- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberiellb
senior tag
Kicsit probáld áligatni az opciokba,.tuti, hogy auton-n volt! Egyértelmü hogy a fényhatások beálitásai nem stimmelnek látszik a kèpen, ha ez se segit, market->camera 360 letöltését tudom ajánlani, sokkal több funkcio van benne mint a gyáriban, sok sikert.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Badb0y
addikt
válasz Stauffenberg #12372 üzenetére
figyi, használtál autós töltőt ?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Gaberiellb
senior tag
Hát komám valamit naon elcsesztél, ezt hogy hoztad össze? Fénybe rossz képet csinál???? Egy telefonrol beszélünk? Szerintem az ujjadat otthagytad a kameránál, más lehetöség amit
Nemhiszek hardwear hiba! Fölleg ha a haver nokiája jobbat csinál nappal? Mivan?Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Badb0y
addikt
Hosszú hvégén Eger felé jártunk és konkrétan Egerszalókon illetve Eger egyes területein nem volt térerőm olyan helyen, ahol pl a körülöttem lévő embereknek volt. Tapasztalt már valaki térerőproblémát?
Nincs rajta semmi új rom.
Szerk:
Látom nem vagyok egyedül, az utóbbi postokban többeknek is ez a problémája.
Ja és vodás vok.
[ Szerkesztve ]
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
schmo07
tag
válasz kungzi #12793 üzenetére
Javagyúgy ! Cseles
Fotók:
nekem is sötét általában, ezen az "edit"-ben a perfect touch vagy az advanced-en belül egyéb állitgatások segitenek.
Ami engem jobban bosszant, hogy nagyon gyakran homályos lesz a kép. Hiába állitom mondjuk sport-ra (gondolom, annak illene nem bemozdulna), mégiscsak... szerintem a régi SE-m jobb fotókat csinált.
Igy aztán inkább nem is nagyon fotózgatok vele, csak ha muszáj.
Ezt leszámítva változatlanul imádom[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
nem újonnan veszem
-
sheep
addikt
válasz tyll30 #12784 üzenetére
persze, igazad van h nem fényképezőgép
nem is azért vettem
csak hogy fényes nappal ne lehessen vele normáis képet csinálni?
(ez pl verőfényes időben készült: [link])
ez sztem elég sötét9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
zst
tag
Üdv.
Éppen ma voltam egy helyi vodafone üzletben, ugyanis mára ígérték a defy-t. Persze ezt múlt héten.
Természetesen ma sem lett belőle semmi, a legfrissebb infójuk szerint e hónap (március) végére vérható a szállítmány. Katasztrófa....
[ Szerkesztve ]
-
schmo07
tag
válasz harijani #12788 üzenetére
Harijani,
Szivesen !
Emlékeztem rá, hogy valaki már jól összeszedte, mert nekem is kellett annoKungzi,
és honnan veszel vodásat? A vodától biztos nem. Szerk: Illetve nagyon valószinü, hogy nem.
A T-nél szerintem nagyobb eséllyel próbálkozol. Legalábbis a webshopban mintha most éppen lenne.[ Szerkesztve ]
-
tyll30
tag
Tudomásul kell venni ez telefon nem fényképezőgép! (mindkettőt másra találták ki ! )
Ennek ellenére én is sok képet csinálok vele nap mint nap (munkám miatt) és teljesen használható !
Az Nokia 5800-val sötétben és szürkületben tényleg sokkal jobb képeket lehet csinálni .
Én a Defyvel csináltam síelés alatt több képet és videót is, nagyon szépek lettek !
Amikor este feltettük gépre én nagyon kellemesen csalódtam mind a képekben mind a videókban is !
Hozzá tenném a fényképezőgéppel készült videók messze elmaradtak minőségben ! -
harijani
tag
Még egy kérédsem lenne.
MyPhoneExplorer-rel próbálok kapcsolódni. PC-n a szoftver 1.8.0 Defy-n a client. USB Debugging kipipálva telefon látja az USB kapcsolatot, de PC nem lát készüléket.
Esetleg valaki tudna mondani infót, hogy Defy-nél mire kell állítani az USB kapcsolatot és a MYphone-ban a PC-n mit kell beállítani?
Nagy segítség lenne.
Köszönöm
COD forever!
-
kungzi
veterán
sziasztok
a vodafone-nál most mennyi egy függetlenítő kód? pénzbe?
-
harijani
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom a Defy-t Laptoppal összehozni, hogy a Defy-t, mint internet modemet lássa. (VPN-es kapcsolatot kell létrehoznom)
Ha volt már erről szó az elmúlt 13 ezer hozzászólásban, akkor elnézést kérek azoktól, akik ezt a kérdést sértőnek érzik.
Kérem azok válaszoljanak, akik megosztanák az infót.
Előre is köszönöm
COD forever!
-
pengemetal
aktív tag
válasz Memmaao #12779 üzenetére
Kell+fel kell telepítened a System Recovery alkalmazást (keress rá, volt már linkelve) és a progiban lesz recovery boot gomb. Onnantól meg az előző hozzászólásomban leírtakkal tudsz törölni.
Root nélkül nemtom lehet-e vhol battery stat-ot törölni[ Szerkesztve ]
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
addikt
válasz pengemetal #12775 üzenetére
Láma kérdés, de a clockwork (custom) recovery-be hogy tudok belépni? Root kell hozzá?
My name is Bond, James... Dean.
-
sheep
addikt
én kezdek kiábrándulni kicsit a defy-ből, mégpedig a kamera miatt
amúgy nagyon szeretem, az eddigi legjobb telefonom, de egyszerűen lehetetlen vele normális képeket csinálni, még nappal is
tegnap pl verőfényes időben nem tudtam egy olyan képet sem csinálni ami ne lett volna tök sötét
és a gáz az, hogy elméletileg szoftveresen lehetne rajta javítani, mert amikor fókuszál, akkor a kijelzőn látszik hogy nagyon szép világos a fotó, minden kivehető rajta, amikor elkészül viszont tökre sötét az egész, amint mondtam még ragyogó napsütésben, vakuval is
(tök égő volt hogy a régi kollégákról akartam képet csinálni és nem sikerült egy 70e ft-os telefonnal, kölcsön kellet kérnem egy nokia 5800-t, és azzal átküldeni bt-n)
ezt miért nem tudják megoldani motorolánál...9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
addikt
válasz pengemetal #12775 üzenetére
És milyen akku töltöttségnél érdemes ezt megtennem?
-
addikt
AKKU:
18%-ról fogja magát és egyik pillanatról a másikra leesik 5%-ra, csatlakoztassam a töltőt...
Megpróbálom, hogy kikapcsolásig hagytam merülni és most kikapcsolva feltöltöm 10%-ra, talán segít. Az akku feszről tárolt infókat hogy lehet törölni, bytheway?My name is Bond, James... Dean.
-
Narxis
nagyúr
válasz zsirfecske #12760 üzenetére
Én amúgy gondolkodtam egy kicsit ezen. Ha jól fogyott a Defy, márpedig szerintem eléggé elkapkodták az üzletekből akkor illene ezt meghálálni a 2.2 után egy 2.3-as Androiddal is. Az LG Optimus One gyengébb hardverrel rendelkezeik, mégis kiadják rá a 2.3-mat. Ez egy remek alkalom lenne, hogy a Moto javítson az imidzsén. Most is mobilarénán emiatt írják egy Motorolás hírnél, hogy soha nem venne Motorolát mert fukarkodnak a frissítésekkel. Nekem mondjuk a 2.2 is elég lesz, nem számít annyira a 2.3 de úgy látszik a többség máshogy gondolja.
Szóval hajrá Moto!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kungzi
veterán
nem tudjátok még mindig függetlenül adják ki a szolgáltatók a telefont?
-
bozso1981
csendes tag
Elkezdtem a count-down-t - elvileg holnap lesz DEFY-m!!!!!!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz zsirfecske #12760 üzenetére
Tök stabil,és szinte bug mentes az összes mostani béta is defyre. Ezt már csak elqrni tudják...
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Z0C!
őstag
SlideScreen Pro-t használja vki?
szeretnék fészbúkba belogolni, kijön az ablak de nincs benne semmi kitölthető. csak egy fehér téglalap.
anybody?----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Juliuska
senior tag
válasz Lloyd84 #12740 üzenetére
nemrég olvastam egy (2011. március 9. 16:06-i) cikket, amiben ez volt: "...A Vodafone üzleteibe is megérkezett a Motorola új készüléke, amely nemcsak okos, hanem szinte mindent megtehetünk vele, amit egy másik telefon már bizonyára nem bírna ki..."
Mondanám, h vééégre felébredtek a vodánál is, de inkább nem teszem, mert a fentebbieket lehet akár másképpen is értelmezni jah itt olvastam...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
zsirfecske
addikt
froyo for milestone, végre. ez adhat kicsi reményt, vagy épp ellenkezőleg: állítólag tök bugos béta 2.2 az egész. ájjáj, én továbbra is bízom az áprilisban és egy stabil froyo romban
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Köszi, mindenkinek a tippet! Sajna egyenlőre nincs Internet hozzáférésem, így nem tudom leszedni a Marketről
... nokia után olyan fura, hogy ilyen alkalmazások nincsenek benne a "kezdő csomagban", vagy csak nekem?!?!?
1000 köszönet mindenkinek! További szép napot!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz pengemetal #12757 üzenetére
bizonyos oldalakon kizárást von maga után a nem támogatott kliensek használata... figyeljetek rá, nehogy baj legyen!!
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Egy gyors tippre lenne szükségem, legyetek szívesek segítsetek!
Hogyan tudom lementeni az SMS-eim a telóról? megy szervízbe és nem szeretném ha rajta maradnának... illetve utána nyilván visszatenném rá, tehát hogyan tudom backupolni?
Segítségeteket előre is köszi!
-
addikt
válasz Memmaao #12751 üzenetére
1-hez kiegészítés: Amíg nem nyitom meg a dialer-t, addig a quick settings-ben a mobile data működik szépen, amint egyszer is megnyitom a dialer-t onnan kezdve a qs-ben a mobile data megnyitása a dialert nyitja meg???
update: És nagyon úgy néz ki, hogy a dolog a golauncherex 2.14-es update-jének a bűne, visszamentem 2.13-ra és most nem csinálja a quick settings. Érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
2 észrevétel:
1: Aki használ quick settings-et, vett már észre olyan bug-ot, hogy a mobile data beállításnál nem a 2g-3g váltás lehetősége, hanem a dialer jön be? Csak az újraindítás segít, már próbáltam, hogy leszed/újratelepít, de nem volt haszna, a mobile data beállításnál dialer... Nagyon idegesít, mert alapon 2g-n van a telefon és akkor rakom 3g-re, ha netezek rajta. Van esetleg ugyanilyen jó kis kompakt program, mint a quick settings? Bár fájó szívvel cserélném le, mert a telefonom lelke.
2: Lehet, csak nekem tűnik így, de most hogy a GoLauncherEx-ben újra van transparent background, újra felraktam a legújabb update-et, de mintha a homescreen váltás kissé akadósabb lenne az egyel előző update-hez képest??
2 1/2: Az előbb hirtelen megindúlt az akkutöltöttségem lefelé, az akkuhőfok meg felfelé 40c-nál újraindítottam, (mert a quick settings megint a dialer-t rakta be a mobile data-hoz), de mintha a golauncheex-nél többen írták volna, hogy akkumelegedés-merülést produkál, de csak desire-nél láttam, meg elvileg javították a bug-ot?!
-
Mr.Rain
senior tag
Írtam a Vodafone-nak egy felháborodott levelet,kíváncsi vagyok mit nyögnek ki. Beleírtam,hogy a T-mobile-nál újra kapható.....
"Nincs megállás"
-
RootRulez
félisten
Na meguntam, hogy a naptár widget le van maradva (szerinte még 14-e van. ) Felment a Jorte és jól kipróbálom.
Lloyd84 Amint valaki infóval tud szolgálni, jön és írni fog. Követni kell a fórumot.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
-
Lloyd84
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud valami biztosat a Vodáról? ( tudom, már ezren kérdezték és visszaolvasni is tudok) Csak már kértem egyet egy GSM boltba és péntekre szállítják 88 e Ft( független), de csak jobb lenne a Voda 2 év gari, mivel itt egy évet adnak. Nem akarom átverni a GSM boltot, elég korrektek voltak, de hónapokat sem akarok várni hiába.
+ha a T-nek már van, akkor gondolom a Voda is csak tud találni egy beszállítót. Vagy naiv vagyok?
Köszi a válaszokat.
-
rbalint88
addikt
westel.hu? nem semmi
-
mindanee
tag
mintha sokan paráznátok, hogy nincs sehol defy
5 napja ezt az üzit kaptam T-éktől:
Örömmel értesítjük, hogy az Ön által kívánságlistára tett Motorola DEFY/SL (MB525) Quad-band 2G, Tri-band 3G telefon + akkumulátor + hálózati töltő + fülhallgató + adatkábel +memóriakártya, fekete-fekete (MOT DEFY/SL #BBLACK) már kapható, szeretettel várjuk áruházunkban!
A termék részleteit megtekintheti, vagy megrendelését feladhatja itt:
[link]remélem azért valakinek szolgáltam ezzel új infót^^
-
Mr.Rain
senior tag
válasz Memmaao #12729 üzenetére
Basszusom....Hát én erről nem is tudtam,hogy nincs.....
Felhívtam az ügyfélszolgálatot,és a következő volt a válasz:
"Nem kaptunk róla információt,hogy mikor lesz,és hogy lesz-e egyáltalán még."
szóval ezt bebuktam.
Sajna függetlenül kicsit drága nekem,de más teló meg nem kell,erre voltam beizgulva..... nyomogatom még a régit egy darabig....
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
addikt
válasz Mr.Rain #12727 üzenetére
És ezt tuti-biztos 100% fixre a boltban mondták neked??? Csak mert január végén elfogyott az 1500db-os vodás készlet, a motoker kapitulált, beszállító híjján meg a vodafone defy nélkül maradt?!?! Ha visszaolvasol, kb 1 hónapos téma itt a fórumon, hogy a vodánál és a T-nél sincs defy. A vodafone mindenkinek ígéri, hogy lesz, és idáig mindig a következő hét közepére ígérte, és még eddig soha nem volt.
-
Colani
tag
sajna meg kell válnom szeretett telómtól
csak eladó semmi másra nem cserélhető...t-mobilos minden tartozékkal gyaranciával gyári függetlenül....
pécsiek vagy környékbeliek elönyben,postázni nem igazán szeretném....70000 ez alá nem megyek de aki 70et ad érte pirospont
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Ezt a telót választottam én is. Szombaton kézhez is veszem a Vodafone-nál. Már napok óta nézegettem a telefonokat,és ebben az árszegmensben ezt a legjobb vétel szerintem. Vannak még jó telók,amik tudásban hasonlók,vagy megegyezőek,de ennél ott van a kis plus védelem. Az nálam nagyon jól jön a tapasztalatok alapján.
Esetleg annyit megmondanátok még,hogy van-e rá már magyar nyelvcsomag?
"Nincs megállás"
-
Trabby
aktív tag
válasz Gaberiellb #12712 üzenetére
Ha jól tudom, akkor az fizetős játék.
Ha nem akarsz fizetni, akkor ne a gugliban keresd -
mindanee
tag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy közeljövőben fog esetleg megjelenni olyan tudású telefon ami a defy-vel vetekedhetne? (tudás alatt természetesen a strapabíróságra gondolok)
-
x.pet
tag
válasz lenpet #12706 üzenetére
Fizetős alkalmazással igen, pl. ezzel: Call Informer
Szoftveres kérdésekre amúgy inkább az Android appz topicot ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz CoolBoy323 #12705 üzenetére
"and that there are no plans for Gingerbread." Ez nem azt jelenti, hogy a moto sem tudja, ez szó szerint azt jelenti, hogy TUDJÁK, HOGY NEM LESZ!
# Gaberielb: Még ha lenne is ötlet, a warez nem megengedett téma, úgyhogy máshonnan kell segítséget keresned.
[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Egy játékkal kapcsolatos kérdésem lenne, konkrétan a gangstar elsö részével kapcsolatban! Beirtam googleba a játékot és az elsöre rà is kattintottam, le is töltötte az apk-t fel is telepitettem, utanna pedig elkezdte tölteni az sd-re a fàjlokat ahogy kell, viszont az utolsò két milinél megakad és nemmegy sehova! Többször is probàltam, de ugyanez! Fel orat vártam kb, aztán ráhagytam! Valakinek valami ötlet? Thx
[ Szerkesztve ]
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
lenpet
csendes tag
válasz DeadMeat #12710 üzenetére
gmail-ről szinkronizáltam a kontaktokat, ott minden névhez ki van töltve a cégnév és beosztás. ez megjelenik a telefonban is ha az adott személy részleteit megnézem, viszont nem jöttem rá hogy ezt hogyan lehetne kivarázsolni a kijelzőre bejövő hívás esetén.
csak hogy értsd a motivációmat is: nem tudom 250-300 ember munkahelyét fejben tartani, és a beszélgetés kezdetén nagy támpont lenne ha legalább a cégnevet látnám mielőtt felveszem.
-
fkrinya
tag
Hali!
Használtok torrent-klienst? Melyik a legjobb?
Találtam egy olyan app-ot, hogy WIFI File Explorer. WiFi-n keresztül csatlakozik a géphez és lehet böngészni a fájlok között meg átküldeni dolgokat... Erre van valami jobb/népszerűbb app?Köszi
-
DeadMeat
nagyúr
válasz CoolBoy323 #12700 üzenetére
rosszul értelmezed.Q2 előtt nem kap a defy froyot 2.3 pedig egyáltalán nincs tervben.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz midnightstar #12701 üzenetére
-
midnightstar
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Windows 10
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest