- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Használ már valaki olyan Froyot ami magyarítható és stabil? Elvagyok az angol nyelvvel is de ha már lúd...
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Menyus1.0
csendes tag
Mielőtt megvettem elolvastam a különbségekre vonatkozó bejegyzéseket, most is ott vannak.
Nekem aztán nem fáj
Ez nem egy vita indítás, csak reagáltam itt egy megjegyzésre, hogy miért vettem egy tízessel drágábban.Második kőrben a Blurt én is átléptem... az tényleg fájdalmas
Mi az a Voda
-
rothadt
aktív tag
bm! pedig ezt nem akarnám megvenni!
bocs a "vulgaritásért"szerk.: slew: a cordy nem különleges, csak legfeljebb abban, hogy eddig nem volt elérhető a telefonra, mert minimum 2.3 kellett hozzá, de most hogy kiderült, így szóbakerülvén kipróbálták többen is (gondolom). meg hd és nem fizetős, ami ugye nem olyan sűrű egyelőre
[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Z0C!
őstag
válasz Menyus1.0 #12291 üzenetére
mi hiányzott neked?
ja hogy mert a Voda úgy kapta a Motorolátol hogy Bluros.
Akkor ez neked fájópont? vagy nemértem.Moto kiküldi blurosan függetlenül Standard Vodafone beállításokkal (MMS, NET) a Vodának.
Voda plecsnizi az átvételt, beárazza majd a polcra rakja.ettöl többet nem csinál sztem a Voda.
vagy Te másként gondolod?----- www.zoci.gumroad.com -----
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Menyus1.0 #12291 üzenetére
Mit nevezünk hiányos programnak?Mert moto 2 féle szoftverrel szállít.Nyugatra mennek a blur-os szoftok (anglia francia,ect USA) meg a többieknek a blur nélküli (német o,magyar,lengyel,ect)Mivel a szolgáltatók hivatalosan szerzik be a telefont néhány zug gsm bolttal ellentétben nem is fogsz kapni náluk frissítésnél sem teljes szoftvert,mert moto nem úgy adja ki .
Amugy ha érdekel a két szoft között elég jelentős különbség van sebességben.Mind2 2.2 első indítás quadrantban min. 100 pont különbség van.Ez azért már eléggé befolyásolja a mindennapi használatot is.Pláne hogy a blur home emellé még "laggol" is elég szépen.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Z0C!
őstag
válasz Menyus1.0 #12283 üzenetére
ad1. nem a szolgáltató hibája ha csesződik a telefon.
ad2. a beszállító így adja rendelkezésre a telefont. a Voda így adja el.
vagy netán azt gondolod hogy a Vodában azon dolgoznak hogy direkte lebutítsák a telefont?
ad3. lassan 3hónapja használom. semmilyen probléma nem volt vele. pedig úszott, zuhanyzott nem 1x...ez a szolgáltatóra mutogatás meg hülyeség. örüljünk annak hogy kaptunk belőle.
Vodánál 70k
sufni gsmben meg 80.szóval...
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
luw2win
őstag
Leteszteltem hogy birja a vizet, eleg jol , hosszu video tekerj bele kb 2percig, csak el kellett inditanom hamarabb mert ha vizet kap akokr nehezen reagal
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
cabal
tag
válasz zsirfecske #12193 üzenetére
No, ezt is megcsíptem
''A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.'' /Hofi/
-
Menyus1.0
csendes tag
válasz Juliuska #12253 üzenetére
Adott hogy drágább a bóti telefon mint amit a szolgáltató ad, de a szolgáltató többnyire nem azt adja.
A Defy esetében is egy butított program fut rajta és nem kizárt hogy az itt felmerült problémák egy része ebből adódik.
Bár a Defy-nél ez talán nem kritikus, viszont utoljára a vettem egy t-s HTC-t, no az köszönő viszonyban sem volt az eredetivel.
Ha valaki megteheti és nem a ROM csesztetésével akarja kezdeni, csupán azért, hogy megkapja a gyári frissítéseket, az jobb ha hanyagolja a szolgáltatók telóit. -
lmisi
senior tag
válasz Thor Steinar #12254 üzenetére
Pays 4.0 (Froyo)
Üdvözlő szöveg után totál fagyás, csak akku kivétel segített.
Pl. GunBros normálisan fut ezzel ellentétben. -
Dotcom
aktív tag
Működik a SlideIT, mint látható, ugyanis meg akartam venni, erre letöltötte a teljes verziót, ami már jól működik, kivéve Az Az szót.
Viszont újra adott 15 nap próbaidőt...az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
Gabernier
tag
valaki próbálta már 1200 mhz felett?
-
sgyimi
csendes tag
Szevasztok, újonc vagyok a fórumon egy jó hírrel most adtam le a T nél a Defy megrendelésemet kiszálítás dátuma 03 11.
-
Titi76
aktív tag
Mint írtam nekem hasít rajta rendesen akadás nélkűl még HD üzemmódban is.( Fin Froyo fut a Difájomon)
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Z0C!
őstag
egy kis ON is legyen.
Lockscreen
(Mixzing text, minimalistic text, unreadcount, widgetlocker 2.0)MainScreen
(Fancywidget, minimalistic text, home made dock)----- www.zoci.gumroad.com -----
-
RootRulez
félisten
Kérdésem lenne, meg lehet valahogy azt bűvölni, hogy ha wifiközelben vagyok (akár amit korábban) már használtam) akkor alapból ahhoz kapcsolódjon és ne mobilnetre kússzon fel?
Vagy eleve hogy működik ez a priorítás dolog? Eddig ugye csak WiFi-n ment a net, de nemsoká lesz rajta mobilnet.
═════════════════════════════════════════
-
Z0C!
őstag
mennyire durva már hogy van egy okostlefonod és net nincs hozzá
BMW hátsókerékhajtás nélkül xD----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Colani
tag
miért irod hogy megakasztja??lehet nem fut olyan gyorsan mint a XOOM-on ,de szerintem elég jól játszható...ne felejtsük el ,hogy mégis csak egy erős középkategorias készülékünk van aminek nagyon jó a teljesitménye szerintem...
szép napot mindenkinek
látom előttem már páran hoozászóltak,bocs a felesleges irományért
[ Szerkesztve ]
-
lszb19
tag
Mobilhálózat tiltására van widget? Ha pl. csak rádiót szeretnék hallgatni, akkor a flight mód nem jó, mert a rádiót is tiltja.
-
Slew
csendes tag
válasz Thor Steinar #12261 üzenetére
Én kb 20percet játszottam vele és nem volt semmi tré. Azon kívül, hogy kicsit unalmas. De ez már teljesen szubjektív dolog.
-
Slew
csendes tag
Ráadásul azt sem értem, hogy ettől a cordy-tól miért van mindenki elájulva.
Mitől tud ez többet, mint mondjuk a Gameloft-os Asphalt 5 HD, Assassin's Creed HD, Nova HD, H.A.W.X. HD, vagy a Modern Combat 2 HD? -
vodi
csendes tag
sziasztok
Néhány nappal ezelőtt írtam ide defy témában hogy hol vegyem gari, stb. Volt segítség bőven így most beszámolok.
Partnero-nál vettem meg végül, futáros dolog volt, gyári garit választottam 6k volt így a difi a boltihoz képest. 85 volt a teló de kértem hozzá 16gigás micro sd-t + a futár így 97k-ért érkezett meg a megrendeléstől számítva 24 órán belül pedig 210 km-re lakunk Bp-től. Vateráztam hozzá még egy vadlila szilikon tokot mert a barátnőmé a cucc és azért így lányosabb.
A telo kisebb és karcsúbb mint a képek alapján várható volt, bontatlanul gyári kitöltött garanciapapírral érkezett. Egyelőre minden tökéletesen működik, wifi stb, 5800-ról váltott az asszonykám erre így azért 2 nap alatt sikerült olyan szempontból képet alkotni hogy kinek "való" és kinek nem egy androidos okostelefon. Teljesen szubjektív vélemény így tessék kezelni
Inkább egy ismeretlen operációs rendszerrel szerelt számítógéphez hasonlítható, ha pl 5800-ról vált az ember. Ott kap egy megszokható rendszert, kicsit bővíthető de igazából jó úgy ahogy van. Defy-nél (androidosoknál) elsőre azt sem tudod eszik-e vagy isszák, simán ki lehet forgatni sarkaiból az egészet letöltött telepített dolgokkal (amiket persze kis túlzással boldog-boldogtalan feltölthet tehát fagyós, féldöglött de szuper szellemes ötletes tökéletes kis alkalmazások témák stb..is megtalálható). Aki fogékony erre neki egyszerűen a kánaán de van olyan réteg akik tudjátok.. a linkekre is kétszer kattint.. nah oda hiba ez a rendszerű teló.
A végletekik széttúrható állítgatható teleszemetelhető pont mint egy windows ahol a win reinstall után jön rá az ember hogy nanédda nincs ennek semmi baja csak már ráfért egy újratelepítés. Nálunk szerencsés a helyzet mert elég web2 a csaj így neki ez egy kincs lesz, ha meg totális káoszba fullad a működés max Factory reset és ott lesz tisztán gyárin és kezdheti elölről.. a buborékos live wallpaperen ha ráböksz a bubira kipukkan.. epic
Kösz a tanácsokat, a topicot olvassuk feszt.vodi
-
RootRulez
félisten
válasz pengemetal #12256 üzenetére
elsőnek 50%-on töröltem, most meg tegnap estem volt a 15%-nál... egy óra múlva veszem le.
-
Slew
csendes tag
Nekem HD-ban megy és semmit nem akaszt. Akadás mentesen megy mindenféle lassulás, vagy bármi nélkül.
-
RootRulez
félisten
válasz pengemetal #12252 üzenetére
Te mikor törölted recoveryvel az aksi adatokat? Én akkor, amikor 15%-nál jelzett... Nekem ma éjszaka volt a 2. ilyen töltése. Kíváncsi vagyok mit bír.
[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
válasz Menyus1.0 #12236 üzenetére
értem én, amit írsz, nincs is ezzel semmi probléma viszont:
1) mindig adódhatnak geb@szok, amikor is érvényesíteni kéne az ilyenkor esedékes garit, csakhogy a zug-gsm-bótok' egyedimód' oldják/értelmezik ezeket, ami néha nem mindig előnyös számunkra...
2) hamá' andriod, akkor (szerintem) érdemes volna annak is használni -> magyarabbul: minek vegyem + 2 x annyijé' a vasat, amikor a szolgáltatóknál annak töredékéért is +szerezhetem a hozzá passzoló szolgáltatásokkal kiegészítve.(bár ennek is van hátránya, de ez még mindig a jobbik +oldás, mint súlyos gyöngyöké' +venni, + hozzá választani ua.-t a szolgáltatást valamelyik szolgáltatónál -szerintem )
más:
elsőre én is nagyon +rökönyödtem az itt olvasható a hozzászólások vegyességén, de aztán szépen visszavezettem a Defy-t használók gyakorlott/gyakorlatlanságára, ill. arra, h nem mindenki rendelkezik azonos műszaki tájékozottsággal/tehetséggel/érzékkel a buhera terénÉlj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
-
Cyrin
addikt
válasz Menyus1.0 #12236 üzenetére
"jól képzett csákánykéz kell ahhoz, hogy valaki letépkedje a csatlakozó védő dugókat itt lentebb olvastam."
így keletkeznek az álhírek nyomán a rémhírek, amiket utána már mindenki valóságként kezel...
jelentem, nálam Netgear3700-al síma n-es módban is megy az SPB TV, az más kérdés, hogy már régen nem nézek tv-t, és egyébként is úgy tűnik semmi értelmes csatorna nincs rajta...
-
Aureal
senior tag
Nekem is tetszett, még az év telájának is kikiáltottam és rendesen körbenézegettem előtte = tudtam mit akarok.
Menet közben aztán kezdtek dolgok nem tetszeni (pl az Android fapados jelen verziója - meg hogy ezt 1 év múlva nem fogja senki új OS-sel tudni updatelni), meg hogy akkor kell-e ez most egyáltalán nekem, stb, stb, apróságok...
Inkább várok fél-egy évet és akkor veszek olyat ami méginkább falat bont, így meg jó befektetés is volt, nem csalódtam továbbra is nagyon jó telának tartom, csak már nem érdekel annyira.
(ez az "új nő szindróma", ha megszerezted már nem is érdekel köbö)[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz pengemetal #12240 üzenetére
Én is ezt csinálom. Már egy alalom után is sokkal továnb bírja. Máskor már lemerült volna. Most órák óta be van kapcsolva a wifi, és még 40 %... szóval ha mefismétlem mégjobb lesz...
-
Tex
senior tag
válasz Aureal #12242 üzenetére
Ja, kivétel erősíti a szabályt ahogy mondani szokás!
Másik dolog ha valaki tudja mit akar és utána néz, az ha megvette nem csalódik szerintem.
Én lassan 3 hónapja nyomkodom és még mindig nagyon tetszik (ez ritkaság nálam)."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Gabernier
tag
Juliuska
ndlx
RootRulez
Memmaao
guba2
MrGoodkat
BitiOne
Tex
szajoco
Lovi24
Thor Steinar
KryxElment.. Reméljük a legjobbakat
-
Aureal
senior tag
Defy: jó volt, szép volt de ma megváltunk egymástól... és így még befektetésnek is megérte.
Rájöttem, sok ez a tela nekem és hát egy fizikai qwerty az fizikai qwerty! De tényleg jó cucc volt...
Az idő innentől ismét nekünk dolgozik!(most olvaslak Tex, nem direkt volt hogy pont rád trónfoltam)
[ Szerkesztve ]
-
Tejföl
tag
Hello!
Az érdekelne használtan mennyiért emgy most ez a teló?
Meg elég keveset találtam illetve nem is találtam -
Guinness
tag
válasz midnightstar #12231 üzenetére
Köszi, deeee..mi az a google?
-
Menyus1.0
csendes tag
Nem mondom hogy engem nem érdekel ez a 3 betűs erre a ketyerére
Egyébként én a múlt héten vettem. Bízvást állítom, minél többet olvasol itt vissza, annál inkább nem fogod tudni eldönteni, hogy ez egy kalap sz. illetve a világ csodája
Lehet hogy hiánycikk, de nekem nem volt bonyolult.
A 18 kerben szembejött egy bót...
- Defy van?
- Az mi?
- Ilyen hülyebiztos teló.
Egy óra múlva ott volt, 80, Blur-os.Egyetlen olyan hibát sem mutatott, ami másoknál felmerült.
Wifi azonnal csatlakozik bármihez, 3 különböző szerveren lévő postafiókot kezel, mindent végignyúztam rajta és nem hibázott.
Hotspot-nak használva idővel lefagy a wifi-je, de csak az, a teló nem.Ugyan komoly kétségeim vannak a strapa és vízállósággal kapcsolatban, viszont jól képzett csákánykéz kell ahhoz, hogy valaki letépkedje a csatlakozó védő dugókat itt lentebb olvastam.
-
Repp
tag
pfff...
-
tyll30
tag
Ügyes !
Szerintem ezt is be kéne rakni az első hozzászólásba ! -
midnightstar
tag
-
vazzz
őstag
válasz adakiller #12200 üzenetére
Azt, hogy nem szereti, megcáfolnám, mert nekem is egy ótvar TP-link-em van, semmit nem állítottam rajta legalább 2 éve, de simán megy az SPB TV. Semmilyen forwarding meg okosság nincs beállítva rajta... De azért örülök, hogy ezzel a megoldással sikerült beállítanod.
-
RootRulez
félisten
@ Repp
Amikor rendetlenkedett a netem, akkor volt Miren, Dolphin, Opera, mert nem tudtam, nem a böngésző tehet-e róla... Annyira nem nyerte el a tetszésem... Operát azért szeretem/szeretném mert mappákba tudom rendezni a könyvjelzőket a gyáriba ilyet nem találtam. De az opera meg nehezen veszi be a kattintást...
Ha opera Miniben kikapcsolom a "Mobil nézet"-et akkor már mindegy, ha Mobile-t használok, mert akkora forgalmat generál? Vagy a mini még akkor se csinál akkorát, mint a nagy tesó?
[ Szerkesztve ]
-
Guinness
tag
Sziasztok!
Megtetszett ez a kis drágaság, de vétel előtt szívesen hallgatnék pár felhasználói "real life" véleményt a navigációval kapcsolatban, pl, ki melyiket használja rajta, melyik fut szép simán, meddig bírja töltés nélkül? Ilyesmik..A válaszokat előre is köszönöm!
-
Dotcom
aktív tag
válasz n@p@lm #12206 üzenetére
nálam már volt ilyen. most hogy írtad újra megnéztem, és mármegint folder lett
nem tudom mitől van.
ráadásul ez a SlideIT se kezdi nagy betűvel a mondatokat, hiába van beállítva, de Az Az viszont mindig nagy betű, Opera alatt működik a nagybetű.az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
rothadt
aktív tag
válasz n@p@lm #12202 üzenetére
egymástól és a gameloft oldalát látogatva. de ez csak mobilról megnyitva működik. ha ámítógépről nézed, képes aztán behúz a csőbe, eladja drága pízér
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Halo
senior tag
válasz adakiller #12200 üzenetére
korábban nekem se volt jó - 54mbit-es tp linkes routeremmel, gyári rom alól
most kipróbáltam s meglepve tapasztaltam, hogy működik minden wifin keresztül, immáron n-es 300mbit-es tp-linkes routerrel, Pay's 3.1-es ROM alólnem írkáltam semmit sehova - a router tök alapon van - csak beledugtam a két gépet és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
RootRulez
félisten
válasz n@p@lm #12206 üzenetére
Én nem kínlódok vele, folder organizer bevált.
-
n@p@lm
őstag
létrehozok egy mappát a screenen.
elnevezem mondjuk "games" mappának. pakolok bele jó kis gammákat..
majd egy idő után úgymond magától visszaneveződik "folder" névre.
kipróbálná valaki hogy nála is jelentkezik ez probléma? -
RootRulez
félisten
válasz midnightstar #12198 üzenetére
hallod ez komoly játék
n@p@lm én is leizzadtam egy pillanatra, pedig én követtem az eseményeket...
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz midnightstar #12203 üzenetére
ok-ok, nem olvastam annyira vissza -
n@p@lm
őstag
válasz zsirfecske #12193 üzenetére
ezekről az akciókról hogy szereztek tudomást?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Óra topik
- DIGI kábel TV
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest