- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
#71562240 #1475 üzenetére
ugyanakkor ez a SE Ray-re is igaz, és ott már azonos felbontásról beszélünk. mindemellett én nem csalódtam a Defy+-ban, már a vétel előtt tudomásul vettem, hogy ez a típus nem más, mint egy kicsit felfrissített Defy, amitől nem szabad csodát várni. Nekem igazából a régi Defy is megfelelt volna, de meggyőzött a nagyobb akku, meg az, hogy nem kell várnom a hivatalos 2.3 frissítésre, árban meg nem volt akkora különbség.
A Sony Ericssonok hw terén szerintem erősebbek, a Rayen olyan simán fut mind a gyári launcher, mind bármelyik alternatíva, ahogy én még korábban nem láttam Androidos telefonon. Quadrantban a Defy is hozza a szintet, de az annyira nem mérvadó, mert pl amikor a bolygós 3d teszthez ér, ott szaggat rendesen, meg némi grafikai anomália is megfigyelhető. Ugyanez a teszt Nexus One-on tök simán lefut, magasabb frame rate-tel, a végeredmény meg 600 pont plusz a Defy javára
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóhifi
- Spórolós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged