Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Az alábbi problémák előfordultak már másnál ?
- automatikus fényerő szabályozás nem működik. Be van kapcsolva, de folyton 50%-on üzemel. (a képernyővédő fólia nem takarja). In Pocket Detection be van kapcsolva.
- néha szórakozik azzal, hogy képernyőzár kioldása után azonnal visszazár és ki is kapcsolja a képernyőt. Újra kinyitom és újra visszazár/lekapcsol. (Ezt a végtelenségig képes játszani, de hála Istennek eddig ritkán használtam a telefont; mostanában tervezek átköltözni rá)
- a gyári kártyával a Sygic GPS szoftverét használtam. tökéletesen működött. Vettem bele nagyobb kártyát, olyan igazi paraszt módon költöztem rá át (átSchmitteltem az adatokat). Azóta a Sygic nem hajlandó működni. Néhány próbálkozás után uninstalláltam, majd formáztam is az új kártyát. Később már sikerült elindítani, le is töltettem vele a térképfájlokat, de amikor azt kéne betöltenie, akkor egyszerűen kilép. Amúgy a Summery fülön azt mondja, hogy 0 bájtnyi adatja van (mind prg. fájlok, mind térkép) a kártyán. (?)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Gyúrósok ide!
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest