Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskajancsi
aktív tag
Ma meglett életem első Defy+-a, eddig tetszik.
A topic elején írt
- Ha töltöm a telefont, a képernyő lassan reagál. Miért?"Töltéskor a kijelző érzékenysége romlik, nehézkessé válik a kezelés. Ez is ismert típushiba sajnos, nem tudni az okát. Ezzel is együtt kell élni."
résszel kapcsolatban: nem hogy lassan reagál a kijelző, hanem egyáltalán nem reagál.
Másnak is van ilyen baja? Éljek vele együtt, vagy mit lehet ezzel kezdeni? -
Goose-T
veterán
Nem tudom, mikor leszek legközelebb netközelben, elkészült a Nothing But Speed alkotásomról a Logoutos cikk, csak még nem ment át a szerkesztőségen. A linket kiteszem, valószínűleg hamarosan élni fog. Szóval itt lehet majd elérni a cikket. Csak most, csak nektek!
-
belavagyokbp
aktív tag
-
fil
őstag
Egy kis angol olvasnivaló.
Én most találtam rá erre a sitera ,hátha más is talál érdekességet rajta. Elnézést ,ha már lerágott csont. -
Goose-T
veterán
válasz
Jonny99 #7055 üzenetére
Wipe battery stats általában csak akkor kell, ha kernelt is cserélsz, a Defy-ok esetében pedig ez elég ritka esemény. Ha úgy érzed, hogy nagyon rövid ideig bírja, akkor kalibrálj rajta egyet, baja nem lesz tőle. A néhány megmaradt gyári cucc pedig nem gond szerintem, nekem már az MS2Ginger-rel is nagyon sokáig bírta a telóm aksiról, pedig az full blur.
-
bepken
veterán
válasz
Mentolka #7088 üzenetére
nem a gyári sbf-et raktam fel először, hanem az "original" AsianRetail 2.3.6 sbf-et...ez pedig egy másik eljáráshoz kell. nem összekeverendő a Joe30 által leírt eljárással !!!
egyébként Nortol! az ilyen félreértések elkerülése végett javaslom, hogy abba a leírásba linkeld be egyértelműen a gyári sbf-et! ([link]
csak mert én hülye fejemmel tényleg annyit csináltam, hogy megnéztem arról az oldalról minden megvan e a kis mappámban. megvolt, hát neki láttambár ez lehet csupán az én bénaságomat tükrözi...
-
Raqueia
tag
Ha root nélkül akarom telepíteni a systemUi-t akkor mi lesz?
Ezt írja a rom: "this is a system application. do you still want to replace it? all previous user data will be saved. OK Cancel."
ha ok-t nyomok, csak simán visszavág, hogy nincs jogom felülírni, vagy eltolok valamit?Vagy az odex fog bekavarni ami ott marad?
-
Raqueia
tag
Hát nem valami jó hírek. Nézelődtem az xda-n, két nyomot találtam, az egyik szerint a motoblur kavar be, a másik szerint meg az email app, e szerint ha az email appon belül lelövi az ember a notificationst, akkor nincs problem, de hát ez eléggé a használhatóságot csorbítja.
-
Galo12
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig függetlenül lehet kapni mindhárom szolgáltatónál?
Köszi a választ!
-
jeni
félisten
hello
nekem is az volt a telómón és utána lett rátéve a a főkönyvtárba a zipelt ki nem csomagolt rootolt fájl vagyis akarom mondani a CM 7-t tettem fel rá aminek a főkönyvtárában kell lennie a zipnek.
most is a CM7 szaladgál és jobb mint a gyári vagy a rootolt 2.3.6 verzió. -
bepken
veterán
válasz
Raqueia #7078 üzenetére
additional information: mint említettem, nem talált hálózatot a telefon. bejöttem munkahelyemre és hopp! egyszer csak jönnek az sms-ek
whhaaat??
én debrecen mellett lakom (kb 8 km-re) az ottani adó torony miben különbözik a debrecenben lévő adótól?
ez a lényegen nem változtat természetesen, biztos csak kissé paranoiás lettem az utóbbi pár órában...
-
Raqueia
tag
Örülök, hogy haladsz a megoldás felé. Viszont most nekem nem őszinte a mosolyom: Tegnapelőtt este rootoltam, minden király, aztán tegnap a root uninstallerrel uninstalláltam jó sok gyári appot, plusz beragasztottam ES file explorerrel az nfcfx által beadott systemUI.apk-t. Nem tudom melyik lépésnél gyalogoltam bele a rom lelkivilágába, de egyszer csak eltünt a státuszbár, vagy értesítési sáv, vagy mi a csoda, az a lehúzható sáv amin alapból az aksi stb. vannak. De úgy eltünt, hogy a főlapon menügombot nyomva ugye elő lehet ezt csalogatni a notifications-ra kattintva, na azzal se jött elő. Ó, gondoltam, biztos valami "fontos" appot uninstalláltam, rootolt sbf újra flash, előtte utána wipe data, wipe cache. Meg is javult...úgy negyed órára, aztán megint eltünt. de már akkor is eltünt, ha nem uninstalloztam, meg kapcsolókat se faragtam az értesítési lapra. Úgyhogy most a gyári rootolatlan 2.3.6 sbf-et húztam fel, az persze jó, de ugye itt pont a root lenne a pont. Ötlet, prósza?
-
jazzkifli
tag
Nagyon tetszik a CM9 gmail felülete és arra gondoltam, hogy a CM9 gapps zipjéből ki lehetne-e venni a gmail apk-t, hogy feltegyem CM7 vagy WR alá.
Egyáltalán lehet ilyet?
Kiszedtem belőle ES File explorer-el a gmail.apk-t, de "There is a problem parsing tehet package" üzenet jön az indításra.
Vagy inkább ne foglalkozzak vele mert csak galibát okoz?
Vagy "install zip from sd" eljárással kellene? -
bepken
veterán
nem nem....köszi Srácok, de én vagyok láma
annyi történt (már ha érdekel valakit
), hogy ugyebár én e szerint a leírás szerint fogtam neki: Defy+ Android 2.3.6 (DFP-231) root, cwm, magyarítás, ami ugye egy későbbi írás, mint a BL7 root híre kijött. én pedig leszedtem az AsianRetail sbf-et, mellé a firmware-t....és ugye még aznap jött a Joe30 féle okosság, a rootolt sbf.
na most...mint mondtam, a fenti leírás szerint kezdtem neki valamiért, ugye én mindig azzal kezdem, hogy a leírásban említett összes linket lekapom/ellenőrzöm megvan e. ez most is megtörtént, csak hogy az ott említett "eredeti rom" nem egyenlő a gyári sbf-elamire ki akarok lyukadni: nekem most egy kici kínájíí AsianRetail zakatol szegény telefonomon, és erre akartam ráerőszakolni a Joe30 féle rootolt romot...
de mostmár legalább őszinte a mosolyom (tegnap este még nem volt az
) mivel tudom a megoldást. viszont sajnos mai napra pihenőre kell küldenem a telefont, mivel bent munkahelyen nem tudok műteni. bár a sok kínzás után meg is érdemli
-
jeni
félisten
egyik sem magyar amelyik 100MB felettiek azok alap angol android roomok
ami magyar az csak 32MB pici fájl ez itt Update CEE 2.3.6 BL7.zipminden művelet előtt után és közben csinálj factory resetet- wipe date - wipe cache
és a magyarítást töltöd be végén.
nálam, is volt ilyen pedig a gyári angol 2.3.6-nál csináltam wipet. de a rootolt sbf-nél nem és akkor nyaltam 1 1/2 órát a szarakodásnál,és a buszon csináltam meg menet közben a wipet és akkor rátolva főkönnytárból a zipből megjavult (ázsiainál jó volt utána hülyült meg)
-
bepken
veterán
válasz
Raqueia #7071 üzenetére
várj!
honnan látod, hogy magyarított? én az itt leírt Joe30 féle rootolt rom + cwm + magyarítást akartam megcsinálni. és ugye oda be van linkelve minden. az eredeti rom és a rootolt rom. na meg a magyarítás...de odáig ugye egyenlőre nem jutottam
-
bepken
veterán
válasz
Raqueia #7069 üzenetére
az eredeti rom: http://motoroladefyall.info/motorola/joe30_236_DFP-231_Magyaritasa/DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_GR_SIGN_UCADEFYEMARAB1B80AA004.0R_PDS03C_USAJRDNGIBRRTCEE_P022_A022_Service1FF.sbf.gz
root-olt rom: http://motoroladefyall.info/motorola/joe30_236_DFP-231_Magyaritasa/DEFYPLUS_U3_4_5_1_134_DFP-231_CEE_ROOTED_No_Signed.rar
próbáltam már:
1. rsd - eredeti rom >> automatikus bekapcs - kikapcs + wipe >> rsd - rootolt rom
2. rsd - eredeti rom >> bekapcs - kikapcs (no wipe) >> rsd - rootolt rommindkettőnél folyamatosan bootloader error a vége....
amit viszont tényleg nem értek, hogy az eredeti sbf-el miért nem találok T-hálózatot??? na mindegy nem húzom fel magam... nagyon olyan érzésem van, hogy ezt én benyaltam
-
Raqueia
tag
Ezt az sbf.et tetted fel először? http://motoroladefyall.info/content/defy-236-os-eneu-sbf-f%C3%A1jl
Én ezzel hoztam helyre tegnap amikor az enyém meghalt az első rootolt sbf. rátolása után.Ha az rsd dumál amikor betöltöd neki ezt az sbf-et hogy hosszú a neve, akkor törölj a filenévből, nekem csak így ette meg.
-
RJocó
tag
válasz
mediumgecso #7064 üzenetére
Nah ez egy jó kérdés. A válzotatások között ottvan hogy " UPDATE V6 SuperCharger Scripts Update9 RC8.2 " , úgy értelmeztem hogy alapból benne van, de mondjuk nyomát se látom sehol. Nem igazán vagyok tisztában ezzel a v6-al. Egyszer próbáltam feltenni régebben én is egy leírás alapján, aztán akkor is az előző rendszert vissza kellett állítani, mert nem akart betölteni. Szal ha rájössz, akkor mond el nekem is lécc, hogy ez mit jelent, vagy hogy lehet bekapcsolni
-
bepken
veterán
srácok! valaki legyen még ébren légyszi
most ott tartok, hogy sokadig próbálkozás után is bootloader errort kapok...de mondom akkor semmi gond, felrakom a sima sbf-et és békén hagyom mára.
na azzal annyi gondom van, hogy nem talál szolgáltatót
tudtam én, hogy nem este kell ennek nekilátni...
-
mazsi
senior tag
Sorry a duplázásért -
bepken
veterán
most azon gondolkozok, hogy megpróbálom újra, zsinórban egymás után az eredeti rom és aztán a rootolt... lehet a wipe volt a baja? (wipe után ugye bekapcsol, én nem csináltam semmit, hanem már a pin kód előtt kikapcsoltam...)
-
mazsi
senior tag
Tegnap volt kezemben az új Defy Mini. Szerintem senki nem akar majd váltani rá
-
bepken
veterán
nos...BL7 root
először is: wipe
aztán mivel OTA frissítést kapott a telefon, először rds lite-tal felnyomtam a csupasz sbf-et. majd úja wipe
felnyomtam a rootolt sbf-etmost pedig bootloader error van
ötlet? megoldás?
-
jazzkifli
tag
ADW launchernél (vagy bármelyik launchernél) hogyan lehet témát létrehozni?
Az alkalmazások ikonjait szeretném lecserélni saját kreálmányokra. -
RJocó
tag
válasz
105kacsa #7056 üzenetére
Első bootnál válaszd a go launcher-t alapértelmezettnek, majd a launcher beállításainál a témák közül válaszd a NewMIUI Theme-t.
Ismét menj ele a launcher beállításaiba, és ott a Visual Settings" -> "Icons" -> and choose "Icon size" to "Large Size"-t válaszd ki, (ezzel beállítod hogy az ikonok nagyobbak legyenek)
Aztán még azt is írja hogy az app drawer beállításokon belül betudod állítani, hogy a menüben vízszintesen vagy függőlegesen akarod görgetni az ikonokat. ( App drawer settings" and choose under "App Drawer Scrolling orientation" )
meg javasolja, hogy állítsd e a tárcsázót is a go-félére, alatta meg hogy a záróképernyőt is állítsd be. De igazából ezek sokat nem tesznek, mert ez csak külcsíny. Szal ha ezekből semmit nem teszel akkor sem lesz semmi.. Ez csak egy javaslat. PL.: én se a záróképernyőt, se a tárcsázót nem álítottam át, nekem amúgy jobban tetszik...sőtt a témám se az.. -
Jonny99
tag
válasz
Goose-T #7051 üzenetére
Igen elég kemény volt, hogy 2 óra alatt húzta le, de a lényeg az, hogy lent van
Néhány kérdésem azért lenne, hogy tisztában legyek valamelyest, hogy miként működik ez a ROM:
Van néhány szolgáltatás benne ami a STOCK rendszerben is megtalálható. Ez nem fog felesleges adatforgalmat illetve akkuhasználatot generálni?
Az kifejezetten tetszik, hogy a gyári akku menedzser és feladatkezelő benne van, de a médiamegosztó, music store, ezekkel nem lesz gáz fogyasztás terén?Összességében valóban nagyon pörgős, jó kis ROM ez, nagy gratula hozzá, eddig csillagos 5-ös.
Akkukezelés ügyében még annyi kérdésem lenne, hogy wipe batt szükséges lehet?
Még egyszer köszi, durván pro kis cuccot sikerült össze rakni
-
nfcfx
tag
720p 2.3.6-os Defy+hoz: http://1r.hu/defyplus
Tesztjellegű a dolog, nálam működik. Jobb híján egy fájl a 2.3.5-ön használt fájlok közül lett felhasználva, ill a build.prop a 2.3.6-ból lett szerkesztve, ami azt jelenti, hogy telepítés után megmarad a az android verziószáma 2.3.6 (nem úgy mint anno a 2.3.5-ből 2.3.4 "lett"). -
RJocó
tag
egy kis kiegészítés:
" CM7 is not like MIUI, we need to set some stuff manually. Of course everything works out of the box and the ICS CM7 Theme is set automatically, but to get the perfect WhiteRabbit Feeling we need to set some options. Installation is really easy with Aroma Installer and you can choose every Tweak, Mod or App during the installation. I recommend the MIUI Apps and specially GoLauncher! This have to be set :to get the perfect WhiteRabbit Feeling
choose at the first boot "GoLauncher" as your Standard Launcher and set it to forever
click on your HomeScreen on your MenuKey on your Defy and choose "Themes" and activate "NewMIUI Theme"
click again on your HomeScreen on the MenuKey and open up the "Preferences" of GoLauncher. Click on "Visual Settings" -> "Icons" -> and choose "Icon size" to "Large Size"
still in the GoLauncher Settings -> click on "App drawer settings" and choose under "App Drawer Scrolling orientation" -> "Vertical continous"
back on the HomeScreen click on the Phone App and choose "exDialer" as your favorite Dialer ( if installed )
open up "MiLocker" ( if installed ) and click on "Settings" at the bottom -> choose "Miui Default" or "ICS" Theme to get rid of chinese symbols" -
RJocó
tag
válasz
mediumgecso #7050 üzenetére
mediumgecso és 105kacsa: A plus-osat szedjétek le. Nekem cm7.2 volt fent (2.3.7). Annyi csak hogy felteszed az sd-re. Aztán onnan telepíted cwm-ből. Én csináltam előtte wipe-ot és factory reset-et is, de telepítés közen kiírja, hogy mit csin és ott láttam hogy mielőtt elkezdte feltenni a rendszert előtte ő is megcsinálta. Szval lehet felesleges,de rosszat nem tesztek vele.
Ahogy elindítod egyből bejön az aroma installer. Ott pedig már csak követed a lépésket. Lehet kézzel tapicskálni..Első indulás kb 3-4 percet vett igénybe. Azt is írja a telepítő hogy miután betöltött, szükséges egy újabb újraindítás a végleges telepítéshez. Szval azzal kezdjetek ha felállt a rendszer. Én így csináltam, elsőre ment minden, semmi gond nem volt.
-
105kacsa
őstag
Szia.Neked felrakás előtt melyik alap verzió volt fent gyárilag?A az első gyári 2.3.5 android vagy már a frissített 2.3.6. ?Vagy ha már van fent egy cm( nekem most a quarx 04.08 cm7.2 van fent ami 2.3.7 )akkor én is a pluszost rakjam fel a whiterabbitból vagy a síma nyuszisat?
-
bepken
veterán
lenne még egy fura kérdésem: custom recovery telepítésnél a 2ndinit mekkora adatmennyiséget kap le a netröl? mert itthon egész konkrétan gprs van
csak hogy tudjam, hány órát kell várnom
-
lordyka
aktív tag
válasz
belavagyokbp #7039 üzenetére
adw settings -> general behavior -> gestures -> drawer swiping
itt lehet beálítani h ujjelhúzással vált, olyan nincs benne h nem kategorizált appok -
RJocó
tag
Tapasztalatok a WR 1.5-el kapcsolatan:
ZsíírTényleg szép. Az aroma installer nagyon praktikus kis dolog. A romok ha ilyen irányba haladnak akkor nagyon szép jövő vár ránk
Tényleg gyors a rendszer, semmi felesleg, de sok apró részlet ami szebbé, jobbá teszi. Gyors indulás, akksi feltölt teljesen. (De ha nem akkor sincsen baj, ugyanis a telepítő értesített hogy készített egy mappát 4 batteryfix el. Ha valami gond lenne akkor csak onnan telepítsek egyet)
Gapps is benne van, még azzal sem kell törődni.
4 szinten lépcsőn változik a proci sebessége.
A Plus-os verziót telepítettem, majd telepíts közben a 2.3.6 vagy többet választottam ki. Elvileg még factory resetet, wipe-ot sem kell csinálni, mert telepítés közben azt is megcsin helyetted. Csak rányomni a zip installjára onnantól már vezet a telepítő. Tetszett, hogy már ott testre lehet szabni sok mindent.
Tartalmaz magyar nyelvet is. (pedig az xda-n nem írták, hogy van benne) Szóval az kellemes meglepetés volt, véletlen akadtam én is rá. Az egész a kang féle cm-re épül, bootanimáció is ugyan az volt..
Kíváncsian várom az elkövetkezendő verziókat. -
belavagyokbp
aktív tag
válasz
lordyka #7037 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ha a sima ADW-ben beállítod, hogy csak a kategóriákat akarod látni, akkor csak azokat mutatja, + csinál egy "unacategorized" lapot, ahol a nem kategorizált appok láthatóak, így mindig tudom hogy mit hagytam ki
+ egyszerű kategóriát váltani, vagy van fent jobbra-balra mutató nyíl, vagy csak simán elhúzod az egyik irányba az újad. Az adw ex-ben viszont menü gomb-> choose Group -> és csak itt lehet váltani, szóval így elég nehézkes.
-
RJocó
tag
válasz
Dark Archon #7035 üzenetére
Köszi
Valahogyan nekem is a Kingstonhoz húz a szívem.
-
lordyka
aktív tag
válasz
belavagyokbp #7036 üzenetére
app drawer -> menü gomb -> choose category
megcsinálod a kegoriát, hozzáadogatod a cuccokat és kilépsz, onnantól az jön majd be mindig amég nem váltasz -
belavagyokbp
aktív tag
Lenne egy kérdésem ADW ex-el kapcsolatban
Ugye az alap ADW-ben, ami CM telepítése után az alapértelmezett launcher, a menüben lehet létrehozni kategóriákat, és belehet állítani, hogy csak azokat mutassa, és ne legyen "all apps" összevont lap. Ezt a beállítást viszont ADW EX-ben nem találtam, kategóriákat lehet létrehozni, de azt nem tudtam beállítani, hogy csak a kategóriáimat mutassa. A legfrissebbet használom, esetleg tudja valaki, hogy létezik-e ez a beállítás még, vagy ki lett végleg törölve belőle?
Köszönöm! -
-
Jonny99
tag
válasz
Goose-T #6988 üzenetére
Halihó
Na ezt egyből kiprószálom, hátha helyre billenti az akku időt is...
De nagy grat hozzá, hogy ezt összehoztad, és előre is köszi...
RJocó: nekem is samsung 16GB cl10 van benne és tökéletesen gyorsan kezeli bár az elméleti írás/olvasást még így sem éri el, de lényegesen gyorsabb mint pl. az Adata...
-
RJocó
tag
Adjatok már tippet milyen, sd-vel bővítsem a defy+-t!?? Elég szűkös mostanra az a gyári 2GB. Ti milyeneket használtok? mi az ami tuti jól működik a telefonnal? Köszi
-
törölt tag
Rákerestem helyetted, ízelítőül néhány szorosan a kérdésedhez kapcsolódó hsz.
(#890) vizeske108
(#940) szucsinka
(#1064) Mec
(#1066) Joe30
(#1083) Joe30
(#1366) Phoenixy
(#1436) PhoenixyDe ha te is beírod a topik keresőjébe, hogy 2.3.6, akkor bő háromszáz hozzászólás alapján mindent megtudhatsz róla, a rootolásától kezdve a bal lábujja körméig.
(#7019) Dark Archon: A Cardio Trainernél faszkalapabb, nyomakodóbb app nem sok van a világon, hihetetlen a pimaszsága, nálam csak addig volt fenn, amíg rootoltam a telefont, aztán már töröltem is. A Cardio Trainer az állatorvosi lova annak a problémának, hogy az Android és a nem a mi érdekünkben megírt appok gondoskodnak arról, hogy az appok kéretlen futkorászása, nyomakodása és memóriába töltődése lelassítsa-megakassza a telefon működését. A Cardio Trainer ne akarjon velem egy sötét sikátorban talákozni, mert nagyon rossz vége lesz rá nézve!
-
Goose-T
veterán
Ha valaki tudna ennél jobb illusztrációt készíteni a ROM-omhoz, az ne kíméljen!
A lényeg, hogy verdákos legyen, és rajta legyen a Nothing But Speed szöveg. Nagyon ráérők és vállalkozóbb kedvűek akár bootanimációt is készíthetnek hasonló tematikával!
Kis motiváció: sör kilátásban a nyertesnek!
-
Goose-T
veterán
válasz
meridaharcos #7025 üzenetére
Nézd meg a kerneled verzióját, ha nem, az amit írtam, akkor ezt az SBF-et ajánlom hozzá.
-
meridaharcos
senior tag
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #7021 üzenetére
Telepítés:
1. Flashelj egy BL6 2.3.6 SBF-et, rootold, aztán telepítsd 2ndInit-et - ha a kernel verziód 2.6.32.9-gbdd614e és már van 2ndInit/CWM a telódon, akkor ezt a lépést kihagyhatod
2. Másold a Nothing But Speed 1.0 könyvtárat a tartalmával együtt az SD kártyád clockworkmod/backup könyvtárába
3. Csinálj egy Wipe data/factory reset műveletet a recovery-ből
4. Restore-old a Nothing But Speed 1.0 backupot CWM-ből: Backup and restore/advanced restore/system
5. Használd egészséggel! -
Goose-T
veterán
Sikerült feltöltenem! Innen tölthető a cucc.
-
nfcfx
tag
válasz
Raqueia #7017 üzenetére
ugyanez a helyzet nalam is. a 2.3.6-ot eleg jol osszerakta a motorola, csak sok a felesleges cucc. ezeket kiirtom, ami pedig hianyzik azt megcsinalom. pl 720p lesz a kovetkezo. cm-el allando terero gondjaim voltak, es szivta az akkut rendesen. az alkalmazasok jogosultsagait lbe privacy guarddal allitom, igy az alkalmazasok csak ahhoz ferhetnek hozza amihez engedem, ill. mobilnetet csak a fontos dolgok szivjak. nehany jatek mint pl angry birds sem mobilkapcsolaton, sem wifin nem csatlakozhat, ugyis csak a reklamokat toltene le :-)
szoval en sem valtok custom romra, talan ha lesz mukodo ics azt majd megnezem. -
-
bepken
veterán
rendeltetés szerü használat mellett nem volt még semmi problémám gyári rommal. nem hiszem, hogy custom rom mellett ugyanezt elmondhatnám
-
Raqueia
tag
Én maradtam a rootolt gyári romnál. Leszedegettem ami nem kell, (23 db apk) felraktam egy két root progit, nfcfx nagymester kapcsolóit, ég és föld a rootolatlan rendszerhez képest. Javaslom először ilyen verziont prószálj meg, aztán ha van többre igényed, lehet customromozni.
-
-
Goose-T
veterán
A Google kereső az XDA-s topikomat már első találatként hozza, ha rákeresek a defy+ nothing but speed szavakra.
-
bepken
veterán
válasz
Raqueia #7008 üzenetére
akkor este meg is ejtem azt a bizonyos elsö bemetszést
egyenlöre nem tervezek rom cserét...vagy van olyan, amire szerintetek érdemes? csak mert gyakorlatilag naponta jönnek friss release-ek
nfcfx! szuper, így tovább
egyébkét magát a fénykép minöségét többen jobbnak ítélték a fözött romokban. bravia engine, ha jól tudom...ezt valahogy nem lehet külön, rom csere nélkül mókolni?még egy apróság...nem nagyon láttam visszajelzéseket a beatsaudio cuccról...azért mert olyan rossz vagy mert annyira alap?
-
Raqueia
tag
GiantHuge THX. ahogy írtad műxik a dolog, csak felül kellett iratnom az ES-sel a systemUI.apk-t, törölni az odexet és tutira műxik a kapcsolósor az értesítési lapon. Egyébként mi az az odex? Az nem gond, hogy nincs ott. (persze mentettem előtte ezt is, meg az eredeti systemUI-t is)
-
Raqueia
tag
Én szívtam az OTA 2.3.6 után csak a Joe 30 által összeütött CEE rootolt sbf -et toltam rá egyből, és error lett a vége, de nem volt nagy gond, mert az rsd lite továbbra is látta a telót, aztán ahogy írtad először az eredeti 2.3.6 sbf-et, aztán a Joe 30 által linkelt rootolt 2.3.6-ot. Én minden lépés után wipeoltam a datát is és a cachet is, tudom nem fontos, írják a guruk, de ettől baja nem lesz.
-
bepken
veterán
úgy döntöttem, rootolom a kicsikét
b@szok a garira
a szokásos "pár kérdésem lenne elötte" részt én sem hagyom ki...
OTA frissítést kapott ugye, ahogy olvastam, valaki szívott is emiatt. tehát ha jól vettem le az infót, akkor megyek tutira, ha rsdvel feltolom a Nortol tárhelyén található eredeti rom sdf-et, majd bekapcs, wipe, minden nélkül egyböl nyomom rá a rootoltat?
akkor...magyarítás az ok. 720p mod müködhet? -
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #6988 üzenetére
Na itt lehet az XDA-n hájpolni a topikomat.
Este remélhetőleg fel fogom tudni tölteni valahova, addig kitartás!
-
Raqueia
tag
Szerintem nem az ES-sel volt a probléma, hanem azzal, hogy elvettem a system mappából a fájlt és nem tettem semmit ideiglenesen a helyére. Szerintem úgy jó lett volna ha csak elmásolom, aztán a mókolt systemUi-val felüliratom a system mappában a systemUi.apkt, az odexest meg letörlöm. na mindegy, akkor rsd.
-
nfcfx
tag
válasz
Raqueia #7001 üzenetére
Irtam, h file explorerral csak elvileg mukodik :-) adbvel meg helyrehozhatod, ha engedelyezve volt az usb debugging.
adb shell "mount -o remount,rw /system"
adb push SystemUi.apk /system/app/
Ha ez sem menne akkor rsd liteal told ra a rootolt sbfed, mindenfele wipe nelkul. Mindened megmarad. -
Raqueia
tag
voltam olyan hülye és az es fileexplorerrel kivágás paranccsal raktam el egy mappába a systemUI.apkt. Most persze fc zik egyfolytába, nem tudom berakni a helyére a javítottat. Innen ha factory resetet nyomok a recoveryben csak az fog segíteni?
Vagy az se, csak az rsd lite?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Politikai mémek
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- World of Tanks - OFF topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest