Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor27
csendes tag
ja sztem annak most neki is kezdek egyszer induljon el a telefon ujra, hogy végre ne legyen 300 as vérnyomásom
-
andor27
csendes tag
akkor most végül is mind1 lenne hogy visszarakom a 2.3.5 öt vagy pedig feltehetem ezen leírás alapján ezt: http://motoroladefyall.info/content/defy-android-236-magyar%C3%ADt%C3%A1sa
-
andor27
csendes tag
a lényeg ugyanez de ez pontosan :http://motoroladefyall.info/content/motorola-defy-android-235-rootol%C3%A1sa-bootmen%C3%BC-telep%C3%ADt%C3%A9se-%C3%A9s-magyar%C3%ADt%C3%A1sa
nem tudom ezek után rds liteal fel lehet tenni a 2.3.6 ot és az ahhoz tartozó magyar nyelvet?
vagy most mit csináljak? -
duda1978
tag
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Amikor új zenéket rakok fel a telóra, akkor nem mutatja azokat a gyári zene lejátszóban. Hogyan tudnám frissíteni a listát? -
andor27
csendes tag
azt nem írta, hogy mit csinált amikor csak bootolt neki a telefon?
-
andor27
csendes tag
igen az megvolt ujraindult utána a telefon és csak utána kezdtem telepíteni a SndInitDefy_2.0.apk és az is felment, a végén zölden világított a led.
-
nfcfx
tag
Aki használta a Defy+ data toggle widgetem, annak szólok, hogy a widget már nem érhető el a marketen. Van helyette viszont egy teljesen újraírt widget Blur Apn Switch néven. A memóriahuszárok örömére a memória használat a felére csökkent.
-
andor27
csendes tag
a motoroladefyalinfo alapján próbáltam
a 2.3.5 volt rajta amit ott kértek : System version: 45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU
Build number: 4.5.1-134_DFP-125
rootoltam+feltettem a costum recoveryt az is kész lett a led zölden világított és utána indítottam ujra, de ott már a motorola logoig jut és folyamatos az ujraindulás -
andor27
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kellene.
Most akartam feltenni a magyarosítást azonban a recovery telepítése után csak a motorola logoig jutok.
A recovery menübe lépve a követezők vannak reboot system novw, apply update, wipe data ill a wipe cache.
így nem tudom instalálni a magyarosítást.
Kérdésem hogyan tovább.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Az SD kártyás javaslatok mellett/helyett érdemes próbálkozni rootolt telefonon a system/media mappában is.
-
szpali
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
sdcard/media/audio/notifications mappába kell bemásolni
(de látom már előttem is megválaszolták
) -
tomlac14
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
én úgy csináltam, h létrehoztam egy notification mappát, abba beletettem az mp3-at és utána a sound/notification ringtone menüben is megjelent...
-
dunc
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
Csinàlj egy notifications mappát.
-
Hogy lehet mp3-at sms hangnak beállítani? Csengőhangnak be lehet, mert van olyan opció, de sms-re nem jöttem rá.
-
bmc
csendes tag
Az mb626 azaz uj lesz de a defy mini már megjelent:
http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/MOTOROLA-DEFY-MINI-XW-EN
számomra azért érdekes mert egy papiron gyengébb procira,kijelzőre rátudják rakni (gyakorlatilag egy olcsositott defy ra) 2.3 at,az eredtit meg nem frissitik vagy nem tudták gyárilag se rárakni gingerbread... -
nkatika
csendes tag
Ó, bocsánat, itt a tettes: [link]
azóta semmi... -
nkatika
csendes tag
sziasztok. tud valaki segíteni? telepítettem egy alkalmazást a marketről, és azóta full fekete a képernyő, semmire nem reagál a készülék. többször indítottam újra, wifi aktív. megköszönnék minden hasznos és segítő szándékot! köszönöm!
-
tar21
csendes tag
Na akkor újabb hülye júzer kérdés:
Nem akarok buherálni, rootolni stb.(hülye vagyok hozza). Na felnyomtam a frissítést, most hogy és mivel kéne az akku problémát megoldani?(törölni azt a bizonyos fájlt vagy hasonló)

-
szabof1
őstag
-
törölt tag
Korábban is meg lett válaszolva, hogy nincs mód.
Ennél több reakciót vársz? Mert éppenséggel lehet részletezni, hogy miért nincs mód. Tizennégy oka van. Az első ok, hogy az eddigi jelek arra mutattak, hogy hardveresen slave (de legalábbis hardveresen van "lebutítva"), azaz, az ismert vicc analógiájára: "nincs harang, püspök úr" (de legalábbis "ki van szedve a harang nyelve"...). Volt aki már tervezett mindenféle vezetékezéssel, áthidalással USB OTG-t csinálni hozzá, de nem valósult meg a terv.
Másképp kifejezve: nem küldő tápos az USB-je (de legalábbis hardveresen van lebutítva a küldő táposságról). -
tar21
csendes tag
Végig olvasva a fórumot tudom, hogy volt ilyen kérdés, de újra felteszem, remélem több reakciót vált ki mint ezelőtt.
Szóval van több eszközöm (közte a defy+), aminek slave microusbje van, nem hiszem el, hogy hardveresen slave, biztos vagyok benne, hogy csak le van butítva, nincs valami megoldás az okosításra?

-
bmc
csendes tag
Ki hallott a defy miniről ami most fog kijönni?kisebb lesz gyengébb proci mégis erősebb akksi és alapbol 2.3.7 lesz rajta.....nem értem amotorola logikáját

-
obZen
tag
Sziasztok!
MokeeOS120225defymod_HUN telepítése után a következő képernyő látható:
Bootloader
09.10
Err:A5,70,00,00,23
Battery OK
OK to Program
Transfer Mode:
USBInnen tovább semerre, se recovery, se boot menü.
Van valakinek ötlete a hiba elhárítására?
Hálás köszönet előre is!
-
AnTigy
tag
Szép napot Mindenkinek!
Úgy tűnik, mintha ITT megoldották volna a BL6-kernelről (Defy+-nál ez ugye 2.3.5) a Froyo 2.2-re val downgrade-et. Ha ez igaz, akkor megnyilna az út a sima Defy-os főzött ROM-okhoz. Jó lenne, ha guruink rálesnének és véleményt mondanának.
-
Skatysuti
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget előre is szép napot mindenkinek
-
-
törölt tag
Ez így téves olvasat, ugyanis természetesen a telefonra vonatkozik a vízálló és porálló kitétel és a képernyőre a karcálló jelző.
A fel-felelevenedő vitához hozzászólva: a Defy/Defy+ készülékek megfelelnek az IP67-es szabványnak, azaz vízállóak (tehát több mint cseppállóak) és porállóak bizonyos határig, ahogy mondani szokás, 1m-es vízmélységig lemerítve fél órán át nem áznak be. A Motorola erre éppenséggel garanciát is adhatna, és fel is vállalhatná, de még időben felismerték, hogy nem biztosíthatnak garanciális javítást a készülék beázására, mert a konstrukcióból adódóan számos lehetőség van rá, hogy "user error" miatt beázzon. Azt pedig nem nagyon tudná a szerviz bizonyítani, hogy a telefon a nem rendeltetésszerű használat miatt ázott be, így, ha garanciális javítást biztosítanának a beázásra, akkor a hibás használat miatt beázott készülékeket hosszú sorban vinnék a szervizbe a felhasználók, sőt, bizonyos egyéb hibák elfedése céljából szándékosan "beázatnák" a telefont. Arról nem is beszélve, hogy a szerviz is sokszor trehányul javítja a készüléket, ezáltal a szerviz hibájából elveszti a vízállóságát a telefon. Minderre a Motorola nem vállalhat garanciát, mert rámenne a gatyája. Ezzel együtt, a Defy/Defy+ garantáltan teljesíti az IP67 szabványt, azaz bizonyos határig vízálló és porálló (természetesen kivételt képez a nagyon ritka gyártási hiba, de az más téma). A Defy/Defy+ vízállóságát (a nagyon ritka gyártási hibától eltekintve) csak a "user error" és a trehány szervizelés esetei írják felül. Arra pedig miért vállalna garanciális javítást a Motorola?
-
szabof1
őstag
válasz
Skatysuti
üzenetére
Éz így kell installálni: Felkészülés..., CM7 telepítése
-
Skatysuti
tag
Nagyon köszönöm a segítséget valaki még abban tudna segíteni hogy egy romot linkel cm7 et vagy újabbat szép napot
-
nortol
senior tag
-
Skatysuti
tag
Üdv Sziasztok
ma készülünk defy + venni a páromnak és azt szeretném kérdezni hogy tudok e magyar nyelvet tenni a telefonra.
Tavaly csináltam egy sima defy-t az egyik ismerősömnek azzal sikerült megoldanom ezt a problémát.
Tudtok nekem nekem ajánlani valami romot defy+ ra
Előre is köszönöm a segítséget. -
nortol
senior tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Google Checkout kell a markethez...
-
nortol
senior tag
válasz
mate0314
üzenetére
Tényleg nem szeretném folytatni ezt a vitát, mert semmi értelme.
Ahogyan RJocó is írta, mindenki azt csinál a telefonjával, amit csak akar.
Poénnak még elmegy így, leírva a fórumban, de véletlenül sem kellene ajánlgatni senkinek sem, mert ha valakinek mégsem jön össze a dolog és rád mutogat, akkor majd Te is a fentebb leírt valamelyik mondatomat fogod válasznak alkalmazni, és jó messzire elhajtod majd a delikvenst :-) -
mate0314
aktív tag
Miért is baromság?
3 napig cserélik, nem bontanak, nem vizsgáltatnak, ha nagyon akarod, akkor éjszakára radiátorra rakod és másnap beviszed, csere.
Azért vagyok ebben ennyire biztos, mert meghozta futár, bekapcsolom barátkozunk, újraindul, mondom ez ilyen, vmi még igényelte, aztán megint restart, itt még nem volt gyanús. FB-n megosztom többiekel hogy mit vettem, pohár vízbe, kép FB-re mindenki happy. Aztán a sokadik újraindulás után rájöttem hogy a gms modul a hibás, fogtam visszavittem másnap resetelték, csinálta megint, cserélték és kész. Hazaértem, ment a kádba, működött paradt.
Miért lenne tégla? ha az lett volna, akkor csere, ennyi a történet.
-
tomlac14
tag
válasz
kimpepevok
üzenetére
dupla

-
tomlac14
tag
válasz
kimpepevok
üzenetére
én ugyanolyan "sebességgel" tesxem meg a mozdulatot, mint eddig.és mindig fel is veszi.nem kell különösebben gyorsan csinálnom...de mondom, különbözöek vagyunk!

-
nortol
senior tag
válasz
mate0314
üzenetére
"Első nap kádban fürdettem, átment, marad!"
"Első nap kádban fürdettem, kakukk, marad így is, csak éppen levélnehezéknek!"Nos, ha a második verzió állt volna fennt, akkor a szervíz is kiröhögött volna valszeg, ha egy deci vizet öntöttek volna ki a telefonodból, és tényleg csak egy levélnehezéked lenne most...
Hagyjuk már ezt a kádban fürdetem, ha műkszik, marad témát!
Mert ez baromság! -
mate0314
aktív tag
Ha 1szer tudja akkor tudja! Én pedig úgy vagyok vele, ha veszek egy strapafont, akkor az bírja a kiképzést! Első nap kádban fürdettem, átment, marad! Nem egyszerűbb 3 napon belül visszavinni és akkor azonnal cserélik? Nem kívánom senkinek, de tegyük fel, nyarlás közben vizetkap kiderül h nem vízálló, akkor egész idő alatt nem a kikapcsolódás van hanem a stressz hogy nincs telefon és h kicserélik-e, hány napot lesz szervízben stb...
Öszintén, szerintetek nem ez a logikus? Várom a kritikákat!
-
-
-
RJocó
tag
A gyártó csak azt mondja hogy megfelelne neki...hivatalosan nem volt bevizsgálva úgy tudom...éppen ezért nem látod a dobozon és a leírásban sem sehol..csak marketing szöveg. Aki strapatelefont akar az vesz egy sonim-ot pl :-) sztm a defy re éppen annyira kell vigyázni mint bármelyik másik okostelóra..a karcállóság minden új telónál már megvan..annyit tud a defy többet hogy eldugaszolták a csatlakozóit, meg megoldották hogy a mikrofon meg a hangszórók vìzhatlanok legyenek. Viszont mindenkinek csak ajánlani tudom aki kétkedve nézi a telót. Király kis készülék, hamar megszerettem :-)
-
nfcfx
tag
Ha valakit érdekel 48 órán keresztül 1,50€ a népszerű (de miért???) Poweramp.
-
mistar
tag

A szép felvezetést követően az utolsó fél mondat az összefoglaló

" ... Bírja a gyűrődést
A MOTODEFY™+ vízálló, porálló, és helytáll az élet
viharaiban – hiszen mindig előfordulhatnak balesetek.
A készülék használatakor nem kell tartania az olyan
apró kellemetlenségektől, mint a hirtelen záporok vagy
a hétköznapi balesetek.
Bár a telefon strapabíró, de nem elpusztíthatatlan,
ezért a természeti károk – például a víz, a homok és a
por beszivárgása – elleni védelem végett mindig
ellenőrizze, hogy az akkumulátor fedőlapja és a
csatlakozók fedele le van-e zárva, és megfelelően
illeszkedik-e.
Ha a telefon nedves és/vagy piszkos lesz:
• A fölösleges víz eltávolításához törölje át a
készüléket – főként a kijelzőt, a hangszórót és a
mikrofonportokat – puha ronggyal, majd rázza le.
• Használat előtt hagyja, hogy a készülék legalább
1 órát száradjon a levegőn.
• Mindig ügyeljen arra, hogy az akkumulátorfedélről
és annak tömítéseiről, valamint a csatlakozók
fedeléről az összes sarat és szennyeződést
eltávolítsa.
Megjegyzés: A telefon nem képes fennmaradni
a vízen, és nem használható a víz alatt. ... "Én inkább nem próbálgatom

-
mistar
tag
Pedig a használati ... :
" ... Köszöntő
MOTODEFYTM+
Az élet tele van kihívásokkal, ezért olyan telefont
terveztünk Önnek, amellyel, történjék bármi, mindig
elérhető maradhat.
• Bírja a gyűrődést. A telefon vízálló, porálló, és
karcálló képernyővel rendelkezik, hiszen mindig
előfordulhatnak balesetek. ..."
-
bepken
veterán
sehol, semmilyen formában nem láthattad a Defy vagy Defy+ és a vízálló szavakat egy mondaton belül....ez a telefon CSEPPÁLLÓ! tehát pl egy fröccsenést kibír...egy pocsolyába ejtést kibír...egy nyári vihart kibír...ezeket is csupán nagyobb százalékban, mint egy hétköznapi, nem starpatelefon.
egyébként nekem ennyi biztonság érzet bőven elegendő, eszem ágában se lenne víz alá tenni "erőszakkal"...ha pedig mégis baleset történik, biztonságban tudhatom a telefonomat. na szóval a CSEPPÁLLÓságnak ez volna a lényege.
-
Attas
aktív tag
Valóban vízálló a defy+? Pl. egy aquaparkban a víz alatt is lehet vele fényképezni, videózni? Vagy ezt azért senki nem ajánlja? A jövő héten megjön a teló. Kíváncsi vagyok nagyon.
-
bepken
veterán
ahogy én látom, ha épp valamilyen app-ban vagy, akkor "nyomógombos" verzió, ha alvó állapotban ér a hívás, akkor húzni kell. az okát azonban én sem értem...
egyébként nekem épp a nyomógombos verzió jön be, huzigálni macerásabb. dehát kinek hogy 
közben olvasok tovább, hogy kb 20an leírták előttem a megfejtést....

-
nfcfx
tag
válasz
majorosgabor
üzenetére
(#5201) majorosgabor, (#5203) RJocó, (#5204) M_AND_Ms kösz srácok, jobban örülnék ha mindig a 2 gomb lenne.
-
tomlac14
tag
válasz
kimpepevok
üzenetére
nekem meg éppen jobban tetszik!izlések és pofonok...

ezt a felvevös részt viszont nem igazán értem.mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

uncsi