Hirdetés
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tar21
csendes tag
Megint hülye kérdés, jelzem kerestem de nem találtam, ha mégis volt már csak linkeljetek légyszi!!!
Szóval Telenoros vagyok, persze a gép pannont ír, a settingben viszont szépen telenort ír a hálózathoz! Mi a megoldás?
-
nortol
senior tag
-
törölt tag
válasz
1NST1G8R #5782 üzenetére
Úgy vélem, ez elég érdekes lesz:
Nortol fórumtárs lekezelő hangnemének igazolása végett, az ő első neked adott válaszából, úgymond "idézel" egy szakaszt, mintha ezt írta volna neked:
"...elvágtad magadat jelenleg ismeretlen időre...".
Ez volt az "idézet" részedről, és ha nortol kolléga ezt írta volna, az tényleg igazolná, hogy lekezelő hangon szólt hozzád. Csakhogy, ha az ember kicsit odafigyel, láthatja, hogy nortol kolléga ezt írta valójában (kiemelés, aláhúzás tőlem):
"Attól a pillanattól kezdve, hogy frissítettél a 2.3.6-ra, onnantól kezdve elvágtad magadat jelenleg ismeretlen időre mindenféle huncutságtól, többek között a rootolás művészetétől is, így az appok átdobálása az sd-re nem biztos, hogy menni fog..."
Azt hiszem, aki kívülálló most elolvassa elolvassa mindkét idézetet, egymás mellett, annak nem kell magyarázni, hogy mit tettél, önmagadat igazolni szándékozván.
Ezt az eljárásmódot mire véled? És mivel magyarázod?
-
sniphoe
aktív tag
Valakinek nincs véletlenül egy CWM full backupja a gyári "szűz" 2.3.5-ös rendszerről?
-
-
RJocó
tag
válasz
majorosgabor #5788 üzenetére
Köszi szépen:-)
Más: a mai aksikat már nem kell 16órán át tölteni. Tölthetitek, de nem lesz jobb, már nem az technológia, mint régen volt. -
1NST1G8R
senior tag
Időközben rájöttem hogy semmivel, mivel a "Time on battery" időtartamát néztem az akksi hátralévő időtartamának a beállítások menüben...
A kereső és a nyitó hozzászólás megvolt mielőtt kérdeztem volna, viszont ha már te magad írod, hogy becsüljük meg az értelmes választást, nyilván feltételezhetsz rólam annyit, hogy utána nézek mégis mit tud az a kütyü amiért kb. egy havi minimálbér összegét kellett kipengetnem...
Az 500-1000 mega nem lenne gond, mert a munkahelyemen és otthon is van wifi, útközben meg nem sokat vagyok, bár nem értem, mivel lenne kevesebb a tudása a készüléknek, ha nem neteznék havonta minimum 500 megát, ezt fejtsd ki bővebben kérlek. A bármi nemű szinkronizáció leállításának mániákus hajszolását az akkuidő növelésének céljából művelem egyébként (és talán feleslegesen), nem a kevesebb adatforgalom miatt.
Remélem helyreállt a lelki béke.
Amennyiben igen, ismét lenne egy hülye kérdésem: van-e értelme annak, hogy egy új készülék akksiját használatba vétel után 3x16 órán át kelljen tölteni, hogy az megfelelően működjön és hosszú élettartama legyen?
@ (#5787) jeni: Budapesten kötelező a "magyar karakterek" használata? Ez komoly? Hát mi van itt gyerekek? Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter?
-
mazsi
senior tag
válasz
1NST1G8R #5782 üzenetére
Szép nagy ugrás! Sokkal több lehetőséget nyújt majd a Defy+.
Szavaidból azt veszem ki, hogy nem mobilnet párti vagy. Havi 500-1000 MB alatt a töredékét sem tudja majd a készülék a tudásának - érdemes szánni rá.
Nehezen kapsz emberi bánásmódot, ha megbántasz pár rutinos tagot fél nap alatt. Nem várom el, hogy 3 napot rászánj az életedből a teljes thread végigolvasására, de legalább a keresőt és a nyitó hozzászólást vesd be a lelki béke érdekében. A többiben pedig segítünk szívesen, hisz örülünk minden
jöttmentnekjövevénynek.Annyi szar ékszert árulnak telefon helyett, becsüljük az értelmes választást.
És hogy aktuális legyek: ma 3x fagyott a készülékem GTA alatt, ha bejött egy hívás
(CM 7.2, GTA3 1.3, 1300 MHz-re húzott processzor) talán a procit kell visszavennem.
Más még nem járt így? -
RJocó
tag
Valaki feltette már a legfrissebb márciusi cm7-et? Van valakinek taoasztalata esetleg vele? S még annyi, hogy melyuk szerintetek most a legjobb cm amit rátehetnék? A hétvégén vagy holnap elszánom magam és ráteszem a kicsikére valamelyiket..
Előre is köszi! Jó pihenést a hosszú hétvégén motofanok:-) -
duda1978
tag
A tényleges baj az,hogy nincs hangsúly a írásban és jöhet a félreértés....
-
Mec
aktív tag
úgy látom ez tényleg hosszú hétvége lesz
-
1NST1G8R
senior tag
Kiborulásom miértje abban rejlett, hogy nem tudtam miért van ott az a kis b@sz, mikor nem kéne hogy ott legyen.
Valamennyire fel voltam készülve, hogy fognak meglepetések érni, ez esetben szerencsére nem bug volt a hunyó hanem az app update, szóval a problem a tudatlanságomból eredt. Viszont mikor megláttam az akksi adatoknál hogy a Camera360 nevű appom zabálja az akksi 93%-át, és csak utána jön a standby meg az idle mód akkor néztem egyet. Pláne hogy nem is futott az app. Akksiból hátralevő idő meg 2 és 10 perc között mozgott.
Most egyébként megint megnéztem és még mindig így van. Az akksi idő viszont már felment 10 órára. Ez normális?
-
1NST1G8R
senior tag
Kedves nortol!
Kérlek engedd meg, hogy én is idézzelek:
"...szánjad rá magadat és olvasd el...a választ valszeg meg fogod találni...elvágtad magadat jelenleg ismeretlen időre..."
Jómagam, feltéve persze ha segítő szándékkal fordulok embertársaimhoz, nem éppen hasonló kifejezésekkel operálok, ezért kérlek nézd el nekem, hogy oly heves érzelmi kitöréssel reagáltam a kizárólag segítő szándékú hozzászólásodra.
Távol álljon tőlem, hogy bármiféle módon megbántsalak, hiszen én csak ma írtam életemben először ebbe a fórumba, nem ismerek itt az égvilágon senkit, te pedig már bizonyára hosszú idők óta megbecsült tagja vagy ennek a kis társaságnak. Így aztán hogy jövök én ahhoz, hogy téged becsméreljelek, arrogáns és személyeskedő megjegyzéseket tegyek, mikor te csak segíteni akarsz.
Ezért kérlek bocsáss meg nekem, nem is tudom mit gondolhattam amikor leírtam azokat a sorokat...
-
dunc
nagyúr
-
1NST1G8R
senior tag
Kac kac, nagyon vicces... LG viewty-rol valtottam szoval kicsit tobb megertest, ha lehet.
Amugy meg oke hogy szinkronizacio, meg koszi a felhomalyositast, csakhogy nalam az egesz problemakor abbol adodott hogy nem tudtam mi akar "szinkronizalodni", es az a durva hogy ha teljesen lekapcsoltam a netet akkor is ott maradt a kis dog. Ne tudjatok meg milyen bosszanto tud lenni ha nem tudod az okat egy ilyen kis allapotjelzo ikon jelenletenek.....
-
nortol
senior tag
válasz
1NST1G8R #5773 üzenetére
"Az hogy mi a lekezelo megnyilvanulas szamomra, hadd dontsem el mar en, ha nem gond"
Az, hogy mi a lekezelő válasz, amit adok, hol ennek, hol annak, azt had döntsem el már Én, ha nem gond!
Amit neked válaszoltam, az tiszta segítségen alapuló válasz volt, de tanultam belőle, és ha belegebedek sem fogok többet hozzád szólni!Az, hogy egy hülyegyereknek mi a jó válasz és mi a rossz válasz, had ne Én döntsem el, hanem inkább a pszichológusa!
Ha mások még ezek után is úgy gondolják, hogy Te maximálisan megérdemelsz mindenféle segítséget, akkor lelkük rajta, de Én kihátrálok eme társaság köréből, és hagyom, hogy boldogulj ahogy tudsz...
Míg vannak segítőkész emberek, addig a Te fajtádnak nem kell utánna olvasni semminek sem...
-
mazsi
senior tag
válasz
1NST1G8R #5773 üzenetére
Isten hozott testvér a Motofanok táborában! Használd egészséggel és dobd fel a napom sűrűn
Nem tudom milyen fakockáról váltottál, de a két egymásba mutató nyíl 10-12 éve szinkronizálást jelent.
Bántanálak, de inkább segítek bármiben, ha megtanultál olvasni.Tökéletesen meg tudod állapítani, mi a lekezelő. Enged meg a többieknek, hogy hitelesítsék az IQ szinted - autentikusabb lesz az eredmény a saját méréseknél.
-
törölt tag
válasz
1NST1G8R #5773 üzenetére
A probléma egy részét "oldottad meg", hiszen a sokféle szinkronizálási lehetőség egyikét bezártad. Az update-ekről való értesítés is egy szinkronizálás, ezen kívül még vannak továbbiak (melyeket részben említettünk), ugyanezen kettős, "körbefutó" nyíl kijelzéssel, s a nyilak akkor jelennek meg, amikor éppen működik valamilyen szinkronizálás. A kettős nyíl tehát a szinkronizálást jelzi, amelynek egy részhalmaza a Google Play (Market) szinkronizálása a telefonnal.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
#71562240 #5766 üzenetére
Kedves kammerer!
Az hogy mi a lekezelo megnyilvanulas szamomra, hadd dontsem el mar en, ha nem gond... Ha valaki egy viszonylag pontosan megfogalmazott kerdesre odab@sz egy linket, hogy nesze hulyegyerek nezegessed oszt' majd rajosz, raadasul olyan stilusban amilyenben, az szamomra nem valasz a kerdesre hanem kioktatas. Lehet hogy tul nagyok az elvarasaim, ha igy gondolod akkor legyen, nem vitatkozom.
Az altalad emlitett "legalabb ot" keprol ha csak egyet is lennel szives berakni ide egy screenshot formajaban azt nagyon megkoszonnem, valoban elofordulhat hogy atsiklottam a dolog folott, ki tudja...
Vegul, de nem utolso sorban mrdc valasza azert bizonyult helyesnek szamomra, mert miutan a play (market) beallitasaiban kikapcsoltam a figyelmeztetest az updatekrol erdekes modon eltunt a kis nyilacskas ikon. Ergo problema megoldva.
Konnyen lehet hogy a szinkronizaciok soran is ugyanez az ikon fog megjelenni, jelen esetben azonban pont hogy nem ez segitett megoldani a problemamat.
-
törölt tag
-
tar21
csendes tag
válasz
#71562240 #5769 üzenetére
Tényleg teljesen félreértesz, leírtam, légyszi nézd meg mégegyszer, hogy az igen, frankó de rootolt teló kell hozzá, 2.3.6-om van!!! Aztán már többször azt is leírtam, hogy egy naplózó program kéne, ami szó szerint naplózza a forgalmat, nem méri! watchdogot használom a kezdetektől!
-
törölt tag
Ezt már végképp nem értem, az 1.-re vonatkozólag már kaptál segítséget mástól, és elégedettségedet fejezted ki.
De mivel a (#5763)-as hozzászólásodból azt "vélem sejteni" (tényleg csak sejtem, mert az ottani fogalmazásod pongyola és zavaros számomra), hogy végül is az adatforgalom-mérés a fontos neked, ez esetben 3GWatchdog a legnagyobb sláger. -
fil
őstag
válasz
Dark Archon #5754 üzenetére
Én felvettem a google calendarba a magyar névnapokat és a magyar ünnepnapokat. Így az mindenhol látszik. Én - mikor a még a Jortét használtam - abban is a google calendart használtam ,nem pedíg a jorte calendart - így az előbb említett dolog miatt nekem ott is megvoltak az említett magyar dolgok.
-
törölt tag
válasz
1NST1G8R #5762 üzenetére
Huhhhh, kicsit sok most a dezinformáció egyszerre.
A sokféle válasz közül nem igazán a helyeset választottad ki, az a két körbefutó nyíl a szinkronizálásra utal, Gmail-lel, Facebook-kal, ilyesmivel.Nortol válasza nem volt lekezelő, a válasz fellelhető a használati utasításban. Aminek te nyomát se találtad, az legalább öt képen ott szerepel, amikor szinkronizálásról és rokon témákról van szó. Nem verziófüggő a dolog, régóta így van ez az Androidban.
(#5763) tar21:
1.; Arra utaltam, hogy írd le konkrétan, hogy mi a célod, aszerint lehet szoftvert ajánlani.
2.; A főzött ROM-ok legálisak, az iGo Defy-ra nem legális. Tehát segítettem, hogy hanyagold a témát ebben a formában, mielőtt a moderátor hanyagoltatja veled.Tehát nem oktattalak ki, te oktatsz ki most éppen engem, pedig te hibáztál.
-
sniphoe
aktív tag
Feltettem a CM9-ICS-MR1-120305-jordan.zip ROM-ot.
Pár apró hibától eltekintve teljesen használható, talán még gyorsabb is, mint a CM7. -
tar21
csendes tag
válasz
#71562240 #5753 üzenetére
Köszi, te sokat segítettél!!!
1. Mondjuk az hogy a böngészőbe mit írok be, azt én is tudom(kivéve ha filmszakadásom van). Engem az érdekel, ha magától egyszercsak észreveszem, hogy 10 megával beljebb vagyok! Ha tudsz segíteni megköszönöm, ha nem akkor meg azt ha nem oktatsz ki!!!!!!!
2. Köszönöm az újabb kioktatást
, mondjuk az után, hogy itt mindenféle főzött romok és egyéb ínyencségek belinkelésre kerülnek azt hittem nem vagyunk ilyen szemérmesek!
De legalább jól helyretettél! -
RJocó
tag
válasz
1NST1G8R #5758 üzenetére
Ha a két kis fehér nyílszerű izére gondolsz akkor: az akkor jön elő mikor bekapcsolod a wifit, és lehet utánba ott is marad..de a lényeg az hogy lehúzod az állapitsávot fentről és bezárid az ottlévő connection mediashare izét..vagy valami hasonló a neve. Ha nem erre gondoltál akkor ötletem sincsen hogy mi lehet az.
-
1NST1G8R
senior tag
Koszi a gyors (es lekezelo
) valaszt, mar tul vagyok a manualon, van annyi eszem hogy ezzel kezdjem... Sajnos mint az osszes tobbi manual amit atnyalaztam, ez is egy korabbi verzios androidot mutat be, nyomat sem leltem az emlitett korbefuto nyilacskas ikonnak az allapotjelzo savon.
Rootolni tobb okbol sem szeretnek. Az appok megfigyeleseim alapjan random modon telepulnek a telora vagy az SD-re, ezert kerdeztem hogy be lehet-e allitani hogy csak ide vagy oda telepuljenek.
A kornyilas kerdesre konyorgom valaki valaszoljon (lehetoleg olyan valaki aki 2.3.6-ot hasznal).
-
nortol
senior tag
válasz
1NST1G8R #5755 üzenetére
Defy+ pdf szánjad rá magadat és olvasd el.
A választ valszeg meg fogod találni a pdf-ben, sőt több dologra is választ fogsz kapni.Attól a pillanattól kezdve, hogy frissítettél a 2.3.6-ra, onnantól kezdve elvágtad magadat jelenleg ismeretlen időre mindenféle huncutságtól, többek között a rootolás művészetétől is, így az appok átdobálása az sd-re nem biztos, hogy menni fog...
-
1NST1G8R
senior tag
Szeva mindenki!
Tegnap sikerult megvennem eletem elso Andoidos telojat a Defy+ szemelyeben, es hat mit mondjak, nem bantam meg hogy ezt valasztottam!
Fel is frissitettem egybol 2.3.6-os verziora, majd egyszercsak megjelent fent az allapotsavban egy ilyen kis kor nyilakkal (vagyis ket nyil ami korbefut), ami fogalmam sincs hogy micsoda es keptelen vagyok eltuntetni onnan. Vegignyomkodtam mar mindent de csak nem tunik el.
Tudnatok segiteni hogy mit jelent az egyaltalan es hogy lehetne eltuntetni?
Ja es meg valami, ha appot telepitek ki tudom valasztani valahol hogy az a belso memoriara vagy az SD karira telepuljon?
Elore is koszi es bocs a noob kerdesekert...
-
Közben rájöttem, hogy nem is a Jorte widgetet használtam, annak csak a naptár részét, amiből viszont jó a gyári. A Jorte-nak nem jöttem rá, hogyan lehet rávenni, hogy írja ki a magyar ünnepnapokat. Viszont widgetnek a Smooth Calendar jött be, mert annak tetszik az agenda része.
-
-
sniphoe
aktív tag
válasz
belavagyokbp #5734 üzenetére
Ki is próbáltad?
-
tar21
csendes tag
Újabb két kérdés:
1. Van e olyan progi, ami naplózza az internet forgalmamat?
2. Melyik igo jó a defy+-ra? -
fil
őstag
válasz
Dark Archon #5746 üzenetére
Kirakja a widgetet ,na de mi van rajta? Csak ,ha megnyitom (vele a calendart) akkor látszik rajta értelmes ,dolog. A celengoonál (vagy a Jorte-nál) meg kiteszek egy 2x2-es agenda widgetet és látom a következő x nap minden eseményét.
-
Attas
aktív tag
Ez a MOTOBlur jó dolog vagy nem annyira? Még nem hoztam létre fiókot. Kell ez nekem? Mivel rootolt a teló és magyarítás is van rajt, nem szeretném, ha valami frissítés ezt tönkre tenné.
-
Igen, az X8-on azt használtam. Jó kis program, de elég nekem a gyári.
fil: új widget / Motorola widget / Calendar. Ezzel kirakja a képernyőre.
-
defymoto
senior tag
Mi az a MotoChat? Csak a gépen látszik a playen. Olyasmi mint az Imessage az iphone-on?
-
Goose-T
veterán
Android Pro Widgets? Ezek olyan widgetek, amik a HTC Sense-ben vagy a Launcher Pro Plus-ban vannak.
-
dunc
nagyúr
A telefon jó (defy+) de valahogy nem éreztem a törődést a gyártó részéről,és szeretem a hivatalos megoldásokat,hogy az alap romba nincs Magyar nyelv az tréfa viszont cserébe független.
Playt vettem dagadt állat,viszont nagyon jó az alap rom,és a körítés. 70 ért vettem függetlenül a sony márkakereskedésből ! (vodánál 109 vitamaxba ! )
-
fil
őstag
válasz
Dark Archon #5712 üzenetére
"szerintem a gyári naptár widget teljesen jó, én azt használom."
Nálam nem választható widget nézet. Mindíg csak az aznapi dátum van a fejlécben és a következő napi névnapok
Nekem viszont a widgeten egy agenda/diary nézet kell ,amin természetesen látszanak az aznapi események. -
dunc
nagyúr
Üdv. Kiléptem a klubból eladtam Defy+ telefonom,sajna volt néhány pont amivel nem tudtam megbarátkozni. További sikereket.
-
netseft
aktív tag
Ez valóban ilyen hülyén működik. Ha így sem ment volna, akkor marad a factory reset, nálam csak az segített... Egyébként nincs kizárva, hogy mivel mobilról hoztam létre a google accountot, és hozzáadás előtt nem volt használva a naptár, ez okozott problémát.
A naptáras probléma amúgy bekerülhetne 1. hozzászólásba, több dologgal is karöltve (root, 720p, hívásrögzítés). Tudom, hogy van több Defy topic is, de a Defy+ nem ugyanaz, és ott sincsenek ezek összeszedve feltétlenül.
-
BSOD
senior tag
Nos...
Naptár.
Keresgéltem egy kicsit és más androidos készülékekkel is van ilyen probléma.
A szinkronizálásnál nem látszik a naptár, csak a gmail és a kapcsolatok.
1. kitöröltem az adatokat a naptából (clear) - ez nem biztos, hogy szükséges
2. hozzáadtam egy másik google fiókot - majd eltávolítotamééééés
megjelent a naptár szinkronizálási lehetőség harmadik opcióként és működik is. -
belavagyokbp
aktív tag
-
szpali
addikt
válasz
Dark Archon #5712 üzenetére
Jorte naptárt próbáltad már?
-
I3ence
tag
válasz
csl1982 #5731 üzenetére
Közben nem bírtam ki, ezt már arról írom.
Minden simán ment, nandroid backup, utána jó hosszú boot volt. Egyelôre tetszik, de még vannak hiányosságai (pl. Nekem eddig az alap launcher tetszik a legjobban csak az meg elcseszi a hátteret. Vsel értékeken se tudtam állítani, ha nem default a bootmenuben, nem jutok tovább a motorola-logónál.)Asphalt-Gameloft ügy: Az újraletöltés természetesen nem ment, az .apk meg a java-verziót telepítette. Rákérdeztem hogy ezt most mégis hogy gondolták de nem jött válasz.
-
csl1982
tag
Tegnap próbáltam a CM9-et, előtte csináltam a 7.2-ről backupot, és mivel nekem 2x eldobta magát a CM9, visszatértem sikeresen a backuppal, szóval úgy lehet. Kb. 2 hónapja próbáltam dual boot-ot, a probléma az, hogy úgy a másodlagos rendszeren nem férsz hozzá az sd-hez, úgy nagyon nem jött be. CM9 szépen alakul, de én még várok kicsit.
-
mrdc
csendes tag
válasz
Pimpa78 #5695 üzenetére
Ez engem is érdekelne, én is így jártam. Károsodást nem hinném, hogy jelent, nekem a rootos beállítások, fagyasztott programok megmaradtak, csak értelemszerűen további változtatásokat nem tudok csinálni.
Factory resetet próbálta már valaki ilyen után, Superuser ilyenkor eltűnik? Gondolom a fagyasztott dolgok újraaktiválódnának, ha megcsinálnám.
-
obZen
tag
válasz
ambudriver #5723 üzenetére
Beállítások -> Hívásbeállítások -> További beállítások -> Hívásvárakoztatás (pipa ki, azt annyi)
-
bepken
veterán
válasz
ambudriver #5723 üzenetére
ezt "hívás tartás"-nak hívják, és ez egy szolgáltatás, amit a mobil szolgáltatódnál tudsz csak módosítani. nem tudom pontosan, de ha "egyéni" ügyfél vagy, valószínűleg telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is módosítani tudod a beállításokat.
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Azt hol kell beállítani,hogy ha hívnak és nekem pont másik hívásom van akkor foglaltat jelezzen? Most kicseng és azt hiszik nem veszem fel...
Kösz! -
I3ence
tag
Sziasztok, DualBootot hogy lehetne megcsinálni a telefonon? CM7.2 mellé szeretnék CM9-et tenni. (Igazából, ha működiik rendesen, akkor le is szedném a 7.2-t). Vagy elég egy CWM Backup a CM7.2-ről és akkor arra vissza tudok bármikor térni?
-
105kacsa
őstag
Telepítsd fel a 2.0-ás 2ndInitet és bootmenüben...
Status: [Enable]
Load all modules: [Disable]
Scaling: [Smartass]
Clk1: [360]
Clk2: [720]
Clk3: [1200]
Vsel1: [24]
Vsel2: [36]
Vsel3: [68]
smt_min_cpu_load: [25]
smt_max_cpu_load: [82]
smt_awake_min_freq: [520000]
smt_sleep_max_freq: [420000]
smt_up_min_freq: [1000000]
smt_wakeup_freq: [720000]
smt_ramp_up_step: [150000] Így van beállítva a cpu az alap vodás 2.3.5 magyarított roomon.Quadrant teszten a cpu tuning nélkül 1578 ,most így 1933 a teszt eredmény.Titániummal 20 fölösleges motoszar fagyasztva.l A rendszer sokkal gyorsabb Ja és ami brutál Battery Monitor Widget Pro val az első naptól fogva nézem a fogyasztást mA-ban.Előtte ha nem volt használva 10-15 mA volt a fogyasztás ,most 2 mA.igen kettő.Eddig 2-3 nap volt egy töltésel.Most ez igen pozitivan változni fog.A fogyasztás 5 perces bontásokban méri ,tehát ha 5 percig nincs használva akkor mértem az értékeket. -
defymoto
senior tag
Szerintetek lesz Strapa Okostelefon teszt?
-
Megcsináltam a Notifications mappát a kártyán, mégsem látja SMS hangnak. Miért?
-
Mivel a kijelző csak 10%-onként lép, így 95%-nál már 100%-ot fog kiírni, így vált a LED is. Van olyan alkalmazás, ami "meghekkeli" ezt és 1%-onként léptet, pl. a Battery Indicator. Csak azért nem használom, mert a francnak kell 2 akku kijelzés, a gyárit meg nem lehet kikapcsolni.
-
Mec
aktív tag
Miért van az, hogy töltésnél fehérre állítom a ledet a piros-zöld helyett, akkor (pontosan nem tudom hány %-tól, de 92%-nál már láttam) folyamatos zöldre vált? Ha a Cyanogen beállításokban kikapcsolom a led controlt, akkor is zöld marad. A No-led-nél be lehetett állítani, hogy 100%-nál legyen csak zöld, itt nem találok semmi ilyesmit.
-
-
Attas
aktív tag
válasz
Dark Archon #5705 üzenetére
Köszönöm a válasz a MOTOBlur kapcsán. A frissítésekről hallottam, hogy 3 óránként felajánlja a letöltést ami zavaró. Ez igaz? Vagy egyszer nem fogadod, akkor nem zaklat?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Dark Archon #5705 üzenetére
"a honlapon keresztül elvileg meg lehet találni ill. távolról törölni az adatokat (ehhez gondolom nem árt, ha be van kapcsolva a GPS ill. a net)"
Egyszer sikerült megtalálnom a saját mobilomat, azóta többet nem
-
Magától biztos nem fog frissíteni, rákérdez ill. direkt akarni kell menüből. Amire eddig rájöttem a MotoBlur-ral kapcsolatban, ha van fiókod:
- SIM csere esetén be kell jelentkezni, egyébként nem engedi használni a telefont
- phone reset után, bejelentkezve helyreállítja a beállításokat(?) és a kezdőképernyőt
- helyreállítja az email fiókot
- ha ellopják a telefont, a honlapon keresztül elvileg meg lehet találni ill. távolról törölni az adatokat (ehhez gondolom nem árt, ha be van kapcsolva a GPS ill. a net)Kb. ennyi tűnt fel.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
meridaharcos #5701 üzenetére
Wifi-n szerintem nem érdekes, csak ront
Az Opera Turbo pedig a Mobile-ban is van
Be tudod állítani úgy, hogy amikor mobilnetet észlel automatikusan bekapcsolódjék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest