Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe10.10
tag
Hát lekaptam én a defy+ -omat... MÉRGES VAGYOK
LINK -
szalaib
csendes tag
Van root motorola defy+ 2.3.6 ra már?
-
jeni
félisten
válasz
Dark Archon #5594 üzenetére
a szerviznek is meg kell mutatni,ebből tuti csere lesz.
kérdés,hogy elő-fizus vagy feltöltős kártyásan vetted,mert esetleg a pénzt adják vagy hasonló kategóriás telót kapsz -
tar21
csendes tag
Na 2g kapcsolót találtam, most már csak az kéne, hogy egy jó internet figyelő progit mondjatok, ami naplózza is a kapcsolatokat!
-
válasz
Phoenixy #5595 üzenetére
Az, hogy a billentyűzeten sikerült felvennem, nem jelent semmit. Bárhol csinálja. Ha épp a főképernyőn jön rá, akkor ott kezd random ámokfutásba, csak tudjam időben megnyomni a billentyűzárat, mielőtt letöröl valamit vagy elállítgat ezt-azt. Kezdetben egyébként Better Keyboard-ot használtam.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Dark Archon #5594 üzenetére
Ha más billentyűzetet használsz vajon akkoris jelentkezik a hiba?
Pl. GO Keyboard az ingyenes. -
Hát, a "javítás" semmit sem ért. Kicseréltem a SIM-et, memóriakártyát is, úgy is jelentkezik a hiba, de most már legalább sikerült felvennem. Írok a Motorolának, aztán megy vissza a T-hez.
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #5592 üzenetére
Sajnos nem tudod bizonyítani, hogy a szerviz okozta a lékesedést. A korábban póruljárt Defy-osok sem tudták bizonyítani, így a szerviz hibájából tönkrement néhányaknak a korábban vízálló telefonja, amíg aztán el nem terjedt a fórumon az erről szóló elővigyázatossági információ. Ezért szól mindenkinek a figyelmeztetés (hahó MINDENKI): szervizelés után csak óvatosan számítani a vízállóságra!
-
-
bepken
veterán
fuhha....még a végén kiderül, hogy ez a szerencsétlen telefon egy használhatatlan, kukába való vacak...szar kijelzővel, szar akksi idővel, még az IP67-es szabványt se merték ráírni (persze ez meglepően sok embernél nem jelenti egyértelműen azt, hogy "nem kéne próbálkozni") ráadásul még support sincs hozzá, természetesen véletlenül sem marketing van a háttérben, neeem...ezzel is csak fel akarnak idegelni minket, usereket.
szerény véleményem szerint pedig: az, hogy nem jön rá ICS, egyszerű marketing lépés, mint pl pc játékoknál a videókártya támogatás, stb...
vagy ha esetleg mégis megesne a szívük rajtunk, középkategóriás telefon tulajokon (mert akárhogy nézzük, a defy+ az...), akkor az boldogság. de egyébként kizártnak tartom, hogy változna az üzletpolitikaelég legyen már a szapulásból! .....
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #5587 üzenetére
Mostantól legyél óvatosabb a vízállósággal, mert az ilyen hangszóró-digitizer-előlap cserék után szokták (néha) úgy összeszerelni, hogy "nem vízállóvá" válik.
-
válasz
pepe10.10 #5580 üzenetére
Pont ma telefonáltak, hogy kész a telefon, mehetek érte :-) Vissza is kaptam "alkatrészcsere" címszóval. Hogy mit cseréltek, hamar kiderült, mert gyári fólia van a kijelzőn (anélkül adtam le), tehát az érintőképernyőt vagy annak az érintőfóliáját.
Engem se röhögtek ki, nyilván nem említettem, hogy izzad a kezem, de nem is emiatt van. "A kijelző önállóan kapcsolgat" - nekem ezt írták rá, mikor előadtam, hogy az érintőképernyő magától érzékel érintéseket és mondták is, hogy "tudom, mi a baja", tehát nem ez az első eset.
Nem próbálta ki az, aki átvette, ő csak átveszi. Szétszedi, visszaadja a SIM-et és a memóriakártyát, kapsz cserébe egy papírt és kész. Rekord idő alatt megvolt, 1 hét. Kész csoda, ahhoz képest, hogy nem is ők javították, hanem a Motorola. Érdemes volt szolgáltatónál venni, szerintem prioritást élveznek.
A javítás eredményességéről érdemben nem nagyon tudok nyilatkozni még, volt már 1-2 nem reagálás, de az még betudható a készülék lomhaságának (és az én türelmetlenségemnek). Ugrálás egyelőre nem volt, pedig taperoltam izzadt kézzel.
-
vbandit
tag
A pixelhiba roppant idegesítő, de ettől még lehet vele telefonálni stb...Ha jól tudom ezért még egy monitort, vagy tv-t sem cserélnek, illetve le van írva mennyi az a pixelhiba ami még belefér és ha több van csak akkor cserélik, nem tudom a defy könyvében van e ilyen .
Csak az bosszant hogy a fogy. véd. rendszeresen, rész infokkal, félretájékoztatja az embereket...ezek szerint téged is, igaz én látom a másik oldalt is (árultam egy bizonyos telo márkát 3 évig). -
XSiGma
aktív tag
válasz
vbandit #5581 üzenetére
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
nem teljesen értem mi értelme volt ennek a hozzászólásnak,ez definíció szerint egy okostelefon,messze nem arról szól a dolog hogy telefonálj meg sms-t írj vele,de nem én fogom neked megmagyarázni az okostelefonok felhasználásának módjait és lehetőségeit.
ha neked egy pixelhiba nem akadályozza a rendeltetésszerű használatot,rendben,akkor te ne vidd vissza pixelhibás telefonodat.egyebet nem tudok mondani...
-
vbandit
tag
A linkenben ott van az indok,hogy miért nem fogják kicserélni:
"meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.Azaz például egy mosogatógéppel nem lehet mosogatni. "
Ha nem lehetne vele telefonálni akkor cserélnék!
De akkora marhaságokat írnak ebben a cikkben, szerintük pl nem vizsgálják a telot, ha három napon belül visszaviszem hiába áztattam el előtte akkor is ki kell cserélniük a cikk írója szerint...persze!"...három munkanapon belül érvényesítjük, úgy a forgalmazó nem vizsgálhatja a csere előtt, hogy a hiba oka a vásárlást követően keletkezett-e (azaz például gyártási eredetű) köteles azt nyomban kicserélni. "
-
pepe10.10
tag
válasz
Dark Archon #5579 üzenetére
aha, és ha beviszem kérdezik mibaja, kipróbálják és a képernyő nem ugrál el ahogy szokott, akkor mivan? akkoris visszaveszik?
egyáltalán mitmondjak? megizzad a kezem és ugrál a kép? kiröhögnek -
-
jeni
félisten
válasz
Boonen007 #5572 üzenetére
szerintem valami zárható műanyag zacskóra gondolt ami vízállós
akkor biztos,hogy nem lesz ott a telefonod magad mellett,mert ha megcsörren a mobilod,akkor a cél alany ( de kire akarsz egyáltalán lövöldözni ?) megneszelve elfut a puskád csöve elől.
akkor oda a vadász trófeád? bár nem tudom,hogy két lábúra vagy 4 lábúra akarsz e pazarolni töltényeket ?
-
jeni
félisten
válasz
kimpepevok #5569 üzenetére
igen akkor tényleg megvágtak téged egy fülessel.
én úgy mentem a vodafone-os belvárosi szalon boltba,hogy mondtam a srácnak,hogy én akarom felbontani ! -
Boonen007
őstag
válasz
Dark Archon #5573 üzenetére
Még jó kérdés, de biztosan itthon fogok szolgálni, legalábbis nem tudok még másról. Lövész vagy mesterlövész a cél. Most már még jobban nem tudom egyébként, hogy melyik legyen
-
-
Boonen007
őstag
válasz
Dark Archon #5571 üzenetére
Vízálló tok?! Ezt mutasd meg nekem is! De még mindig nem tudom, nehéz döntés.
-
válasz
Boonen007 #5570 üzenetére
Tudod, mikor voltam én (sor)katona? '98-ban. Mobilom se volt, a falon levő pénzbedobósat meg nem engedték kivinni
Igazából egyik se ilyen célokra készült, ha jobban odavered valahova hasalás közben, mindkettőnek annyi lesz, tehát, ha rám hallgatsz, azt választod, amelyik szimpatikusabb
A Neo-t bele lehet tenni egy vízálló tokba, aztán kész. Használni egyiket se lehet kesztyűben, úgyhogy szintén mindegy.
kimpepevok: nem sokat vesztettél vele.
-
Boonen007
őstag
válasz
Dark Archon #5568 üzenetére
Akkor ha már te voltál katona segíts nekem! Telefont viszitek magatokkal kiképzés edzés gyakorlatokra, vagy marad a "bázison" otthon vagy bárhol? A nem volt benne, az mennyire nem volt benne? Tehát milyen szituációk voltak amikor azt mondta volna a Defy, hogy szevasz! ? A helyemben mit választanál ha katonának készülök, Defy+ vagy Neo?
-
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #5566 üzenetére
Egyrészt meg is kell fizetni, másrészt az eddigi Sonimok nem tartoztak a praktikus okostelefonok kategóriájába, hanem a nehezen használható butatelefonok kategóriájába tartoztak, nem úgy, mint a Defy, amely egy praktikus okostelefon, és bónuszként még víz- és porálló is, adott határok között.
szerk.: A "...hiába idézel magadtól..." kezdetű bekezdésed értelmetlen annak fényében, amit magamtól idéztem.
-
válasz
premete #5563 üzenetére
Ezért nem vállal persze, csak gondoltam leírom, hogy direkt nem érdemes vele kísérletezni, mert ha megdöglik, a szervizesek csak sajnálkozva széttárják a kezüket. Ez a gumidugó egyébként is egy vicc. Olyan nagy költség lett volna vízálló csatlakozókkal szerelni? Lehet, nem tudom.
Az igazi vízállóság ott kezdődik, hogy, ha pl. egy Sonim telefonnak bármi baja is lesz, ingyen kapsz másikat. S ez vonatkozik a beázásra is. Persze ezt meg is kell fizetni...
kammerer: hiába idézel magadtól, ha eleve hibás, mert nincs forrás megjelölve. Sehol nincs a Motorola Defy+ haszn. ut.-jában, hogy IP67. Ha szerinted van, mutatsd meg.
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #5562 üzenetére
Idézet saját magamtól, (#5253) kammerer:
"A fel-felelevenedő vitához hozzászólva: a Defy/Defy+ készülékek megfelelnek az IP67-es szabványnak, azaz vízállóak (tehát több mint cseppállóak) és porállóak bizonyos határig, ahogy mondani szokás, 1m-es vízmélységig lemerítve fél órán át nem áznak be. A Motorola erre éppenséggel garanciát is adhatna, és fel is vállalhatná, de még időben felismerték, hogy nem biztosíthatnak garanciális javítást a készülék beázására, mert a konstrukcióból adódóan számos lehetőség van rá, hogy "user error" miatt beázzon. Azt pedig nem nagyon tudná a szerviz bizonyítani, hogy a telefon a nem rendeltetésszerű használat miatt ázott be, így, ha garanciális javítást biztosítanának a beázásra, akkor a hibás használat miatt beázott készülékeket hosszú sorban vinnék a szervizbe a felhasználók, sőt, bizonyos egyéb hibák elfedése céljából szándékosan "beázatnák" a telefont. Arról nem is beszélve, hogy a szerviz is sokszor trehányul javítja a készüléket, ezáltal a szerviz hibájából elveszti a vízállóságát a telefon. Minderre a Motorola nem vállalhat garanciát, mert rámenne a gatyája. Ezzel együtt, a Defy/Defy+ garantáltan teljesíti az IP67 szabványt, azaz bizonyos határig vízálló és porálló (természetesen kivételt képez a nagyon ritka gyártási hiba, de az más téma). A Defy/Defy+ vízállóságát (a nagyon ritka gyártási hibától eltekintve) csak a "user error" és a trehány szervizelés esetei írják felül. Arra pedig miért vállalna garanciális javítást a Motorola?"
szerk.: A fülessel ergonómiailag semmi különös nincsen, olyan, mint a többi hasonló konstrukciójú füles. Hangilag pedig olyan, mint általában a "mellécsomagolt" fülesek lenni szoktak.
-
Boonen007
őstag
válasz
premete #5563 üzenetére
Igen én sem arra gondoltam, hogy a szennyessel együtt kimosom a mosógépben mert mázgás a kijelző, és utána, hogy lemenjen a víz róla jól földhöz vágom párszor majd, hogy új fényt adjak neki a sivatagba por csiszolom egy homok dűne alatt.
Nyilván csak a többi telóhoz hasonlítom és nem egy téglához.
(#5563) premete
Igen valószínűleg valami hasonló a helyzet a garancia megadásával egyetértek. -
premete
veterán
válasz
Dark Archon #5562 üzenetére
Szerintem azért nem vállal, mert tudja milyenek az emberek:
- beletennék a vízbe a védődugók nélkül
- elqrnák a telefont, és direkt eláztatnák, hogy kapjanak egy újat.
- a kvázi vízállóság nem azt jelentti, hogy éjszakánként a protkó mellett kell áztatni.
Én többször lemostam csap alatt, használtam esőben és semmi baja nem lett. -
válasz
#71562240 #5552 üzenetére
Ha vízálló, porálló lenne, a gyártó vállalna garanciát a beázásra. De nem vállal. Az igazi vízálló telefon IP68 minősítéssel rendelkezik, ez meg még csak IP67-tel sem. Arra jó, ha beleejted egy pocsolyába, még érdemes legyen lehajolni érte, de direkt víznek kitenni hülyeség.
A füles, amit adnak hozzá, egy kalap sz*r, legalábbis ami az ergonómiát érinti. A 15 éves walkmanomhoz jobbat adtak. Ezt egyszer használtam, de szanaszét nyomta a fülemet, legjobb érzés volt fél óra után kivenni.
-
nortol
senior tag
-
Boonen007
őstag
[link] Azért elég jól bírja a strapát
-
Boonen007
őstag
válasz
#71562240 #5552 üzenetére
Ezt akartam hallani jó uram!
CM9 van rá? Úgyis az a legjobb. XDA-n nem is látok külön topicot Defy+-nak. Milyen fülest adnak hozzá? Vagy egyáltalán adnak memória kártyát?
Szerk.: Esetleg Topicot tudnál linkelni ahol ezek vannak? Bátyámnak sima defy van és ejtette már le járólapra megmondom, hogy 0 baja lett. Azért csak strapabíróbb mint egy Neo. Én sem betont akarok vele törni.
-
törölt tag
válasz
Boonen007 #5550 üzenetére
Nyugodtan építhetsz arra, hogy a Defy/Defy+ megbízhatóan vízálló/porálló, ha rendeltetésszerűen kezeli az ember (szervizelés esetén volt már rá példa, hogy "nem vízállóvá" vált, a szerviz hanyag munkája miatt). Nagyon jó ár/érték arányú telefon a Defy+, a Neo-val szemben a legfőbb előnye a strapabírósága, de amint azt te is írtad, van amiben a Neo jobb. Dark Archon kolléga azért mérges, mert az ő példánya minden jel szerint gyári hibás, de ez természetesen ritka. A Defy+ legfőbb hátránya, hogy a Motorola supportja kevéssé felhasználóbarát a gyári ROM frissítése tekintetében, úgyhogy jó esély van rá, hogy nem lesz rá ICS frissítés. Főzött ROM egyre több van rá, ezekről természetesen vissza lehet állni a gyári ROM-ra (kivéve, ha valaki figyelmetlenségből olyan ROM-ot telepít, amiról nem lehet, de ez könnyen elkerülhető).
(#5551) jeni: Megjegyzendő, hogy ilyen szintű kukacoskodás még nem történt a Defy/Defy+ másfél éves pályafutása alatt, és a bekövetkezésének valószínűsége korrelál a nullához, sőt egy-két kolléga bátorkodott főzött ROM-mal bevinni és nekik sem szólt a szerviz emiatt (ezzel együtt, persze szervizelés előtt a gyári ROM visszatétele "kötelező).
-
-
Boonen007
őstag
válasz
Dark Archon #5547 üzenetére
[link] Ez mi ha nem vízálló? Jó ütésállóságot benéztem de azért erős kis teló. Tehát nem lehet visszaállítani gyári állapotra?
-
jeni
félisten
válasz
Boonen007 #5536 üzenetére
Ha fontos az ICS akkor a Sony-t vegyed,mert arra hivatalosan kijön.
A Moto Defy+-a nem lesz hivatalból ICS.
Jelenleg a Defy+ op. rendszer cseréje kissé körülményes főleg ha 2.3.6 verzió van rajta.
Feltehető az új CM 7.2 amik jók most rá,esetleg a CM9 de vissza térni azokról a gyári állapotba, kissé gázosak. Nagy oda figyeléssel és és a megfelelő op.gyári rendszerét kell vissza tenni rá. -
Boonen007
őstag
válasz
Dark Archon #5538 üzenetére
Miért mi a gond vele? Azért gondolkodok Defy+-ban is mert katonának készülök és hát ott szerintem jobb lenne egy erős ütés por vízálló. Viszont a Neonak jobb a fényképezője.
-
jazzkifli
tag
Amióta Google Play lett a Marketből, nem tudok fizetni az eddig tökéletesen működő Mastercard kártyámmal.
Mással is előfordul?
-
jazzkifli
tag
válasz
kimpepevok #5539 üzenetére
Én a wifi hotspotot használtam és közben töltöttem USB-n (win7 64bit)
Ez a tether-es megoldás nálam se nyikkant meg...
-
S ennyi, nem érdekel? Tömegével kellene visszavinni, nehogymár 60-70 rongyért ilyen hibája legyen. Gondoltam ám, hogy nem sok köze van az izzadtságcseppeknek hozzá a kijelzőn, mert ha patyolattisztára törlöm, akkor is előjön - s valóban, csak a billentyűzárra reagál, semmi másra. Ha tévesen érzékelne, attól még működne a multitouch ill. az alsó gombsor. Ez így szimplán szar.
Boonen007: ha nem akarsz te is agyf***t kapni, nem veszel Defy+-t. Ha tudtam volna vétel előtt, amit most, maradok a SE-nál. Lassú volt ugyan az X8, mint a bűn, de abban a kategóriában elfogadható és legalább azt csinálta, amit akartam. Szvsz SE Neo, Arc vagy akármivel jobban jársz. Pedig marha jó telefon lenne egyébként, kár érte
-
#TOTTI
őstag
Defy+-nál is lehetséges, hogy a mot_ise_imager_cfg.bin cseréljük? Mert 3gp-ben vesz fel 720p-ben! Gyári romról van szó a kamera verziója 2.3.5-ös! Köszi
-
Boonen007
őstag
Két teló vásárlásán gondolkozok, Defy+ és Xperia NEO a HD kamerás változatún. Mikor jön hozzá ICS? Esetleg nagyobb buhera nélkül fel lehet-e tenni már? CM9 van-e már rá? Előre is köszi a válaszokat.
-
jazzkifli
tag
válasz
kimpepevok #5533 üzenetére
Wifi hotspotot nem próbáltad?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
kimpepevok #5532 üzenetére
A Defynél külön-külön adod meg az időzítésüket is.
Pl: nálam a sima képernyőzár 2 perc, a biztonsági, meg 10. -
kimpepevok
tag
No lőjjetek le, de előtte mégegyszer segítsetek!
A feladat Mobilnet megosztása USBvel OSX-re!
Kéne használnom a mobilnetet a laptopomon. A régi nokiáimmal semmi gond nem volt Win alá föl a driver kapcsi beállít oszt usgyi. Ment! Osx alá driver se kellet, rádugtam, kérdezte akarom e networkként hasznáni oszt annyi.
No most itt a DEFY. Ne ostorozzatok azzal, hogy olvassak vissza, vagy kerseek rá, mert megtettem! De föleg csak problémákat olvasok.
Odáig eljutottam, hogy összedug, USB tethering bekapcsol. Oszt nem történik semmi!
OSX allatt egyáltalán semmi a network preferencesben be se tudom állítani. Win alatt persze új hardver telepítése kerregés, kattogás, majd a nagy semmi! Itt se látom. Nem jelenik meg.Azt ezért elmondanám, hogy samuék ACEjával is kísérleteztem OSX alatt, de az se ment.
Találtam ezt a leírást:[link]
Hát én is ezeket csináltam, de nekem ez a Remote NDIS based Device nem jön elő a fenének se!Hilfe Bitte!
-
defymoto
senior tag
http://m.index.hu/tech/cellanaplo/2012/03/11/eljutott_a_holdra_de_lezuhant_a_porba/
(Bocsi mobilról nem tudok linkelni) -
szabof1
őstag
"2g kapcsoló, de korrekt, ami le is kapcsolja a 3g-t, nem csak kidob a settingbe, hogy ott kapcsolgassam."
Ez csak főzött rommal, azaz Defy+ esetében csak CM7-CM9-cel megy. Minden más esetben csak a Settings megfelelő részébe visz - a Google csak ezt engedte meg az Androidban. -
mazsi
senior tag
válasz
pepe10.10 #5523 üzenetére
Nyugi, másnak is csinálja. Ez hardveres hiba lesz, mert mind a 6 ROM-nál előjött. Ideiglenesen a képernyő ki/bekapcsolása segít csak nálam. Néha napokig nem jelentkezik, néha fél napig szívok vele
Nálam az összes gond ennyiben merül ki, minden másra találtam gyors megoldást, de ez makacs hiba. -
pepe10.10
tag
én azthittem ez a képernyőelugrálós ujjlenyomatra dolog defy hiba. de akkor nektek nemcsinálja ezt? mert akkor kezdek aggódni..
-
Pe-pe
tag
Kössz a válaszokat sráccok, egyenlőre újra felrakom a navigációt vagymás navi progival próbálkozom. Korábban a cardio trainer progival nem voltak ilyen gondok amikor használtam a gpst. Egyébként amikor bekapcsolom a GPST és felül villog a kis ikon közepe, akkor az mit jelent? Mert van olyan is amikor nem villog, hanem folyamatosan jelen van.
-
pepe10.10
tag
válasz
Dark Archon #5517 üzenetére
azért majd írd meg, hogy csináltak e vele valamit, mert ha igen énis visszaküldöm..
-
Attas
aktív tag
Egy kérdés lenne megint csak. Tudok olyat, hogy a névjegyekhez ugye a születésnapot is rögzítem a gmail címlistába ami tök jó. De a telefonom ezt jelezni fogja?? Vagy riasztást kell beállítanom minden nemelfelejteni kvánt születésnaphoz? Hogy is megy ez?
-
válasz
pepe10.10 #5511 üzenetére
Na, ugyanez van nekem is, vissza is vittem. Még nincs hír róla. Nekem is izzad a kezem, de az X8 nem csinált ilyet. Igaz, arra tettem fóliát. Ha visszaadják, hogy nem csináltak vele semmit, akkor megpróbálom fóliával, bár kétlem, hogy sokat segítene. S nekem gyanúsan a 2.3.6 frissítés után kezdte.
-
Attas
aktív tag
válasz
kimpepevok #5512 üzenetére
A biztonsági zár bekapcsolásának idejét is megváltoztattad? pl. 2 percre? Mert a mintakérés csak ezen idő letelte után aktiválódik.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
kimpepevok #5513 üzenetére
Keveritek a két dolgot.
A képernyőzár funkciója megegyezik a régi billentyűzáréval, a véletlen használattól véd.
A feloldási minta, vagy kód adatvédelmi funkciókat lát el, ellopott telefonon ne férhessenek hozzá az adataidhoz, eltárolt jelszavakhoz, stb. Ez utóbbi védelem beállítását akár egy szerver is kikényszerítheti. Pl.: az munkahelyem levelezője. -
tar21
csendes tag
Keresek olyan progikat, amik:
1. 2g kapcsoló, de korrekt, ami le is kapcsolja a 3g-t, nem csak kidob a settingbe, hogy ott kapcsolgassam.
2. Olyan internet figyelő progit, ami gyűjti a kontaktokat, meg lehet nézni, hogy hol járt az eszköz, mert magától csinál simán több 10 megás forgalmat egy éjszaka alatt, ha bekapcsolva felejtem az APN-t! -
kimpepevok
tag
válasz
kimpepevok #5512 üzenetére
Na közben megtaláltam! Hú elég gáz ez a dolog a DEFY-n!
Az időzítést is be kell hozzá állítani!
Az a gond vele, hogy megmarad az eltologatós screenlock utánna jön a pattern.
Azt hittem elég csak a minta a feloldáshoz, de nem! Tök szar ez így! -
kimpepevok
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott olyan hibával, hogy nem lehet beállítani a képernyőzárat feloldási mintával?
Belépek a beállításokba, végigmegyek a procedúrán, majd vissza a kezdőképernyőre telefon lezár. Feloldásnál a sima eltolós screenlock jelenik meg. Nem a minta!
Többször is próbáltam, nem jött össze!Tud erről a hibáról valaki?
Szűz teló, csaka saját frissítése van rajta.Üdv!
-
pepe10.10
tag
kezd elegem lenni a defyből. ha már csak egy kis ujlenyomat van a telefonon, a képernyő elkezd ugrálni össze vissza, mintha egy vizcsepp került volna rá.nem tudok normálisan játszani, mert amint megizzad a kezem 10 mp után magától reagál sok hülyeségre. mindjárt kihajítom. gondoltam leírom...
-
XSiGma
aktív tag
mindenképp vidd vissza 3munkanapon belül,kötelesek kicserélni vagy visszaadni az árát.
-
Snücü
tag
Sziasztok,
Pénteken vettem egy Defy+ -t a Vodánál, de ma sajnos észrevettem, hogy pixelhibás. (1 állandóan világító pixelem van) Szerintetek van esély cseréltetni, vagy jobb, ha megbékélek vele? Tudom, hogy kukacoskodás egy nyomorult pixel miatt visszavinni, de na...
-
XSiGma
aktív tag
válasz
Zolee72 #5501 üzenetére
hát nézd,ez nyilván egy olyan probléma amit egyértelműen nem lehet bizonyítani.a standard vodafonos ügyfélszolgálatos csaj is csak annyit tudott mondani hogy frissítették (hozzátenném hogy a legfrissebb rendszer volt rajta de sebaj).vicces volt egyébként hogy 2-ből 2-szer csodálkoztak rá hogy djuice-os kártyával használom,nekem kellett felvilágosítanom hogy gyárilag független (érdekesség ON:külföldön jobb helyeken alapból nincs ilyen undorító sim lockolás).kaptam egy motorola worksheet nevű lapot,természetesen ez is full angol,bár nekem nincs gondom a nyelvvel,de teljesen érthetetlen ez a dolog is,nagyjából annyira mint a motorola hozzáállása az ügyfelekhez,bezzeg ha egy apple per kerül szóba egyből ki tudják dobni a javított változatot másmilyen screenlock-al.A final test-ben az van good,meg van alatta néhány kódszám,amihez nem tudok hozzászólni.
-
Attas
aktív tag
öööö..Mint kezdő simogatós telefon tulaj kérdem, ha telepítettem egy játékot, játszok vele és végeztem, hogy tudom bezárni úgy, hogy tényleg ne fusson? Csak mert az aksi használatánál ott van, hogy használja, ergo fut. De még kényszerített leállítással sem jön meg az elvárt eredmény. Vagy csak Én vagyok béna. Esetleg van rá program? Köszönöm a jóindulatú megértő segítséget.
Valamint még egy. Ha egy játék vagy bármilyen programnál azt olvasom, hogy teljes internet hozzáférés, meg ilyenek, akkor az nem veszélyes az adataimra nézve?? Vagy erre is kellene valami biztonsági szoftver?? -
mazsi
senior tag
Nagyon kedves barátaim szervezik a 4. rendezvényüket Andoidos őrülteknek. A rootolás például minden alkalommal kiemelt téma, de a többi sem rossz.
Egy próbát mindenképp megér szerintem ez a könnyed esti program fanatikus arcokkal sörrel a kézben.
(x) -
mazsi
senior tag
Valami bezavarhatott nálad - mondjuk egy gyatra minőségű program a memóriában, mert ennyire nem rossz a helyzet.
GPS témában nálam minden telefonon segített, ha hideg indításnál (mondjuk aznap először) a Google Maps segítségével kerestem meg a műholdakat, ami max 15-20 másodperc, majd utána a navi programmal már egyből indult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest