Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
BioKiller #1715 üzenetére
Kicsit sántít az összehasonlításom mert defy+ helyett csak defyt használok, ray helyett neo-t, de nekem a defy sokkal meggyőzőbb. A neo dedikált gombjai nagyon kellemetlenek semmi nyomáspontjuk nincs, a képernyőoldó gombja nagyon béna helyen levő pici pötty. Ezek a gördülékeny használatot nagyon megnehezítik. A kijelző szerintem nem jobb, a neo pl képernyőzárás nyitásnál folyamatosan laggol, ez szintén zavar. Memóriakártya berakásra óriásit fagyott. Nekem a froyo is bőven elég, a gingerbread sztem ebben a kategóriában ugyanaz, érdemi újítást nem hozott. A strapabíróság és az unicum design (alig nagyobb a készülék mint a kijelző) megint a defy felé billenti el a mérleg nyelvét. A defy óriási piaci siker, nem véletlenül.
-
mate0314
aktív tag
válasz
BioKiller #1707 üzenetére
defy fórumban azt fogják mondani hogy ezt vedd, raj fórumban azt hogy azt a boltba mepdig azt ajánláj amelyik drágább vagy kevésbé fogy. ennyi. elolvasod a mobilarénás teszteket és döntesz.
Nekem defym volt most +-om van barátomnak meg raj.
amiben jobb a döfi:
-nagyobb kijelző, vizálló.
amiben jobb a raj:
-minden más.
ha nem kell strapamobil akkor ne azt vegyél.
ha most egy árban lennének és választanom kéne, akkor megint a döfit választanám.
-
nortol
senior tag
-
nortol
senior tag
válasz
BioKiller #1707 üzenetére
Én csak egy dolgot szeretnék tőled megkérdezni, mégpedig azt, hogy minek neked ICS? Szerinted a világot fogja majd megváltani? Akkora nagy különbség lesz majd a defy+ mostani rendszere és az ICS között, hogy mindenáron az ICS-re kell törekedni?
Ha ezt a kérdést logikusan megtudod magadnak magyarázni (nem nekem), akkor már tudni fogod azt is, hogy mit fogsz majd venni...
A defy önmagában egy strapaálló telefon, ami azt jelenti, hogy több esélyed van ezzel a telefonnal a 2 évet kihúzni, mint bármi mással.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Milyen program, ami...?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115