Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RJocó
tag
Hát nekem megjelent egy superuser nevezetű ikon az appok között, bár olvastam, hogy volt olyan is hogy attól még hogy az ottvan nem tuti hogy rootolva van a teló.
vagy: [link]
Vagy tedd fel a titanium b-t. Ha az elindul akkor sztm tuti.
Lehet van egyszerűb módja is megnézni, de annyira még én se értek hozzá, csak egy lelkes kezdő vagyok. -
Dhampir
félisten
Olvastam egy leírást (innen származik:[link]), de egy Wi-Fi antenna ehhez is kell:
"A legegyszerübb megoldás, ha a laptopodon csinálsz egy un. ad-hoc wifi hálózatot, a wifi kártyádon meg egy internet megosztást hozol létre. Ezután ha a telefonod wifin csatlakozik ehhez a hálózathoz, máris lesz internet elérése.
Ez a következőképp zajlik a gyakorlatban:
Bedugod az ADSL dugóját a laptopodba majd elmész a vezérlőpult/hálózati kapcsolatok részhez, és az adapterbeállításoknak jobb klikk a vezeték nélküli hálózati kapcsolaton és a megosztás fülön bepipálod hogy meg akarod osztani az internetet.
Ezután létrehozod az ad-hoc hálózatot. Ez Win 7 alatt a következőképp zajlik (xp-n is hasonló lehet): vezérlőpult/hálózati és megosztási kapcsolatok/vezeték nélküli hálózatok kezelése.
Ezután hozzáadás, ad-hoc hálózat létrehozása, megadod a hálózat nevét, meg a jelszót és innentől kezdve ezt a wifi hálózatot már látni fogja a telefonod, mintha egy normál wifi routeres hálózat lenne.Ezután már csak annyi a dolgod, hogy a telefonoddal csatlakozol erre a hálózatra, ez nálam a settings/wireless&networks/wifi settings menüpont alatt van, itt listázza is az elérhető wifi hálózatokat. A csatlakozás után máris lesz rajta internet elérés."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest