Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve kipróbálni az 1.16.5-ös FTB-s Direwolf 20-at, tegnap indítottunk egy szervert, mivel a tnp limitless sajnos állandóan fagyott, hiába tettük fel a legújabb fixeket is hozzá...
A direwolf egy könnyed, nem nehéz receptes, 1.16.5 alapú modpack, questek nincsennek benne, de szerintem az ismert modok miatt nem is nagyon kell.
Azért akad benne pár ritkábban használt mod is, amik érdekesebbé tehetik a játékot:
-Archer's Paradox
-Ars noveau
- Create
-Dark utilityes
-Mine colonies
-Mana and artifice
-Portality
-Ratlantis
-Undergarden
-WormholeÉs még sok más...
A szerver címe: 82.14.74.148:25565
A webmap: 82.14.74.148:8123 -
toga75
csendes tag
Az 1.17 frisítés óta a szerveremhez nem tudnak távolról csatlakozni, mi lehet az oka?
A server futtatása is csak a java16 telepítése után fut. -
kisi
aktív tag
-
kisi
aktív tag
Ha valaki ki szeretné próbálni, a Mekiúr által linkelt kliens, a cím pedig 82.14.74.148:25564
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Találtam valami érdekességet, webmap alternatívaként:
Nem tudom kifelé látszik e, nemrég volt egy komolyabb router csere, az új draytekkel még csak ismerkedem, mindenesetre, ez a saját szerver (TNP limitless - most próbálgatom) aktuális mapja.
-
janos1988
addikt
válasz
haverkulum
üzenetére
Igazából semmi, de azért köszi. Mostanság annyira nem érdekel, lehet már beleuntam. kisi szerverén is pár napig voltam csak. Már nincs kedvem grindelni.
-
kisi
aktív tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Hát, épp ajánlani akartam, próbáld ki az enyémet, de abban nincs quest book, és mágia, viszont kőnnyű pack, brutális méretű technikával,űrhajózással, éredekes világ generálással, és rengeteg felfedezni való dimenzióval...(Sok memória kell neki..)
Mondjuk, vagy 2 hónapja nem foglalkoztam vele...picit áll a project, mivel mostanában a project ozone szerveren játszom. Szerintem a fejlesztői erősen csuklanak, brutálisan összetett, és nehéz -
Cucuska2
addikt
válasz
üzenetére
Barátnővel együtt játszuk, és nem enged olyan pakkot, amiben nincsen questbook, mágia és főzőcske. Nekem tech modok kellenek. Én nem szeretek semmilyen skyblockot/kihalt világot, nagyon szeretek tájképezni, és a hardcore pakkokat sem szeretjük, ez a DDSS nagyon tönkretett mindkettőnket.
Ha tudsz mit ajánlani, szívesen hallgatom, annyi a kérésem, hogy 1.10 vagy azutáni legyen, nem akarok visszamenni az ősidőkbe.
-
Cucuska2
addikt
Én kipróbáltam manapság a Dungeons, Dragons and Spaceshipset, az eleje nem olyan vészes, de a közepe felé embertelenül undorító.
Kicsit lájtosnak most az All of Fabric 3-at tolom, egy perc alatt betölt, bámulatos.
-
PeL
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Én személy szerint nem Minecraft-ozom mostanság, inkább 7 Days to Die megy, meg miegymás. Annyira nem is jött be nekem a PO3, volt 1-2 jó pillanata de túl sok benne a számomra ismeretlen vagy épp nem annyira tetsző mod. Túlságosan összehánytnak tűnik, pláne egy Gregtech New Horizons után. Ott azért jóval átgondoltabb minden. Kár hogy az csak 1.7.10-re van...
-
janos1988
addikt
Felnéztem a PO3 szerverre hosszú idő után, hát jól ki van halva.
-
Amur
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
mit használsz "pixelesíteni" a képeket ami alapján megépíted?
Mindig keresgéltem valamit, de a neten nem nagyon találtam. -
kisi
aktív tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Jól néz ki, Gratulálok!
-
apatyas
Korrektor
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Oh, szépen felpakoltad :)
Egyszer hirdettem egy karácsonyfa építő versenyt, amire én is prezentáltam egy kategórián kívüli alkotást. -
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Veletek volt már hogy unatkoztatok Minecraftban?

-
TYÜTYI2006
tag
Megoldódott ez a része és jónak tűnik, át kellett betöltés előtt ennél is 6 gb re állítani a ramot amit használhat és hibátlan tegnap reggel óta (én állítottam ennyire, az új verziónál 1.16.5 is ez lett a módok miatt, amiket szedtem le ahhoz), működne is az űrhajó csak nincsen oxygen a hajóban még így creatívban használható csak. Kérdés ezt megtudom e oldani, 1 teremben találtam oxygen eszközt, ami ki be kapcsolható karral
-
apatyas
Korrektor
ki a pro_robo523 ?
-
apatyas
Korrektor
válasz
TYÜTYI2006
üzenetére
Barbár válasz, de lehúzod hálózatról, és kipróbálhatod, hogy az eredeti felállással amiket letöltöttél egyáltalán megy-e, vagy úgy is crashel.
#TazLeacher: a fiad mit szeretne? Kompatibilis lenni a Switchel, ekkor win10 verzió, vagy szántszándékkal váltani PC-re, mert látta a modolási lehetőségeket, ezesetben természetesen java verzió a nyerő.
Alapjáték és egyszerű modpakkok elmennek mondjuk egy i5-5200u-n is 4GB rammal. Aztán majd ha belemelegszik a srác, kelleni fog jelenleg 8GB ram és olyan proci ami 3GHz fölé teker két szálon stabilan és nem throttlingol vissza. 2mag4szál felépítésű már felejtős lesz addigra valsz. Dedikált vga nemigazán kell, de a hosszútávú videodriver - java támogatás miatt nem rossz ha van. -
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
Nézegettem ma Star Trek űrhajókat, és az 1 ik Enterprise verziónál volt letöltési link is, 1.10.2 es re készült. Kipróbálnám, csakhogy akkori forge letöltése, módok bemásolása ellenére is, elkezdi frissíteni, egyszer csak crashel java hibát ír forge 1.10.2 őre van állítva. Mit lehet ezzel tenni? -
Amur
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Java verziót vegyétek. Az adja a legtöbbet, és modolható, végtelen számú tartalom szinte ezáltal.
Az ára minecraft.net
23,95 juro kb. 8880 Ft -
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Fiam nyomja a Minecraft-ot Switchen. Most kitalálta, hogy szeretné PC-n játszani. Melyik verziót vegyem? Láttam van több féle. Tényeleg 10.000 Ft-ba kerül...?
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok! Újabb mód kérdés, működő 1.16.5 re jó portalgun mód az van e? Amit találtam az nem jar fájlos, hanem .zipes, és sikertelen lett. Köszönöm.
-
csoki
senior tag
válasz
TYÜTYI2006
üzenetére
"A nevedből 1 kérdés, bár más is használhatja ezt, te korábban nem voltál 1 fő moderátor a Slice of Life szerveren?"
nem

#25851TYÜTYI2006
látom közben megoldódott, de lehet itt a volt baj:
guncus 1.16.4-2.0.jar , nem biztos hogy jó az 1.16.5-re ez a mod, vagy a képeden meg az látszik hogy a survive mod jar fájlját nem ismeri fel valódi mod fájlnak, bár ezt lehet azért mert a unionlib mod nem töltött be, amire épül -
TYÜTYI2006
tag
Végre sikerült a plus fájlok nélkül jó a survive mód végre! Volt sources és deobf es végű fájl is hozzá, unionlibnél csak a deobf, és legújabb verzióval is oké
-
Pocee
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek,a mi oldalunk megvan,viszont az xboxos családnak nem akarom mondani,hogy le kellene teamspeaket tölteni, viszont egyelőre senkinek nincs headsetje,az is nehezíti a dolgokat.de ezzel a partiba hívással megleszünk ha lesz füles.
Köszönöm mégegyszer -
TYÜTYI2006
tag
Köszönöm. Küldök infókat. Forge a legújabb 1.16.5-36.1.12, legújabb survive móddal is próbálkoztam. Jelenleg még csak próba új világban singleben próbálgatom.
Módok jelenleg: régóta van Voxel minimap jelenlegi 1.10.11, 1.16.3 óta nem frissült gondolom, de teljesen jól működik, aztán lehet van frissebb, a Xareos minimapom 21.7.1, ezt rendszeresen mivel írja is frissítem is.
A mostani módok eddig: Security craft+v1.8.21.1.jar, Block Armor mod 1.16.5, guncus 1.16.4-2.0.jar, musketmod 1.16.5 forge 1.2.1.jar, nuclear craft 1.16.5 0.7.8.jar, Slashblade 1.16 0.0.9.jar. Eddig és ezekkel betölt. Volt próbálva A.V.A. fegyver mód is, de ezzel a másikkal ggunssal összeveszik értelemszerűen, de az is jó volt. Blockfrontom is van de az lehet többivel keveredik, és offline voltam benne így csak a főmenüje jött be, így egyenlőre kivettem.
Ill a Survive: Survive, a deobf, sources fájljai, unionlib, és abból a deobf, ill armorunder mc1.16.5 2.0b11, illetve carrotslib mc1.16.5 3.0b5.jar. Próbálkoztam ezekből a legújabbakkal is, Survive-1.16.5-3.2.2, és a 2 további fájljából is ugyanez, hozzá, UnionLib-1.16.5-3.3.2, ill a további fájlja. De Csoki tegnapi válasza alapján régebbi van most, Survive-1.16.5-3.1.3, és a 2 további fájlja, ill további fájlja és UnionLib-1.16.5-3.2.3, volt 24 es végű verzió is próbálva .
-
Pocee
senior tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni.
Sikerült a fiamat meg a barátját összehozni Minecraftban, nekünk pc-n fut a barátjának meg xboxon,szóval már tudnak együtt csapatni,és az lenne a kérdésem,hogy beszélgetni hogy tudnak? Ilyen beállítást nem találtam,mert ha pc-pc lenne akkor TeamSpeak mondjuk de xboxon ez hogy van,mit kell tennem?
Köszönöm előre is. -
kisi
aktív tag
válasz
TYÜTYI2006
üzenetére
Általában akkor jön ez a hibaüzenet, ha nem a megfelelő verziójú modot próbálod feltenni a játékhoz.
Visszaolvasva azt írtad, hogy 1.16.5 a szerver verziód.
Leírnád pontosan, hogy milyen verziójú forge van, illetve milyen verziójú modokat tettél bele?
Megpróbálnám a saját gépemen megnézni a dolgokat, mi nem klappol.. -
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
Próbálkoztam tovább a survive móddal, ez van most: KÉP Hogyan kell úgy telepíteni, hogy jó legyen? Már több verziójával próbálkoztam. -
TYÜTYI2006
tag
Köszönöm! Az armor under wear az a gguns mód része ha jól tudom, a gguns jól működik eddig nálam, elég sok fegyver, lőszerek, vannak benne. Ez amit kérdeztem szomjazás, hő megérzése miatt kellene, tehát amiket tud. A nevedből 1 kérdés, bár más is használhatja ezt, te korábban nem voltál 1 fő moderátor a Slice of Life szerveren?
-
csoki
senior tag
válasz
TYÜTYI2006
üzenetére
1.12.2-es mc-hez való 1.0.0 verziójú armor underwear mod-ot töltöttél le valahogy és ahhoz régebbi modloader (forge) kellene, de te gondolom 1.16.5-s valót szerettél volna

kellenek még ezek is majd:
Mod RequirementsMinecraft 1.16.4/5
Carrots Lib 3.0b5
At least Forge-1.16.5-36.0.42
Survive-1.16.5-3.1.3 (do NOT use the 1.16.4 version!) -
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/survive/files
Azt kérdezem, hogy miért van ennél a módnál az üzenet és mit lehet tenni eredeti minecraftnál? Errornál ezeket írja pirossal:
"Survive (survive) has failed to load correctly
Unionlib (unionlib) has failed to load correctly
mindkettőnél java.lang.NoSuchMethodError:
Warnings whilenél:
File Armorunder-mc 1.12.2-1.0.0.jar is for an older version of Foirge and cannot be loaded -
MrChris
nagyúr
Egy ideje nem tudnak felcsatlakozni a barátaim a szerveremre, én is próbáltam de nem sikerül, nemtom mi állítódott el. Újra végigvettem minden lépést, de nem találom a hibát. Elvileg be van állítva a portforwarding és a tűzfalon is engedélyezve van. Helyi ip-n megy. Hol lehet még a hiba?
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Páran úgy gondoltuk, jó lenne valami újjal együtt játszani, ezért indítottunk egy GT New horizons szervert. Ha valakinek van kedve csatlakozni, szívesen látjuk.
A szerver címe: 82.14.74.148:25565 Whitelistes- kérnénk egy nevet, ja jönni szeretnél. (Facebookon is meg lett említve, és azért szerettünk volna egy minimális szűrési lehetőséget e miatt)
A verzió a legújabb 2.1.0A webmap 82.14.74.148:8123
A modpackról pár szó:
Nehéz, egyedi receptes pack, több mint 1300 küldetéssel, technika -mágia-kalandozós vonalon.. Twilight forest, űrrepülés, egyedi ore generálás...
Fínomnak tűnik... -
Amur
addikt
válasz
TYÜTYI2006
üzenetére
ha nem értesz a modoláshoz akkor egy kész modpackban gondolkozz.az mindenkinek egyszerűbb, pláne ha már egy bejáratott packról van szó.
-
TYÜTYI2006
tag
-
Amur
addikt
válasz
TYÜTYI2006
üzenetére
Igen, ha szerverre akarod rárakni akkor mindenkinek ugyanaz a mod kell, sőt ugyanaz a verzió is. ezt innen onnan letöltögetve ha nem figyeltek akkor elég sok hibalehetőség van.
két megoldást ajánlok: vagy összeszeded ami kell(erre pl. a curse launcher jó lehet, ott saját packot hozhatsz létre, csak olyat hoz fel ami verziószámban egyezik és a legfrissebb, kategória szerint is tudsz keresni, tehát könnyen megtalálod ami érdekel), ezután a mod könyvtárat megosztod a haverokkal, és akkor tuti nekik is az lesz meg.
-a másik egyszerűbb: ugyanitt vagy bármelyik más modos launcherben keresel egy olyan már kész modpackot ami szimpatikus és benne van amit keresel(ha több nem gond, legfeljebb nem használtok mindent). megmondod a haveroknak mit töltöttél le, annak a packnak melyik verziója fut a szerveren, és ők is ugyanazzal tudnak feljönni.
A szerver futtatásához, beállításához viszont én értek talán a legkevésbé itt. Max lan-on hoztam össze párszor a gyerekekkel. -
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
Módokról érdeklődnék. Javas eredeti minecrafthoz, 1.16.5 re. Van saját gépemről futó szerverem is, 1.16.5 ös. Van single játékom is. Illetve láttam jó módokról videókat.Ami érdekelne pl biztosan inni is kelljen, akár nappali lehetőség ha fáradt alvásra. Aztán fegyverek, bútor módok, megjelenítési jó mód. Voxel, és Xareos forges minimapom van, ezek nélkül optifine is lenne. Ma szedtem le olyant hogy all blocks armor mód, illetve nemrégen olyant hogy kamera mód, biztonsági rendszerek, talán baluka videója volt több éve, és ez frissül. De a web display az nem frissült. Pedig jó lenne még internet notebook tv mód is a szerverre, ha van frissre működő. Több zöldség, gyümölcs, hús, fa, mob is jó lenne, vannak reaktoros, bányászgépes stb módok is, gépek, járművek. Más jó módok is érdekelhetnek akár.
Illetve ha ilyeneket találok /ajánlatok, és szedek le, ezek haveroknak is megkell gondolom hogy legyenek, ha jönni akarnak a közös szerverünkre, ami a gépemről fut port forwarddal. Köszönöm.
-
kisi
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Szerintem ez valami szerver specifikus dolog lehet, az adott szerveren használható dolgoktól függ.
Próbálkozzatok meg a /help paranccsal a szerveren, hátha mond valami okosat.Amennyiben FTB modpackról lenne esetleg szó, ott az e betűmegnyomása után a bal felső sarokban van a kis emberke ikon, ott lehet csapatot alakítani.
Más, most hirtelen nem jut eszembe...
Pycee : sajnos Xboxhoz nem értek... -
Mi korábban megvettük a Java verziót. Most feltette a lányom a kérdést: hogyan lehet barátot felvenni? Tudtok ebben segíteni?
-
Pycee
tag
Helló!
Kezdők vagyunk a fiammal. (Xbox 360-on toljuk!) Van egy olyan problémánk, hogy a karaktereink nem akarnak fordulni normálisan. Csiga lassússággal tudunk csak tengely körül fordulni! Ez mitől lehet? -
kisi
aktív tag
válasz
Sanyaaa26
üzenetére
Én elkezdtem a DDs&SS-t, a crafterslandon. szerintem egész jól játszható. kb jelenleg a tier2 végén tartok.Lett csinálva egy klán, ha valaki esetleg még szeretne csatlakozni. (Ez volt a reklám helye.)
Passzolom, rengeteg jó pack van, a saját is nagyjából szerverképes, bár ellenjavasolt a rettenet memóriaigény miatt. Még egy picit nehezíteni szeretnék majd rajta, szvsz túl könnyen játszható.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Megőrülök ettől a játéktól, de sajnos a fiaimnak ez tetszik, addig nayaggatak míg vettem nekik egy vmi börtönös pakkot hozzá, skint, amit be is álíltotam, azaz katt az equip-re.
Namost mi még a teendő, hogy börtönöst tudjanak játszani vele? Az új világ creat, na az most folyton lefagy, újraindul az xbox... -
janos1988
addikt
PO3 helyett valami más mp? Jó lenne kicsit mczni.
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
Minecraft - Free Spring Friends Skin Pack korlátozott ideig.
-
törölt tag
válasz
fenergie84
üzenetére
A Java verziót, az a teljes értékű.
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Elnézést a láma kérdésér! A gyerek szeretne PC-n játszni és nekem lövésem sincs, hogy melyik verziót kell megvennem.
Előre is köszönöm a válaszokat!

-
Tiger.
nagyúr
Jött valami frisités hozzá, de nem tudja letölteni valamiért, másnál jó?
-
Cadal
őstag
Helló olvastam az összefoglalót, de nem találtam rá választ.
Egy PC-s játékos tud X-Box konzolos játékossal együtt játszani mineccrafttal?
-
Tiger.
nagyúr
Hol vannak a mentesek? Át lehet vinni, ha új rendszert rakok fel?
-
lanszelot
addikt
Hello,
Minecraft W10 edition W10Pro legfrissebb mindkettő.
Miért van az, hogy néha a karakterem kinézete eltűnik, és az alap Steve -vel vagyok?
Ilyenkor megváltoztatni se tudom a kinézetem, mert hiába választok másikat, bár mutatja, hogy azzal vagyok, de a világban Steve vagyok.
Van net, mert együtt játszunk, és discord is megy.Van olyan is, hogy kidob a játékból, ekkor is van net, mert discord-on beszélünk.
Ekkor általában Steve-et kapom karakternek, és nem tudok vissza menni egy ideig a játékba, de ekkor karaktert se tudok váltani, mert szürke mind.
Amikor vissza kapom a karakteem akkor vissza tudok menni. -
malystryx
senior tag
Szia, bocsánat a kései válaszért, de tegnap megjött a gépem és azzal foglalkoztam. Este kipróbáltam amit javasoltál, még mindig nem volt jó, de láttam még hogy van paypal lehetőség, ma reggel megpróbáltuk azzal, így elsőre sikerült.
Köszönöm szépen a segítséget
, a moddolásnak utánaolvastam már, a programot viszont minden esetben a c:....../Roaming mappába telepíti, áthelyezni nem nagyon tudom, de be lehet állítani alapértelmezett mappát. Végül is ha a mentett dolgait oda teszi ahová beállítottam, akkor már boldog leszek. Igyekszem keresgélni, okosodni, remélem a gyerek meg lesz elégedve. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest