tömít úgy, mint az elején, de sztem nem a fedél, hanem a nyílás körüli gumi a hibás érte.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo 3
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi haladó szinten
- Tippmix
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest