Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz Kobaljov #251 üzenetére
Én arra céloztam, hogy jobban bírja az ütést a gumírozott külső rész jótékony hatása miatt, mint a teljesen sima ilyenre egyáltalán nem felkészített Active!
(#252) Rav3n02: Ezt meg tudom erősíteni, apám Defy-ján is 2.2 futott (egy ideig ), és valahogy az jobban optimalizáltnak tűnt mint a videón ez a 2.3...
Aztán ki tudja, lehet, hogy a tesztkészülékkel nem volt valami rendben...(szívta valamelyik program a procit stb..)
Jajj, most látom csak! Veled beszéltem Blade ügyben... Akkor a Defy lett a választott új mobil...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
-
chab7
addikt
válasz Kobaljov #948 üzenetére
Nem tudom, biztos így van. Nem követem ezeket a dolgokat napi szinten. Amit én tudok, hogy eddig olyan szabályozás volt, hogy a net legyen elérhető minden telefonon - forgalmi díj alapon - kérés nélkül. Lehet, hogy azóta változtattak ezen.
De tul.képp ez engem nem is érint, én csak reagáltam az esetre. Nekem van mobilnetem. Androidhoz kell is, és már nem tétel az előfizura rátenni. Az igencsak internetet igénylő mobil oprendszer esetén (ez ugye az android) így nincsenek ilyen kellemetlen pluszpénzek.
Net nélkül az android meg egy féllábú gladiátor. De ezt már sokszor kibeszéltük, hogy az android csak nettel együtt teljes.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
mate0314
aktív tag
válasz Kobaljov #1033 üzenetére
Nem tűnt fel neked, hogy lkristobal-t egyáltalán nem érdekelte a defy strapabíró mivoltja? csak hogy ilyen kijelző, camera meg olyan desing . magyarul, nem kell neki strapamobil. És ha valakit a desing érdekel akkor nem rakja gumibugyiba. Valamint mindketten tudjuk, hogy a defy csak a strapaállóságában és a férfias megjelensésében jobb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1 humoros
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest