Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, tudtok ajánlani nagyon valósághű texturepacket, illetve shadert? Már egy megbízható oldalnak is örülök.

Valamint unokatesómnak kéne nagyon a Faithful pack, de nem tud olyan oldalt, ami megbízható.
Jelenleg 1.14.4-en vagyunk.Köszönöm!

-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
kérdés mire lenne igény?
most ugye megy egy enigmatica 2 expert mode normál világgalvan már 1.14-s ftb unstable modpack egész sok moddal, de nagyon sok "alap"-komplex mod hiányzik, mint pl: ae2/rs, enderio, thermal, botania
1.12-s modpack van sok, csak kérdés mi lenne olyan, ami valamilyen szinten egyedi és nem olyan, amit már sokszor végigtoltunk
amivel Dire játszik most (DD&SS) az nagyon hasonlít enigmatica 2 expert mode-ra, egymásra épülő modok, nehezített
receptekkel, questekkel segítve a haladást (ráadásul 8gb ram-ot ír ajánlottnak csak az mc-nek)skyblock már rég volt, de ott ugye nehéz csavart belevinni, talán ftb sky odyssey ami emc-s, de volt már ilyen modpack is
találtam egy ilyet: Antimatter Chemistry, kezdése elég érdekes (lehet elvileg skyblock-ként játszani), értelemszerűen kémiára alapuló modpack
(gépigénye nem nagy)akad még ilyen: AstroBlock, űrben játszódó "skyblock" (ex-nihilo-s az eleje sajnos) de nem tűnik rossznak
más is keresgéljen/ajánljon modpacko(ka)t

-
Amur
addikt
közben rájöttem hogy a képen ott a válasz: biome:swampland zárójel slime..
Azt jelöli hogy slime chunk, és tényleg csak slime-ok jönnek, az tévesztett meg hogy a távoli, nem kivilágított területekről jött pár más mob is.
Az még érdekelne hogy a mobokon kivül kik tudják kiszedni a fáklyákat, mert a körülkerített, fullra kivilágított bázisomon rendszeresen kiütve találok fáklyákat. Csirkék,disznók szaladgálnak, de ők nem tudnak ilyet tudtommal.
Majd ránézek a slime chunk nem-e lóg bele..de csak bloodmoon alatt találkoztam ott slime-al. -
haverkulum
aktív tag
válasz
üzenetére
Csak eddig még senki se kérte - legalábbis nem emlékszem rá, hogy tőlem kérte volna

Leállítani nem tervezem, csak ha kéritek, viszont sűrűn crashel, most is épp azért nem megy
Az a gond, hogy igazából nem omlik össze, csak dob egy cifra expcetiont, fut tovább, csak nem reagál semmire így a scriptjeim se tudnak mit újraindítani 
-
kisi
aktív tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Passzolom, de ha törölni szeretnéd, abban az esetben, ha lehet, elkérnénk a térképnek azt a részét, vagy valami, amin a házunk van, mert Alery valamit szeretne vele kezdeni...
Amúgy nyaralunk, szóval hó végéig nem nagyon leszünk aktívak..
-
janos1988
addikt
Egy enigmatica szerver restartok kérhetünk?
-
-
janos1988
addikt
Az enigmatica szerverre valaki rá tudna nézni? Gyakran kidob és hol elérhető hol nem. Meg gyakran nagyon belaggol. Köszi.

-
Amur
addikt
Aki androidon akar modolt minecraft feelinget annak a minetest-et ajánlom:
[link]
Egy nyílt forráskódú fejlesztés, jelenleg full ingyenes, a modok pedig a játék menüjéből kezelhetőek.(telepítés és uninstal, ill. beállítások)
Nagyon sok dologba nyúltak bele jól(az androidos MC-hez képest), a modok választéka pedig folyamatosan bővül.
Találtam Tinkers copyt, sőt mystical agriculture-t is hozzá(ez utóbbit saját nevén).
Mobilon sokkal játszhatóbb mint az eredeti.
Jómagam nem szeretem a copyzott játékokat, de az MC annyira idegesítően rosszul játszható volt mobilon hogy muszáj volt valamit keresnem! -
apatyas
Korrektor
válasz
Farkasslime
üzenetére
Hogy a fájlt miért nem tudod felülírni, nem tudom. Nincs megnyitva, vagy automatikusan elindítva eleve? (Ok persze hogy nem de hátha)
A %MAX_RAM% -ot keresd meg, honnan jön. A 61 illetve 72 sorokban használná fel a memória lefoglalásához. Lehet, hogy más fileban van megadva.. -
törölt tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az első aranyat és gyémántot megtalálni haladóknak nem nehéz. Az első szett gyémántcucc amihez kell 29 gyémánt (armor, csákány, kard) az már időigényesebb.
A gyémánt fontos, mert az adja a legerősebb cuccokat. Az aranynak nincs értéke, a mai napig alapjáték szinten nem találtak ki neki értelmes dolgot, csak van. Amióta nem kraftolható az erősebbik aranyalma azóta beacon alá dísznek jó meg ilyenek. -
Sziasztok!
Nem követem a játékot, ezért csak kívülállóként kérdezem.
Akinek van már a játékban arany is, meg gyémánt is, az mennyire "menő" dolog?
Úgy értem nehéz arra a szintre eljutni, h valakinek aranya, meg gyémántja is legyen már?
És ezek fontos dolgok?
Kicsit Googleztam már, de gondoltam inkább itt kérdezem meg.
-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Szerintem felesleges. Keresni kell egy másikat.
-
Farkasslime
friss újonc
Sziasztok,
A modolt szerómnak nem tudok több ramot adni.
Olvastam fórumokon, hogy kell létrehozni egy ServerStart.bat fájlt és oda kell beillesztenem egy szöveget, de nekem már van egy ilyen fájlom és ez van benne:
Próbáltam egy új sorba (az elejére) beilleszteni a szöveget, törölni a fájlt és újba beilleszteni a szöveget, de nem működött.
Mit csináljak?
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, valami nem oké a PH-s szerverrel, a napokban nagyon sokszor előjött, hogy elcrashel, újraindítom és nem sokkal utána megint crashel, nem tudom mi okozhatja :\ Ahogy néztem eléggé ki is halt az utóbbi időben, mi legyen vele? Maradjon még?
-
Sziasztok, játszik valaki PS4-en? Mekkora mappal érdemes indítani, ha időnként becsatlakozna pár ember? Gondolok itt arra, hogy lesz-e lagg, ha a legnagyobb térképet választom.
-
csoki
senior tag
válasz
HugóBoss
üzenetére
Szia,
attól függ: ha szeretne mod-os verzióval játszani valaha is ill. ha akivel/ahol játszani szeretne java-s verziója van, akkor java-sat, ha együtt szeretne játszani xbox-os/másik win10 edition-ös ismerőseivel/barátaival, akkor win10 editiont. (de ugye ez le van maradva fejlesztésben a "rendes" java-s verziótól)
Sajnos nincs átjárás köztük, ahogy az androidos minecraft is ha jól tudom teljesen külön fejlesztés, így azok is csak egymást közt tudnak játszani multiplayert. -
HugóBoss
tag
Sziasztok!
Ha meg szeretném venni a játékot a keresztfiamnak, akkor a Java editiont vegyem meg a Mojang oldalán, vagy a win10 editiont? -
kisi
aktív tag
válasz
TYÜTYI2006
üzenetére
Én meggondolnám a silk touchos succ használatát üvegre, végülis csak homok, kiégetve, a silk touchos cucc meg ritka jószág, szerintem kár ilyenre pazarolni...
-
törölt tag
válasz
TYÜTYI2006
üzenetére
Ritka enchant és szerintem kell hozzá a 30-as szintű varázslóasztal is. Úgyhogy az elején még nincs.
-
törölt tag
válasz
TYÜTYI2006
üzenetére
Szerintem a silk touch hatásos rá.
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok! Üvegblokkot, lapot, ki lehet e úgy szedni, hogy meg is maradjon utána, mert jó lenne nem pazarolni. Köszönöm!
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, izmos modpack alá szerverhez mennyire kell erős hardver? Ram az nyilván kell de szerver alá proci mennyire kell? Max 3 főre kellene.
-
törölt tag
A 32 blokk stimmel, a falu közepétől számolva minden irányban 32 blokk az alapméret. De ennél lehet nagyobb is egy falu, azért esett bele a 40 blokkos komposztálóba. A két falu széle ne érjen össze és akkor nem mászkálnak át. Mondjuk vanillában még sose csináltam ilyet, mi géppel sokasítjuk őket.

-
alakesh
tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Köszönöm, meg is nézem a survivalt
Sajnos FTB-ben nem vagyok (még
) járatos, az későbbre marad 
-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Annyit még kiegészítésnek, hogy a Geryson féle vanilla map az leállt annak idején és ahelyett lett a PonyLand. Ha esetleg azt a régi mapot keresné az már nincs, nem tudom Nagytoll mennyire követte a topikot csak azért írom, mert szerveren talán 3 éve láttam utoljára.
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Nagytoll
üzenetére
Szia, én vettem át Taligától a Prohardver (moddolt) és PonyLand (vanilla) szerverek üzemeltetését tavaly, az alábbi oldalon találsz mindkettőről infókat:
https://minecraft.hgn.hu/szervereinkrol
A PonyLand-es infói még nem lettek frissítve, pont a napokban állítjuk át 1.14-re és tesszük be a plugineket (védelem, multiworld, stb) szóval az még picit fapados

A fórumtársak is indítottak egy szervert most, erről beszélt apatyas és Sanyaaa26 is

-
alakesh
tag
Sziasztok,
Visszatérő MC játékos vagyok, és érdekelne a PH-s szerver - hogyan lehet csatlakozni, ill. milyen modok szükségesek hozzá?

-
Jeffi
aktív tag
Hali. Tudja valaki jelenleg hány block távolság kell 2 falu közt hogy azok ne 'bugoljanak' össze?? Azt olvastam a falusiak 32+ block után elfelejtik melyik faluból jöttek, aztán egy órás keresgélés után megtaláltam a 40 blockra lévő komposztálót ami miatt az egyik folyamatosan farmerrá alakult. Xbox oneon játszunk.
-
apatyas
Korrektor
válasz
janos1988
üzenetére
Az ftb féle kistérképes chunkklikkelős védelem van, azt hiszem amellett védett vagy, a creeperekre biztos jó azt látjuk.
Egyben vagyunk nagyjából, a faluban egy-egy épületet foglaltunk eddig. Jó, ha hamar át tudunk nézni a többiekhez, segíteni egymásnak mit hogy kell csinálni. Két embernek ez a második modpakkja, és akkor képzeld el az expertet..
Persze terület van dögivel, ha másmerre szeretnél lenni.
A szerver addig megy amíg igény van rá, vagy letölthető a végén.
Sz: miért nem láttam Sanya válaszát, ha hsz írás előtt frissítettem? Ja mert új oldalon volt. -
Nagytoll
senior tag
Sziasztok,
Melyik modpackes szerverre lehetne menni játszani mostanában?
Pár éve még Taliga szerverén játszottam -
haverkulum
aktív tag
a HGN-es Ph! szervert egy picit leállítottam, ismét karbantartás, még ma indul is újra, igyekszem

-
Amur
addikt
Elérte a modpackom a 100. letöltést!
(Twitch csak 97-et mutat, Curseforge viszont számolja az onnan leszedetteket is, ott már 100)
A frissités ugyan valamiért még mindig nem aktív Twitch kliensből(pedig a curseforge már régen visszajelzett hogy ok..), ezért teszek ide is linket ha valaki még aktívan játszik rajta:
[link]
(nem letöltőlink, az túl agresszív lenne, ez a curseforge oldalamra visz, ahonnan leszedhető a pack!
Aki nem akar másolgatni, annak ajánlom a letöltés melletti twitch ikont, amire kattintva berakja nekünk a twitch kliensbe) -
Sanyaaa26
aktív tag
Üdv!
Ma indítottam egy Enigmatica 2 expert szervert:
Eddig ketten vagyunk Apatyassal, kemény két hely még van ha valakinek kedve támadna írjon.
-
törölt tag
Nem kell túlbonyolítani a szelektálást.

-
apatyas
Korrektor
A compact sky world type-ot kipróbálta már vki? Nem jövök rá, hogy lesz flint.. a nihilo szitáló később lesz csak elérhető, skyresources meg már nincs a pakkban. Mobfarmom se tudom hogy lesz egy 7x7-es helyen. A compact hub-ban meg nincs spawn, vannak sárga helyek de semmi nem jött éjszaka.
Hiába nézek vidiket vagy keresek, úgy tűnik nemrég lett változtatva a modok összetétele, és senki nem játszott még így.
(normál világban, feral ghoulokkal spawnolni is kib. haláli vicces) -
-
apatyas
Korrektor
A nemrég tesztelt modpackek közt volt, ami 6-7GB ramot adva érezte jól magát, volt amit páran ennél is feljebb hagytunk enni. Ha neked elég a maradék 1GB a rendszernek és nimcs swapolási problémád, akkor ok. (még most épp, aztán pár pakk múlva kitudja) a programozók is inkább vesznek több vasat mint hogy optimalizálva legyen, itt meg hobbisták hányják össze a cuccot.
-
Egon
nagyúr
válasz
apatyas
üzenetére
Dedikált vga van a gépben, egy GeForce 560GTX.
Jobban belegondolva, még single channel esetén is leginkább az ssd (no meg persze a proci) lesz a szűk keresztmetszet, szóval majdnem mindegy hogy single vagy dual. Viszont kérdés számomra, hogy az adott konfiguráció tekintetében, profitálnék-e bármit is 12 GB memóriából, 8 gigához képest (mint mondottam, az erőforrás-figyelő alapján inkább a proci a szűk keresztmetszet. -
apatyas
Korrektor
Az asszimetrikus dual channeltől ne félj.. 8GB-ig dc, utána nem. Elvileg ezeknek a lapoknak tudnia kell. Az mondjuk nem árt, ha a videomemória rész a dc-en marad (feltételezem, integrálton vagy).
Betöltéskor úgy saccper 3 szálat tud terhelni, játék közben max 2-t foglal le igazán, a többit nem tudom megállapítani hogy csak a win ütemező miatt van rajta vmi vagy tényleg vmi apróbb folyamat.
Az erőforrásigényeken ne csodálkozz, java alatt fut virtuális gépen, kvázi emulálva.. ilyen a java.
A fastcraft, BetterFPS, régebben az Optifine modok segítenek a játékbeli gyorsaságon, de manapság alap hogy már benne vannak egy modpakkban (az ami épp kompatibilis, nincs mindnek minden verzióhoz) -
Egon
nagyúr
válasz
üzenetére
16 giga biztos nem lesz, egy plusz 4 gigás modulom végül is van, azt esetleg belerakhatom, de akkor bukom a dual channelt. A teljesítmény figyelő szerint a proci a szűk keresztmetszet, az pörög 95% felett. Jó lenne tesztelni i3-mal is azért, valamit csak segíthet.
Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
A szerveren nem kell az eredetinek futnia. i3-at ne vegyél, mert nem fog érződni belőle semmi. Egy nagyobb teljesítményű magas órajelű 4 magos proci kell alá (többet nem használ), de azzal is max felére csökken a betöltési idő, 4-5 perc mindenképp lesz. Memóriából meg kell a 16GB. Játszható ezek nélkül is, de akkor várni kell rá.
-
Egon
nagyúr
válasz
üzenetére
Legtöbbet az segít rajta, ha szerver van csinálva akár otthon egy másik gépen és ahhoz csatlakozik kliensként az aki játszani akar. Single player nagyon leterhelődik.
Ehhez kell két Minecraft Java Edition megvétele, nemde (1 a szerverhez, 1 a klienshez)? Mert ha igen, akkor nincs az az Isten. Jobb híján a gyerek kivárja majd, vagy ha szignifikánsan segít a problémán, rakunk a gépébe ez i3-at (i5-öt nem igazán akarok venni, az már relatíve drága).
-
Egon
nagyúr
válasz
Cucuska2
üzenetére
Igen, tök normális.
Az gáz. Eddig sem tartottam sokra ezt a programot (és akkor még rendkívül finoman fogalmaztam), de ez felteszi az i-re a pontot.
nem skálázódik lineárisan a töltési idő
Akkor hogyan skálázódik? Exponenciálisan gyorsul egy erősebb processzorral, vagy épp ellenkezőleg: nem fog tízszer gyorsabban betöltődni, egy a szintetikus tesztekben tízszer gyorsabb processzorral, hanem mondjuk csak ötször lesz gyorsabb a töltés?
-
törölt tag
Szarul optimalizált, ezeket a modokat hobbiprogramozók csinálják szabadidejükben. Annak örülünk, ha bugmentes nagyjából.
Legtöbbet az segít rajta, ha szerver van csinálva akár otthon egy másik gépen és ahhoz csatlakozik kliensként az aki játszani akar. Single player nagyon leterhelődik. -
Egon
nagyúr
válasz
Cucuska2
üzenetére
Ahhha, a példa kedvéért játsszunk el a gondolattal, hogy a proci a szűk keresztmetszet. Mivel egy Ryzen 5 2600 nem egész tízszer olyan gyors a tesztekben, mint a G3220, tehát szerinted tök normális, hogy egy 8 éves, nullgrafikás játékot (aminek a Twitch-ben beállított, rettenetesen durva, 4K-alázó 1024*768-as felbontását is levettem 800*600-ra), egy gyakorlatilag bármely mai játékot full sebességgel futtatni képes, 6 magos 12 szálas processzor, ezek szerint kb. 2 perc alatt képes betölteni...
Hát ez very LOL...
-
Egon
nagyúr
Nincs valami turbó ehhez a programhoz, mint anno a C64-hez?

A gyerek gépét felturbóztam csak emiatt a program miatt (kapott 8 GB ram-ot; egyébként Pentium G3220, 256 GB-os ssd), de pl. a Dungeons and Dragons and Space Shuttles mod (amit csak Twitch-en keresztül tudtam letölteni és futtatni), kb. negyed órát (!!!) tölt úgy, hogy 6 GB memóriát adtam a programnak...
Mintha olyasmit olvastam volna, hogy 10 gigával szervert futtatnak, mi a rákért nem elég ennek 6 giga???
Eleve laggol, meg a betöltéskor is nyaldosta a maximum kapacitást, párszor pirosra váltott a ram-terheltség... -
kmisi99
addikt
Sziasztok, mostanság újra neki akarok esni a játéknak. Egy kis modpack ajánlót akarok, amik előnyök nekem, főleg tech-es legyen, jó nagy modpack sok extrával, illetve ha van benne nehezítés funkció akkor az plusz jó.
Néztem a project ozone 3-at, de még nincs benne kappa mód, legalábbis nem találtam rá opciót.
-
Amur
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Bocsi, nekem a command block rész totál kimaradt eddig.
Én keresnék rá vidit ha érdekelne, de nem magyart, mert ott még mindig az van hogy 8-10 éves srácok próbálják elmagyarázni a tutit, úgy hogy sokszor ők sem értik mit akarnak elmagyarázni.
Ha nincs gondod az angollal akkor biztos találsz részletes tutorialt.
Egyébként a worldedit mod a te barátod szerintem. Azzal ezt pikk-pakk megoldod, chat ablakba beírható parancs van mindenre ha berakod.
Amit 2 perc alatt találtam youtube-on:
magyar vidi, de elég unalmas a srác(sok a melléduma):
[link]
angol vidi(ha jól látom végigvitt sori a témában):
[link]
De mint írtam modolással egyszerűbb. -
Geryson
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Vagy akkor kérdezek mást:
állítólag a function paranccsal előre megírt mcfuncion kiterjesztésű fájlt be lehet hívni, ez tökéletes megoldás lehet.
A wiki szerint: To utilize functions, the text files must first be placed into a top-level folder within [WORLD_NAME]/datapacks/[DATA_PACK_NAME]/data/[NAMESPACE]/functions. The name of the new top-level folder will be the namespace used when running the functions inside. Functions can also be placed into subfolders within the top-level folder.
For example, running the function custom:example/test will refer to the file located at data/custom/functions/example/test.mcfunction. If the namespace is left out when trying to call a function, it will default to the minecraft: namespace. Using a custom namespace is recommended in order to prevent unintended behavior in the case of future additions to the default namespace.
Nem is nagyon értem ezt a túlmagyarázást, de itt is az első (és eléggé meghatározó gond), merthogy nekem ilyen könyvtáram nincs is:
C:\Users\User\AppData\Roaming\.minecraft\saves\world\datapacks, nagyjából ez az, amit leír, de ez teljesen üres, vagy
C:\Users\User\AppData\Roaming\.minecraft\saves\world\data\functions itt van egy functions könyvtár, de ebben hiába helyeztem el, nem índítja el az "execute as @a at @s run function test" parancs (a fájl neve test.mcfunction) -
Geryson
addikt
Egy kis command block tutorialra lenne szükségem kollégák!
hogyan tudom a következő parancsok MINDEGYIKÉT elmenteni egy blockba?
fill ~ 2 ~ ~-25 70 ~-17 air replace stone
fill ~ 2 ~ ~-25 70 ~-17 air replace dirt
fill ~ 2 ~ ~-25 70 ~-17 air replace bedrockÉs legfőképpen: hogyan tudom utána ezt a command blockot felvenni és új helyre letenni?

-
kisi
aktív tag
Mai szösszenet Alerytól:
Cseréljük ki a villámhárító project üvegfedelét, hogy ne lehessen látni.
Ok, csináljuk vagy egy órája, üvegblokkot kiüt, cserél clean glass block-ra.. kb 3000 darab...
Észreveszem, hogy lámpákat pakol le..
Mit csinálsz? üvegre nem spawnolnak a mobok..
Csak kijelölöm a lámpákkal, hogy lássuk, hol van....

-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, most reggel leállítottam a Ph! szervert, lesz egy rövid karbantartás, max 1 óra az egész

-
Alery
újonc
válasz
haverkulum
üzenetére
Köszi szépen!

-
Amur
addikt
Amur Hardcore Survival Pack frissitve:
Changelog
Add:-Tinkers Construct
-Tinkers' Tool leveling
-EZ Storage 2
Tinkers for expand tools selection,
EZ Storage for alternate storage system.Twitchből szedhető, frissithető.
-
haverkulum
aktív tag
Először nem értettem miről van szó, hiszen uuid rendszer van régóta MC-ben aztán rájöttem, hogy valami retro pack van fent
Írd meg milyen névről váltottál milyen névre, elvileg át tudom nevezni a fájlt de az új névvel a karakteredből pakolj ki mindent. A modos haladásokat fogalmam sincs, hogy megtartja-e így, sokszor azokat a modok külön fájlokban tárolják -
Alery
újonc
válasz
üzenetére
Csak a Thaumaturgiás könyvem, amiben elég sok felfedezés volt már, az elmúlt napokban szinte csak azzal foglalkoztam. Meg egy teljes power armor kesztyűvel beállítva, amiket sajnálok. Azt is pár napja fejeztem csak be. Illetve nem tudom, hogy a knowledge fragment karakter specifikus e, mármint hogy miért kaptam már. Más nem jut eszembe. Gondolom achik újra szerezhetők azzal nem nagyon foglalkoztam.
-
Amur
addikt
-
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
Single player ha jól emlékszem látótávolságig loadol, multinak meg van külön beállítása rá. Ha a 32 chunkot vesszük alapul az 16 blokkra 512, kb. ki is adja a 600 blokkot amiről írsz.
Ha JEI-t akarsz használni ahhoz kell Forge úgy is, akkor már be tudsz rakni egy Chickenchunkot is. Bár ennyi betöltött chunk az nem kevés. Valami anyagszállító rendszer távolságra vagy egy kupacban van ennyi hopper? -
Alery
újonc
Sziasztok!
Igazi kezdő voltam és képes voltam megváltoztatni a nevem. Nagy HIBA volt. Most új karakterként kezdhetem és a következő név változtatásra 30 nap múlva van lehetőség, az azt követő 7 napban visszaszerezhetem a régi nevemet. Amit nem feltétlenül szeretnék, ha van lehetőség módosítani esetleg a player data-t és az új nevemhez rendelni a régi nevem adatait. Ha meg nem lehet, 1 hónap alatt úgy is behozom a lemaradásomat, de azért nem szeretném teljesen előröl kezdeni egy ilyen dolog miatt.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy át lehetne-e írni a régi nevem adatait az új nevemre?
Köszönöm,
Alery
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az a gond, hogy igazából nem omlik össze, csak dob egy cifra expcetiont, fut tovább, csak nem reagál semmire így a scriptjeim se tudnak mit újraindítani