Hirdetés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
a kamera LED fénye mennyire erős ? Képes betölteni egy improvizált zseblámpa funkcióját ha úgy adódik ? Nem feltétel, de a Samsung B2100-nak ez volt az egyik leghasznosabb funkciója számomra.
-
Dare2Live
félisten
Volt már vkinél olyan, hogy eltört, "megpattant" a képernyő?
Elvileg (nem nálam van) ledobva se volt, reggelre megpattant.
szerk: ja és fólia lett a képernyőre rakva a biztonság kedvéért... nem segített.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi1897
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet rávenni a vasat a 720p videóra a gyári rendszer cseréje nélkül?
-
vbandit
tag
Nem használ valaki go lockert?
Nekem azóta mióta fent van teljesen megörült a telefonom,kicsöng,de fekete a képernyő.
Ha bármit megnyomok elutasítja a hívást.Ezután, megnézni sem tudom ki keresett mert nincs sehol a bejegyzés...valamint csomó hibaüzenet mindenféle leállásokkal:
"The application contacts storage (process com.motorola.contacts) has stopped..."
Azért használom csak, mert máshogy nem lehet egyedi (pattern) feloldást beállítani[ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
Sziasztok!
Nincs egy órája hogy megohozta a Defy+-om a futár, gyors tapasztalatokat leírnám
Kezdjük azzal, hogy Defy-met váltotta a +. Tehát most inkább a különbségekre mennék.
Kezelőfelület sokkkkkkal sokkkkal sokkkkal jobb, de attól függetlenül Go Launcher a befuto.
Anyaghasználat hasonló, nem sokat változott, de észrevehetően kicsit másabb! A hátlap szükésebb, kevésbé gumis tapuntású, a kijelző alatti 4gomb jobban, erősebben világít és a camera flash is fehérebb, erősebb!Örülök hogy váltottam és amint jobban összebarátkoztunk többet írok!
"A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig kérjük türelmeteket!"
Ennek hála nem tudok képet felrakni a pancsiról... -
Trolee
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséged, és mindenki más segítségét is.
A problémát megoldottam battery&data manager---->data delivery---->data enable amit engedélyeznem kellett. De végülis most jó minden.-----
Nekem egyébként tökéletes a telefon azon kívül hogy Winfos-hoz képest sokkal többrétűbb, még meg kell ismernem. Illesztési, belassulási, egyéb problémák nincsenek, akksit 2 nap alatt sikerült lemerítenem, de el sem engedtem a kezemből, normál használat mellett simán a dupláját bírja, és a vízben videózás meg se kottyant neki, nekem ennél több nem kell. Egyedül a fülhallgató egy nagy sz*r, legalábbis a Samu agybadugósához képest mindenképp, pedig az sem csúcsmodell.
-
Arm0red
csendes tag
válasz
Bálnaborjú #678 üzenetére
Biztos nem vagyok benne, de olvasgattam a sima defy topikot és azon is gyakori dolog a fagyogatás, ami az SD kártya hibája, és szerintem nekem is emiatt szaraxik, mert nem a gyárit használom. Majd leformázom, azt majd kiderül.
-
micsu
tag
Köszönöm a tippet, stefi68.
Sajnos a BetterSleep egyszerre 2 szenzort is használ, tehát több áramot fogyaszt azoknál az alkalmazásoknál, amelyek csak egyet használnak.Közben megtaláltam azt a módszert, amivel a képernyő fogyasztását a lehető legalacsonyabb szintre lehet csökkenteni:
Brightness Rocker Lite
Screen OffViszont még mindig több gond is fennáll: ha 10% alá viszem a háttérvilágítást, akkor a programból történő kilépéskor a telefon automatikusan visszaemeli 10%-ra. Ez valami biztonsági szolgáltatás lehet, remélhetőleg a cyanogenmod rom-ban majd ezt ki lehet kapcsolni.
De ha ezt így sikerül is megvalósítani, még mindig nem biztos, hogy ez a megoldás kevesebbet fogyaszt majd, mint pl egyetlen szenzor bekapcsolt állapotban tartása, pl távolságmérő vagy mikrofon.
Szóval szerintem maradok valamelyik egyszenzoros megoldásnál a 666-os hsz-ban említett lehetőségek közül. -
nfcfx
tag
Ma 5 napos a telefonom es mar nem vilagit a vissza gomb, dobalja a wifit, nem csatlakozik ujra.
-
mindanee
tag
Hellóka!!
Van itt olyan Defy/Defy+ tulaj, aki a telójával használja a Runkeeper nevű alkalmazást? Lenne hozzájuk pár kérdésem.
Más: az létezik, hogy egyszer leejtem a telefont(zsebből kipottyant a földre...) és onnantól kezdve elkezd benne lötyögni az akksi..? Nem érzem nagy gáznak, na dé azért na, mégiscsak háá' de nem....? Még csak holnap lesz egy hetes a telefon...
-
ruzsass
tag
Próbáld ki ezeket:
Előfizetéses csomagnál:
Name: Vodafone HU
APN: standardnet.vodafone.net (vagy internet.vodafone.net, ami a képeket tömörítve küldi le)
MCC: 216
MNC: 70
APN type: defaultVitaMax csomagnál:
Name: Vodafone HU
APN: : vitamax.internet.vodafone.net
APN type: defaultVodafone MMS beállítások:
Name: Vodafone MMS
APN: mms.vodafone.net
MMSC:
MMS proxy: 80.244.97.2
MMS port: 8080
APN type: mms -
stefi68
addikt
Én értem mi a a te problémád
Bennem is felmerült, hogy mért nem lehetett az androidnál külön választani a képernyő kikapcsolás időt az alvó állapotba kerülés késleltetési idejétől, de hát ez van.Viszont ezen a problémán ismét felbuzdulva találtam egy alkalmazást:
Ez a BetterSleepA készülék alvó állapotba jutását szabályozná a proximity szenzor és a accelerometer használatával.
Úgy működik (működne), hogy amikor kézben van a telefon, tehát mozog akkor nem engedi kikapcsolni a képernyőt. Amikor le van téve (nem mozog) akkor pedig kikapcsol és elmegy aludni.A másik része a dolognak, hogy amikor nincs letéve hanem mondjuk zsebben van és persze mozog velünk együtt akkor is kikapcsoljon. Na erre használná a proximity szenzort, hogy a mozgás ellenére is kapcsoljon ki.
Nos ez a része nálam nem működik (sajnos).
Próbáld ki hátha nálad jó....
-
szabof1
őstag
Nekem az itt levő Voda beállítások vannak.
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!! Olyan dologba kérném segítségeteket hogy vodás 2.3.5-ös Defy+-on hogy tudom beállítani a netet?
Mert wifi megy gond nélkül ha van jel, de anélkül nem tudok kapcsolódni internetre, kiírja hogy nincs kapcsolat pedig 1gigás netem van.
Valaki tudna segíteni ebben? Előre is köszi mindenkinek. -
micsu
tag
lassan kezdek rájönni, hogy amit én akarok, az fizikai képtelenség
ugyanis amikor letelik a screen timeout, és lekapcsolja a kijelzőt, onnantól kezdve nincs benne áram, tehát semmit sem érzékel.
Ilyen helyzetben tehát a kijelzőnek nem lehet azt mondani tapogatással, hogy lécci kapcsolj be.
Más módon lehet csak ezt megtenni, pl: fizikai gombok, vagy egyéb más érzékelők.
Ezekre mind léteznek is programok:
- bármelyik fizikai gomb: pl AnyUnlock, WakeAll
- mikrofon: Android! Wake up!
- gyorsulásmérő: JustFlip
- közelség érzékelő: Tap Tap AppSzóval akkor marad az 5 percig egyfolytában világító kijelző
Szerk: és ha a kijelzőben nincs áram, akkor valószínűleg az érintésérzékeny gomgokban sincs
(bár ha ez a feltételezés megbukna, akkor még lenne remény)[ Szerkesztve ]
-
nfcfx
tag
Talán a Delayed Lock lesz az amit keresel? Vagy azt szeretnéd, hogy a power gomb megnyomása nélkül is felébredjen?
[ Szerkesztve ]
-
micsu
tag
Egy nagyon alapvető probémát próbálok megoldani, de 3 óra alatt sem találtam rá megoldást
Röviden
- beállítom a Settings / Display / Screen timeout értékét 30 másodpercre
- amikor lekapcsol a háttérvilágítás, akkor a készülékzár is bekapcsol
- csak abban az esetben tudom megint használni a telefont, ha a készülékzárat feloldom
- ez a feloldás két lépésből áll: power gomb megnyomása, majd a zár csúszkát elhúzni balról jobbraMiért zavar ez engem?
Mert ha 1-2 percre teszem a screen-timeout-ot, akkor soxor feleslegesen világít olyan sokáig.
Ha viszont mellettem fexik az asztalon egész nap, tehát nincs értelme lezárni, akkor ne kelljen már egyfolytában a készülékzár feloldásával bajlódni.Egyelőre addig jutottam, hogy a NoLock progi a készülékzár feloldáskor a power gomb után nem kéri, hogy huzogassam még a csúszkát is. Csakhogy a feladat nem az, hogy könnyű legyen a feloldás, hanem az, hogy ne is zárja nekem le.
Létezik erre a problémára megoldás, vagy ez fix android feature?
Köszi
-
törölt tag
válasz
tortaur2006 #653 üzenetére
Átlagos fényviszonyok között nagyon szép, természetes hatású, kontrasztos, éles, fényes képe van. Szobában szerintem szebb mint a Desire-é, sőt én az AMOLED-ekhez képest is jobban kedvelem. Verőfényes napsütésben azonban halvány, persze ez a legtöbb típusra legalább ennyire igaz.
Az Active-hoz értelmetlen viszonyítani, teljesen más felbontás, nincs közük egymáshoz. -
Kobaljov
senior tag
Mert néhány naponta képesek feltenni az emberek ugyanazokat a kérdéseket ami egy idő után már kicsit fárasztó/idegesítő, mivel néhány perc alatt sima kulcsszavas kereséssel a weboldal szövegében át lehet futni az eddigi kapcsolódó hozzászólásokat
A konkurens Samsungról ez volt talán a legfrissebb hír, Defy+ árban van, de gyengébb annál
-
nfcfx
tag
A motoblur accounthoz hozzáadott twitter, facebook, stb account megjelenik a social networking alkalmazásban. Van arra valamilyen lehetőség, hogy ezeket manuálisan frissítsem? A többi nem igazán érdekel, egyedül azt szeretném, ha a twittert bármikor frissítésre tudnám kényszeríteni, hogy letöltse az új tweeteket.
-
Gergő_
őstag
Tehát akkor független azt hittem hogy ez fórum és kérdezni is lehet.
Az első hozzászólást és az utolsó lapot átolvastam, nem értem hogy miért ne lehetne kérdezni, nem mindenkinek van ideje mindig turkálni a fórumot. Ha valakiben utánam merült volna fel ez a kérdés neki még kevesebbet kellett volna visszaolvasni.
-
micsu
tag
Bocsi, de ha visszaolvasnál picit, nem sokat, hamarabb választ kapnál a kérdésedre a független kérdésre. Sőt még visszaolvasni sem kell, csak beírni a topic keresőjébe, hogy független, pl így.
Azért szerintem az, hogy valami hasonló telefon, egy kis pontosításra szorul még, nem?
-
micsu
tag
Köszi a tippet szabof1!
Szerencsére nem volt szükség sem az Android SDK-ra, sem a SOC file-okra az ADB feltétel biztosításához.
Ez a "make sure u have installed adb drivers for ur device" kikötés csak annyit tesz, hogy azt a driver-t kellett telepíteni, ami a telefonnak egy PC-hez (WinXP) USB-vel történő kapcsolásakor megjelenik egy virtuális meghajtóban. (Arra már sajnos nem emléxem, hogy az USB kapcsolatot melyik üzemmódba kellett ehhez állítani.)
+1 rootolt teló -
Gergő_
őstag
Hol érdemes Defy+ -t vagy sima Defy-t venni? A Defy pluszok is mind függetlenek bármelyik szolgáltatónál? A Samsungnak is van valami hasonló telefonja, annak pontosan mi a típusa?
Előre isa válaszokat.
-
szpali
addikt
válasz
tortaur2006 #651 üzenetére
van, de célszerű tápra dugni mert indokolatlanul gyorsan szippantja az akksit
-
tortaur2006
tag
Infó kérés:
Van-e rajta wifi hotspot funkció?
-
törölt tag
Nem gondolok konkrétan semmire, csak általánosságban, hiszen nem ismerem mi a helyzet a beállításaidban. Jó érzékkel jelzed, hogy alig telepítettél programot, hiszen valóban, néha az ilyen hibák okozója éppen az, hogy valamilyen telepített app ütközik valamivel, s ez még akkor is lehetséges, ha a korábbi telefonodon nem kavart be. Sok minden lehet az ok, így látatlanban csak okoskodni lehet. Esetleg megpróbálhatod, hogy a telepített appokat kivétel nélkül letörlöd, és ha szűz állapotban rendeltetésszerűen múködik e telefon, akkor egyenként, mindig újra megfigyelve telepíted újra az appokat, hátha jutsz valami tapasztalatra, hogy nem kavar-e be valamelyik.
Az biztos, hogy a telefon és a szoftver tipikus működése a hibátlan gördülékenység, tehát a csalódásodat szoftveres, esetleg hardveres hibajelenség okozza.[ Szerkesztve ]
-
Arm0red
csendes tag
válasz
#71562240 #648 üzenetére
Szépen minden be van állitva, soha ne frissitsen semmi csak akkor amikor én akarom stb, mindent szépen beállitottam magamnak, de konkrétan mire gondolsz?
Nehezen tudom elhinni, hogy a programok annyira be akasszák a rendszert, hogy az újra induljon, vagy akkor itt valami nem stimmel, jelenleg még nincs is sok minden rajta, az elözö "vacak" okostelomon is ezeket használtam, ott probléma nélkül, itt meg...
Na meg 1700mAh-s akksi erejét se nagyon érzem, figyelem hogy ne ragadjon a háttérbe semmi, nincs semmi komoly taskiller...
Szóval, én jobbra számítottam. -
törölt tag
válasz
mediumgecso #646 üzenetére
A Defy fórumokban ("...ez aztán döfi" "Mélyvíz"), volt néhány ember, aki megküszködött a TP-Link routerekkel, de megtalálták a megoldás(oka)t, tehát azokban a fórumokban keress rá a TP-Link kifejezésre, és fogsz találni utakat, amin elindulhatsz. Alapmegoldásként segíthet a wifi csatorna átváltogatásának kipróbálása, van amelyik csatornát a TP-Link jobban szereti, de konkrét tapasztalatom nekem nincsen.
(#647) Arm0red: Lehet, hogy hibás, de lehyet, hogy csak okosabb beállításokat kéne találnod, bizonyos programok ellen. Például Facebook kliens és hasonlók nagyon be tudnak kavarni, ha az ember nem regulázza meg őket.
[ Szerkesztve ]
-
Arm0red
csendes tag
Csak nekem szokott fagyni?
Ma is lefagyott, véletlenül rátapiztam a keresésre, aztán kész semmire nem reagált, aztán kikapcsolt, kis idő múlva meg újraindult magától, fene se érti, ha ezt eljátsza még néhányszor én visszaviszem, még benne vagyok a 8 napban(és vagy már 6x eljátszotta ezt...)Pedig jó cucc lenne, csak ezt nem bírnám elviselni hosszú távon...
-
mediumgecso
őstag
Wifi problémára mit tudsz javasolni?
-
törölt tag
válasz
mediumgecso #643 üzenetére
1. Az természetes, hogy Root Explorerrel látod a system appokat, de nem tudod variálni őket, amíg nincs rootolva a telefon.
2. Vidd vissza, próbálj ki egy másikat, hátha nem olyan.(#642) nfcfx: Bizonyára túl sok app csinál mindenféle felesleges dolgokat, elvéve az erőforrrást a fontos dolgoktól. Okos beállításokkal gördülékennyé tudod tenni a működést.
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
Wifi-re nem tud fellépni....TP-Linkem van, MAC filterrel....be is írtam a routerbe a teló MAC címét mégsem csatlakozik...
Mit csinálok rosszul? Netán valamit még be kell állítani??
-
mediumgecso
őstag
Hm....érdekes dolgokat vettem észre a telón!!!
Először is.....feltelepítettem véletlenül a root explorert....ennek a prognak nem lenne szabad elindulnia, mivel nincs rootolva a teló...igaz???
NA DE....elindult simán és látom a system appokat!!!! EZ MOST HOGYIS VAN????Másik.....ha nézem a kijelzőt, és elfordítom egy kicsit a telefont jobbra, akkor kijelző körül lévő fekete keret alatt látom úgymond a "a kijelző szélét".....DE ha balra fordítom akkor a fekete keret alatt látom, hogy egy részen világít a háttérvilágítás, vagyis olyan mintha nem lenne tökéletes az illesztés!!! Remélem érthető volt....
MOST AKKOR VIGYEM VISSZA A VODÁBA??? MA VETTEM BASSZUS!!!!!
Sztetek mit csináljak??
-
nfcfx
tag
Tapasztaltatok olyat, hogy a telefon egy idő után lelassul, nagyon lassan reagál dolgokra? Pl. a settingsbe belépve 5-10 mp-et kell várni mire megjelennek a menüelemek, a görgetés akadozik.
-
törölt tag
válasz
mediumgecso #640 üzenetére
Például Titanium Backup szoftverrel, de csak a telefon rootolása után tudsz system appot törölni. De nem javaslom hogy töröld, inkább telepítsd mellé a Pro változatot, aztán hagyd békén.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Ma lettem tulaja egy Defy+-nak....vodánál vettem, de hogy független-e ne kérdezzétek, nem tudtam még kipróbálni...
Hogy a francba lehet ez előtelepített quickoffice lite-t leszedni????
-
vbandit
tag
válasz
mediumgecso #610 üzenetére
Nekem működik a gyárival gond nélkül!
-
törölt tag
válasz
mediumgecso #610 üzenetére
Hogy érted, hogy igaz-e? Állított valaki ilyet? Gondolom senki, de ha igen, akkor enyhén szólva tévedett.
Egyébként jól boldogul a 720p videókkal is, de általában a szoftveres dekódolási módot kell választani a lejátszóprogramban.
[ Szerkesztve ]
-
micsu
tag
Sziasztok,
(T-mobil-nál vettem, nincs rajta magyar nyelv.)
Rootolni szeretném a telefonomat, melynek paraméterei:
Android verzió: 2.3.5
Kernel verzió: 2.6.32.9-gbdd614e
Build number: 4.5.1-134_DFP-125
System version: 45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EUElolvastam az egész fórumot, eddig ketten rootoltak 2.3.5-ös telót, eddig csak Nimitz, szabof1, szucsinka és carr írt arról, hogyan kell a defy+ esetében rootolni.
De összen csak két leírás létezik, DooMLoRD féle és psouza4 féle.
Előbbit már carr fórumtárs sikeresen leteszte, utóbbi viszont nem biztos, hogy jó a defy+ telóra.Kérdésem az lenne, hogy az Defy mélyvíz első hozzászólásában leírt rootolási módokat nem lehet-e használni a Defy+ esetében is?
Csak mert ez a DooMLoRD féle módszer picit bonyolultabbnak tűnik azokhoz képest: úgy kezdi, hogy tedd fel az ADB-t, ami viszont csak az Android SDK-ban van benne.
Nincs ennél valami egyszerűbb módszer Defy+ esetén?Köszi,
Micsu -
M_AND_Ms
veterán
-
micsu
tag
válasz
KTM-Szaki #631 üzenetére
Szia,
1., ma már nincs olyan telefon, amivel nem lehet emailt olvasni, nemhogy okostelefon
2., a legtöbb okostelefonhoz gyárilag adnak olyan office csomagot, amivel olvasni tudod ezeket. némelyik telefonhoz teljes verziót kapsz, amivel szerkeszteni is lehet. ha te nem kapsz ilyet hozzá, akkor máshonnan is be lehet szerezni ilyen szoftvert
3., HW-es követelmény: tudomásom szerint ilyen 1700 mAh-s akksija egyetlen más telefonnak sincs. SW-es követelmény: az üzemidő csak a használattól függ, na meg a használt programok optimalizáltságától. Manapság már az utóbb nem lehet gond.Üdv,
Micsu -
KTM-Szaki
csendes tag
Sziasztok,
Újonnan szeretnék venni egy ilyen készüléket.Nekem 3 dolog lenne fontos:
1. Outlookon érkező leveleimet megkapjam
2. Word,Excel,PowerPoint-ot megtudjak nyitni ill. szerkeszteni is lehessen.
3. Üzemideje 2-3 nap legyen.Szerintetek megfelelő lenne számomra?
Jelenlegi káryámat tenném át,amin van ,mobilnet előfizetés.
Előre is köszönöm,
-
egy kérdés érdekelne, mit használtok a pc-n szoftverként?
nokia userként a pc suite egy kiváló találmány, BT-n keresztül kapcsolódok, abból irok sms-t, hivok, stb. ilyen program van a defy-hez is? -
szabof1
őstag
Igazad van. Ezért mondom, hogy érdemes még várni és nem kockáztatni a gyári rom épségét.
Miben jobb egy CM7 vagy MIUI? Apróságokban (pl. status baron power widgetek, restart lehetőség hosszú bekapcsoló gomb nyomásra...) és a magyar nyelv lehetőségében (igaz, nem 100%-os a fordítás). -
GyZHUN
csendes tag
Tegnap vettem a kütyüt. Minden jól működik, de a memória tényleg nagyon kevés, 120-150 mega körül mozog. Amit észrevettem, hogy divx lejátszásakor néha bereszel.
Lenne egy kérdésem is. Kező droidos vagyok, de szeretném megtudni, hogy hogyan lehet üres SMS-t küldeni vele? -
szabof1
őstag
Létezik a Motorola Software Update. Ez szolgál a telefon felhasználók általi frissítésére. De arra nem mernék mérget venni, hogy mit csinálna ez a program abban az esetben, amikor a telefon már csak bootloader módban hajlandó elindulni. Én inkább óvatosságra intek mindenkit.
-
szabof1
őstag
Nem vagyok szakember, de van a telefonban valami hitelesítő chip, ezért csak a Moto által összerakott és aláírt SBF-ekkel lehet gyári romot feltenni. Ezért is van az, hogy a főzött romokat CWM-ből (Clockwork Mod, Custom Recovery) telepítjük.
Azt, hogy lemented a mostanit, megteheted (2ndInit telepítés után) CWM-ből, de ennek a visszarakásához működő CWM kell. Az a baj, hogy sokaknak sikerül "romolgatás" közben valahogy hazavágni a készüléket és ilyenkor már nincs CWM, de sokszor még gyári recovery sem, csak a bootloader mód egy gyári SBF RSD Lite-tal való flasheléséhez.
Ezért nem javaslom a főzött romokat mindaddig, amig nem lesz Defy+-ra gyári romhoz SBF állomány. -
szpali
addikt
én még csak rootoltam a sajátom, de kacérkodok a CM gondolatával
gyári SFB állományt azt nem lehet egy "szűz" készülékről lementeni?
SE X8-ról váltottam, és ott egyszerű volt, ha valami nem sikerült, mert csak a SE Update Service-vel visszaraktam rá a teljesen gyári romot
Motorolához létezik ilyen? Illetve ezeket a készülékeken is xRecovery-vel vagy CWM recovery-vel lehet ROM-ot cserélni? -
drzsoo1
aktív tag
kollégámnak most vettem nexus s-t, nagyon kellemes darab, de rettenetesen zavaró hogy recseg ropog a hátulja. ilyen a defynél nincs.
Múltkor kolléganőm ismerőssel ment futni, cardiotrainer futott a defy-n, iphone-on is egy edzőprogram, a standard 4 km es távot a defy pontosan jelezte, az iphone több mint 5 km-t mért. Hasonlóan futóverseny a Margitszigeten nyáron bőrig áztak, egy csomó telefon kifeküdt, köztük több iphone kolléganőm defy-t a csap alatt lemosta, majd letörölte, többiek csak lesetek hogy mivan???
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
Tudtommal még nem 100%-os, de feltehető rá.
Ezt a hozzászolásomat olvasd el!
A probléma a gyári rom visszarakásával van, mert amig nem lesz gyári SBF állomány Defy+-ra, addig igen kockázatos főzött romokat rakni rá. -
Mec
aktív tag
válasz
mediumgecso #608 üzenetére
Kamera sötétben, kevés fénynél elég siralmas, amúgy teljesen használható.
Fagyás nekem eddig nem volt, de az érdekes, hogy ha nincs se adatkapcsolat, se wifi, akkor időnként úgy belassul, hogy akár 10-20mp az sms vagy névjegyek előhozása. Ekkor a kamera még tovább várakozik, csak tudnám mire.Félig lehet magyarosítani a moreLocale alkalmazással, pl amelyik app tud magyarul, az magyar lesz. Eleinte engem is foglalkoztatott ez a magyar menü, de pár nap alatt teljesen megszoktam. Viszont a bekapcsoló gomb még mindig nem esik kézre.
Vettem szivargyújtós töltőt, Navon márkájú. Se a nokiát, se a motorolát nem tölti, csak a Samsung telefonokat. Illetve vettem Nokia vékony+vastag töltőről MicroUSB-re konvertert. Ez csak az 5.7V-os 800mA-es Nokia töltőkkel megy (régebbi nagyobb, vastagabb csatlakozó), az újabb nokiákhoz adott utazótöltő (350mA) fél nap alatt 40%-ra tudta tölteni.
Szóval aki ilyesmit tervez, próbálja ki.Bluetooth headset-en (Nokia BH-104) csengetéskor nem a beállított csengőhang szól, hanem a headset gyári csengőhangja (eddig nem is tudtam, hogy van ilyen...).
-
mindanee
tag
Halihó!!
Pár napja van meg a Defy+-om. Kellene egy picike segítség, mert még láma vagyok ehhez az Androidhoz.
Szóval az a problémám, hogy amikor kapok SMS-t, akkor semmilyen hang/rezgést nem ad ki magából a kicsike, csak a zöld led villog a mobil tetején, hogy "valami történt". Keresgéltem, hogy hol lehetne ezt beállítani, de nem találtam nagy hirtelen. Akinek van hozzám egy kis türelme, az megírná, hogy pontosan merre lehet beállítani sms-hez valami értesítőhangot meg rezgést? -
Kispósi
aktív tag
Sziasztok!
Most hogy megjelent végre a Telenornál be is újítok egyet a közeljövőben az előfizumhoz.Annyi kérdésem lenne hogy a CM7 már 100%-osan feltehető rá? Értem ezalatt az aksi feltöltését. Megoldódott már teljesen ez a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
vbandit
tag
válasz
mediumgecso #608 üzenetére
A fényképező világosban egész jó képet csinál.
Sötétben borzasztó (mint általában a kompaktok és a telok)!
A kamera alapból nem tud 720p,de valami okossággal elvileg rávehető,mert fizikailag tudja! -
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Teló vásárlás előtt állok, Defy+-ra gondoltam első sorban, ott volt még a desire s de a htc mostanában nem éri meg a pénzét...Xperia ray is felmerült de az már nagyon kicsi...
Kérdéseim Defy+-szal kapcsolatban:
Kamera jó képeket csinál, videó milyen minőségű? fagyás, bug, lassul ?? 720p-s videókkal hogy boldogul??Végül: Magyar nyelv csak akkor lesz ha megpiszkálom az androidot??
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest