Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi1897
csendes tag
Sziasztok!
Az a fura helyzet állt elő, hogy a market-ból nem tudok letölteni semmit pedig internezni tudok...
Rányomok akármire kiírja h downloading és ha úgy hagyom fél órára akkor is ez a helyzet, el sem indul a letöltés.
Valakinek volt már ilyen?
-
Matisz77
aktív tag
Szevasztok lenne egy kis problémám, a régebbi sim kártyámmal nem megy a mobilnet az istenért se de van egy új azzal simán megy! Vodafone-os kártyáról beszélek (feltöltökártyás)!
Valaki ötlet mit lehet tenni ilyen esetben? -
miskin9
csendes tag
Amikor Defy+-on olvasgatjátok ezt a fórumot, tudtok keresni címszóra az adott fórumon belül? Nekem nem sikerül. Vagy a teljes honlapon belül keres,vagy pedig nem talál semmit.
-
tibi-d
tag
Sziasztok!
A telefonom "saját telefonszám" mező üres. Lehet, hogy a SIM-em régi, és nem tudja kiolvasni belőle, de még nem találtam meg azt a menüpontot, ahol kézzel meg tudnám adni.A telefont most kaptam karácsonyra, és még csak tanulom. A topikot nézegetve nem olvastam róla, vagy átsiklottam felette. Kérlek segítsetek. -
duda78
csendes tag
Sziasztok
Letöltöttem két progit marketről és nem tudom törölni.
Az egyik a TouchLOck itt azt írja,hogy védett......??
A másik a Lock Screen Tools...Segítség
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
oliverkiss32 #1489 üzenetére
És hogyan 'blurtalanítottál'?
-
nfcfx
tag
Végeztem egy kisebb blurtalanitást a telefonon. Hihetetlen mértékben felgyorsult
-
BioKiller
csendes tag
Bocsi a spam-ért, de telón netezek, és többször řákatoltam a "ok" gombra , és ez lett sry...
-
miskin9
csendes tag
Szerintetek pontosan mit jelent,és mi a szerepe a Setting/App./App.settings/Developments/USB debugging-nek,és ugyanitt az Allow mock locations-nak?
Másik kérdésem,hogy Ti átpakoltátok a jelentōsebb memóriaigényū alkalmazásokat (nálam jelenleg Maps,Browser,Voice command,Gmail) a Task manager/Auto-end list-be? Ez ugyebár kijelzō lezárás után 2 perccel automatikusan bezárja az alkalmazást,s így éjszaka talán spórol némi kis plusz energiát. Viszont ha ezt az app.ki-be kapcsolást a napi használat során többször is elvégeztetem vele (többszõr zár le a kijelzõ) ,lehet,hogy fordítva sül el a dolod. -
Dhampir
félisten
Olvastam egy leírást (innen származik:[link]), de egy Wi-Fi antenna ehhez is kell:
"A legegyszerübb megoldás, ha a laptopodon csinálsz egy un. ad-hoc wifi hálózatot, a wifi kártyádon meg egy internet megosztást hozol létre. Ezután ha a telefonod wifin csatlakozik ehhez a hálózathoz, máris lesz internet elérése.
Ez a következőképp zajlik a gyakorlatban:
Bedugod az ADSL dugóját a laptopodba majd elmész a vezérlőpult/hálózati kapcsolatok részhez, és az adapterbeállításoknak jobb klikk a vezeték nélküli hálózati kapcsolaton és a megosztás fülön bepipálod hogy meg akarod osztani az internetet.
Ezután létrehozod az ad-hoc hálózatot. Ez Win 7 alatt a következőképp zajlik (xp-n is hasonló lehet): vezérlőpult/hálózati és megosztási kapcsolatok/vezeték nélküli hálózatok kezelése.
Ezután hozzáadás, ad-hoc hálózat létrehozása, megadod a hálózat nevét, meg a jelszót és innentől kezdve ezt a wifi hálózatot már látni fogja a telefonod, mintha egy normál wifi routeres hálózat lenne.Ezután már csak annyi a dolgod, hogy a telefonoddal csatlakozol erre a hálózatra, ez nálam a settings/wireless&networks/wifi settings menüpont alatt van, itt listázza is az elérhető wifi hálózatokat. A csatlakozás után máris lesz rajta internet elérés."
[ Szerkesztve ]
-
duda78
csendes tag
válasz
kimpepevok #1479 üzenetére
Köszönöm,kipróbálom ny
-
kimpepevok
tag
Helló!
Még egy problémám lenne:
Igazából a profilokkal van bajom. Váltok profilt, beállítom a képernyőket, de hangot nem tudok rendelni egy profilhoz. Pedíg tök jó lenne egy tök néma üzemmódot csinálni, amikor se hang, se rezgő nem működik. De ha ezt beállítom, akkor minden profilon ez van. Tehát hátteret ikonokat tudok cserélgetni, de csengőhangot nem. -
duda78
csendes tag
Sziasztok
A PC -n lévő internetet szeretném használni a telefonon usb keresztül mert
lassú a telefon internetem és sose jönnek le a progik a marketről....tudtokprogramot vagy valami megoldást?
Wifim nincs....
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz
#71562240 #1475 üzenetére
ugyanakkor ez a SE Ray-re is igaz, és ott már azonos felbontásról beszélünk. mindemellett én nem csalódtam a Defy+-ban, már a vétel előtt tudomásul vettem, hogy ez a típus nem más, mint egy kicsit felfrissített Defy, amitől nem szabad csodát várni. Nekem igazából a régi Defy is megfelelt volna, de meggyőzött a nagyobb akku, meg az, hogy nem kell várnom a hivatalos 2.3 frissítésre, árban meg nem volt akkora különbség.
A Sony Ericssonok hw terén szerintem erősebbek, a Rayen olyan simán fut mind a gyári launcher, mind bármelyik alternatíva, ahogy én még korábban nem láttam Androidos telefonon. Quadrantban a Defy is hozza a szintet, de az annyira nem mérvadó, mert pl amikor a bolygós 3d teszthez ér, ott szaggat rendesen, meg némi grafikai anomália is megfigyelhető. Ugyanez a teszt Nexus One-on tök simán lefut, magasabb frame rate-tel, a végeredmény meg 600 pont plusz a Defy javára -
-
mate0314
aktív tag
Megszállott defy mostmár defy+-os vagyok de ma a kezemügyébe került egy live with walkman és csalódtam
direkt ráraktam pl a golaunchert sokkal simábban vitte... ugyanúgy 1000-es proci van abbanis ("GPU" jobb?!) de ezekszerint frissebb az a kütyü... + android 4.0... Elment a kedvem :/....
-
BioKiller
csendes tag
Végre xD megtaláltam a nekem való telót, már alig várom a januárt, amm ien jó game-knél nem fagy?? Pl: dungeon hunter2, gta
-
törölt tag
válasz
pepe10.10 #1467 üzenetére
Engedélyezted a plug-in-ek használatát? Azok közé tartozónak veszi a flasht is. Ha a plug-in engedélyezve van, akkor elvileg mennie kell flash-nek. (Opera Miniben nem feltétlenül, de normál böngészőben igen.)
(#1458) Terondal: Ha ettől félsz, akkor szervizbe vitel előtt leszeded a magyar nyelvű menüt.
(#1464) BioKiller: Viszonylag erős hardvere van mai tipikus felhasználáshoz. Wifivel nincs probléma, csak némelyeknél a beállításával. Ez a legjobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
BioKiller
csendes tag
Végre xD megtaláltam a nekem való telót, már alig várom a januárt, amm ien jó game-knél nem fagy?? Pl: dungeon hunter2, gta
-
pepe10.10
tag
már farmeramázni próbálok 2 napja, de nem megy, dolphin böngészővel se.
nállam nem megy a flash. valaki vmi okosat?? -
BioKiller
csendes tag
Sziasztok
Hát januárba kapok a szüleimtől 1 új telefont, már 2 hónapja nézelődök és ez a "motorola defy+" nagyon megfogott.
De tudnom kéne róla pár infót amire remélem itt választ kapok:
1. : tudom hogy van rajta flash player( de akadozás nélkül visszi a flash playeres online játékokat? pl: bloodmoon,ikarim,bitefight,mybrute,tanoth,gladiatus (remélem igy értitek mienenekre gondoltam)
2. hogy ez a wifi probléma ez javítható szervízbe??
3. hogy szerintetek ha 60 ezer ft-om van a telefonra akkor ez a legjobb választás számomra? -
cicavizio
csendes tag
-
Hável Zsolt
csendes tag
Ismerősömmel csináltunk egy kis zenés vizes tesztet.
[link][ Szerkesztve ]
-
pepe10.10
tag
2 napja meglett a DEFY + om, problémám:
nem működik a flash, a mobilaréna nyitólapján sem megy, gondoltam megyek is marketre, leis szedem, viszont az installed szöveg fogadott. miért nem megy a flash a telómon? segítsetek pls. -
Terondal
csendes tag
Sziasztok
Boldog Karácsonyt mindenkinek
Az lenne a kérdésem hogy ha magyar nyelvű menüt teszek fel rá ugrik a garancia vagy nem .
T mobilos a készülék.Üdv
-
Matisz77
aktív tag
válasz
kimpepevok #1453 üzenetére
THX a linket de így van beállítva és nem jön be semmilyen oldal!
-
Matisz77
aktív tag
Heló van egy Defy + om de az istenért se csatlakozik a mobilnettre wifit nem tudom még tesztelni egyenlőre a mobilnetet szeretném beállitani vitamaxos vagyok!
APN: vitamax.internet.vodafone.net MCC 216 MNC: 70
PLS valaki segítsen mit kellene csinálnom! -
mate0314
aktív tag
válasz
kimpepevok #1447 üzenetére
énis kádban teszteltem le, de nem "kínoztam" ennyire
ez aztán a döfi!
ugye jelesre vizsgázott?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
kimpepevok #1447 üzenetére
Hát, én nem mertem volna, féltem volna, hogy a picik véletlenül eltolják a hátlapot lezáró karabinert, és lejön a hátlap...
-
kimpepevok
tag
Leteszteltettem a lányimmal a teló vízállóságát!
-
Hável Zsolt
csendes tag
Mindenkinek békés, és boldog karácsonyt kívánok.
-
-
M_AND_Ms
veterán
Egy hetes Defy+ tegnap óta ledobálja a wifit, addig jó volt.
Előtte a routeren váltottam csatornát de azóta vissza állítottam. Nem javult vissza.
Most nem tudom mi van. -
evitiguF
senior tag
Üdv!
érdeklődnék, hogy van-e már biztos módja annak, hogy Defy+ telónak a menüjét magyarra lehessen állítani?! Hogy ez custom rommal történik, vagy anélkül nekem mindegy, csak megbízható legyen, és legyen hozzá leírás. Nekem Defym van, szabof1 leírása alapján feltettem rá CM7-et és már több hónapja nagyon szuperül működik. Valami hasonlóra gondolok. Elég ha linkeket adtok, tudok olvasni
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
Phoenixy
senior tag
Aki az "eredeti" rendszert használja és érkezik egy frissítés (2.3.4-ről >2.3.6-ra) ! NE FRISSÍTSEN!!!
Annyi biztos, hogyha retail.en.DE a rendszer és megérkezik a 2.3.6-os frissítés akkor T-Mobile-os és Telenoros kártyákkal nem fog működni az internet, mivel APN-t nem lehet létrehozni! (hiába csinálnál újat save után sem lesz ott és az APN-ek, amiknek alapból ott kellene lennie nincsenek).
Vodafone-os kártyával működik -legalábbis úgy néz ki.Facebookon már 2-en értesítették Motorolát és azt a választ kapták, hogy csináljanak factory resetet (nem segít) és, hogy továbbították a problémát a support teamnek, de az ünnepek miatt egy ideig valószínűleg nem várható fix.
[ Szerkesztve ]
-
tomlac14
tag
válasz
kimpepevok #1402 üzenetére
na megnéztem, mac address filtering nincs bepipálva, Enable SSID Broadcast-nál van pipa...
-
tomlac14
tag
válasz
kimpepevok #1402 üzenetére
hülye kérdés, de hogyan kell oda belépni, v hol?
nem én telepítettem a routert, fogalmam sincs hol vannak a beállításai... -
szilles
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék Hozzátok csatlakozni mint Defy+ tulajdonos.
Pár keresetlen szót csak a teló "fogásának kényelmérõl". Egy pár igencsak szögletes teló után (x10, P970) után bizony nagyon is kényelmes.További jó fórumozást Mindenkinek.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Apró bibi adódott, a Motoblur accountok közé felvettem egy exchange fiókot, az univerzal inboxban (hibával ugyan) megjelenik, de a Manage account-s részben nem.
Az ilyet hogy lehet törölni?
-
Arm0red
csendes tag
válasz
drzsoo1 #1422 üzenetére
Nem úszom meg ezek szerint új SD kártya nélkül, most ami benne van egy Kingston 8GB Class 6-os.
Akinek 8GB vagy nagyobb SD-je van leirná, hogy milyen márka megy milyen Class stb?
Csak nehogy olyat vegyek amivel nem lesz jó.#1411
Szerintem azért a Defy-nek sincs valami jó fogása, igaz hogy a hátlap kissé gumis, de az ember inkább a szélein tartja a telot, és a kialakítása miatt azon a kis élen lehet csak megfogni, és jó kis csúszós kopogós műanyag miatt nem igazán lehet biztosan fogni, és hátlap se tapad annyira amennyire kéne, sztem inkább a keretnek kéne gumisnak lennie nem a hátlapnak.
-
m-83
csendes tag
Sziasztok! Segítség kellene... feltettem a pluszra a spb shell 3d-t. Nekem nagyon tetszik, 3d-s. A gondom az, hogy tegnap este egész egyszerűen kilépett és a régi, kezdő kijelzőt kaptam vissza. Ma reggel data reset, gondoltam újra telepítem a programot. SD kártya másol, onnan megnyit, telepít... majd az open gomb szürke marad, nem tudom megnyitni. Próbáltam más appot telepíteni, azt hibátlanul csinálja... Van valami ötlet, hogy miért nem tudom megnyitni? Lehet, hogy elnyomkodtam valamit? Az idegen program engedélyezése funkció a beállításokban aktiválva van.
Köszönöm előre is a segítséget. -
szpali
addikt
OFF
bréking!
Megjelent a RAZR a Telenornál "jó, hogy lehet kapni" áron...
(110-ért szimpatikusabb lenne)
ON -
szpali
addikt
válasz
Richee11 #1398 üzenetére
Ezen én is sokat vaciláltam/vacilálok, aztán Defy+ lett.
Most a másik előfizetésemhez keresek készüléket, de nálam a Ray, Neo és Mini Pro között rezeg a léc.Ha tudsz élni kamera exponáló gomb és HDMI kimenet nélkül (Defy+ -on egyik sincs), akkor Motorola, ha kellenek ezek, meg a Bravia Engine meg a nemtudom még mik (illetve nyár elején a hivatalos ICS frissítés), akkor Neo.
A másik érdekes dolog még ezen kívül a vezérlő gombok/érintő felületek.
A Defy kereső (nagyító) gombja nagyon hasznos tud lenni minden alkalmazásban.
Neon ugye nincs, de annak legalább mindegyik gombja fizikai gomb, nem pedig tapicskoló felület.
Defy+ előtt X8-am volt, és ott zavart a kijelző feletti műanyag rész, amilyen a Neo-nak is van.
Kényelmetlen volt lehúzni az értesítési sávot. Defy-n ugye egy sík felület az egész előlap.Fogásra nekem a Defy jobban tetszik, a Neo egy csúszós szappantartó műanyag dobozra emlékeztet. Ha teheted, menj be egy elektronikai áruházba, bemutatóterembe, GSM boiltba és próbáld ki mindkét készüléket, tapogasd meg, hogy érezd a különbséget egyik-másik javára..
...majd dönts belátásod szerint.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Matisz77 #1404 üzenetére
Defyt is használok, most kaptam egy neot tesztelni a telefonról.Hasonló a kettő, kijelző talán a neonak jobb, fényképező biztos, ami miatt nekem nem jön be az az alàbbi. Nincs jó fogás rajta, csuszik mint a fene, a hátlap tükörfényes, karcolódik. A képernyő feloldó gomb kicsi és nem esik kézre, a dedikált gombok kemények nincs rendes világítás hozzá. Ezen okok miatt egyértelműen a defy jobb.
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz
Drughi1897 #1391 üzenetére
Szerintem nemes egyszerűséggel azért, mert nem tudsz beleszerkeszteni a Fb-os ismerőseid adatlapjába.
Ha rászánsz egy napot, és a Google kontakt listádat rendbe teszed, akkor azokkal automatikusan összepárosítja a Fb kontaktokat telefon és pl. bejövő hívásnál látni fogod a kép alatt a hívó fél legutolsó állapotfrissítését, stb. -
Matisz77
aktív tag
válasz
Richee11 #1398 üzenetére
El kell döntened neked mi fontos egy teloban pl a a kamera 8 mp-s a Neo a defy + viszont csak 5 mp vagy a neo gyárilag 8 gb kártyával adják míg a defy +-t 2 gb, a defynek viszont jobb az aksija mint a neo nak! Defy sokkal strapabíróbb Gorilla Glass vízáló stb.. Én Defy+ tulaj vagyok és arra szavazok de nem vagyunk egyformák!
Íme két link ami segít a választásban had ne soroljam fel a különbségeket![ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
dr. Kind (mobilarena) szerint a Defy+-on: "ICS frissítés: valószínűleg nem"
Szomorú ez a pesszimizmus
A cikk: specifikáció, táblázat
-
kimpepevok
tag
válasz
Gerzson6875 #1386 üzenetére
Szia!
Kösz igen ez volt a gond! Közben már én is rájöttem!
Úgyhogy figyelem mindenki, akinek valamelyik app magától kilépeget, nézze meg a Taskmanager-t, hogy nincs e az adott program az Auto-end listában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Kerékpársportok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest