Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz
RohamDroid
üzenetére
Szia!
A jelenleg futó minecraft szerverekről infót ITT találhatsz,
Sajnos mostanában nem túl nagy az élet rajtuk..
Néhányan Mc eternal szerveren játszunk, bár az idő nagy részében az is üres, munka mellett nem sok idő jut játékra..(Ha ez érdekel, erről tudok plusz infót adni..)
A többiek nem tudom, ki ,merre, mit csinál.. -
RohamDroid
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a közösségetekhez online játék formájában is ha van erre lehetőség.
Jó játékot mindenkinek!
Üdv.: Csabi
-
apatyas
Korrektor
Nos, a válasznak két oldala van. Az eredeti PC-s Javás verzióval semennyire sem. Viszont, a konzolos kódot lefordították x86-ra is, ez lett a 'minecraft win10 edition'. A konzolokhoz hasonlóan fapados és zárt. A javásat meg lehet moddolni skinezni és saját szervereken játszani, illetve a tartalom is teljes és ahhoz jönnek ki elsőnek az újítások. Addig, amíg a MS ki nem nyírja a javásat a konzolok sikerének biztosítása érdekében, illetve hogy ezer bőrt tudjon lehúzni a kiegészítő dolgokért amiket a javás magától ad.
A javás verzióval emlékeim szerint megkapod a win10-eset is, fordítva viszont külön kell megvenni. -
twine
veterán
Sziasztok!
Xbox360, pc között van "átjárás"?
Bocs ha buta a kérdés...
Ha az én srácomnak Xbox 360-on van meg a legal játék, a haverjának meg pc-n, tudnak együtt nyomulni?
Vagy ez nem ilyen "crossplatform"?
Előre is köszönöm a türelmes válaszokat
-
kisi
aktív tag
Steve's carthoz ért valaki?
Akartam csinálni egy személyszállító kocsit,
Advanced thermal engine, advanced control system, 2 db tank, front, és inner, de hiába ülök bele, nem indul el...
A lávát a station bele tölti, de az advanced motronak elvileg kellene víz is, na azt nem... hiába van rákötve, fluiducton látom, hogy a stationig oda megy a víz, de sem a stationban, sem a cartban nem lesz... a kocsi mindkét tankját lávával tölti meg.... -
PeL
addikt
Úgy megszívattam ma magam, hogy el nem tudjátok képzelni

Összeraktam az alábbi képen látható Empowerer rendszert, hogy tudjak szimultán kraftolni minden fontos cuccot amiket ebben kell készíteni. Miután összeraktam az egészet, össze conduitoztam mindent ahogy kell, már csak a filterezés volt vissza hogy melyik cucc hová menjen pontosan, erre akkor kellett szembesülnöm azzal hogy rosszul raktam össze az egészet, mert nem akart működni. Egy blokk távolságra tettem a display standeket az empowerer blokkoktól kettő helyett... Vissza kellett szednem az egészet gyakorlatilag és újra lerakni a megfelelő távolságokkal... 4 órát csesztem el ezzel összesen :\
-
PeL
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Hordozható terminálom van már régóta, de az infinity boostertől még messze vagyok, kell hozzá millió cucc.
Igazából most jutottam el odáig hogy kéne nagy mennyiségű Calcium Sulfate már nem tudom mihez, de így néz ki az előállítási folyamat diagramja: [link]
Ezt is rakhatom majd Compact Machine-be mert lesz vagy 6-7 folyamatosan dolgozó gép...
-
PeL
addikt
Úgy néz ki tényleg ennyi volt a probléma... Megint feleslegesen sírtam tele a fórumot
Mindenesetre talán majd más is profitál belőle ha beleesne netán ugyanebbe. -
PeL
addikt
Asszem most ment el a kedvem az Enigmatica 2 Expert-től

Átköltöztettem a deep darkba a storage drawer rendszerem, plusz mondom akkor már átviszem az ME tárolórendszert is oda, legyenek ott, quantum híddal össze is kötöttem a deep darkos rendszert az overworld-ossal ahogy kell, kapott egy energy acceptort és egy 500M RF-es energy cellt is hogy biztos legyen ott is energia + chunkloadoltam is az egészet az FTB-s chunkloaderrel. Működött is minden amíg ki nem léptem majd vissza, ugyanis a deep darkos quantum híd valamiért belogolás után sosem akar működni. Átmegyek, semmi problémát nem látok, kiütöm az egyik darabját a hídnak majd visszarakom, láss csodát életre kelt... De következő kilépés és visszalépés után ugyanez történik, szóval állandóan ki kellene ütni a túloldali híd egyik darabját és visszarakni hogy észbe kapjon az ottani rendszer. Visszaköltöztetni mindent meg már rohadtul nincs kedvem. Úgyis kezdtem már megunni az egészet, már csak a Draconic Evolution lett volna hátra amit nem értem el, de felrobbantani a bázisom a gömbbel amúgy sem akartam volna

-
janos1988
addikt
válasz
SmallWill
üzenetére
Ftb Academy (egy halom modon a kezedet fogva vezet végig, megismersz mindent)
Stoneblock 2 (könnyű, kicsit grindolós, questes)
RLCraft (néhány + mod, nehezített játékmenet, inkább kalandozás és túlélés)
Sevtech Ages (szintekre bontott fejlődés, kicsit nehezített)
Enigmatica 2 Expert (questes grindelős modpack, nehéz)
Project Ozone 3 kappa mode (questes, grindelős modpack, nagyon nehéz) -
kisi
aktív tag
válasz
SmallWill
üzenetére
Mc eternal?
Nem túl nehéz, van benne technikai rész, gépek,lehet akár atomerőműved is(ami aztán majd jól felrobban
)
A quest rendszer egész jó,bár, a rewardoknál a néha kapott chance cubes (mod) tud csúnya dolgokat is..Lehet bounty hunt-ot csinálni, vásárolni a rewardokba kapott coinokért..
Lehet saját falut, várost, akármit menedzselni, akár egyetemmel is, megmondhatod az embereidnek, hogy mit csináljanak, lehet szövetség, vagy akár háború is más településekkel.
Vannak sárkányok, ha kikelted a tojását, és felneveled, lovagolható is, vagy épp sárkánykohót működtethet a szuper fegyverekért..
Mágia... tanulható, varázsolható, varázskönyvek, varázslók a toronyban..
Lehet saját léghajód, lehet vele repülni, de más módok is vannak rá, A steve's cart a sineknek, csilléknek ad egész jó kiegészítést, pld automata favágás, ültetés, aratás, vagy akár fegyver is szerelhető rá..
Más dimenziók: Twilight forest, ratlantis, beneath, beetwenlands stb..
Vannak vámpírok, vámpírvadászok, mindkettővé lehet válni...
Rengeteg új fajta épület, labirintus, felfedezni való.. új mobok...Ha extra nehézre vágynál, akkor enigmatica 2 expert... itt is van minden jó ami kellhet, csak jóval nehezebb a technikás vonalat vinni...
-
SmallWill
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani egy jó modpakkot?
Segitségeket előre is köszönöm! -
kisi
aktív tag
Van valakinek kedve Mc eternal szerverre csatlakozni?
Kis létszámú szerver, pár plusz moddal az alapon felül, főleg dekorációs célból, pld decocraft, mxtune
Részletek privátban, ha érdekel valakit. -
haverkulum
aktív tag
Szia, már rég frissítettem - bár weboldalra elfelejtettem kiírni - csak valamiért rendszeresen crashel out of memory hibával, 16GB kiosztott ram mellett.... Adtam neki még, most 20-nál tart, elindítottam, meglátjuk... Kezdek értetlenül állni a dolgok előtt, a 4 Minecraft szerver amit futtatok lassan nem fér el egy 64GB ramos virtuális gépben
-
apatyas
Korrektor
válasz
w.miki
üzenetére
Attól függ, mit akarsz. Ha PS3-ból indulunk ki, akkor csak a win10 editiont akarod futtatni (amit mellesleg újra meg kell venned), az elfut tetszőleges i3-akon (2+2 vagy 4 szál, (4)-8GB ram, hdd is jó méret mindegy, vga tökmindegy). Ha már meg kell venned külön PC-re, akkor a javás verziót javasolnánk, gépigény azonos, megkapod mellé a win10 editiont is, ahogy utoljára olvastam. Javásat tudod majd moddolni, skinezni, textúrázni, normálisan szervereken játszani. Sok mod esetén javasolt a 16GB ram, 3.5GHz < magok.
Árakat nem tudom, így PS3-al összehasonlítani sem.
Játékot megvenni csak a saját boltjában érdemes, microsoftnál. A Story edition az nem az ami neked kell.
Ha kifejezetten halk masinát akarsz, akkor egy jobb nem gyári procihűtő kell bele és egy ssd.
Esetleg azt a PS3-at megpróbálhatom helyrepofozni, hátha normálisabb lesz. -
Amur
addikt
Haverkulum: frissíted a classic packot azért offline? Vagy most szünet lesz?
Ha hosszabb ideig nem lesz elérhető akkor egy mentést kérnék, mert még a saját bázisom nincs levideózva ott. Ezt előre is köszi!
-
w.miki
veterán
Használtan mennyibe kerül egy PC, ami jól elviszi a MineCraft-ot?
Tönkretettem a PS3-am (hangos volt), amin az unokaöcsém MineCraft-ozott, és szeretnék valamilyen halk masinát helyette.
Használt PS3, PC vagy mást érdemes venni? -
kisi
aktív tag
Ha jól értem a kérdést : Szerintem az M betűt kapcsold ki, és a csákányt be(Nem nézi az egyéb statokat(dura, stb), minden darabot egy kalap alá vesz).
Minden tipusból, ami kell tegyél a filterbe egyet, pld csizma, sapka, stb.. Ha nem elég a filterben a hely, akkor több trash can filter kell. Xnet rendszerrel még nem próbálkoztál? Nekem bejött... -
PeL
addikt
Egy kérdés a mod szakértőkhöz:
A lenti filter kép egy trash can-be vezető itemduct filtere, be lehet ezt úgy állítani hogy mindent kukázzon, kivéve a Mystical Agriculture armorjait és a Twilight Forest-ből származó Fiery armor szett darabjait? Ez így jelenleg csak az adott két mod cuccait nem kukázza, de igazából csak ezekre lenne belőlük szükségem. Hogyan lehetne ezt kivitelezni? Meg lehetne oldani utólagos exportálással az ME rendszerből, de ha meg lehet oldani másképp, erre nem is lenne szükség.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Vagy az, hogy ne akarjatok egy megvásárolt accounttal ketten játszani. Vagy vmi érdekes módon mindkét játékosnak ugyanaz a neve, de a MC nem azt nézi, hanem a játékosID-t, ami úgyis különbözik a két acc között.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Blue Eagle
üzenetére
A játék tudja keresni a helyi hálón futó hostokat, de ha azt aktívnak látja, akkor fel is kéne tudnia csatlakozni rá. Vagy egy másik szervert lát meg vhogyan.
Ha a ping elvérzik, akkor vmi tűzfal még megfogja. -
apatyas
Korrektor
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Szia!
Ellenőrizzük le az elejétől, hogy jó-e?
Egyiken a futó játékon nyomsz Open to LAN-t, feljegyzed a portot, és ismered ennek a gépnek az IP-jét. A másikon beírod a multiplayerhez a szerverIP:port -ot, és mented. Már ekkor látnia kellene a multiplayer szerverválasztónál, hogy fut-e a szerver.
Lehetséges bökkenők:
-tűzfal. Pingek mennek keresztbe a gépeken? Portot nem blokkolja?
-router azon portja nyitva van? Általában ezzel nem szokott gond lenni, de kitudja. Router manuálját felütni a megoldásért, ha a gyanú felmerült. -
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Adott kettő Win10-es gép egy wifi hálózaton. Sehogy nem tudom LAN csatlakozáson többjátékos módban összehozni a kettőt. Tűzfalak kikapcsolva. Mi lehet a megoldás?
-
PeL
addikt
Valaki nem tudja hogy ez a textúra glitch mitől lehet? Elég idegesítő, nem tudom mi okozza. Enigmatica 2 Expert pack, semmi extra mod / buhera nincs.
-
PeL
addikt
Sajna nem csak ahhoz kell, Actually Additions-os Empowered Void Crystal-hoz is többek között. Empowered Palis Crystal-hoz is kellett Blue Slime blokk, ehhez is kellett egy mob spawnert csinálnom
2-3 percig hagytam őket menni, lett mindkettőből 2-3000 darab. Elég OP lett a mob spawner, nagyon gyorsan spawnoltat, a mob crusher meg öli őket egyszerre...
Csináltam hozzájuk egy Compact gépet, csak be kell mindig mászkálnom cserélgetni a mob prisont attól függően mi kell. Annyira nem szeretek bemenni mert többször észrevettem hogy mikor kijövök valamikor rosszul tölti be a bázisom a játék, hallani lehet hogy törnek az me glass kábelek 1-2 helyen, szoktak is lyukak keletkezni de szerencsére csak visual bug úgy vettem észre, mert ugyanúgy érzékeli a rendszer a rá kötött dolgokat, meg kövi be és kijövetelnél helyre is szokott jönni. -
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Azt a reaktort láttam Hypnotizd PO3-as videójában, elég beteg
Az lesz majd a következő pack aminek nekiülök, bár még az E2E-nek is most jön csak a szopóág része, most jutottam még csak el addig hogy tömeggyártani kéne az Actually Additions-ból az Empowered cuccokat a craftolásokhoz, nagyon durván szívás már ez is, mindegyikhez kell valami apró szirszar amihez építeni kéne egy külön farmot (Ink sac, ilyenek
), de annyi gép lesz ebből hogy lehet az én gépem se fogja bírni...
Mondjuk úgy terveztem hogy a legtöbb farmot belerakom ilyen kompakt gépbe, remélem segít az fps-en majd 
-
törölt tag
rettenetesen jó az a cucc. Van konkrétan egész modpack ami arra épül, compact claustrophobia néven fut, mini 3x3x3-as kockában kezded az életet és onnan egyre nagyobb kockákban kell élni, elég monoton grind az eleje, de lehet neked még tetszene is
Egyébként most nézegettem az ozone 3-ban a fullos reaktort, a modular machinery félét, hátőőőő
Azt hittem hogy eddig láttam minden op cuccot, nos... Egy tick alatt termel mint a nether star generator, 5 folyadék és 5 viszonylag drága itemből, egész pontosan annyi rf-et amivel szerintem még az ősidőkben is el lett volna az egész ph szerver elejétől a végéig.
9223372036854775807 rf-et böfög ki magából egyszerre...
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Fernet
üzenetére
Szia, én úgy tudom realms-ban csak egy aktív világ lehet (legalábbis egy rendes világ + nether + end). Lehet indítani Bedrock Edition szervert is (xbox-os verzió a bedrock edition), amire egy kis hálózati beállítás módosítással fel tud menni xbox-ról a játékos - hivatalosan nem támogatott, csak az a 3-5 darab "partner" "szerver", de könnyen megkerülhető.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Fernet
üzenetére
Általános válasz:
Szívesen segítünk, csak a rendszeresen visszajáró, (valamikor legalább is) együtt játszó fórumtagok javás PC-s verzióval rendelkeznek. Részben azért, mert azzal lehet(ett) együtt játszani saját szervereken, stb, így ehhez kapcsolódóan alakult ki a visszajáró közösség.
Szóval, ha tudnánk a megoldást, mondanánk.
Hogy pozitívabb kicsengése legyen: gyertek fel járjatok vissza, beszéljétek meg a dolgokat ti is. -
Fernet
senior tag
Köszi, akkor ez sem tökéletes megoldás. Sokszor váltogatnak a világok között, egyszer kreatívban játszanak, aztán túlélő, lapos világ, stb. Gondoltam csinálna itt 4-5 verziót és mindenki abban játszhatna amiben akar.
Mindegy, várunk, hátha egyszer lesz lehetőség erre is.
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Lányom sokat játszik a barátaival Xbox-on, de örök probléma, ha kilép aki létrehozta a világot, akkor kidob mindenki mást is, illetve nem tudnak játszani ha a létrehozó offline.
Nézegettem mi lehet a megoldás, de úgy látom csak a Realms. Ma elindítottam egy próbahónapot, működik is, viszont jól látom, hogy csak egy aktív világ lehet benne?
-
Jeffi
aktív tag
Sziasztok. Nem tudjátok nem-e lehet valahogy feloldani "Az épületek magasságának korlátja 128 blokk"? Valami parancs vagy valami más megoldás van rá? Xboxos minecraft.
-
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
A letöltéshez nem kell regisztrálni sem, csak ha elindítottad a játékot azon belül kell bejelentkezni.
-
kisi
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Passzolom, én még csak a verziót sem tudom megnézni, a redeeem code menüpont alatt pedig letölteni a játékot. Ez a link nekem belogolatlanul is a java letöltést mutatja...
Lehet, hogy valami cookie-ban tárolja a verziót? -
Komplikato
veterán
Üdv.
Van egy olyan gondom, hogy van egy Mohjang accountom, ha belépek, ott írja, hogy a JAVA verzió van meg rá, mikori vásárlással. De ha rákattintok a letöltésre, akkor úgy jön fel az oldal, mint ha nem lenne meg a játék és ÚJRA meg kellene venni.
Kérdés, mi lett elszúrva vagy benézve az accounttal kapcsolatban???
Amúgy van W10 verzió is, teljesen másik accounttal. Csak az pont nem jó semmire. -
bigdady
nagyúr
Hali
Xbox one-ra melyik verziót kell megvenni amivel multizni is tud a gyerek? Mert látom több verzió is van vagy mi a különbség? Favourite pack meg starter minden van itt
Lemez vagy online is lehet, amelyik olcsóbb

-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Nem automatizált mob csapda, én öltem meg mindet manuálisan.
Arra gondolok hogy elég kevés volt a "csillogó" közte, lehet azt állítom át a config fájlban hogy több ilyen mob legyen, mert ha minden 25. ilyen csak , és minden 1000. adja a fly-t, akkor 25ezer az egyhez az esélyem, tehát simán lehet hogy 10ezernél még nem adta be... -
PeL
addikt
Érdekes bugba futottam:
Másnál is előfordult Enigmatica 2-ben hogy eltűntek itemek? Már többször volt olyan érzésem hogy nincs meg olyan dolog amiből tuti volt előtte, de most a szemem láttára tüntetett el a játék nekem 288 vödörnyi Creosote Oil-t tartalmazó TE-s Reinforced Portable Tankot... Csinálni akartam Treated Wood Planks-hoz autocraft receptet, elvileg a vödör helyett elfogadja a recept a TE-s Portable Tankot is. Működött is volna ha 8-asával craftolom, viszont az első craft után a tank szőrén szálán eltűnt. Az ME rendszer nem látta, átnéztem nem ragadt bent vajon valamelyik Molecular Assembler-be vagy ME Interface-be, de sehol sem volt... :\
-
törölt tag
nagyon nagyon rég volt már... Volt valami kavarás hogy pl a cursed és más, mesterségesen termelt -mfr/draconic/stb spawnerek- által generált mobokkal nem ment, de azóta őszintén belvallva nem igazán találkoztam a moddal.
Elvben még nem tették bele az opciót a github oldal szerint, hogy csak a valódi player kill lehessen, tehát minden player jellegű megoldás -a dia spike és minden ami a teljes loot táblát hozza- kéne dobja...
Tesztre én betenném 1-re, és kreatívban betesztelném vanilla spawnerrel és pl spike-okkal.
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Black, erre a kérdésemre tudsz valamit?
"Black, te játszottál everlastingAbilities modot tartalmazó packkal.
Configot áttúrtam, be van kapcsolva a flying abilities, hármas a rarity-je, ahhoz nem nyúltam, gondoltam egy mob csapda mellett nem lesz gond hogy kihulljon..
Tévedtem! Most tartok 9127 mob killnél és még nem esett ki..
Már utánanéztem neten is, hogy nem-e csak dungeon ládákból lehet meg, de elméletileg ugyanúgy mobokból, csak ritkábban.
Neked mi a tapasztalatod? Reális hogy még nem esett ki, vagy valami más a gond?
JEI szerint loot bag is dobhat totemeket, még sosem esett onnan nemhogy flying, de semmilyen..configokban nem találtam rá bekapcsolási lehetőséget, tehát dobnia kellene alapból." -
Sziasztok!
Továbbra is kérdéseim vannak. Mivel nem értek ehhez, inkább kérdezek, ha nagyon off, akkor majd töröltessétek. Fentebb írtam, h gyereknek ez kell... OK, java verzió ez tisztázódott.
Mondta, h ezekkel akar játszani: build battle, sky wars, bed wars... ezek gondolom vmi modok, multi pvp vagy ilyesmi... Ezekhez mi kell? Ilyen szervert kell keresni? Kb. 3× láttam a minecraft menüt, igazán azt sem tudom, h van-e server kereső benne, vagy mit kell tenni...
Lehet rábeszélni Warframe-ra könnyebb lenne
Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
azzal mondjuk elég sokat lehet nyerni, ha máshova pakolod ki és betöltve tartod. Egy időben az environmental tech cuccaiból kellett sok, solar és a minerek is, a solarokat kitettem endbe ahol mindig dél van, így fullosan termelnek, a minerek meg a nether tetejére kerültek. Az fps lag teljesen megszűnt, a ticklag az megint más, azon ezek nem segítenek.
-
Amur
addikt
Single playeren nehéz megtartani, ha egy területre pakolsz mindent, ott biztos esni fog, ha szétszórod, és a távoliakat nem tartod betöltve akkor ugyan nyersz fps-t, de azok a gépek nem fognak menni. Single-ben ha nem egy területre rakod sem nyersz sajnos.
Megoldás egy szerver. Akár házilag is, egy másik géppel hostolod, és máris nyertél valamennyit. -
PeL
addikt
Viszont nekem is lenne egy újabb kérdésem:
Hogy lehet jobban megtartani az fps számot? A kezdeti 300+ fps-ről már 130-140-ig visszaestem a bázison, kezdem elég jól belakni a gépekkel és az automatizációval. Felszínen építettem ki, föld alatt egyelőre csak egy mob farm és a kábelek vannak. Viszont az igazság az hogy 4-5 chunkon belül helyezkedik el kb minden gépem ami van. Érdemesebb ezeket jobban szétszórni a chunkokon, vagy teljesen mindegy az fps szám szempontjából? Nem nagyon szeretném ha leesnék a végére egészen 60-ig vagy az alá

-
Köszönöm!
-
PeL
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
Amikhez subscription kell (Windows 10 verziónál van csak ahogy látom) azok gondolom hivatalos Mojang által üzemeltetett szerverek lesznek. A Java Edition-nél saját fenntartású közösségi szerverek vannak multiplayerre (vagy lehet hostolni otthoni szervert is amin csak a gyerkőcök tudnak játszani), ilyen pl. a PH!-s Minecraft szerver is. Rengeteg féle fajta van, külön vanilla és külön modolt szerverek, utóbbiakhoz meghatározott modokat vagy komplett, előre összerakott modcsomagot kell letölteni hogy fel tudj lépni oda. Ezek egyébként iszonyatos mennyiségű plusz dolgot tesznek a játékba, már csak emiatt is érdemesebb a Java Edition-t venni, gyakorlatilag egy teljesen új játékot is lehet belőle modokkal csinálni.
A PH-s szerverekről majd felvilágosítanak az itteni illetékesek

Ph Minecraft szerver
Ha érdekel érdeklőjd a topikban, moddolt és vanilla szerverek is rendelkezésre állnak a közösség számára. -
-
PeL
addikt
Igazából nem tudom mi volt tegnap, ma újraconfigoltam az oldalakat és simán elfogadta az itemeket az interface-ből. Lehet már késő volt és valamit elnéztem, passz. Mindenesetre köszi a helpet.

(#25234) ViZion
Multizni tudtommal lehet Java Editionnel is, a Win10-es verzióban viszont nincs semmiféle mod támogatás, a Java-s verzióhoz meg rengeteg féle kiegészítő, komplett modpackok állnak rendelkezésre, ha megunnák az alapjátékot. Ez a Minecraft oldalán jelenleg 23.95€.
Esetleg megpróbálhatod Eneba oldalán, itt is árulnak Minecraft.net -en aktiválható kulcsokat. Egyszer vásároltam erről az oldalról, nem volt gond a kulccsal.
-
Sziasztok!
Gyermekeim szeretnék, ha megvenném nekik a játékot. Multizni szeretnének, gondolom ehhez win10 edition kell.
~10k az MS oldalon, de láttam más boltokban kicsit olcsóbban. Ez használtan is vehető? Nincs MS-nél "fixálva" vkihez? Vagy apró felejtős? Esetleg tudtok boltot javasolni?
Köszönöm!
-
Amur
addikt
Egy kis segítség:
mekanism machine configuration
Úgy emlékszem az auto eject-et szereti az AE2 bekapcsolva mekanism gépeknél, arra próbálj rá ha minden mást jól konfigoltál. Ha mostanában foglalkozol elöszőr mekás gépekkel akkor viszont olvasd át ezt a tutorialt, én is ebből tanultam meg annakidején. -
Amur
addikt
Black, te játszottál everlastingAbilities modot tartalmazó packkal.
Configot áttúrtam, be van kapcsolva a flying abilities, hármas a rarity-je, ahhoz nem nyúltam, gondoltam egy mob csapda mellett nem lesz gond hogy kihulljon..
Tévedtem! Most tartok 9127 mob killnél és még nem esett ki..
Már utánanéztem neten is, hogy nem-e csak dungeon ládákból lehet meg, de elméletileg ugyanúgy mobokból, csak ritkábban.
Neked mi a tapasztalatod? Reális hogy még nem esett ki, vagy valami más a gond?
JEI szerint loot bag is dobhat totemeket, még sosem esett onnan nemhogy flying, de semmilyen..configokban nem találtam rá bekapcsolási lehetőséget, tehát dobnia kellene alapból. -
Cucuska2
addikt
válasz
üzenetére
Barátnőmmel játszottunk volna múltkor. Én még InfDev alatt vettem a játékot, így már akkor lassan 9 éve játszottam a Minecrafttal. Ő kicsit sokallta az árát, én meg mondtam, hogy amennyi ideje játszom, egy pillanatig nem sajnálom rá a pénzt, megdolgozott a játék érte.

-
PeL
addikt
Sziasztok.
Enigmatica 2 Expertben elkezdtem kiépíteni az AE2 autocrafting rendszert. Valaki el tudná magyarázni hogy a Mekanism gépeket hogy a viharban lehet automatizálni? Már kb 2 órája itt szívok vele de sehogy nem jövök rá, az ME Interface valamiért nem akarja beletolni pl. az Enriched Alloy hozzávalóit a Basic Factory-ba ha elindítok egy craftolást a crafting panelen, akárhogy configolom... Előre is köszi az esetleges segítséget.
-
törölt tag
Az elmúlt kb 10 év és a pár ezer óra jatekido alapján bármilyen áron akciós kb
Btw megnézem a compact claustrophobia packot, a koncepció egész jó lenne, compact machine világ, mindent okosan, hatékonyan kell építeni... De a nyersanyag termelés iszonyat manuális grind úgyhogy én nem igazán tudtam szeretni...
-
Amur
addikt
válasz
szabygbarca
üzenetére
No offense nincs jogom turkálni a zsebedben, de én mindkét gyereknek megvettem annakidején. Ez egy olyan játék amivel azóta se (bánnám) ha játszanának(sajnos főleg fiam, olyan idiótaságokkal játszik ami az örületbe kerget ha csak hallom...).
Vedd meg neki eredetiben, biztos lesz rá alkalom. Születésnap, névnap, ballagás bármi.
Minecraft java edition(win10 edition nem jó!) 23.95 euro. [link]
Tudom a mostani árfolyam nem kedvez ennek. ez most 8ezer felett van, de kb. kortalan játékot veszel minden értelemben. (és nem, nem vagyok az ügynökük!) -
apatyas
Korrektor
válasz
szabygbarca
üzenetére
Igen, a twitches mókában ugyanúgy be kell írni a minecraft accountot.
-
szabygbarca
csendes tag
Köszi a segítséget,délután rápróbálok
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
MultiMC modpack készítésről van videó a csatornámon.
A Twitchben még annál is egyszerűbb, mert a verziószám kiválasztása után böngészhetünk a hozzá való modokból, és az sem gond ha egy másik modot igényel a feltelepítése, mert azt automatikusan hozzáadja.
Forge-nál pedig szerintem a verziószám nem egyezik, nem mindegy melyik minecrafthoz melyiket rakod fel. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
szabygbarca
üzenetére
[Dungeons, Dragons and Space Shuttles modpack] (egy magyar youtuber Space Dragons-nak hívja, gondolom innen jött az ötlet a gyerkőcnek).
A patkány meló pedig egy saját modpackje ugyanennek a youtubernek, kis keresés után úgy látom, nincs sehol sem publikálva.
A pack telepítés szerintem MultiMC-vel a legegyszerűbb vagy Twitch alkalmazással (utóbbiban nem tudok segíteni).
MultiMC ( [link] ) esetében jobb felső sarokban lehet bejelentkezni és bal felső sarokban lehet hozzáadni modpacket 'Add instance' gombra kattintva, és ott a ZIP fálj kiválasztása opciót kiválasztva. A letöltött modpack zipet ezután telepíti és duplakatt-al el lehet indítani.
-
-
Amur
addikt
válasz
szabygbarca
üzenetére
Legegyszerűbb ha kész modpacket töltesz le. Van rá bőven kliens ahol csak kattintasz és már jön is le. pl. Twitch,Technic,AT launcher stb.. csak a teljesség igénye nélkül.
Ha megmondod milyen témájú packot keresel, még javaslunk is valami pofásat! -
szabygbarca
csendes tag
Üdv!
Sajnos nem tudom a mod pack-eket feltelepíteni,a leirást követem(elméletileg :) )
Esetleg valaki Székesfehérváron aki megcsinálná nekem(vagyis a fiamnak kellene),
nem leszek hálátlan!Köszönöm!
-
Amur
addikt
De tényleg ne sajnáld rá. Szerintem ha játékokat nézem életem legjobb befektetése volt.
Soha ennyi játékidőt nem raktam még semmibe! (pedig 20 éve Hero volt a becenevem mert mással sem játszottam csak a Heroes sorozattal, aztán a diablokba is eszméletlen időt öltem, de egyik sem ér a Minecraft közelébe sem..) Csak tippelni tudok mert évek óta nem statisztikázom(és semmi normális aplikációt nem találtam erre a célra pc-re ami monitorozza melyik alkalmazást mennyi ideig használtam) de olyan 3000 órám lehet benne. -
PeL
addikt
Java Edition-re szokott lenni leárazás? Vagy hiába várok rá? 24€ sem lenne sok ezért a játékért de a jelenlegi euró árfolyammal nekem az

-
twine
veterán
válasz
üzenetére
Köszönöm, ez is nagy segítség volt....
"Az Minecraft for Xbox 360 játékot csak azokkal az emberekkel játszhatja online, akik a Barátok listáján szerepelnek. Nem csatlakozhat véletlenszerverekhez. Ehelyett vagy létrehoz egy világot, és meghívja barátait, hogy csatlakozzon, vagy csatlakozzon egy barát világához."
*Google translate...Szóval akkor a pöcsös nem fog csak úgy véletlenszerű világokhoz csatlakozni...
-
twine
veterán
Sziasztok ismét!
Valószínűleg retardált lesz a kérdés számotokra, de gondoltam próba cseresznye.
7éves kisfiam módosítatlan Xbox360-on játszik a megvásárolt játékkal.
Mióta megkapta, szinte kivétel nélkül a creativ módban "építkezik"/játszik...
A napokban kérdeztem tőle, nem akarná e, hogy mások is legyenek a játékban, tehát online játszani...
DE-DE! jött a válasz...
És itt sajnos elakadtam...
JOIN alatt egyetlen csatlakozási pontot sem listáz nekünk a játék.
Hol, hogyan tudna a pöcsös online játszani?
Előre is köszönöm, ha valaki segít ebben...
De mint egy retardnak tényleg... mert a pöcsös még olvasni sem tud, én meg a minecrafthoz vagyok kő hülye...
-
Amur
addikt
A classic packhoz jött egy masszív frissítés:
"This fairly large update brings a host of new mods- including a fishing system, dwarf based magic/tech mod, tooltips, large additions to Tinkers' Construct, scaling bossfights, a mining dimension and improvements to existing mods across the board."
Lehet érdemes felrakni, hátha egy kis újdonság újra a szerverre csalja a csapatot! -
PeL
addikt
Köszi hogy ránéztél. Közben kipróbáltam én is egy új creative világban, mivel nálam nincs ME controller sem még, és úgy néz ki amiatt van ez. Betettem egyet az ME drive és az energy acceptor közé, úgy nálam is az első betételnél elment ahogy nálad is, majd korlátlanul fogadta a cuccokat onnantól.
-
kisi
aktív tag
Megépítettem, az általd írt módon, plusz egy crea powercellel táplált verziót, a követ egy full inventoryval ki be pakolgatva.
Első alkalommal mindkét verzióban besötétedett, és elment a rendszer kb fél mp re,
utána mind a kettő normálisan működött, gyk nem bírtam az energiáját a controllernek lefogyasztani, 15,98K-n állt, az LV capacitor pedig folymatosan töltött felfele, nem csökkent az energiája egy alkalomal sem.(Vagy 10x kiütöttem, mire rájöttem, hogy kalapáccsal kell beforgatni a kimentét...elfelejtettem )
tennék fel screenshotot, csak nem találom hova mentette... a szokásos helyén nincs
(Megvan, beletette a az instances/ae2/config mappába az egész updatelt Ae2-t..)
Kipróbáltam egy creative powercell/builder kombóval lefullasztani, deep &dark ból, de egy 128x128x200 as kocka meg se kottyant neki, max sppped, és capacity carddal végig full energyvel bírta...nem tudom, mi lehet a gond nálad, hoy csak 5 stackkal engedi...

-
PeL
addikt
Az energy acceptor leadstone fluxducton (2000RF/t) át kapja az energiát, legalapabb immersive-s energy cell-ből (ez nem tudom mennyit bír kitolni) amit egyelőre még csak egy water wheel táplál. Szóval elméletileg kap elég energiát mert az energy cell folyamatosan fullon van. Vagy nagyobb stack mennyiség betolásánál több energiát venne fel esetleg mint amennyit az energy cell kitol magából maximum?
-
PeL
addikt
Az normális hogy Enigmatica 2-ben nem vesz be az AE2 storage shift + dupla klikkre 5-nél több stacket egyszerre semmiből? Ilyenkor beszürkül pár pillanatra az egész mintha nem kapna energiát, majd visszajön és újra kell klikkelgetni amíg el nem fogynak a stackek az inventoryból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre talán majd más is profitál belőle ha beleesne netán ugyanebbe.